Keresés

Részletes keresés

Dest Creative Commons License 1999.07.29 0 0 44
Eltört(e valaki) az orromat. Meg kellett műteni. Természetesen felvágta a doki a bőrt, hogy a porchoz (az orrgerinc) hozzá férjen és helyre igazítsa. Tett tapaszt az orromra. Kettő nap után leszedte, és semmilyen forradás nyom nem volt sehol, még a színe se volt más (ugye az újonnan képződött bőr színe rózsaszínebb. Egyedül a miteszerek tüntek el, halványan az mutatott valamilyen körvonalat. Ennyit a hegekről. Jójó, tudom, hogy ez egy szuper műtét volt és nem egy kutya harapás, de biztos meg lehet oldani a azt is. A topicnyitó szövegből az tűnt ki, hogy mély sebről van szó, hiszen egyébként belátható időn belül beforna. Ugyan nem vagyok orvos és látatlanba nehéz ezt megállapítani, de ha ugyanúgy felvágják a bőrt (ez már műtét), mint ahogyan a kutya megharapta (vagyis a seb helyén) és összetapasztják, úgy, ahhogy nálam csinálták, biztos lesz eredmény. De szerintem forduljon szakorvoshoz. (Kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét :-))
u.i: adtam azért 20 rongy hálapénzt a dokinak
Rettenet Creative Commons License 1999.07.28 0 0 43
Te midet plasztikáztattad?
Rettenet Creative Commons License 1999.07.28 0 0 42
Azóta hívnak szimbának?:->>>
Egérke Creative Commons License 1999.07.28 0 0 41
Azaz! A Tamás Róbert tuti! Azt is megmondja, ha nem érdemes, illetve a várható eredményt is pontosan elmondja.
Dakota Creative Commons License 1999.07.28 0 0 40
Telefonálj! MH. Központi Kórháza, Plasztikai Sebészeti Osztály: 356-5522/261, Dr. Donáth Antal, v. Dr.Tamás Róbert. Ne tökölj. Hívd Őket.
Dakota Creative Commons License 1999.07.28 0 0 39
Tamás Róbertre gondolsz? :)
Szimba Creative Commons License 1999.07.24 0 0 38
Szintén pszichés indokok alapján a MÁV Kórházban a nagy elálló lapátfüleimből fejhez simuló nagy lapátfület csináltak.

Ingyen!

Szimba

trasher75 Creative Commons License 1999.07.24 0 0 37
állkorrekciót csinálnak valahol? mármint, kis állnövesztést? :)

-p

originalqszi Creative Commons License 1999.07.23 0 0 36
Mellplasztikaiműtét? 300000.- fornyák:-))))))
jordan23 Creative Commons License 1999.07.23 0 0 34
kicsit lehet hogy sok lett az eppen
jordan23 Creative Commons License 1999.07.23 0 0 33
Egy baratunke, fenn voltunk nala eppen a srac, hajolt eppen, beszelt neki, es a kutya nekiugrott az arcanak, meg a kezet sem tudta felemelni.
Amugy teljesen normalis volt a kutya egesz idaig, meg ez elott is egy fel oraval egyutt setaltattuk lennt, jatszottunk vele. Es csatt. Ennyi. Tok kiszamithatalanul jott az egesz. A kutya gazdaja is a haverunk, szoval nem igazan o tehet rola, eppen eleg neki, hogy el kell altatnia a kutyajat....

J23

Laci Creative Commons License 1999.07.23 0 0 32
A kutya kié volt? Nem lehet belőle kiszedni a szükséges pénzt?
jordan23 Creative Commons License 1999.07.23 0 0 31
Ezaz! ez nagyon jo, kar hogy nem tud rola mindenki, pedig ilyen esetben sokat segithet, mert a srac mar lelkileg nagyon kivan, es errol peldaul az egesz csaladjaban senki nem tudott, de ez szerintem biztatolag hathat ra, mert O most az egesz eletet romokban latja emiatt, tenyleg nagyon le van torve.

koszi szepen

J23

jordan23 Creative Commons License 1999.07.23 0 0 30
Hat ez az! hogy tenyleg nem ket filler egy ilyen mutet, es a srac nincs olyan allapotban, hogy tobb 100e Ft-okat kiadjon erre, bar ha megtehetne, biztos megtenne.. de minnel olcsobb megoldast kene taltnom.
koszi

J23

borzimorzi Creative Commons License 1999.07.23 0 0 29
A Barátodnak ajánlhatom a Szövetség utcát. Rákóczi útról, ha arccal a Keleti pu. felé néz, akkor a Blahát elhagyva balra kell menied, előbb a Barát u. jön, annak a végén egy jó kis cuki, majd a Szövetség u.-i kórház). A Plasztikai sebészet helyreállító műtét esetén igenis TB-re megy és ingyenes. (Parát persze elfogadnak.)
Félig OFF: Helyreállító műtét az összes műtéti, égési heg rendbetétele, sőt, vannak esetek, amikor még a mellplasztika is, ha nem csak szépészetről van szó, hanem eü. okokból is javallt a műtét, vagy a fülplasztika is, ha pszichésen gondot okoz stb. ON
Amikor hasonló okokból ott jártam, Kartik (Kartich?) Ilona volt a főorvos, első osztályú munkát végzett. A stábja is jó volt, ha ő azóta nyugdíjba is ment, jó dokikat fog a Barátod ott találni.
Mindenféle jókat kíván Barátodnak és Neked:
borzimorzi
Toms Creative Commons License 1999.07.23 0 0 28
jordan23!
A rádióban szoktak reklámozni lézer klinikákat, ahol vállanak különböző plasztikai műtéteket lézerrel. Szerintem hallgasd a rádiót. Bár egy ilyen hely biztos drága :-(
Tom
Törölt nick Creative Commons License 1999.07.23 0 0 27
Ha jó anyagi helyzetben vagy, csapj föl egy Expresszt ! Szerintem hírdet benne egy sor plasztikai klinika.
Ha nincs rá komolyabb keret, akkor pl a Honvéd is jó, mert ott van plasztikai osztály, ha jól tudom. De hálapénz ott sem két fillér asszem. Mondom nem vagyok különösebben tájékozott e témában. (gusztustalan módon, csak a nullázás miatt böktem a topikodra :-( )

Üdv

Big

rettegen Creative Commons License 1999.07.23 0 0 26
Királyhágó utcai Honvéd korház!
Valamilyen Róbert a plasztikás, aranykezű állitólag.
Van ott egy öregebb pali is azt már hallottam hogy hibázott, mert már öregebb....
A Láposi Lörinc rendör fiához ne menj, igen ő a Grigalek: 600.000 Forint ba van ott két mell, képzeld az arcot
jordan23 Creative Commons License 1999.07.23 0 0 25
Es nem tudod, hogy hol lehet tobbet megtudni a kozellatasi dologrol tobbet?
A Honved Korhazban? vagy telefonaljak vegig mindenhol?
Törölt nick Creative Commons License 1999.07.23 0 0 24
Bocs, elsősorban a nullázásra koncentráltam. De úgy tudom (nincs különösebb tapasztalaltom), hogy szépen nem csinálják meg. Ha valaki tökéletest akar el kell felejtenie a közellátási megoldást.

Egy esetre emlékszem. A seregben az egyik bakatársam bejelentette a gyengélkedőn, hogy ő öngyilkos lesz a következő őrségben, mert most már nem bírja tovább elviselni elálló lapátfüleit. (komoly)
Erre fogták a kölköt, elvitték a Honvéd Korházba és ingyen megplasztikázták a fülét, ami ráadásul vagy öt hét betegszabival is járt.
Az arc azonban ingoványosabb talaj.

Üdv

Big

jordan23 Creative Commons License 1999.07.23 0 0 23
Az orvos az egy nagy f*sz volt! Ekkorát még életemben nem láttam!
Nem elég, hogy a harmadik korházban látták el, hanem még leültettek minket, hogy várjunk egy kicsit, aztán mikor bementünk a fickó ott magyarázott, hogy miért nem siettünk!! És hogy örüljünk, hogy nem rohadt!! igy mondta!! le az arca, merthogy fertőző a kutyanyál.... szeritntem nem igazán, mert penicilin van benne, de mind1.
Szoval orvosok SUXX, szarnak mindenre...
kisvacak Creative Commons License 1999.07.23 0 0 22
Szerintem nem számít "szépészeti" műtétnek. Ilyen jellegű baleseteknél nem evidens, hogy plasztikai műtétet csinálnak???
Az orvos, aki ambulánsan ellátta nem adott semmiféle információt erre vonatkozóan?
jordan23 Creative Commons License 1999.07.23 0 0 21
De most komolyan senki nem járt még igy? Ezt azéret nem hiszem....
Törölt nick Creative Commons License 1999.07.23 0 0 20
Nagyon, nagyon drágák. Nulla forintért TB -re nem hiszem hogy lehetne ilyesmit.

Big

jordan23 Creative Commons License 1999.07.23 0 0 19
Sziasztok!

Van egy nagyon jó barátom, és sajnos 2 napja egy dobbeman megharapta az arcát, és nagyon csúnya seb lett rajta, igaz még a varratokat nem vették ki, dehát azért biztos, hogy maradandó helye lesz. A srác nagyon el van keseredve, amit meg is értek, hiszen nem a kezét vagy az lábát kapta meg a kutya, hanem az arcát, amit nem tud eldugni. Ezért gondoltunk valamilyen plasztikai műtétre, amivel talán el lehetne tüntetni a heget. Ha valakinek van valamilyen tapasztalata ilyen téren, azt kérem irjon cimet, telefonszámot, bármit ahol tudnak erről infót adni
Köszi

J23

Szimba Creative Commons License 1999.07.24 0 0 18
Szintén pszichés indokok alapján a MÁV Kórházban a nagy elálló lapátfüleimből fejhez simuló nagy lapátfület csináltak.

Ingyen!

Szimba

trasher75 Creative Commons License 1999.07.24 0 0 17
állkorrekciót csinálnak valahol? mármint, kis állnövesztést? :)

-p

originalqszi Creative Commons License 1999.07.23 0 0 16
Mellplasztikaiműtét? 300000.- fornyák:-))))))
jordan23 Creative Commons License 1999.07.23 0 0 14
kicsit lehet hogy sok lett az eppen
jordan23 Creative Commons License 1999.07.23 0 0 13
Egy baratunke, fenn voltunk nala eppen a srac, hajolt eppen, beszelt neki, es a kutya nekiugrott az arcanak, meg a kezet sem tudta felemelni.
Amugy teljesen normalis volt a kutya egesz idaig, meg ez elott is egy fel oraval egyutt setaltattuk lennt, jatszottunk vele. Es csatt. Ennyi. Tok kiszamithatalanul jott az egesz. A kutya gazdaja is a haverunk, szoval nem igazan o tehet rola, eppen eleg neki, hogy el kell altatnia a kutyajat....

J23

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!