Nem igazán ment nekem, ami azt illeti nem is nagyon foglalkoztam vele. Volt, hogy egyáltalán nem reagált arra, hogyha ráklikkeltem valamire. Nem értek amúgy a BeOS-hez, csak sok jót hallottam róla. Remélem,hogy azért kifog még jönni egy olyan, ami az én vasammal megy.
Mi a véleményed róla? Én most szedem le, de nagyon lassan jön, már 4 órája jön, de csak a felénél tart.... (az én kapcsolatom szélessávú, a szerver lehet a sz@r)
Ékes magyarsággal: meg vagyon irva a BeOS CD:-))))))
Nagyon kellemes!
Ezuton is hálás köszönet azoknak akik elkészitették!
No kiderült mi volt a gubanc oka:
Ugye két .img file van, (floppy és a Beos állomány), két zip-be, és persze mindegyikhez van csomagolva egy .cue file.
De a kettö közül csak egyik jó mert, a másikban a BeOS állomány megnevezése el van irva:-((
Tehát csak a "jó" . cue és a két .img állomány kellet betennem egy könyvtárba, majd ráengedni az "égetést"
Ami hátra van, a neheze, mert meg kénne tanulni, hogy melyik progi micsoda:-)
Pl, kapásból nem tudom, hogy a kábel net-et, hogy kéne belöni, mert sajna kapásból nem ismerte fel, de ösz eddig talán ha félórát kóstolgattam. :-))))
Kösz TBG!
Estére lehet, hogy igénybe veszem...
a cue, úgy tünik ok. azt is simán leszedtem, ugyanabba a könyvtárba raktam...
Egyelöre nincs otthon újra irható cd-m, és addig nem akarok "pörkölni":-)
Hogy egy kicsit részletesebb legyek:
1, az ftp.beos.hu/pub/project/install-ban a BeosHE_2004_02_15.img.zip állomány 290,4Mb méret, 2004.03.06 dátum
2, szépen egy menettel lejön (Total com, ftp-vel)
3, zip kitömörit, hiba jelzés nincs, eredménye egy kb700Mb img állomány.
4, Total com-nak van pluginja amivel img-be bele lehet nézni, kapásból kiirja hiba az img állományban.
Linux alatt K3d kapásból kiirta rá, (img-re) hogy valószinüleg nem használható állomány...
Szóval egy cd-t már átképeztem söralátétnek :-), mert sajna nem újra irhatóra irtam...
De a következöt azért nem szeretném eltolni:-)
Tehát várom a tippeket, javaslatokat...
md5, vagy egyéb ellenörző összeg állományt nem találtam mellette...
Elöre is kösz...
Hali TBG!
Már háromszor szedtem le a BEOS.....img állományt a www.beos.hu-ról...aztán mindháromszor hiba az img állományban...
Neked ilyen gond nem volt?
Ha van tipped, megköszönném...
Zuglo_14
oksi, kiprószálom.
boot menü alatt a lilásszínű képernyőt kell érteni?
mert mikor a fenti ikonokon végigmegy, ellenőrzi a hw beállításokat?, elkapja és azzal vége a dalnak...:(
érdekes a korábbi verziónak ilyen baja nem volt.
nvidia, geforce mx 200 32mb ram.
jó lenne, jó lenne, de énnálam valamit nem kajol meg.
telepíteni se tudom.
végigmegy fönt a kis ikonokon, aztán feketére vált liláról, a _monitor_! menüje pedig kiírja, hogy hibás képfrissítési beállítás és a monitor semmilyen gombjára nem reagál.
samsung 765mb.
Hali TBG!
Néhány kérdés:
[ol]-Ez a BeOS telepítést kiván?
-mennyire magyar nyelvü?
-win mellé mennyire lehet tenni?
-valamilyen boot menedzser? (Lilo, grub?)
-ha telepíteni kell, mennyi helyre érdemes?
[/ol
Kösz
Off
Na ez hogy fog megjelenni:-)
On
feszülten várom, hogy mi fog történni... hát nálam történt.
w2k, xp, beos után 4. partícióra a hétvégén felkerült a suse8.2, a suse grubja meg nem látja a beost:(
most nézhetek valami boot manager után.
felét már letöltöttem. a másik felét majd hétfőn, vagy keden tudo hazahozni. addig is életben tartom a topikot. megjegyzem: feszülten várom, hogy mi fog történni...
SzPA
ezexerint akkor mi is van a Zetaval, amit a kolegosz (bocs) emlegetett?
honnan lehet hozzájutni? (természetesen egy legális, ingyenes verzióra gondolok (és nem letölteni, mert _CSAK_ 33.6os modemem van...:((( ))
milyen a tiéd?
szép? nem akad össze semmivel?
SzPA