Keresés

Részletes keresés

Esox Lucius61 Creative Commons License 2 órája 0 0 163616

Úgy van. :) 

Most pedig keress egy husángot, ülj repülőre, keresd meg, oszt adj a fejinek. :)

 

Előzmény: llang-ilang (163615)
llang-ilang Creative Commons License 4 órája 0 0 163615

Lehet takarózni azzal hogy JOG... fogadhatsz ügyvédeket akik a paragrafusok csürésének mesterei...

 

De hogy valami törvényes még nem jelenti azt is hogy erkölcsös, hogy nem bün. Az igaz biró előtt nem lenne képed ilyen kibuvókat még csak föl sem vetni hogy a személyiségjogok védelme miatt...meg hogy a bevett eljárási gyakorlat végett nem volt mit tenni.

 

Gyerekek erőszakolását hagyták jóvá hallgatólagosan
A ki azért tudna jót cselekedni, és nem cselekeszik, bűne az annak.Jak 4,17  -ilyen egyszerű.

Előzmény: Esox Lucius61 (163606)
PBea JT Creative Commons License 12 órája 0 0 163614

A vallásalapító Russel felesége mellett összefeküdt a gépírólány (ok) al, majd a válás során, hogy ne kelljen risztelnie a volt feleségéval, minden vagyonát a Watch Towerre íratta, amit születésnapjára kapott az apjától.

 

Mit várunk hát ettől a cégtől, és a követőitől?

 

A jó pásztor foglalkozik a "lélekkel", de a Watch Tower béresei csak azzal foglalkoznak, hogy a Watch Tower "lelke" és bankszámlája jó legyen, lásd Oroszországban sem a százezernyi testvér miatt aggódtak, hanem az elkobzott vagyon miatt, miként anno Németországban is a vagyont menekítették, nem a testvéreket.

 

 

 

Előzmény: claas patrol (163612)
claas patrol Creative Commons License 16 órája 0 0 163613

Valaki mondja már meg, hogy mit kell a "vállaimra" venni, hogy jó egylet tag lehessek ?? Minden negatívum nélkül. Vannak feltételek, vagy feltétel 'nélküli kegyelem' nélkül is lehetek "odavalósi"  ???  

Nem értem a szabályzati ...izéket ?  Ennyi ?? 

claas patrol Creative Commons License 16 órája 0 0 163612

Vissza olvastam,,,, csak ne zárj be semmit  , szerintem,,, magadban (részemre bár mikor)...de...  "  -

-"Oszt én itt be is fejeztem ezt a témát, mert egyrészt unom. Másrészt elmondtam a meglátásom. Max elolvasom még a további meglátásokat.

Magam is elitélem a cselekményt.

A jogot viszont nem lehet meghágni, az kötött, és merev. X cselekmény, x következmény. X cselekmény megdől, ha nincs közvetett tárgyi, vagy személyi bizonyiték. 

Tárgyi kizárva, hacsak látlelet nem. szellemi bizonyitékhoz, pedig szükséges szembesités, vallomás minimum 2 fő részéről.

A világi nyomozás beéri kevesebbel is, 1 fő elegendő bár ebben az esetben egy tagadás, egy állitás. És max az ide vonatkoztatható közvetlen bizonyítékok.

- Kérdésem, hogy hol marad a lélek ellen tett, következménye ??.....,   legyen az presbiter..,.vagy ahogy nevezitek... öreg,vén...aggastyán... ??  Most vállalni, vagy vallani köll ebbe az egyletben...ilyenkor ??  Ez a kérdésem, és...nem több. (holnaptól pártkönyv is jöhet)...ha őszínte a válasz.  üdv.  (csak egy szerelő már ilyen)...1000-bocsi...  Tényleg ne haragudj meg, ...csak kérdés...  ??

claas patrol Creative Commons License 16 órája 0 0 163611

Drága, Fórum társaim ,...  hmm...  hitt vita ide,.. vagy oda ... ezt olvasom:  ..."- hiába érezték úgy, hogy a lányok beszámolója valós. Nincs, nem bizonyítható Vallásilag nem elitélhető."   - ..stb....

Na,  most a vallás...az vállalás..., tehát a vállára veszi, vagy csak??  ... Ha...???  ... most ez: Milyen Jézusi, vagy Megváltó Krisztusi... "öreg, ...vén..töllem még aggastyán...is lehet.."...izzéé ? ..miggyá kiválasztott-i ???  ..vagy ,hogy értelmezzem ? 

Mondjatok valamit...lécci . Nix. provokatív, ...csak már tényleg nem tudom, hogy mi a stájjsz ??   ...hmm ?? 

Esox Lucius61 Creative Commons License 20 órája 0 0 163610

Pedig említettem is,Közvetlennek minősül a látlelet is, amit anno kiállitottak korházban. Vagy iskolai feljegyzések... 

Előzmény: PBea JT (163608)
PBea JT Creative Commons License 21 órája 0 0 163609

Ez ismét fonákság lesz akkor!

PBea JT Creative Commons License 21 órája 0 0 163608

"ha nincs közvetett tárgyi"

 

Hihihi!

Előzmény: Esox Lucius61 (163606)
PBea JT Creative Commons License 21 órája 0 0 163607

"nem ad egy házkutatási papírt"

 

Nem ad.

Minek adna?

Nem olvasta az ügyet, vagy nem értette meg kend?

Vagy szokás szerint teokratikus hadvisel, fonák szövegeléssel?

Előzmény: Esox Lucius61 (163606)
Esox Lucius61 Creative Commons License 21 órája 0 0 163606

" Akkor miért bocsájtották el az illető vént ha ártatlan?"

Mert simogatás vallott be. Vagyis önmagától. Ilyenkor nincs szükség vádlóra, ha magától bevallja.

a lányok pedig elzárkóztak a szembesitéstől. Ezt kérem a bizonyíték hiánya!

hiába érezték úgy, hogy a lányok beszámolója valós. Nincs, nem bizonyítható Vallásilag nem elitélhető.

Én nem vagyok Tanú, de a logika az tiszta. Nem értem, hogy nektek miért nem? :)

Nem azt vitatom, hogy megtörtént vagy sem. azt sem, hogy mit hallgatnak el vezetőség.

Arról beszélek, hogy nincs mit elhallgatniük, ha maga a tárgyalás eredménytelen. (És itt a vallási tárgyalást értem, 2-3 tanúvallomás. ez hiányzott, azaz hiányzik.)

nem irhatják ki.1.adatvédelem " Hát persze, az erőszaktevő személyi jogai nehogy sérüljenek. "

Nem tudom, hogy milyen viszonyban vagytok a joggal. De, számtalan esetben láthatod itt nálunk is, hogy K. Józsi, kinyirta N.Marika nyugdijjast. Stb. Hirek. a média nem azért nem írja ki, hogy ki az a K. Józsi, mert nem hozná nyilvánosságra, hanem azért mert a törvényeink, még egy ilyen bünözőnek és védi a személyiségi jogait.

Tetszik érteni? :)

 

"

Ez megtörtént most, de az örtorony ellen inditottak eljárást, mert tudtak a dologrol mégsem tettek semmit. Sőt eltitkolták. Még most is titkolják. Tegnap is ezért fizettek ki 1 millio 2százezer forintot, és ma is ennyit fognak."

Használjátok már a logikát, és az a kevés jogismeretet amitek van! :)

Tegyük fel, hogy az egész szervezet egy nagy genyagép, aki ott tesz keresztbe ahol tud.

De, szerinted a kerületi bíró (vagy mindegy, ahová az ügy tartozik.) annyira balga, hogy nem ad egy házkutatási papírt a nyomozhatóságnak? És inkább bírsággal sújtja a gyülekezetetet?

Bünügyre mutat bizonyíték van a gyülekezet birtokában, vagy legalább is erős a gyanú. Ezt tisztázandó, nem bírságot fogkistabni, hanem a törvény teljes hatalmával odarendeli a nyomzükat, hogy keritsék elő a bizonyiték.

Jah! Hogy a bíró maga is tanú? Vagy lefizették, hogy mérsékelje? :D

Baromság.

 

Nyilván, ha valaki előítélettel van, annak mindegy. Akkor is kikiáltja szemének akár úgy van, akár nem. :)

 

A gyülekezetnek, és véneknek annyi közük van az ügyhöz, ha számukra bizonyított a büncselekmény, akkor 1. Jelentik a polgári hatóságnak. 2. Kizárják az illetőt.

Mivel számukra,hivatalosan nem bizonyitott, csak a személyes érzésünk van, hogy úgy lehet. Nincs mit jelenteni. ez a lány dolga, vagyis lányoké, és mindazoké a világi szerveké akik korábban nem jelentették.

 

Oszt én itt be is fejeztem ezt a témát, mert egyrészt unom. Másrészt elmondtam a meglátásom. Max elolvasom még a további meglátásokat.

Magam is elitélem a cselekményt.

A jogot viszont nem lehet meghágni, az kötött, és merev. X cselekmény, x következmény. X cselekmény megdől, ha nincs közvetett tárgyi, vagy személyi bizonyiték. 

Tárgyi kizárva, hacsak látlelet nem. szellemi bizonyitékhoz, pedig szükséges szembesités, vallomás minimum 2 fő részéről.

A világi nyomozás beéri kevesebbel is, 1 fő elegendő bár ebben az esetben egy tagadás, egy állitás. És max az ide vonatkoztatható közvetlen bizonyitékok.

 

Nah, mindegy. :)

Gyülekezet pedig megtette amit lehetett cikkeket a témakörről, 2x is. 

 

Előzmény: llang-ilang (163605)
llang-ilang Creative Commons License 1 napja -2 0 163605

"Elhalgatásra utaló kifejezés, vagy utalás nincs benne. Vagyis erre utaló buzditás."

 

A testvér azt irja hogy az ügyröl minden információt visszatartottak. Vagyis titkolták. Mi nem akadájozzuk a hatóság munkáját, na de az idevonatkozó adatokat nem adjuk ki. Erre mondják hogy bort iszik és vizet prédikál?

 

 

 

"Nincs vádló, nincs vád. ezt tessék megérteni! :)"  Akkor miért bocsájtották el az illető vént ha ártatlan?

 

Ártatlan vagy vén-testvér, fogd a kis családodat és menjetek haza-mondta a hű és bölcs vezető testület.  Majd ahogy elmondta a lányod mi nálatok a gyakorlat, délután megeröszakolod és ahogy eddig is tetted és az ágyán ülve sirva imádkozol vele Jehovához...

 

A testvérek nem tudtak mit tenni, ugyan deeeeehogy...

 

Még az un.  "világiaknak" is tisztább erkölcsük van, ahol az a szólás járja hogy "vétkesek közt cinkos aki néma". Ezek a vezetők mind vétkesek mert tudtak róla mi történik mégis kussoltak.

 

Péld 31,8 Nyisd meg a te szádat a mellett, a ki néma  -na itt lett volna a lehetőség hogy tegyenek valamit a gyerekekért.

 

 

Apu elmondta a gyerekeknek, hogy ha szólnak róla mi történik otthon, valakinek nagy baja fog esni. És láss csodát nem vállalták a szembesitést... menjetek csak haza testvér...

 

 

"nem irhatják ki.1.adatvédelem " Hát persze, az erőszaktevő személyi jogai nehogy sérüljenek. Inkább a lányait erőszakolja tovább a testvér.

 

 

 

"HA a lányok,vagy csakaz egyik, valóban büntetést óhajt az apjának, akkor Kérem elmegy szépen az u.n. világi hatósághoz, és ott indít egy eljárást."

 

 

Ez megtörtént most, de az örtorony ellen inditottak eljárást, mert tudtak a dologrol mégsem tettek semmit. Sőt eltitkolták. Még most is titkolják. Tegnap is ezért fizettek ki 1 millio 2százezer forintot, és ma is ennyit fognak.

 

 

"az 1. iskola nemjelentette. 2. kórház nemjelentette."  Az iskolában mindig ragaszkodott hozzá az apuka hogy jelenlegyen ő is mikor a lányával beszélnek,  akit kiokositott hogy miket kell hazudnia a foltokrol.

 

 

 

Ugylátom eléggé kisiklott az erkölcsi mércéd és ilyen jogi paragrafusokkal próbálod mosdatni a szerecsent. Jo és rossz között nem ilyen nehéz különbséget tenni mint ahogy itt lefested.

 

 

 

 

 

 

Előzmény: Esox Lucius61 (163601)
claas patrol Creative Commons License 1 napja -1 0 163604

Ezt együk...  nehéz...de meg kel próbálni...  a teremtéssel együtt működve.   Szív. üdv.   (NEM REKLÁM).... 

Előzmény: Esox Lucius61 (163602)
claas patrol Creative Commons License 1 napja -1 0 163603

Köszönöm a válaszodat, .... (az esetet nem ismerem részleteiben), ...de ez huszad rendű...most.  Régen is voltak eretnek égetések,... no.. meg ilyen megkövezések, ...  aztán "az dobja az eső 'kidekázott" kavicsot példa...erre. -Ugye ismerős szavak... ??

Vallás az, vállalás és nem tudat, szerintem.. a (válladra veszel valami nézetet) .., így tehát ez nem követendő a gyermekeink...unokáimra nézve..  "gyülekezni" ..is lehet, hiszen az már...hasonló szintű minőség...  (Teremtő Atyánk...azért ölt testet).. emberi...halandó szinten, .. a Fiában egyszer,  és nem többször... Ókulásul. 

A "jog"...és az "erkölcs"... azért más. Nem állati szinten, ... az ember eltemeti társait...stb. és...és... nix. káinkodás...

A jog alatt csak istenség van, ... a Szeret szövetsége , ...azonos szintű minősége végett már komolyan véve ISTEN-i.... minőség. (Ezt tessék komolyan venni)... , Ezért nem szabadna a kristály tiszta vizet keverni...az ...áporodott pocsolyával, szerintem, ...  Szeretett, feltétel nélküli megbocsátás...,   ezek az alapkövek, részemre...  (iszonyatosan nehéz út...,  )  ...  pfuúú...  járjuk együtt.    üdv.

Nix. kiválasztott...meg királyi termesek... vagy , hogyan is hívják...  "vigyázzgatók"..., véneskedők...portáskodók...  A szavunk legyen tudatos...ne agyalgoó..., és teremtő erejű... (azzal együtt működő)... , ha beleganézunk az életet adó ivóvizünkbe ...a huszonharmadik emeletről...., akkor nix. jhv...meg  kisegyház, ... csak ganélkodás... Tesék példát mutatni ,és nem agyalni..., vatikántól nyuúdzsrörzjiíg...  A teremtés részei legyünk, és ne más...  szerintem. 1000 bocsi...de így látom...  üdv.

 

Előzmény: Esox Lucius61 (163602)
Esox Lucius61 Creative Commons License 1 napja 0 0 163602

Úgyvanleirtam... :)

https://www.google.hu/search?q=hentes+megölte+a+feleségét&oq=hentes+megölte+a+feleségét&aqs=chrome..69i57.10433j0j7&client=tablet-android-huawei&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8 

 

Azt hiszem ez az eset az. Nem mese.

Mivel az esetet addig követtem amíg tv-ben volt így információm is onnan voltak. eleinte nem vallotta be, és kellett engedniük. Magam is megdöbbentenhallgatam, hogy bár testrészek előkerültek,és a házi hentes de tiszta volt,nem voltbizonyitékuk el kellett engedniük.

 

De,most hogy olvasom,a hentes bevallott a dolgot. Tehát nem közvetett bizonyitékok, hanem saját vallomás alapján itéltékel.

 

És ezen van a lényeg!

Korábbi esetamit megnéztünk, a lány/lányok nemtanuskodnak. Tehát apa saját bevallása az ami miatt gyülekezet itélkezhetett. 

 

Hogy mihez kezdj vele? :)

A jogot nézd, ne az esetet. Mit enged meg a jog, és hogyan?
Mit enged meg egy vallási gyül jogrendje, és hogyan?

 

Az pedig hogy valójában ki bünös, és kinem, kinek mijár, azt pedig eldönti Isten.

Legalább is egy hívőnek ez a lényeges.

Előzmény: claas patrol (163600)
Esox Lucius61 Creative Commons License 1 napja 0 0 163601

97.01.01  https://wol.jw.org/hu/wol/d/r17/lp-h/1997003

Iszonyodjunk agonosztól. c. rész.

 

95.11.01 https://wol.jw.org/hu/wol/d/r17/lp-h/1995807

Vigasz a lesujtott szellemúeknek.

 

Erre hivatkozik az általad linkelt pdf.

Elhalgatásra utaló kifejezés, vagy utalás nincs benne. Vagyis erre utaló buzditás.

.

"Te ugyanigy mentegeted a gonosztevőket."

Valamit rettentően nem értesz. Vagy én mondokvalamit rosszul? :)

Ha megnézem korábbi hozzászólásaimat ezen témában, konkrét kifejezés nem tetszésem, Sőt mint heves természet azt is elmondtam,hogy én Spec nemcicóznék gyülekezet meg más... Kiherélemoszt jónapot.

 

Mit védek? Már ha lehet ezt védelemnek nevezni. :)

Ahogy az általad linkelt pdfben is látható, az ügyet megvizsgálóknak úgy tünik, igazoltnak,és valóban elkövetettnek látják a dolgot, A sértet/tek elmondása alapján. Eredmény azonban mégsem születet, mert a sértettek, nem vállalták a tárgyalási, szembesitési procedurát. (hogy milyenindok,ok,az mindegy.)

Meghiúsult tehát maga a bizonyító eljárás, a tárgyalás. Ennekkövetkeztében pedig az itélet.

 

Nincs vádló, nincs vád. ezt tessék megérteni! :)

 

Azt mondod, W.T.és így J.T. is a szönyegalá seperte az ügyet.... álnok mód falaznak apunak.

Akkor a PDF-ben említett 2 cikk miről szól? kézenfekvő,hogy nemirják ki a teljes esetet...hanem az érintett témakört tárgyalják..(nem irhatják ki.1.adatvédelem 2. talán se lányok, se apu nemjárulthozzá, hogy névszerintemlitsék.) Marad tehát a téma kör, amiben acselekmény mint általánosan érintve. ez a legtöbb amit tehetnek mint vallási szerv.

A vádakról és eljárásokról itt olvashatsz. https://wol.jw.org/hu/wol/d/r17/lp-h/1200000071#h=5:0-6:378 

https://wol.jw.org/hu/wol/d/r17/lp-h/101992329 

 

Vallási gyülekezés,vallási szabályokkal. Egyszer kiközösitik aput, de kénytelenek visszafogadni, mert erre is van vallási szabály.

Újratárgyalni nem tudom,hogy tudják-e (Ez lessz a következő amitmajdmegkérdezek.) 

 

HA a lányok,vagy csakaz egyik, valóban büntetést óhajt az apjának, akkor Kérem elmegy szépen az u.n. világi hatósághoz, és ott indít egy eljárást. Amivel aput jó párévre kivonhatnáa forgalomból. És ha ki van vova, akkor ezzel a gyülekezetból is eltávoolitaná egy időre. valamint hosszú távra megfosztaná aput a felelőség,vagy vezetői posztról is. stb.mint járulékosdolgok.

 

Nincs itt kérem semmiféle takargatás. a lényeg,
Nincs vádló, nincs tárgyalás. (minimum 2-3 fő vádló szavai alapján hiteles egy vád.) Mivel nincs tárgyalás, nincs bün ami megitélhető lenne. (Ez nem azt zárja ki, hogy nem történt meg, hanem a jogi oldalán nem bizonyitható. vankülönbség.)

A vallási oldal tehát kilőve.

marad, az 1. iskola nemjelentette. 2. kórház nemjelentette. 3. a lány/ok nem jelentették,nem indítottak eljárást a hatóságnál.

 

Előzmény: llang-ilang (163599)
claas patrol Creative Commons License 1 napja -1 0 163600

A lelkek bántására szóló tanítás nem ilyen :  ...,hogy is mondtad ? ...nézzük csak : "...-" 

..."- e kvázi olyan, mint itt Magyarországon egyenest perbefogtak, hogy megölte feleségét, találtak is az asszonytól darabokat szétszzórva a pusztában (belsőségek, sziv, tüüdő) Tehát nyilvánvaló, hogy a nő nem élhette túl. És minden tényező a férje mutatott. Mégis felmentették,mert nem volt igazolható maga a gyilkosság, nem került elő a holt test, és valamihiányott Azt hiszem az elkövető eszközről is, vagy mégsem találták.

Ilyenkor törvény maximum arra támaszkodhatunk amit a pali bevall, habevallott volna egy pofont, vagy lábtörést,akkor Azért ítélték volna el. De, mivel az ürge semmit nem vallott be, a hercehurca után el kell engedniük. sőt, ha a muksó szemét, akkor a jogiprocedurák alatt elviselt fogvatartásért is kérhet kártérittést..."

-Ezt márpedig leírtad, ...  1000-bocsi, de nem tudok vele mit kezdeni...  (róka, farkas mese...)   hmm .. üdv.

Előzmény: Esox Lucius61 (163591)
llang-ilang Creative Commons License 2 napja -1 0 163599

"Lehet nem tudom... :)"

 

Nem tudod, de már előre megelőlegezed hogy a világ már csak ilyen...és senki nem tehet semmit....kéz széttárva...örtorony fölmentve minden bün alol.

Amit a testvérek pletykálnak egymás közt nyilván jóhiszemü de a valósághoz nem sok köze van.

 

Itt láthatsz egy levelet ami Brooklynbol valo, és nem a  nyilvánosságnak szánták. Ebböl látszik hogy tudtak mindent az egész undoritó ügyröl mégis elhallgatták.

 

Az örtorony pedig a mai napig akadályozza az igazságszolgáltatást, adatokat titkol és és sulyos bünöket fedez el.

 

 

 

 

 

A katolikus topikba Isabell csinálta ezt sokáig: Mostmár szinte hetente kerülnek napvilágra a katolikus egyház pedofil ügyei...nos ő bármit letagadott, az hazugság, féknyuz és a papokat beakarják sározni...

Te ugyanigy mentegeted a gonosztevőket. De ha a te családtagod lenne az áldozat akkoris sutba dobnád a lelkiismeredeted...?

Előzmény: Esox Lucius61 (163591)
PBea JT Creative Commons License 2 napja -2 0 163598

"Az egész nagy halmaz tehát egy Egyházi szervezet, vallási felekezet, Mint olyan gyülekezet."

"Mint egy hal, amit ha leakarun irni, oldalról lapos, hátulról függőleges, felrülrőlvisszintes vonal. Ugyanaz a hal. :)"

 

Mégis az egésznek  Watch Tower Inc. a neve, amely egy zártkörű részvénytársaság,

azaz egy profitorientált cég [hálózat]. És az a hal bizony a fejétől bűzlik.

 

 

Előzmény: Esox Lucius61 (163592)
PBea JT Creative Commons License 2 napja -1 0 163597

"hogy "hallgatás egyezmény", csak tőled hallom először."

 

Valami gond lehet, én ugyanis csuka urat idéztem, azaz ő mond ilyen jogi fonákságokat.

 

Én peren kívüli egyezségnek neveztem azt, amit csuka úr "hallgatási egyezménynek", merthogy ilyen fogalom nem nagyon van, pusztán csak csuka úr fonákságát jellemzi.

 

"Erre csak egy elfogadható magyarázat van, valamiféle szerződéskötés amiért pénzt kapott. "

 

Van több magyarázat is. :) 

Előzmény: Ayrton64 (163589)
claas patrol Creative Commons License 2 napja -1 0 163596

 

     ..........Volt egyszer egy róka meg egy farkas. Elmentek aratni. Amint mentek az erdőn keresztül, találtak egy tőkében mézet. A farkas meg akarta enni, de a róka azt mondta: 
     – Jó lesz aratás után lakomára!
     A farkas beleegyezett, mentek aratni. 
     A rókának nagyon fájt a foga a mézre. Mindig szomorúbb lett. Kérdi tőle a farkas: 
     – Miért vagy olyan szomorú?
     – Azért – mondja a róka –, mert komának hívtak. 
     – Hát menj el! – mondta a farkas. 
     A róka elment egyenesen az erdőbe, és jóllakott mézzel, aztán visszament. Kérdi tőle a farkas: 
     – Mi a neve a gyereknek?
     – Megkezdettem! – mondja a róka. 
     Később megint szomorkodik a róka. Kérdi ismét a farkas, hogy mi baja. Megint azt mondta, hogy komának hívták, s a farkas megint elküldte a keresztelőbe. A róka másodszor is egyenesen az erdőbe ment, s jóllakott mézzel. Azután visszament. Kérdi a farkas: 
     – Mi a neve a gyereknek?
     – Félig kinyaltam! – mondja a róka. 
     Harmadszor is mutatja a róka, hogy ő szomorkodik. Harmadszor is kérdi a farkas, hogy mi baja. Harmadszor is azt mondta, hogy komának hívták. A farkas harmadszor is elküldte a rókát keresztelőre, hogy ne szomorkodjék. A róka csak az erdőbe ment mézet enni, azután visszament. Kérdi tőle a farkas: 
     – Mi a neve a gyereknek?
     – Tisztára kinyaltam! – mondja a róka. 
     Elmennek aratás után az erdőbe, hát látja a farkas, hogy nincs méz. Akkor jut eszébe a gyermekek neve: Megkezdettem, Félig-kinyaltam és Tisztára kinyaltam. Azt mondja a rókának:....
     – Hívjunk segítséget és verekedjünk meg!
     A róka hívta a récét, a kan pulykát, a kakast és a macskát, a farkas a medvét, az oroszlánt és az elefántot. A macska, a kan pulyka és a kakas felment a fára, a réce meg lenn maradt. Mikor látták, hogy jönnek azok a nagy fenevadak, elkezdtek lármázni, és azok úgy megijedtek, hogy elszaladtak. Így aztán a róka nyert.....hmmm ???  üdv.

claas patrol Creative Commons License 2 napja -1 0 163595

A megváltás ilyen ?? ... (kicsit elgondolkoztat),   .... már 1000 - bocsi...  

Előzmény: Esox Lucius61 (163592)
claas patrol Creative Commons License 2 napja 0 0 163594
Esox Lucius61 Creative Commons License 2 napja 0 0 163593

Ha pedig valakielfogadta az ilyen pénzt, akkor az eladta magát,és eladta az általa vélt igazságot is.

HA pedig valakihajlandóó ilyenre, hogyan tekintsemmegbizhatónak abban amit később mond.

 

Vagy eladó magam,és kussolok. Vagy nem adomel magam,és világgá kürtölöm.

Vagy eladta magam megbántam, mégis világgá kürtölöm,vállalva a szerződésben És törvények által kiszabbot következményeket.

Előzmény: Ayrton64 (163589)
Esox Lucius61 Creative Commons License 2 napja 0 0 163592

J.T.-re több jelző,megnevezés is ráillik.

szervezet, mivel az örtöröny társulat egy szervezet. ezt a szervezetet túlnyomó töbségében, keresztelt J.T. Üzemeltetik (azért tulnyommó, Mert lehetnek akárkülső munkatársak akik bérértdolgoznak olyan feladatokon amire nem találtak a felekezetből embert.)

Egyház is, mert több országban elismerték egyházi mivoltukat. 

Felekezet is, mert mint vallási csoportosulás, megfelel a felekezet fogalmikörének is.

Gyülekezet is, mert ezen fogalmikörének is megfelel. 

Az egész nagy halmaz tehát egy Egyházi szervezet, vallási felekezet, Mint olyan gyülekezet.

 

Ahogy elsőszázdban is egyetlen keresztény mozgalom volt. Mindenki egyazon felekezet tagja,de ettől még emlithető, hogy x város gyülekezete, vagy y városé...

 

Mint egy hal, amit ha leakarun irni, oldalról lapos, hátulról függőleges, felrülrőlvisszintes vonal. Ugyanaz a hal. :)

Előzmény: claas patrol (163590)
Esox Lucius61 Creative Commons License 2 napja 0 0 163591

Lehet nem tudom... :)

Amit tudok, vagy tudni vélek, azt ismerős Tanúktól tudom. Több esetben is több tanút is megkérdeztem, hogyan zajlanak, és milyen kilátások a kiközösités folyamán.

A lényeg tehát 1 tanú nem tanú, mármint vád esetében is.

 

Mivel nincs meg a szükséges minimum 2 tanúvallomás, a gyülekezet, vagy vizsgálat vezetői pusztán apu vallomására, bevallása támaszkodhatnak. Apu pedig fogdosást vallott be. 

Függetlenül attól, hogy mi és mennyiben igaz,és maguk a tárgyalást lefolytató személyek mit gondoltak. A vallási szabály szerint jártak el.

 

szó sincs tehát elfogultságról. :) szabály van, vagy legalább is annak alkalmazásában az elv.
A szabály pedig mint olyan merev. ahogy a törvények is mereven voltak. Az elv adhatneki némi rugalmasságot.

Még volt kötve a kezük. Még csak a rendőrségre semmehettek egy vallomással,vagy szembesitési eredménnyel. 

Ennyit J.T. bírói tevékenységről.

 

A lánynak, lányoknak kellett volna polgári hatóságnál jelentkezni...

És nem is értem,ha büncselekményrőlvan szó, némelyek miértgondolják, hogy majd agyülekezet megoldja? Mert mit tehet a gyülekezet, vagy a vének? Megverik? Megtehették volna Jézus előtt,azaz János elött,mert a törvények addig voltak, és akkorhalálrakövezhettékvolna aput.

Szóval nem értem,,hogy nem értitek.:)

Vallási szervezet, vallási szabályokkal, a legtöbb amit tehetnek a kizárás, vagy havalóban igazolt a cselekmény vallásioldalról is,akkor hatóságnak jelentés.

Kész ennyi. Nem értem tehátmitvár a világ? 

Nyilván megérdemelt a manus, hogyelverjék, heréljék... stb. De, ha nincs kellő alap akkor megvan ötve a kezük.

 

Nincs tehát ebben felmentés,vagy véedelem.

Az írások alkalmazásában lényege van benne. Kiközösiti,oszt kész. Ha megbánja, akkorvisszafogadja.

Ez nem a vatikán,aholakiátkozásörökre szól. :)

 

Szóval számtalanalkalommal beszéltem J.T. kel ilyesmikről, és annakalapján alakultak ki azok amikrőlbeszélek.

 

Mert ahogy mondod is elég magas helyen megvizsglták J.T. az ügyet,és ők magukis úgytallálták, hogy van alapja.
Mégsem tudnak lépni, mert hiányzott egyvallomás.

 

e kvázi olyan, mint itt Magyarországon egyenest perbefogtak, hogy megölte feleségét, találtak is az asszonytól darabokat szétszzórva a pusztában (belsőségek, sziv, tüüdő) Tehát nyilvánvaló, hogy a nő nem élhette túl. És minden tényező a férje mutatott. Mégis felmentették,mert nem volt igazolható maga a gyilkosság, nem került elő a holt test, és valamihiányott Azt hiszem az elkövető eszközről is, vagy mégsem találták.

Ilyenkor törvény maximum arra támaszkodhatunk amit a pali bevall, habevallott volna egy pofont, vagy lábtörést,akkor Azért ítélték volna el. De, mivel az ürge semmit nem vallott be, a hercehurca után el kell engedniük. sőt, ha a muksó szemét, akkor a jogiprocedurák alatt elviselt fogvatartásért is kérhet kártérittést...

 

Tessék kérem megérteni. Apu azt mondta, hogy simogatta. Az egyik lány azt mondta, több is voltannál. a másiklány elzárkozótt. Marad tehát1-1 az állás.És bár a józan elme,és egyénimorál nyilvánvalóan látja adolgokat. Cslekményileg nem bizonyitható. Így az Isteni ihletés alatt leirt szabályok értelmében max kiköösithető, és hovatovább visszafogadható, azaz kötelező visszafogadni, ha ő azt kivánja. Ember nem dönthet, hogy akkor mégis bünös vagy, bünös is maradtál.

És így a polgári törvények is akkorindulhatnakmeg, ha legalább az egyik lány tesz feljelentést, De ebben az esetben is egy állitás, egy tagadás áll szemben egymással. És ehhez jöhetnek aztán a nyomozási jegyzkönyvek.

Előzmény: llang-ilang (163588)
claas patrol Creative Commons License 2 napja 0 0 163590

Szerbusz, kicsit bajban vagyok, (bár háromszor is olvastalak)...  magyar nyelvben... fordítás technológiailag...  meg ... egyház is , meg egyben szerveződés...  aztán "felekezet "...de Kiskunhalason meg...gíülí ??  Bakker ez valahogy fuúndemántálisan nehéz lekövetni. Már ezer bocsi...de egy galambtenyésztők nemzetközi szövetsége...is szövődik... és elnevezi magát. Onnantól,... lehet csak "lefordítani"...pl. a nevezett magyari nyelve, akár... 

Nem is támadólag....de gyanús nekem ez az egész  ...izzéé... Olvasgatok vissza, majd... oszt csak kiderül, ,hogy "ótoószerelő" szinten mondva, ..."töke" van -é ??..... a menyasszonynak , .. necces ez az az egész ,így ahogy olvasom a többi fórum társakat.  Azért , légy üdvözülve...,  (én is), ... mivel tudjuk szerintem  mind ketten.., hogy a poklok útjai.. is , miként vannak kikövezve ... Ja köszi, hogy egyáltalán válaszra méltattál.  üdv.

Előzmény: Esox Lucius61 (163562)
Ayrton64 Creative Commons License 3 napja 0 0 163589

Konkrétan megfogalmazva, hogy "hallgatás egyezmény", csak tőled hallom először. Igaz, van egy ismerősöm, akinek szavai alapján valószínűsíthettem volna, hogy létezik ilyen egyezmény, ugyanis a kitözösítését megelőző kihallgatását titokban diktafonra vette és aztán - furcsa módon - itt a fürumon úgy nyilatkozott, hogy "megegyezett" a vénekkel, hogy nem fogja a dolgokat terjeszteni. Ezek szeint pénzt kaphatott érte? Mert amúgy nem tudom elképzelni, hogy ha valakit igazságtalanul kiközösítenek, aztán még erre bizonyítékai is vannak, akkor hirtelem miért kezdi tartani a száját? Erre csak egy elfogadható magyarázat van, valamiféle szerződéskötés amiért pénzt kapott. 

Előzmény: PBea JT (163583)
llang-ilang Creative Commons License 3 napja 0 0 163588

Nem is tudod miröl van szó de már latolgatsz, elkensz és előre fölmented az őrtornyot minden bün alol.

 

Ezt a két lányt nem csak fogdosta (ahogy kissebbiteni próbálod az ügyet) hanem egyiküket 8 éves kora után rendszeresen erőszakolta is a JT vén apa.

Ebböl később ügy lett amit Brooklynban vizsgáltak is. A szervezeti procedura szerint a lányokat szembesiteni kellett az apjukkal amit az egyikük nem vállalt igy nem lett belőle birói eljárás, noha azt megalapozottnak találták ugy vélték a lányok igazat mondanak és igy az apát elbocsájtották.

...Hogy aztán 1 év mulva visszavegyék.

 

Az őrtorony tehát igy fedezett egy erőszaktevőt.

 

A két lány (ma már nem tanuk) beperelték a társulatot mert nem figyelmeztette a gyülekezeteket, eltitkolta az erőszakot és vénként mint farkas a juhakolba járkált le-föl. A saját lányain kivül többen vádolták szexuális zaklatással ...Az apa egyébként maga is elismeri a vádakat, a társulat pedig megtagadja mindenféle informácio kiadását az ügyröl.

 

Korábban ezt irtad:

"szó, szó, szvsz. a szervezet nem búzditja agyülekezeteket, hogy tussoljanak el bizonyos dolgokat, vagy hallgassák el, vagy ne segítsenek hatóságnak..."

 

Nyilvánvalóan tudatlanságbol mondtad ezt, mert bitony az örtorony próbálja eltemetni az ügyet nehogy napvilágra jöjjön az igazság, mert ugy vélik az kárt okoz jehova szervezetének.

 

 

 

 

 

 

 

Előzmény: Esox Lucius61 (163575)
Esox Lucius61 Creative Commons License 3 napja 0 0 163587

"/A Szentszellem, Aki ellen viaskodva, azt próbálod elhitetni, hogy nem személy, csak egy erő,"

Dehogy viaskodokk. :) Beszélgetek egy másik emberrel egynyiltfórumon...

 

HA az ember szelleme az emberben, akkor az Isten szelleme hol? Ha az ember szelleme az ember része, akkor az Isten szelleme,mi?

 

Talán ezért nemunatkozott Isten soha, volt kihez szólnia. :)

Előzmény: c.istvan (163582)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!