Keresés

Részletes keresés

LupaFun Creative Commons License 3 órája 0 0 1147

Háát hajrá! :)

De ahhoz ugye át kell alakítani az étrendet, ami nem egyszerű és olcsó.

Előzmény: sperm_bath (1146)
sperm_bath Creative Commons License 4 napja 0 1 1146

Szerintem ez a hosszabbítós mese rendre valami eszköz vagy szer eladására irányul, gondolom így tudnak egy kis szponzorpénzhez jutni ezek a szájtok...

Amúgy azon filózok most, hogy ennyi év kihagyás után sikerülhet még újra bekapnom a farkamat. Le kéne adjak vagy 10-15 kilót és elkezdjek komolyan edzeni, hátha... ;-)

Előzmény: LupaFun (1143)
sperm_bath Creative Commons License 4 napja 0 2 1145

most gondold el, ha nem lennél hetero...

Előzmény: Grant9909 (1144)


Grant9909 Creative Commons License 5 napja -2 1 1144

Sziasztok. 22 éves heteró srác vagyok. 1,5 éve próbálkozom azon hogy betudjam kapni magamnak de nem igazán megy a dolog. Szájba élvezés annyiszor ment hogy már unom a cuccomat. De nagyon kíváncsi vagyok hogy milyen a farkam íze de sajnos lekel hogy mondjak róla. Így már arra az elhatározásra jutottam mert annyira izgat milyen lehet egy makk vagy egy fasz ameddig bele fér a számba hogy ha esetleg lenne olyan valaki aki 20-30 éves férfi. És neki is eljutott ez a gondolat hogy ezt ki próbálja annak nagyon örülnék. Írjatok. Szájba élvezés ér.

front2301@freemail.hu 

LupaFun Creative Commons License 2017.02.10 0 0 1143

Ahaa, akkor nincs túl nagy különbség hosszban. Ezen filóztam, hogy vajon kinek könnyebb, aki magasabb vagy aki alacsony. Ha hosszabb a hát, akkor nagyobb ívben hajlik meg, viszont "messzebbre" kell hajolnia. Na mindegy.

Amúgy a külföldi önsz*pós fórumok mérethosszabbítással is foglalkoznak. Van ez a jelqing vagy micsoda. Én anno elkezdtem, de feladtam.

sperm_bath Creative Commons License 2017.02.08 0 0 1142

Én 178/15-16, nem is tudom, mert nem szoktam méregetni, csak használni ;-)))

Igen, anatómia, de mint azt már többször is beszéltük, az izmok és ízületek meleg fürdős ellazítása csodákra képes ,-)

Előzmény: LupaFun (1141)
LupaFun Creative Commons License 2017.02.02 0 0 1141

Háát, hogy mennyire erősen jön ki az függ a mennyiségtől és az orgazmus erősségétől meg ugye a PC izmoktól.

A többi dolog meg eléggé anatómia.

Te amugy milyen magas vagy és mekkora az intim méreted? Én 170/16.

sperm_bath Creative Commons License 2017.02.01 0 0 1140

Érdekes, amit írsz a nem igazi orgazmusról, én hatalmasakat tudtam élvezni így. De mondjuk én szerettem csak úgy simán az arcomra vagy a szájamba is élvezni, gyertyaállásban. Vagy hanyatt fekve úgy irányítani a spriccet, hogy az arcomra menjen a sok sperma. Sajnos most már nem tudok akkorát lőni, csak a hasamat maszatolom össze, max. a nyakamat, de tovább nem jut már belőle. Néha videóztam is magamat, aztán mikor visszanéztem, hát eléggé hülye érzés volt látni, ahogy fröcskölöm össze az arcomat meg néha a szememet is és közben nyögök és hörgök és a gecimet szürcsölöm... Vagy volt olyan is, hogy ráélveztem az arcomra és aztán a tükör előtt állva letörölgettem magamról a sok spermát és lenyaltam az ujjaimról. Néha már öklendeztem a látványtól és a sok gecitől, de végigcsináltam, pedig akkor, elélvezés után az egész szitu olyan idétlennek és valószínűtlennek tűnt. De jó volt visszanézni ezeket a jeleneteket, mert ettől aztán úgy beindultam, hogy újra és újra kedvet kaptam a produkcióhoz ;-) Van egy olyan gyanúm, hogy egy elég hangosan síró, néha kalimpáló merevlemezen még van néhány ilyen felvétel, elő kéne vegyem és megkeressem, ha még ki tudom a szerkezetből nyerni...

Előzmény: LupaFun (1138)
LupaFun Creative Commons License 2017.02.01 0 0 1139

Benéztem a hivatalos fleshlight oldalra (nem a magyar, mert azok csak megvették a domaint anno).

Ismét orálszex imitáló dologgal újítottak. Háhá, de jót mosolyogtam magamban.. :))

Kár viszont, hogy nem árulnak már tetszőleges kombót. Régen a build your own-nál az átlátszót is lehetett tetszőleges texturával rendelni; most már csak fix textúrák vannak hozzá. (Nyilván így olcsóbb a gyártása, mert nagyobb tételben lehet nyomatni.)

Egyébként nekem volt japán Tenga Deep throat cup is amit szintén orálszexpótlónak szántak. Érdekes és idővel kellemes élményt nyújtott, de csak hasonlított az orálszexre a cuppogás miatt. Azért a valóságban több technika is van, ami más-más érzeteket kelt, ha csak a női partnerekre gondolok. Magamnak is más, mivel bár szabadon variálhatok dolgokat ellenben nem tudom teljesen bekapni.. Szóval semmi sem ugyanaz.

LupaFun Creative Commons License 2017.01.26 0 1 1138

Hát a pontos mélység függ a testi-lelki állapotomtól, hogy mennnyire van kedvem húzni és nyújtani és épp hogyan reagál rá a testem.

Eleinte csak az előbőrt tudtam becsiptetni a számba (mert lelóg és hosszú), aztán képes voltam megnyalni a makkomat. Miután a neten rátaláltam a gyakorlatokra pár hét elég volt ehhez. Aztán hónapok...évek múltán már be tudom szippantani a makkot meg még 1-2 centit. Tovább nem erőltetem/húzom, mert még így sem veszélytelen és mindig van egy kis utóhatása..

Viszont idén már kétszer is a számban mentem el. Nehéz megállni, mert még mindig annyira különleges az élmény. :)

De nagyon azért nem volt teljes egyik orgazmus sem, mert a testhelyzet nem engedte kiteljesedni. Ehhez jobban meg kellene szokni a pózt és több időt tölteni a belejutással, csak mostanában nem nagyon van időm..

Előzmény: sperm_bath (1137)
sperm_bath Creative Commons License 2017.01.24 0 1 1137

Egyébként neked milyen mélységig sikerült bekapnod a farkadat? Én relatív hamar eljutottam odáig, hogy valahogy az ajkaim közé vegyem a makkomat, de aztán még jó sok meló volt az, hogy rendesen a szájamba is kerüljön és úgy rendesen meg tudjam baszni magamat ;-)

Előzmény: LupaFun (1131)
azurka12 Creative Commons License 2017.01.24 0 0 1136

Én is

Előzmény: gerkán (1101)
Kíváncsi1204 Creative Commons License 2017.01.15 -2 0 1135

Esetleg valakinek nem lenne kedve egy kis kölcsönös dologhoz Miskolcon?

sperm_bath Creative Commons License 2017.01.13 0 2 1134

De legalább gyertyaállásban szájon tudod lőni magadat, nem? Kezdetnek az sem rossz, én is úgy kezdtem, jobban mondva a mindenféle jóga gyakorlatok közben élveztem bele a számba vagy az arcomra, hogy aztán sok-sok gyakorlás után már le is tudjam szopni magamat ;-)))

Előzmény: Kíváncsi1204 (1133)
Kíváncsi1204 Creative Commons License 2017.01.12 0 0 1133

Még nagyon messze sajnos :/

sperm_bath Creative Commons License 2017.01.12 0 0 1132

Kb. milyen közel van a farkad a szájadtól, ha nagyon összegömbölyödsz és nagyon igyekszel?

Előzmény: Kíváncsi1204 (1130)
LupaFun Creative Commons License 2017.01.11 0 1 1131

Köszi! Már helyre jött!

Én is jártam jógára. Amugy ezek a pózok némelyike elég nehéz és megterhelő (pl.teve). Nem kezdőknek való, jógán is csak megfelelő előkészítő asana-k után szokás (lenne szabad) - relatív jó állapotú gerinccel.

 

Félholdat, háromszögtartást, csavarót (maricsi-, ardha matszjéndrászana) biztosan nem csinálnék ilyen házi mutatvány után! :)

Viszont közvetlenül az extrém előrehajlítás után sokkal jobban érzem, hogy mi esik jól. (Még a lefele néző kutya sem feltétlen jó.) A két póz amit feltettem relatíve könnyű és kényelmes.

A macska a felső, a kobra az alsó háti szakaszta teszi helyre inkább. Jó kísérletezést.

Előzmény: sperm_bath (1129)
Kíváncsi1204 Creative Commons License 2017.01.11 0 0 1130

Én akárhogy próbálkoztam sehogy se megy  pedig nagyon kíváncsi vagyok milyen lehet az érzés mikor a számba van esetleg valakinek valami ötlete?

(Miskolci vagyok 20 éves)

sperm_bath Creative Commons License 2017.01.11 0 0 1129

http://www.anandijoga.hu/gyogyitoaszanak

Gömbölyítők:

macskapóz, félgyertya-, gyertyapóz, ekeállás, babapóz, ülésből előre, állásból előre

Homorítók (hogy visszafelé is nyújtsad magadat):

halállás, kutyaállás felfelé, kobrapóz, sáskaállás, íjállás, teve póz

Előzmény: LupaFun (1127)
LupaFun Creative Commons License 2017.01.10 0 0 1128

Ja meg a forró fürdő utána is jó!

(De kár, hogy nem lehet szerkeszteni a hsz-eket utólag egyáltalán. Legalább egyszer lehetne küldés után 5 percben...) Utólag jutnak eszembe a dolgok.

LupaFun Creative Commons License 2017.01.10 0 0 1127

Néhány fordított póz levezetésnek amivel adós vagyok; illetve egyes leírások szerint még többet is kellene csinálni őket közben is...

Am ha előlről olvassátok ezt, vagy a netet (angolul), minden fent van.

 

macska Kobra

 

LupaFun Creative Commons License 2017.01.10 0 0 1126

Az említett bemelegítés után. Két fő gyakorlat van (ami nekem bejött).

Az egyik, hogy lefekszel hátadra fejjel a fal felé, majd felteszed a lábad a falra és sétálsz lefelé. Közben végig nyújtva a két láb és igyekszel elképzelni, hogy a hátadat mindenhol egyenletesen hajlítod. Ezt még ruhában, ameddig bírod.

(Ha már unod, akkor lehet hajlítani a térdeket, terpeszbe dobni, kísérletezni, stb.)

Ennél a módszernél a nyakat nem nagyon szabad mozgatni, könnyen meghúzódhat.

 

A másik szintén háton fekvésből indul és a lábaidat a vállad mögé teszed. Először egyenként, aztán egyszerre.

Ha megy, akkor a kezeidet a feneked alatt kulcsolod és húzod magadhoz az altested.

Figyelem, ez nagyon veszélyes és túlmegy a jógás módszereken is!

Az a módszer inkább a hát alsó szakaszát veszi igénybe. És a gyomornak is rossz.

 

Ezt a kettőt váltogatva én el tudtam érni először a fitymám (jó hosszú), aztán meg a makkom. Ha sokáig csinálom, akkor ülve is le tudok hajolni.

Mindkét módszernél jól jöhet ha kézzel közelebb húzod a szerszámod (bár így nem lesz olyan élvezetes, mert elszorítódik és túl van húzva tőből).

 

Tegnap megint kísérleteztem. Valahogy nem tud az orgazmus olyan könnyen beteljesedni, vagy a gátizmok feszülése miatt, de extrém jól lehet szabályozni az élvezést.

Egy jó adagot sikerült kiszednem és ugyanolyan merev maradtam utána.

Viszont a hátamat tényleg igénybe veszi. Valamelyik csigolyám érzékennyé vált utána, mint ha kimozdult volna. Szóval csak óvatosan.

Ne feledjétek, még mindig van egy csomó izgalmas de biztonságos módszer (és persze ez csak önkielégítés, nem szex).

sperm_bath Creative Commons License 2017.01.10 0 0 1125

Sajnos bemutatni már nem tudom, mert a tizenkét év házasság alatt nem gyakoroltam és egészen berozsdáztam ;-(((

Ami fontos:

1. próbálj sokat tornázni, hagyományos gyakorlatokat, hogy rugalmas legyél: gyertyaállás, híd stb.; esetleg jógázz

2. fokozatosan haladj előre, először gyertyaállásban élvezz a szájadba és az arcodra, csak utána próbáld meg apránként bekapni a makkodat

3. mindig bemelegítve, ideális esetben meleg fürdő után gyakorolj

4. nem árt, ha fiatal vagy és vékony (és még a farkad is hosszú ;-) ), mert a pocak sajnos erősen útban tud lenni...

Előzmény: Kíváncsi1204 (1124)
Kíváncsi1204 Creative Commons License 2017.01.10 0 0 1124

És olyan is van még fent aki meg is tudná mutatni hogyan kell ezt a falyta önkielégítési módszert használni?

sperm_bath Creative Commons License 2017.01.09 0 0 1123

néha... ;-)))

Előzmény: Kíváncsi1204 (1122)
Kíváncsi1204 Creative Commons License 2017.01.09 0 0 1122

Üdv 

Érdeklődnék hogy van e még itt valaki?

LupaFun Creative Commons License 2016.12.22 0 2 1121

Egy újabb tipp. Itt most haladó technikai részletek jönnek.

Rájöttem, hogy az erős vákum jó ugyan de nem minden. A lehető legerősebben kell szívni!!! Miért?

Mert ekkor belapul oldalt a szájüreg és így egyre közelebb kerül a péniszhez, ráadásul az is kicsit beljebb szívódik.

Ideális esetben így nem csak a nyelv és az ajkak fogja ingerelni, hanem az egész puha, nedves száj. Egy hosszú, puha, nedves forró csatornában fog csúszkálni. :)

Na ettől lesz annyira finom bizonyos nőknek akik tudják eme titkot.

Triviálisnak hangzik, mert egyszerű, de nem gondoltam, hogy ennyire erősen kell szívni.

Azt hiszem ezt megtanítom a nőmnek.

LupaFun Creative Commons License 2016.12.21 0 0 1120

Szia(sztok),

 

Ezt ma találtam. Itt végre nő is részt vesz a játékban.

Kár, hogy nem mutatják végig, kíváncsi lennék milyen az amikor dugás közben nyalja a csiklóját. :)

http://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=1040716745

 

Előzmény: lajon100 (1117)
FKT-896 Creative Commons License 2016.12.21 0 0 1119

Sziasztok,nekem se megy még,de spárgában bármikor elélvezek,akár két szék közt is,remélem ez is összejön egyszer...

sperm_bath Creative Commons License 2016.12.20 0 0 1118

selfsuck-ra keress rá, bár ezek általában amatőr, elég gyenge minőségű felvételek...

Előzmény: lajon100 (1117)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!