Ma a 88. van!!! A 88. kezdetű tavasz:)))) Még járnak a lábaim, Igaz feszül benne in!!! Még nyomom az ollót, Hogy legyen szőlő, ropogós, Ajándék, kézi konyakos meggy, Vigyáztam, a cuki égbe megy!!!! De nem attól, babám, Hanem a frontoktól!!!:((( Azám!!!! Még látom előttem a verdát, Kevésbé rendszámát, De kit érdekel, Ha nem vészfékezel:DDDDD Öreg autós nem vén autós, Nem kell rácsapni az ajtót!!!!! Kérdezték már sokan: Hosszú élet? Hogyan? Jó meleg ágymelegítő a titok És nem kell hülye tiktok:DDD Ha a mozgás kevés Legyen kevés az evés!!!!! Száraz a bőr és vékony? Ne üsd be, légy hatékony:DDD Vigyázni kell mindenre, Főleg, hogy ne pisilj be:DDDDD Nos így lesz szép öregkorod És a föld tovább forog:))))))
Figyeljetek ide, hé Ma vagyok 87:)))) 87x értem meg a tavaszt 87x éreztem forró nyarat, Mikor lettem igazából ember? Rá 1 évre tette szeptember:)))) Volt BÉKE, háború és ostrom, Forradalom, de fontos volt a sportom!! Éltem, haltam érte, de jobbnak láttam, Hogy tanuljak és mérnökké váljak:))) 1 helyen dolgoztam végig, Egészen 77-ig, Akkor is azért hagytam abba...... Nem, nem, hogy már nem szólt az ABBA, Hanem mert kérni kellett volna, Lülönben szólnak:((((( Jól tettem, 10 éve tart jól Viktor, Aki valódi csodát tett, de nem képen, mint piktor:DDDDDDDDDDDDDD
Már a 86. tavaszelőt értem meg, Úgy látszik hosszabb lesz életem:))))) Habár ölég roszz a mai élet, Vírus és háború végett, Mégis öröm felébredni ragyogó napon, Miközben tudod, hogy halálos a csillagod:((((( Mi végett vagyunk itt a földön??? Tán átutazóban egy sűrű ködön???? Csak az előttünk valót érzékeljük, Csak a múltat nem feledjük, De messze nem látunk, ott a köd, Tán mögötte maga az ördög???? De dobjuk a filozófiát, Együk inkább a diótortát Érezzük édes ízét, Mint egykor nők szívét:))))) Haj, mi lehet szebb dolog ennél????? Ma már minden csak emlék:((((( Igaz volt??? Ki tudja, csak álom????? Az igazi tavaszt várom!!!!!!!