Eltört(e valaki) az orromat. Meg kellett műteni. Természetesen felvágta a doki a bőrt, hogy a porchoz (az orrgerinc) hozzá férjen és helyre igazítsa. Tett tapaszt az orromra. Kettő nap után leszedte, és semmilyen forradás nyom nem volt sehol, még a színe se volt más (ugye az újonnan képződött bőr színe rózsaszínebb. Egyedül a miteszerek tüntek el, halványan az mutatott valamilyen körvonalat. Ennyit a hegekről. Jójó, tudom, hogy ez egy szuper műtét volt és nem egy kutya harapás, de biztos meg lehet oldani a azt is. A topicnyitó szövegből az tűnt ki, hogy mély sebről van szó, hiszen egyébként belátható időn belül beforna. Ugyan nem vagyok orvos és látatlanba nehéz ezt megállapítani, de ha ugyanúgy felvágják a bőrt (ez már műtét), mint ahogyan a kutya megharapta (vagyis a seb helyén) és összetapasztják, úgy, ahhogy nálam csinálták, biztos lesz eredmény. De szerintem forduljon szakorvoshoz. (Kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét :-))
u.i: adtam azért 20 rongy hálapénzt a dokinak
Egy baratunke, fenn voltunk nala eppen a srac, hajolt eppen, beszelt neki, es a kutya nekiugrott az arcanak, meg a kezet sem tudta felemelni.
Amugy teljesen normalis volt a kutya egesz idaig, meg ez elott is egy fel oraval egyutt setaltattuk lennt, jatszottunk vele. Es csatt. Ennyi. Tok kiszamithatalanul jott az egesz. A kutya gazdaja is a haverunk, szoval nem igazan o tehet rola, eppen eleg neki, hogy el kell altatnia a kutyajat....
Ezaz! ez nagyon jo, kar hogy nem tud rola mindenki, pedig ilyen esetben sokat segithet, mert a srac mar lelkileg nagyon kivan, es errol peldaul az egesz csaladjaban senki nem tudott, de ez szerintem biztatolag hathat ra, mert O most az egesz eletet romokban latja emiatt, tenyleg nagyon le van torve.
Hat ez az! hogy tenyleg nem ket filler egy ilyen mutet, es a srac nincs olyan allapotban, hogy tobb 100e Ft-okat kiadjon erre, bar ha megtehetne, biztos megtenne.. de minnel olcsobb megoldast kene taltnom.
koszi
A Barátodnak ajánlhatom a Szövetség utcát. Rákóczi útról, ha arccal a Keleti pu. felé néz, akkor a Blahát elhagyva balra kell menied, előbb a Barát u. jön, annak a végén egy jó kis cuki, majd a Szövetség u.-i kórház). A Plasztikai sebészet helyreállító műtét esetén igenis TB-re megy és ingyenes. (Parát persze elfogadnak.)
Félig OFF: Helyreállító műtét az összes műtéti, égési heg rendbetétele, sőt, vannak esetek, amikor még a mellplasztika is, ha nem csak szépészetről van szó, hanem eü. okokból is javallt a műtét, vagy a fülplasztika is, ha pszichésen gondot okoz stb. ON
Amikor hasonló okokból ott jártam, Kartik (Kartich?) Ilona volt a főorvos, első osztályú munkát végzett. A stábja is jó volt, ha ő azóta nyugdíjba is ment, jó dokikat fog a Barátod ott találni.
Mindenféle jókat kíván Barátodnak és Neked:
borzimorzi
jordan23!
A rádióban szoktak reklámozni lézer klinikákat, ahol vállanak különböző plasztikai műtéteket lézerrel. Szerintem hallgasd a rádiót. Bár egy ilyen hely biztos drága :-(
Tom
Ha jó anyagi helyzetben vagy, csapj föl egy Expresszt ! Szerintem hírdet benne egy sor plasztikai klinika.
Ha nincs rá komolyabb keret, akkor pl a Honvéd is jó, mert ott van plasztikai osztály, ha jól tudom. De hálapénz ott sem két fillér asszem. Mondom nem vagyok különösebben tájékozott e témában. (gusztustalan módon, csak a nullázás miatt böktem a topikodra :-( )
Királyhágó utcai Honvéd korház!
Valamilyen Róbert a plasztikás, aranykezű állitólag.
Van ott egy öregebb pali is azt már hallottam hogy hibázott, mert már öregebb....
A Láposi Lörinc rendör fiához ne menj, igen ő a Grigalek: 600.000 Forint ba van ott két mell, képzeld az arcot
Bocs, elsősorban a nullázásra koncentráltam. De úgy tudom (nincs különösebb tapasztalaltom), hogy szépen nem csinálják meg. Ha valaki tökéletest akar el kell felejtenie a közellátási megoldást.
Egy esetre emlékszem. A seregben az egyik bakatársam bejelentette a gyengélkedőn, hogy ő öngyilkos lesz a következő őrségben, mert most már nem bírja tovább elviselni elálló lapátfüleit. (komoly)
Erre fogták a kölköt, elvitték a Honvéd Korházba és ingyen megplasztikázták a fülét, ami ráadásul vagy öt hét betegszabival is járt.
Az arc azonban ingoványosabb talaj.
Az orvos az egy nagy f*sz volt! Ekkorát még életemben nem láttam!
Nem elég, hogy a harmadik korházban látták el, hanem még leültettek minket, hogy várjunk egy kicsit, aztán mikor bementünk a fickó ott magyarázott, hogy miért nem siettünk!! És hogy örüljünk, hogy nem rohadt!! igy mondta!! le az arca, merthogy fertőző a kutyanyál.... szeritntem nem igazán, mert penicilin van benne, de mind1.
Szoval orvosok SUXX, szarnak mindenre...
Szerintem nem számít "szépészeti" műtétnek. Ilyen jellegű baleseteknél nem evidens, hogy plasztikai műtétet csinálnak???
Az orvos, aki ambulánsan ellátta nem adott semmiféle információt erre vonatkozóan?
Van egy nagyon jó barátom, és sajnos 2 napja egy dobbeman megharapta az arcát, és nagyon csúnya seb lett rajta, igaz még a varratokat nem vették ki, dehát azért biztos, hogy maradandó helye lesz. A srác nagyon el van keseredve, amit meg is értek, hiszen nem a kezét vagy az lábát kapta meg a kutya, hanem az arcát, amit nem tud eldugni. Ezért gondoltunk valamilyen plasztikai műtétre, amivel talán el lehetne tüntetni a heget. Ha valakinek van valamilyen tapasztalata ilyen téren, azt kérem irjon cimet, telefonszámot, bármit ahol tudnak erről infót adni
Köszi
Egy baratunke, fenn voltunk nala eppen a srac, hajolt eppen, beszelt neki, es a kutya nekiugrott az arcanak, meg a kezet sem tudta felemelni.
Amugy teljesen normalis volt a kutya egesz idaig, meg ez elott is egy fel oraval egyutt setaltattuk lennt, jatszottunk vele. Es csatt. Ennyi. Tok kiszamithatalanul jott az egesz. A kutya gazdaja is a haverunk, szoval nem igazan o tehet rola, eppen eleg neki, hogy el kell altatnia a kutyajat....