Keresés

Részletes keresés

Norc69 Creative Commons License 2014.10.25 0 0 29

"A férfiaknak nincsenek ilyen pontjaik????? HA igen hol??" 

A férfi G-pont a nõi garatnál helyezkedik el ;-)

Előzmény: Endorfin (4)
hoyos Creative Commons License 2001.09.13 0 0 28
Próbáltam megszerezni Tara Barker: Az orgazmus iskolája című könyvét, de eddig egyik könyvesboltban sem találtam. Kölcsön tudná adni valaki?

Kösz.

viktor a takarító Creative Commons License 2001.08.14 0 0 27
Ez biztosan a D-napon történt....:-)))
Előzmény: cowardly_dog (25)


Marlboro man Creative Commons License 2001.08.13 0 0 26
Ez király volt!
cowardly_dog Creative Commons License 2001.08.13 0 0 25
Kipróbáltam az asszonyon az U-pontot. Elkezdtem ingerelni. A hatás leírhatatlan volt. A térdei szétfolytak az ágyon, mert még a vajnál is jobban megpuhultak. És azok a kéjrobbanások majdnem leszakították a nyelvemet és két ujjamat. Az asszony ezt követöen fejreállt az élvezettöl majd elájult, a kéjrobbanások azonban nem múltak el és szétszakították az ágyat. Az öntudatlan asszony lábait a robbanások úgy járatták mint a kerepelöt. Végül kihívtam a tüzoltókat, akik a helyzet súlyosságára tekintettel ejtöernyövel ugrottak le. A robbanássorozatot 3 óra után sikerült megfékezni. 3 tüzoltó meghalt, tizenketten megsebesültek. Az asszony térdeit kiskanállal kellett lekaparni az ágynemüröl, és már nem lehet visszacsinálni.
Próbáljátok ki ti is!!
Előzmény: Endorfin (-)
creatine Creative Commons License 2001.07.24 0 0 24
(feldobom)
alejandro_magno Creative Commons License 2000.07.13 0 0 23
Szia Endorfin!

A könyv nekem is megvan, elég jól megírt mű, de lehetne igényesebb is.
Volt egy (akkor épp ex-) barátnőm, aki miután kölcsönkérte és elolvasta, döbbent rá arra, mi is a szex valójában. (Igaz, azután én is éjt nappallá téve segítettem neki a gyakorlati ismeretek terén. ;-)

Az "A pont" valójában nem pont, hanem az anterior formex erogén zóna. A méhnyaktól valóban 1/3 távolságra lefelé található a hüvelyfalon,
Bizonyos elmélet szerint az A pont dörzsölésekor több vér jut a medencébe, ez fokozza az izgalmi állapotot és több váladék is termelődik, e két jelenség hatására pedig könnyebben bekövetkezik az orgazmus.

SZVSZ az A pontot soxor úgy izgatja az emberfia, hogy G pontot kényezteti, hiszen ezek átlagos méretekkel (és ilyen pontokkal) rendelkező nőknél kb. 3 cm-re vannak egymástól és az elülső hüvelyfalban lévén, ha a hüvelyfalat remegtetjük, mindkettő kap ingereket.
De lehet keresni kéremszépen!
Persze a hölgyek nagy része úgyis azt szereti, ha kedvesének ujjai és fallosza alaposan bejárja az egész barlangocskát a különféle pozitúrák során.

Poénos jó tanácsok is vannak a könyvben, pl: a hereket ne szorítsuk meg és ne KOPOGTASSUK! ;-)

Előzmény: Endorfin (22)
Endorfin Creative Commons License 2000.07.13 0 0 22

SZENZÁCIÓÓÓÓÓÓÓ !!!!!!!!!!!

Tara Barker: Az Orgazmus iskolája (JLX Kiadó, 1998)
Molnár Tamás könyvismertetése

Csalódni fognak azok, akik olyan szándékkal veszik kézbe a könyvet, hogy receptet, konkrét útmutatót kapnak, hogyan tanulhatják meg, hogy könnyebben eljussanak az orgazmusig. Személyes beszámolókat, élményeket osztanak meg velünk a könyvben 20-30 év körüli nők, akik egy brit női képes folyóiratához írtak. Láthatjuk ezekből, hogy milyen változatos ingerek hatására, milyen változatos technikák és eszközök segítségével jutnak el a nők az orgazmusig, akár önkielégítésről, akár szeretkezésről van szó.

********************************************************
A könyv újdonsága a hüvelyi A folt megismertetése. Erről még szakirodalomban sem olvastam. A funkciója hasonlít a G foltéra, mely utóbbi a hüvelynyílástól 3-7 cm-re helyezkedik el. Az A folt a hüvely elülső-fölülső falán, A G folt és a méhnyak között kb. fele távon található.
********************************************************

Szó esik a női ejakuláció jelenségéről is, bár ennek jellemzőit pontatlanul írja le a szerző. Található a fejezetek között egy tipológiai osztályba sorolása is a nőknek kérdőívek alapján. Mivel minden nő másra és másképp reagál, kommunikálni kell a partnerrel, elmondani, megmutatni, mire vágyik a nő, mire van szüksége az orgazmushoz. 10 biztos orgazmushoz vezető pozitúrát ír le a szerző, mely a Kama-Szutra európai rövidített változata is lehetne. Többnyire kultúránkban hagyományos pozitúrák ezek.

A könyv végén szexuális zavarok tüneti kezelésére kapunk néhány használható, és egy-két szerintem nem tanácsolható tippet. (Pl. gombásodás esetén joghurtba mártott tampon…)

Szóval:

G-U-A-?
Hogyan tovább ?
:)
Endorfin

creatine Creative Commons License 2000.02.15 0 0 21
Uj tapasztalatok az iden?
Age Of Aquarius Creative Commons License 1999.11.03 0 0 20
A női U pont létezést már régebbről ismerem és persze, amint először olvastam róla rögtön kipróbáltam a páromon. Az első alkalommal a páromon úgy teszteltem a dolgot, hogy egy árva szót sem szóltam neki. Egyszerűen kipróbáltam rajta. Miután kishíján elájult a kéjtől, és percek múlva magához tért megkérdezte, hogy ezt hogy csináltam, mert még életében nem volt ilyen orgazmusa. Na akkor meséltem el neki, hogy épp aznap olvastam az U pontról, ami úgy néz ki hogy tényleg létezik.
Szóval szerintem van U pont, mert olyan orgazmusa lesz tőle, hogy percekig remeg és szinte elájul. Ilyen hatású élvezetet sem a G pontnál, sem a csiklónál nem tapasztaltam. Ugyancsak a tapasztalatból állíthatom, hogy a a különböző pontok stimulálása más és más orgazmust eredményez. A csikló ingerlésénél rövidebb idő alatt robbanásszerű orgazmus lép fel, ami többször egymás után megismételhető. A G pontnál ez egy hosszabb ideig tartó élvezetet okoz és ez kimondottan hüvelyi orgazmus.
Az U pont teljesen más. Itt valami olyasmi zajlik le a páromnál, ami egyáltalán nem hasonlítható össze sem a hüvelyi, sem a csikló orgazmussal.

A dolog akkor kezd izgis lenni, amikor ezeket a pontokat kombinálva ingereljük az asszonyt.
Az eredmény nem semmi, de leírhatatlan.

Chipet:
Szerintem Te egy kissé lejjeb kalandoztál a kezeddel az asszonykán és lehet, hogy a pisilőnyílását ingerelted. Próbáld meg egy kicsit feljebb (1-2 cm) simogatni, hátha műxik.

Jó kisérletezést...

Age Of Aquarius

Törölt nick Creative Commons License 1999.11.03 0 0 19
Chipet!

Talán nyelvvel kellett volna probálkoznod, bár ebben az esetben fennállt volna a veszélye, hogy a szádba pisiljen :o)))))))))))

Kis

Chipet Creative Commons License 1999.11.03 0 0 18
Ma hajnalban kiprobaltam... Ugy csapott a kezemre asszonykam, hogy na, mondvan, mindjart bepisil. Mintha eppen ezt irta volna valaki korabban, nem ? Majd meg kiserletezunk tovabb.
Előzmény: Törölt nick (17)
Törölt nick Creative Commons License 1999.11.03 0 0 17
Kedves topicnyito, s minden kedves forumozo!

Arrol nem tudtam, hogy a serotoni nevu ingeruletatvivo anyag mely a fajdalomkozvetito sinapsisokban szabadul fel szexualhormon lenne, de kedves Endorfin biztos igazad van. Az U-pont letezeserol csak annyit, hogy szamos nonek meg csak G-foltja sincs, es a legtobbnel nem lehet egyertelmuen bebizonyitani, hogy letezik egyaltalan ilyen kulon pont. Mindenesetre erdemes elgondolkodni azon, hogy vannak, akik a fajdalom-ingerre izgulnak fel, s vannak, akik eroszak cselekvese kozben stb. tehat lehetnek olyanok is, akik a hugycso nyilasuk kornyekenek nyalogatasara (pl. asszem minden ferfi tarsam ilyen :-)). Mindazonaltal szerintem igen elhamarkodott lenne egy ilyen, valoszinuleg egyenei tapasztalaton alapulo hir altalanositasara. Arra viszont mindenkeppen jo, hogy arra sarkaljon mindenkit, hogy probalgasson, keresgessen, mert nem tudhatja, hogy kedvesenek eppen melyik testtaja az, amely fokozottabb szexualis izgalommal valaszol az ingerlesre.

Boldog es gyonyorteljes keresgelest kivanok, minden kedves ferfitarsamnak!

Szeretettel: Kis

kansai Creative Commons License 1999.11.02 0 0 16

Nem, az automata sem működik olyan egyszerűen: előbb be kell dobni a pénzt... :-)
Előzmény: Madget (5)
Endorfin Creative Commons License 1999.09.24 0 0 15
Na ugye, mégis !!!!......:-)))))

Endorfin

bzeem Creative Commons License 1999.09.20 0 0 14
A feleségemnek sikerült elmennie az U pontnál!
Azt mondta, hogy nagyon mélyről jött az élvezet és jó hosszan is tartott!
Szerintem nem hülyeség ez a topic!
Endorfin Creative Commons License 1999.09.16 0 0 13
Kérdező,
inkább
"High Power"
"High Speed" vagy
"Turbo Mode"........:))

Endorfin

Kérdező Creative Commons License 1999.09.16 0 0 12
On/Off? Legalább egy "Standby", vagy egy "Mute" :-) gomb.
Endorfin Creative Commons License 1999.09.16 0 0 11
Hurrá, én már a MÁSIK U-pontot is megtaláltam !!!!!.......:))))

Endorfin

EasyFriend Creative Commons License 1999.09.15 0 0 10
Így a nyári napozás után épp elég pont van a legtöbb nőn, szeplőnek hívják őket.
Én már csak arra vagyok kíváncsi, azok a marha eszes tudósok mikor találják meg a női testen az "on/off" gombot...
creatine Creative Commons License 1999.09.15 0 0 9
OK, OK bocsika. Csak a kepernyomon levoket neztem vegig, majd jobban figyelek.
Mindenesetre ugy latom senkinek sincs nagy tapasztalata e teren, na majd este vegzek egy kis anatomiai gyakorlatot hatha megtalalom :))
Kicsi_Lany Creative Commons License 1999.09.15 0 0 8
Kedves creatine,

szeretnem felhivni a figyelmedet a kereses funkciora. Eleg hasznos tud lenni... ;-)))

bestguy Creative Commons License 1999.07.15 0 0 7
Igenis vannak ilyen pontok. Legalábbis a G pont biztosan érzékeny. Csak hát nem varázseszköz, amítől érzelem vagy vágy hiányában is a lány automatikusan visszaszámol 10-től, és utána elélvez.
Azt viszont állítom, hogy segít. Az sem mindegy, hogy mikor mit csinálsz, figyelned kell a reakcióit.
Virtuózan használhatod (használhatjátok) a párod és a saját különböző pontjait.
Az is változhat, hogy mire hogy reagál. Figyelni kell és tanulni.
Batyu Creative Commons License 1999.07.12 0 0 6
Kinek higgyek? Mar azt hittem, megtalalta valaki a legegyszerubb megoldast.
Madget Creative Commons License 1999.07.07 0 0 5
Endorfin, látom szeretsz gonoszkodni. Ugye magad sem hiszel a különféle G/U/T/A/stb pontok létezésében? Az ember nem automata, hogy benyomjunk rajta egy gombot, és ettől orgazmust produkáljon.
Endorfin Creative Commons License 1999.06.11 0 0 4

Sárkány,
"Mért mindig a nőkon keresik a pontokat????"
Ez már csak egy ilyen topic, ahol a fiúk
(esetleg lányok ?) a nőn (nőkön, még jobb..:))
pontot keresnek.
DE van olyan topic is, ahol pl. a fiúk magukon, vagy egymáson (nem az esetem) keresik a pontokat....:)

"A férfiaknak nincsenek ilyen pontjaik????? HA igen hol??"

Te mennyiről tudsz ?..:)

Endorfin

Előzmény: Sárkány (3)
Sárkány Creative Commons License 1999.06.11 0 0 3
Mért mindig a nőkon keresik a pontokat???? Az ügyes fijuk úgyis megtalálják őket, ha nem is tudják hogy az abc melyik betűjéről van elnevezve. A férfiaknak nincsenek ilyen pontjaik????? HA igen hol??
Csaby Creative Commons License 1999.06.10 0 0 2
A Cs(ikló) pont megvan. Majd körülnézek, mit látok még...
Qwer Creative Commons License 1999.06.10 0 0 1
Persze. jövő héten felfedezik a T, X, W, N, H és L pontokat...
(ki akar részt venni ilyen kutatóexpedicóban?)
Egy Endorfinnak tudni kell, hogy a két lába között hiába szabadul fel szerotonin, attól még az agyában nem fogja jól érezni magát.
Tény, hogy arrafelé igen érzékeny az ember lánya (és fia is...), de hogy mindenhova pontokat definiáljuk, azért kicsit tulzás...
(ja, és a szerotonin nem szexuálhormon...)
feri9 Creative Commons License 1999.06.10 0 0 0
Én csak a 0 pontot ismerem ...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!