Keresés

Részletes keresés

Krisze Creative Commons License 2009.09.24 0 0 2687
A HALAK az egyik legérzelmesebb jegy, ezért viselem nehezen KOS férjem keményebb jellemét.:))
griselle Creative Commons License 2009.07.06 0 0 2686

Szia Kaliff,

orulok a levelednek ;)))

 

Erdekes amit irsz, ebbol is làtszik hogy a szulinapon kivul sok màs tènyezo is befolyàsol. Exem (nagy valòszinusèggel - apòsom csak nagyjàbòl emlèkezett a szuletès òràjàra) oroszlàn aszcendensu ès ez nyilvàn sokat szàmit. A mostani pàr-jeloltem Nyilas, ès tènyleg vègtelenul turelmes, jòindulatu, joszivu ès tud ajàndèkozni is. Ezt nem csak arra èrtem hogy nem fukarkodik, ezt Ex se tette, de utàlta az egèsz heccet ès foleg nem szeretett  gondoskodni mi legyen. A magam ajàndèkàt is mindig nekem kellett megvenni ("vegyèl ami megtetszik, ès kifizetem a szàmlàt"), a karàcsony mindig valamièrt konnyekbe fulladt....  Nyilas pedig eltalàlja az izlèsemet, pedig nem is nagyon règ ismerjuk egymàst.

 

Persze èn is èrzèkeny vagyok mint minden halacska, de Exnèl nyilvàn a Ràk+Oroszlàn sèrtodèkenysège halmozòdik. Bàr anyukàm se ment a szomszèdba a hamar sèrtodèsèrt, okkal vagy oktalanul (Ràk, aszcendens Halak).

Nyilas viszont ha rosszul esik is neki valami, konnyen felejt, nem haragtartò, hagyja magàt exètol ès màsoktòl is akik elozoleg a fejère sz*tak, a vègletekig kihasznàlni.

Nàlam meg a Halak jòszivusège ès segitokèszsège tènyleg nagy, de addig tart, mig a màsik fèl korrekt. Ha nem, akkor vège, elojon az Iker akinek van fekete listàja ès aki oda bekerul, annak igazàn rà kell szolgàlni a torlèsre.... de tobbnyire sose lesz 100% bizalom belole.....

 

Makacs ès kemènyfeju is vagyok, csak jòl megalapozott èrvek esetèn vagyok csak  hajlandò  vèlemènyt vàltoztatni.

Dontèsnèl mindenkit meghallgatok de utàna megyek a magam makacs feje utàn.

Dehàt nàlam a Hold a Kosba telepedett, ès ugyebàr ez a noi jellemet elèggè befolyàsolja....

 

Beismerni valamit? Nem igazàn szerettem fiatalabb koromban de ràjottem hogy nagyon jò "görcsoldò" hatàsa van vitàk esetèn, gyors ès kellemes megoldàsokhoz vezet, ràszoktam (persze csak ha tènyleg meggyoznek).... :DDDDDDD

 

Exem is nagyon csalàdszereto, rendszeresen làtogatta az idosebb rokonokat, ha 10 percre is, de benèzett. Otthon a 4 fal kozott a (negativ) Oroszlàn urhatnàmsàga uralkodott.

Màs furcsasàga hogy a baràti körbol ha valaki nem viszonozta a làtogatàst akkor torolve lett, orokre a fekete listàra kerult. Pedig vannak emberek akik nem mozdulnak ki otthonròl a legkulonbozobb okokbòl, ez a jellemzojuk ès ezt igy el kell fogadni, de ettol mèg orulnek a kapcsolatnak ès igaz baràtsàgot ad(nà)nak.....

 

Ird meg mit szòlsz mindehhez :))))

Előzmény: Törölt nick (2685)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.03 0 0 2685
Szia Griselle!

Tök fura amit írsz.
Én is Halak vagyok Ikrek aszcendens-el és pont egy Rák felesége akinek Nyilas az aszcendense. :-))

Nálunk tök más a dolog. Az ünneprontó általában én vagyok, nem a párom. A sértődékenyebb és hirtelenebb temperamentumú is én vagyok nem ő. Olyan bszott türelmes és nyugodt, hogy néha az kerget az idegbe. ;-)

Én nem nagyon vagyok hajlamos elnézést kérni, vagy beismerni hogy tévedtem. Bár a párom ki tudja hozni belőlem. Hirtelen hangulatváltozásaim is nekem vannak inkább, neki egyáltalán, vagyis 5 év alatt még nem vettem észre. Azazhogy 6 mert előtte még együtt is dolgoztunk.

Én azt mondom, majdnem mindig konstans amire én számíthatok, viszont ő már nem mondaná ezt rólam. A kiszámíthatatlan egyértelműen én vagyok kettőnk közül.

Az ajándékozás és családi ünnepek sokat jelentenek a párom számára. Nagyon bírja ha ajándékozhat, családozhat foglalkozhat a rokonsággal, míg én meg folyton morgok emiatt. :-)))

Ezzel a bekezdéssel viszont teljesen egyetértek:
"Màsik jellemzotok (lehet) hogy nem vesztek tudomàst ill. nem èrtèkelitek reàlisan a tènyeket, helyzeteket, valòsàgot. Elkèpzeltek valamit ès elhitetitek magatokkal, nehèz az ellenkezojèrol meggyozni, mèg tènyekkel sem..."

Bár a tényekkel való érvelés nálam szokott hatni. Ritkán. De a kőkemény, betonfej, makacsság az a páromra is jellemző. :-))

Szóval sok más tényező van ami hat ebben a dologban. :-)))

Előzmény: griselle (2684)
griselle Creative Commons License 2009.03.27 0 0 2684

Hàt èn mint halak, de kissè konkrètabb aszcendenssel (Ikrek) sok èvig voltam Ràk felesège, aztàn elvàltunk. De ezt a jegyet ismerem, mert exen kivul Anyàm, hajdani fonokom, hàziorvosunk meg jònèhàny egyèb rokonsàg- ès baràtikorbeli is volt ill. van.

--------> korulvettek, menekulok :DDDDDDD <--------

 

Ezt az àtuszàs teoriàt most hallom eloszor, rèszemrol nem ugrottam azonnal uj kapcsolatba. Van nèhàny hibàja a Ràknak, ami esetenkènt nagyon irritàlò lehet.

Az hagyjàn hogy sèrtodèkenyek vagytok, de simàn tudtok sèrtegetni, ès azt be nem ismerni. Halak hajlamosabb elnèzèst kèrni ha akaratlanul megsèrt valakit, a Ràk kibeszèli magàt. Beismerni valamit??? Hahhhh... mindig van alibije, mièrtje!

Ami nagyon tipikus ès szintèn nagyon rosszul jon le a màsiknak, a hirtelen hangulatvàltozàsok. A legnagyobb jòkedvbol egy felho az ègen vagy egy legyecske àtrepul a szobàn, màris tragèdia, komorsàg, rosszkedv. Ugyanugy a rosszkedv pillanatok alatt - kiderithetetlen okokbòl - àtcsap a legnagyobb vidàmsàgba.

Sose tudja az ember, mi vàr rà.

Màsik nagy erènyetek az unneprontò tehetsèg, pl. Karàcsonykor mikor mindenki igyekszik oromet szerezni a màsiknak, Ràk disszertàciòt tart hogy milyen hulyesèg tulajdonkèppen ez az ajàndèkdili stb. Vagy kap egy szèp csokor viràgot a szulinapra (norol van szò, nehogy azt hidd most hogy egyedul az ex tulajdonsàgait elemzem ;))), orom, koszonet, aztàn a kedves megjegyzès: hàt ez a viràgos nemigen èrtett a csokorkotèshez....  Lehet hogy igaz amit mondtok, de mèrt pont a legkevèsbè alkalmas pillanatban?????

Màsik jellemzotok (lehet) hogy nem vesztek tudomàst ill. nem èrtèkelitek reàlisan a tènyeket, helyzeteket,  valòsàgot. Elkèpzeltek valamit ès elhitetitek magatokkal, nehèz az ellenkezojèrol meggyozni, mèg tènyekkel sem....

 

Kedves M41 2132, most jòl ràd ontottem a fekete levest, termèszetesen nem mindenkiben van meg mindegyik egyformàn, az is tèny hogy nem mindenkit irritàl ugyanolyan mèrtèkben egyik vagy màsik tulajdonsàg.

 

Hanem ha vitàitokra visszagondolsz, talàn sikerul elemezni magadat ès a volt baràtnodet, talàn ràjossz hogy min jottetek leginkàbb ossze.

Amugy a csillagàszok szerencsès, nagy vonzalmat tartalmazò pàrkapcsolatnak jelzik a Ràk+Hal kapcsolatàt, kozos vonàsuk az àbràndozò, romantikus beàllitàs, de ez nem mindenkire àll, ès a szulinapon kivul sok màs tènyezo is befolyàsolja.

 

Szerintem hagyd leullepedni a dolgokat, 2 hèt mèg nagyon friss. Mèrt nem keres Tèged? ha visszagondolsz a vitàitokra, rà kène jonnod...

Mit èrtesz "rendes lezàràs" alatt? Mèrt kellene ezen mèg ràgòdni? nem sokèves kapcsolatròl van szò.... Vagy szeretnèd mèg visszaszerezni?

Előzmény: M41 2132 (2677)
Fahya Creative Commons License 2008.11.02 0 0 2683
Örülök neki. :)
Előzmény: Csinbarát (2682)
Csinbarát Creative Commons License 2008.11.02 0 0 2682
Köszönöm, jól! Sokkal jobb az idő beosztásom, így többet foglalkozhatok a lányommal.
Előzmény: Fahya (2679)
M41 2132 Creative Commons License 2008.11.01 0 0 2681
Fahya! Köszi az infót! Remélem azért még mások is írnak ehhez valamit!
Fahya Creative Commons License 2008.10.31 0 0 2680

Szia!

 

Sajnos én nem igazán hiszek abban, hogy a jegy közös tulajdonságokon keresztül hatna, ráadásul a személyiségünk teljesen más is lehet, de arra magamban is ráismertem, hogy az exekkel nem igazán vagy egyáltalán nem beszélek, pedig én szakítok általában. Ez valahogy olyan ösztönös berögződés, a kínlódós beszélgetések és a kellemetlen magyarázkodás elkerülése végett, gondolom.

Az átúszós dologról még nem hallottam és soha nem is csináltam ilyen "leváltást".

 

Üdv! Fahya

Előzmény: M41 2132 (2677)
Fahya Creative Commons License 2008.10.31 0 0 2679
Örülök neki, hogy minden rendben! Hogy érzed Magad az új munkahelyeden? ;)
Előzmény: Csinbarát (2678)
Csinbarát Creative Commons License 2008.10.30 0 0 2678
Szia, köszi a kérdésed, megvagyok.
A lányom már elmúlt 2 éves (igazi tünemény), állataim sajna nincsenek (magamon kívül :-)). Nem rég munkahelyet váltottam. Kb. ennyi.
Előzmény: Fahya (2676)
M41 2132 Creative Commons License 2008.10.29 0 0 2677

Sziasztok Halak! Én egy rák vagyok és egy kis segítséget szeretnék kérni! Ti, mint Halak témában jártas és akként élő Urak és Hölgyek biztos hozzá tudtok szólni! :)Volt egy Halak barátnőm, összesen két hónapon keresztül! Hát igen, nem vittük túlzásba a dolgot. Nem is volt gond kb 2 hétig, de utána halál volt. Vita vitát követett és valószínűleg amiatt, hogy ő is és én is sértődékenyek voltunk. Na aztán emiatt szakítás lett, persze úgy, hogy a lánynak 2 nap múlva ott volt az új pasi a lakásában. Kb 2 hete szakítottunk, azóta nem is beszéltünk. Egy helyen és egy időben dolgozunk, van, hogy egymásra nézünk, de sem ő, illetve sem én nem közeledünk. Röviden ennyi a történet! Olyan kérdéseim volnának, hogy az új pasi amiatt volt ilyen hamar, mert tényleg a Halak átúsznak egy másik kapcsolatba? Valamint, hogy mi az oka annak, hogy ő nem keres engem (azt tudom, hogy én miért nem), továbbá annyi, hogy hogy lehetne felé közeledni, vagy volna-e értelme?? Nem kibékülés miatt, hanem csak rendes lezárás céljából!!! Aztán még a végén annyi, hogy a Halak kimutatják-e, ha szeretnek, azt milyen módon jelzik, valamint Halak tulajdonásg, vagy csak egyéni, hogy sokszor úgy beszél emberekkel, ami nem éppen helyénvaló??? Előre is köszi mindenkinek!!!

Fahya Creative Commons License 2008.10.29 0 0 2676

Szia Csinbarát!

 

Jó, hogy jöttél, én is rég jártam amúgy erre. Veled mizujs?

 

Nálunk semmi különleges, folyamatosan gyarapítom az állataim számát, a szüleim legnagyobb bánatára. :P

 

Üdv! Fahya

Előzmény: Csinbarát (2675)
Csinbarát Creative Commons License 2008.10.28 0 0 2675
Szia nozomi99! Szia Fahya!

Hogy s mint vagytok? Rég jártam erre, gondoltam benézek

Üdv: Csinbarát
nozomi99 Creative Commons License 2007.09.27 0 0 2674
Nálunk még mindegyik vedlik, szőr, szőr, szőr. Már beszereztem a szalmát télire a kintiek alá. Eddig kegyes volt az idő, hogy nincs olyan nagyon hideg.
Előzmény: Fahya (2673)
Fahya Creative Commons License 2007.09.06 0 0 2673

Kellemes idő van valóban, a lovam is elkezdte növeszteni a téli bundáját. :)

Nekem még nincs suli, 24-én kezdünk csak.

Ti hogy vagytok ebben a télies őszben?

Előzmény: nozomi99 (2672)
nozomi99 Creative Commons License 2007.09.06 0 0 2672
Látom előkerültél. Jó kis hideggel indultok a suliba, legalább nem fáj a szívetek, hogy tanulni kell.
Előzmény: Fahya (2671)
Fahya Creative Commons License 2007.08.04 0 0 2671
Bezony. :)
Előzmény: nozomi99 (2670)
nozomi99 Creative Commons License 2007.08.04 0 0 2670

A levonható tanulság, hogy a természet okos. Megoldja a problémákat.

Előzmény: Fahya (2669)
Fahya Creative Commons License 2007.08.03 0 0 2669
Tulajdonképp nem fekszik benne, csak meghempereg és a rászáradt sár egy pajzsot képez hő és hideg ellen.
Előzmény: nozomi99 (2668)
nozomi99 Creative Commons License 2007.07.22 0 0 2668

Én meg a lóval nem vagyok tisztában, ezért kérdem, hogy belefekszik a sárba és úgy hűti magát?

Előzmény: Fahya (2667)
Fahya Creative Commons License 2007.07.21 0 0 2667

Értem, köszönöm, ma is tanultam valami újat. :)

Akkor ez a rendszer ugyanaz, mint a lónál a sár, csak náluk "be van építve" alapból. :P

Előzmény: nozomi99 (2665)
nozomi99 Creative Commons License 2007.07.21 0 0 2666
itt jobban látszik, az akitáknál nem vittem be a gépet.
nozomi99 Creative Commons License 2007.07.21 0 0 2665

Alapban nem vizi. de vannak egyes vonalak, akiket használnak vizből elhozásra. Ezek szívesen mennek a vizbe és úsznak is, mint a képen ez a shiba, mert ezen a képen egy kis shiba szuka úszik.

 

Tévedés, nincs melegük, hőszigetel a bunda, fele annyira sem lihegnek, mint bármely más fajta. Ugyanez télen is érvényes, bár forditva, akkor meg tartja a meleget.

Előzmény: Fahya (2664)
Fahya Creative Commons License 2007.07.20 0 0 2664
Pedig ekkora bundában biztosan melegük van... viszont a fajta alapból nem "vízikutya", ugye?
Előzmény: nozomi99 (2663)
nozomi99 Creative Commons License 2007.07.19 0 0 2663
Annyira nem szeretik a vizet, de a kedvünkért bemennek.
Előzmény: Fahya (2662)
Fahya Creative Commons License 2007.07.18 0 0 2662

Gondolom, Megiék örülnek neki. :)))

Kicsit mi is pancsoltunk tegnap, lómosás volt. :D

Előzmény: nozomi99 (2661)
nozomi99 Creative Commons License 2007.07.16 0 0 2661

Mit csinálsz ebben a melegben?

 

mert mi pancsoltunk tegnap is egésznap.
Előzmény: Fahya (2660)
Fahya Creative Commons License 2007.06.22 0 0 2660
Köszönöm! ^_^
Előzmény: nozomi99 (2659)
nozomi99 Creative Commons License 2007.06.21 0 0 2659
A lényeg, hogy túljussál, bár az eredmény is fontos.
Előzmény: Fahya (2658)
Fahya Creative Commons License 2007.06.20 0 0 2658
Vegyes eredményekkel, de nemrég végeztem velük.
Előzmény: nozomi99 (2657)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!