Keresés

Részletes keresés

seci Creative Commons License 2017.11.16 0 0 24084

"Tengeri süllő" helyett  "Tengeri süldő" kellene ehhez az osszeallitashoz, nem? :)

-seci

Előzmény: H_G (24083)
H_G Creative Commons License 2017.11.16 0 0 24083

Egy olyan látványt, mint ez a "Tengeri süllő, mangalica, kapor" még a mezőn is nagy ívben kerülnék ki.

 

Előzmény: Boszorka (24077)
H_G Creative Commons License 2017.11.16 0 0 24082

Ez lehet a kétszemélyes tál :)

 

Előzmény: nagypapi51 (24079)
barrix Creative Commons License 2017.11.16 0 0 24081

Nekem nagyon tetszik, mindet megkóstolnám! Kedvet kaptam elmenni oda!

Előzmény: nagypapi51 (24070)
barrix Creative Commons License 2017.11.16 0 0 24080

Köszi! Sajnos a november nem jó nekem, de egy jövő év eleji ilyen akció jól jönne :)

 

Előzmény: Caipi (24067)
nagypapi51 Creative Commons License 2017.11.16 0 0 24079

ez egy darab nokedli? :O

Előzmény: Caipi (24078)
Caipi Creative Commons License 2017.11.15 0 0 24078

Nem tudom azt a kulináris gyönyört leírni :D, de kisebben így nézett ki, és szarvasgombát tartalmazott. 

Előzmény: Tu Sok (24075)
Boszorka Creative Commons License 2017.11.15 0 0 24077

Ne keserítsél már.:-)

Nekem még látványnak se jó, nem hogy enni.

Előzmény: nagypapi51 (24070)
Tu Sok Creative Commons License 2017.11.15 0 0 24076

Jó, a tojásos nokedli megvan.

Nameg a pirított szalonna.

Mehetünk tovább...

Előzmény: Tu Sok (24075)
Tu Sok Creative Commons License 2017.11.15 0 0 24075

Azért az "átvariált" receptről pár szót?

Előzmény: Caipi (24073)
Tu Sok Creative Commons License 2017.11.15 0 0 24074

Fogalmam sincs, miért tavasszal, dehát igaz, ami igaz, akár most is lehetne, bár saláta nemigen van...

Ugyan nem is kerestem...

Előzmény: Caipi (24073)
Caipi Creative Commons License 2017.11.15 0 0 24073

Mondjuk éppen tavasz volt, de nem látom be, miért kellene évszakhoz kötni. (És nem is fejessalátával szoktam enni.) És azért gondolhatod, hogy nem egy mezei, hanem egy átvariált tojásos galuska volt. Azért volt benne tojás meg galuska is. :)

Előzmény: Tu Sok (24072)
Tu Sok Creative Commons License 2017.11.15 0 0 24072

Mondjuk tojásos galuskát tavasszal, és fejes salátával...

Étteremben még soha...

Előzmény: Caipi (24071)
Caipi Creative Commons License 2017.11.15 0 0 24071

:D

Tényleg túl van tolva, és ezek az ételnevek.... soha semmit nem rendelnék ilyen névvel.

 

A (megszüntetett) tojásos galuskájuk viszont nekem a legutóbbi Gourmet-fesztivál legnagyobb élménye volt.

Előzmény: nagypapi51 (24070)
nagypapi51 Creative Commons License 2017.11.15 0 0 24070

Boszi, ezt neked találták ki! :)

Caipi Creative Commons License 2017.11.14 0 0 24069

Nem regisztráltunk sehol, és nem igazán tudom, talán a Bónuszbrigádon át, ahol a kuponjaik szoktak lenni. Vagy ők maguk kérték el valamelyik foglalásnál, ezt sok étterem csinálja. 

Előzmény: zdobo (24068)
zdobo Creative Commons License 2017.11.13 0 0 24068

Hogyan jutottak a telefonszámotokhoz? Regisztráltatok valahol?

Előzmény: Caipi (24067)
Caipi Creative Commons License 2017.11.12 0 0 24067

Persze, küldtek egy SMS-t, amit fel kellett mutatni. Azt írták benne, hogy továbbküldhető, és nov. 30-ig érvényes, ha érdekel.

 

 

 

Előzmény: barrix (24066)
barrix Creative Commons License 2017.11.12 0 0 24066

Megkérdezhetem, hogyan volt 40 % kedvezményed?

Előzmény: Caipi (24065)
Caipi Creative Commons License 2017.11.12 0 0 24065

Elfogyasztottuk a '40% az alapdíjból'-ebédünket a NOBU-ban. Nekem továbbra is ők a kedvenc, mert nagyon bejön ez a japán-perui fúzió, vagy mi. :)  Bento-boxokat kértünk, mert abban mindig sok mindent lehet kóstolni. Most miso leves volt, sushiválogatás, sashimi-saláta, egy tálka paprikáscsirkedaraboknak kinéző :) shrimps, alaszkai fekete tőkehal miso mártással, marha perui fűszeres szósszal, mindehhez rizs, utána maracuja brulée kókuszhabbal.

Alapból nem vagyunk shrimp-rajongók, nagyon nem bírjuk az állagát, nekem olyan, mintha vékony nyakakat harapna át az ember, sokszor fel is fordul a gyomrom tőlük... de ettől most abszolút nem, a barátom továbbra sem lett, de nem volt visszataszító, és nagyon jól volt ízesítve, de valami citrusosságot kivéve nem tudtam mást azonosítani. A többi is nagyon jó volt, nekem az édeskés-érdekes :) tőkehal volt a kedvenc, DN-nek a marha. (Utóbbinak irtó jó állaga volt, de az amúgy érdekes és finom szósz nekem túl csípős volt.) 

És mint mindig egy NOBU-étkezés után, most is nagyon jóllaktunk, ha a rizsből többet ettünk volna, talán ki is pukkadunk. Ezt most nem pozítivumként írtam, - bár nem is bánom, inkább túl sok legyen, mint túl kevés, - csak azért, hogy ez nem az a hely, ahonnan sokat fizetve éhesen jön el az ember. 

Boszorka Creative Commons License 2017.11.12 0 0 24064

Leves nekem ennyit biztos nem érne, igaz nem is szoktam levest enni, mert akkor már jól vagyok lakva, mire jön a többi.

Előzmény: homerx (24061)
Boszorka Creative Commons License 2017.11.12 0 0 24063

Az étlap szerint 440 gr. volt. Nekünk tényleg bőségesen elég. Szerintem nem sokan falnak be egyedül egy ekkora adagot.

Előzmény: nagypapi51 (24062)
nagypapi51 Creative Commons License 2017.11.12 0 0 24062

Mongyuk egy Chateaubriand 40 dkg...

 

Előzmény: homerx (24059)
homerx Creative Commons License 2017.11.11 0 0 24061

miert ne? en ebben a honapban ketszer fogok olyan helyen ebedelni, ahol kb 5000 korul indul egy leves. szoval hajra. :)

Előzmény: Caipi (24060)
Caipi Creative Commons License 2017.11.11 0 0 24060

Szóval soha senki ne menjen sehova vacsorázni? :D

Előzmény: homerx (24059)
homerx Creative Commons License 2017.11.11 0 0 24059

hat ennyibol mar csak osszejon 10 jo sztek otthon, meg ha a probalkozasos reszlivel is szamolok :)

Előzmény: zdobo (24055)
Boszorka Creative Commons License 2017.11.10 0 0 24058

Borra valóval valamivel több, de megérte. Nem járunk hetente oda, csak mikor nagyon ráéhezünk egy jó steakre.

Előzmény: zdobo (24055)
Amerigo61 Creative Commons License 2017.11.08 0 0 24057

Na jó, az érdi halas is messze van tőletek :-)

Előzmény: Amerigo61 (24056)
Amerigo61 Creative Commons License 2017.11.08 0 0 24056

"A jó fagyasztott halakkal én se itthon találkoztam"

 

Én sem. A hazai üzletekben beszerezhető fagyasztott hal fele víz(jég), sütésnél pedig atomjaira hullik, mielőtt elkészülne. 1 kg fagyasztott halból csak egy maréknyi gusztustalan trutymák marad.

Az Auchan-ban beszerzett harcsafiléből viszont kifogástalan állagú és ízű sültet sikerült készíteni :-)

Az érdi piacon van még jó halas, nagyjából 10 féle friss halat árul szombatonként. 

Előzmény: Boszorka (24053)
zdobo Creative Commons License 2017.11.07 0 0 24055

Mennyi volt a számla végösszege? 30.000Ft körül?

Előzmény: Boszorka (24050)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!