Keresés

Részletes keresés

szexygirl? Creative Commons License 2010.09.19 0 0 27
Szeretem, ha a pasi hasa enyhén szőrös.
A hátán, mellén én személy szerint nem szeretem a szőröket.

macgyver8888 Creative Commons License 2010.03.25 0 0 23
Talán azért sem mutogatja magát, mert vannak akik úgy gondolkodnak mint ahogyan te, sajnos. miért ne lehetne boldog így ez az ember, ki mondta, hogy más a trendi vagy éppen kinek mi. lehet, hogy jobban megbecsüli a nőket...igaz hogy gusztustalan de sztem manapsg néző pont kérdése mi is az:)
és sztem nem mutogatja magát, van benne önkritika.
Előzmény: Celtic Moon (19)
amelii Creative Commons License 2006.01.04 0 0 22
ez fáj
Előzmény: Törölt nick (17)


áve Creative Commons License 2005.10.03 0 0 21
Ez gusztustalan. Viszont a szőrös láb, kar, mellkas :)))))
Előzmény: Törölt nick (17)
EDM Creative Commons License 2004.08.07 0 0 20
Hát én inkább olyan nőket keresek, akik kedvelik a magamfajta majomféléket.
Előzmény: szasza_hungary (15)
Celtic Moon Creative Commons License 2004.08.07 0 0 19
Láttam már ezt a képet valahol a neten régebben. Gusztustalan. El sem tudom képzelni, hogy ez az ember jól érzi így magát. Annyira ronda, hogy ha mutogatná magát tuti jól megélne belőle...
Előzmény: Törölt nick (18)
szasza_hungary Creative Commons License 2004.06.19 0 0 15
Most olvastam:

Kettészakadt a világ: a szőrösekre és a csupaszokra. Az elmúlt évtizedekben kis túlzással e két tábor ádáz harca foglalkoztatta leginkább Hollywood lakóit. Persze lehet, hogy mégsem ez a legégetőbb kérdés napjainkban, mi mégis kíváncsiak voltunk arra, hogy itt Magyarországon mi sarkallja a férfiakat a rettenetes szőrnyúzásra. Tehát a nagy kérdés: milyen az igazi macho. Busa szőrős amorozó, vagy pelyhes, csillogó testű adonisz.



Az Aktív stábjának első megkérdezettje Dávid, univerzális tehetség,keresett fitnessmodell, fotós sőt még énekes is. Ő vezette be a stábot a férfi szőrtelenítés rejtelmeibe, de előbb megmutatja önöknek nehéz munkával kigyúrt testét.



”Szerintem egy férfi szőrösen is lehet jólápolt. Ha nekem összefüggő szőrös lenne a mellkasom vagy a karom, azt valószínű meghagynám, csak rövidebbre vágnám, mert az is tud férfias lenni, sőt néha férfiasabb.”



Dávid ennek ellenére köszöni szépen, de nem kér a szőrös férfiasságból, mert az ő munkaköri leírásában a csupasz test szerepel.



”Külföldi fotózásnál kötelező leszőrteleníteni magam. Természetesen nem mindenhol. Van ahol meghagyom a szőrömet, de ott ollóval szoktuk rövidre vágni, hogy rövid legyen.



Tehát Dávid igényesen csupasz. A szakember megfogalmazásában pedig higiénikus. Balogh doktor, bőrgyógyász szerint a szőrtelenítés - ahogy a reklám mondja - tisztább, biztonságosabb érzést nyújt. Bár a hátrányok sem elhanyagolhatók, mivel az összes szőrtelenítő eljárás mikrosérülésekkel jár, amik legyengítik a hámsejtek védekező képességét. Ilyenkor könnyebben jutnak a testbe a kórokozók.



A férfiaknál a túlzottan vastag, lószőr-párnára emlékeztető erős nemi szőrzet nyilvánvaló, hogy ma már nem tekinthető szexuálisan vonzónak. Emiatt a férfiak körében is előretört a szőrtelenítés. Részben a testszag csökkentése végett, részben pedig a gondozott megjelenés miatt, ami enélkül szinte nem is képzelhető el.



Tehát a kérdés még mindig ugyanaz. Mi a trendi: szőrösen vagy szőrtelenül. A magazinok egyértelműen a csupasz férfit istenítik.



”Mikor meghívnak egy magazinfotózásra , akkor előtte borotvával szoktam szőrteleníteni magam, mert egyszer próbáltuk gyantázni a lábamat és azt senkinek sem kívánom azt az érzést, amikor lehúzzák a gyantát ezzel a mozdulattal” - meséli a szőrtelen Dávid.




Nos ezt az érzést nem kell bemutatni a hölgyeknek. Az Aktív stábja felkeresett egy kozmetikát is, ahol Mariann a kamera "szeme láttára kínoz" , vagy inkább szépít egy szegény, szőrös férfit. Hát a szépségért meg kell szenvedni. A kozmetikushoz járó férfiak száma egyébként az elmúlt években rohamosan megnőtt, a többség csupasz testet akar.



László Mariann / kozmetikus mester

"Fontosnak tartják, hogy jól ápoltak legyenek, és szőrtelenek, ezért sokan járnak gyantázni. Nem kellemes érzés ugyan, de talán ez a leggyorsabb. Viszonylag fájdalmas, viszont tényleg nagyon gyorsan megy és ez az a módszer, amitől viszonylag legtovább szőrtelen marad a bőrfelület. Gyakori a hát, a mellkas, de a hónalj és a karok is, ha nagy a szőr. Ritkán, de előfordul, hogy gyantázzuk a lábakat elöl és hátul is."



Rajta uraim: fáj, fáj, de meg kell lennie, ha követjük a női szeszélyeket. A csupaszkodást ugyanis a nők kezdték. Néhány évtizeddel korábban még a nők hónalja is dús volt - a többiről nem is beszélve. Azóta változott a trend és a nőket követve, vagy épp az ő nyomásukra megszületett az új, szőrtelen férfitípus.



halaszbea Creative Commons License 2003.10.04 0 1 14
nekem volt kapcsolatom szőrös és nem szőrös pasikkal is.
a szőrtelen csak a sovany jo testunek allhat jol, de borzaszto benak az agyban, abszolut nem ferfiasak.

ha van pocak akkor azon feltetlenul legyen szor.

a haton szor eleinte abszolut visszataszito volt, de mara rajottem, hogy a legjobb pasik kozott nagyobb aranyban talalok szőröshátut, ezert mara szinte felizgulok a szoroshatra, mert borzaszto jo emlekeket hoznak elő.

intimszőr: ne legyen a zacsin de fent igenis kell!

Ramon Creative Commons License 1999.07.04 0 0 13
kleo!
Tudjuk! A szerelem vakká tesz! - Többek között :-)
Előzmény: kleo (12)
kleo Creative Commons License 1999.07.03 0 0 12
én szeretem a szört, az férfias, mert nekem meg nincs szöröm olyan sok.
de ha a szerelmem csupasz lenne, akkor azt szeretném.
Egérke Creative Commons License 1999.07.01 0 0 11
:oD
Előzmény: Ramon (10)
Ramon Creative Commons License 1999.07.01 0 0 10
Hát persze!
Kinek a szakácsné, kinek a lánya. :-)
cris Creative Commons License 1999.06.30 0 0 9
Hi!
Default szőrzet
(kar, láb, mellkason egy kevés,dehogy valaki orángután legyen...)

sirC

Ziege Creative Commons License 1999.06.28 0 0 8
Hát ha van pocak + csak husikának nevezhető a himbilimbi, akkor az télleg nem lehet egy felajzó látvány:-))))
Előzmény: zsuzsa (7)
zsuzsa Creative Commons License 1999.06.27 0 0 7
Szia ziege :-)) kedvenc közös témánk...
Képzeld láttam Chippendale Show-ban borotvalt fiukat. Tudod mit, bomba jó testü, barna fiukon egész szexis.
Nade fehér kis pocak alatt borotvált husikák ... azt továbbra sem preferálom
Szia
N.
Előzmény: Ziege (4)
little angel Creative Commons License 1999.06.26 0 0 6
Huszas éveim második felében járó kettessel kezdődő személyi számú egyed vagyok. A férfiszőrzetet mértékkel szeretem. A poci nagyon szexis tud lenni, ha közepesen szőrös. Jó beletúrni, játszani vele. A mellkason is szeretem, olyan férfias...
Vállon, háton viszont ki nem állhatom.

(la)

Kicsi_Lany Creative Commons License 1999.06.25 0 0 5
Tiltakozom!!!!!
igenis nagyon izgato tud lenni olykor a fanszorzet hianya...
Nem hiszem, hogy a kenyes testreszek borotvalasat csak a nok gyakorolhatjak partneruk teljes megelegedesere... ;-)

Egyebkent a teljesen szortelen ferfiak sosem vonzottak igazan. Igaz, hogy a nagyon szorosokrol is ugyanezt gondoltam mindaddig, amig bele nem szerettem egy olyan sracba, akinek meg a hata is szoros volt... es juujjjj, az is milyen erotikus tudott am lenni. Nana, hogy az volt: szerettem ugyanis - a fiut.

Előzmény: Ziege (4)
Ziege Creative Commons License 1999.06.25 0 0 4
Szia Egérke (cin-cin)!:-)

Mi is van tulképpen?
Szóval ha Rólad és a lyányokról van szó, akkor követelmény legyen default a hairless? (Én is amondó vagyok.) De ha meg a pasi borotválja, az pfúj?

Tudom, tudom! A nők többsége úgy van vele: szép a csupasz punci és jó is vele izgatni a kedvest, meg komfortos is, de a férfi meg azért férfi, hogy szőrös legyen a lábaköze, legyen miben turkálni:-))))

Dehát csak a gyengébbik nemnek adassék meg a komfortosság és a nemi szervek nagyobb szenzitivitásának kéjes érzete?:-)))

Csak kérdezem...:-)

Üdv, Ziege (mekk-mekk).

Előzmény: Egérke (3)
Egérke Creative Commons License 1999.06.25 0 0 3
Úgy a jó, hogy ha a karja, a melle, a lába jó szőrös. A fanszőrzete is legyen meg feltétlenül. Anélkül olyan mint a csupasz csiga. Pfúj!
Az életkorom sem befolyásolta ezeket a nézeteimet.
Előzmény: vip (-)
stimuláló Creative Commons License 1999.06.23 0 0 2
te majom gorilla, még jó hogy a lányok többsége nem a Jetikhez vonzódik
Truelie Creative Commons License 1999.06.22 0 0 1
Szia vip!
Én sohasem szerettem az olyan férfiakat, akiknek nem érezni a bőrét a sok szőr miatt. Mindig azok tetszettek jobban, akiknek a melltájon helyezkedik el egy kb. kéttenyérnyi prémecske, esetleg az sem rossz ha lehúzódik köldökig, ill. az alá, mert azt olyan jó végigkísérni kézzel stb. De az zavart ha a háton, kezén nagyon szőrös volt valaki.
Az intim területeken pedig kellemes a borotvált ill. a bundás megoldás is ... :-))
Előzmény: vip (-)
Zoli_fiú Creative Commons License 1999.06.22 0 0 0
0 :-)
vip Creative Commons License 1999.06.22 0 0 topiknyitó
Hmm, engem igazából az érdekelne, a mai lányok körében inkább a szőrös, vagy a csupaszabb testű férfiak a nyerők. Érdekelne az is, hogy ez korosztályonként változik-e. Irjatok!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!