Az érdekes az, hogy 4lábú (borjú, disznó) májjal semmi gondom, simán megsütöm egyszeres panírban, kizárólag a csirke/kacsamáj az, ami durrog süléskor, hiába a dupla panír, és hogy
anyósóméknál a "klasszikus" ételhordó műanyag változatát használják, egy pár van belőle, amikor hozzák az ebédet, mindig elviszik az előző napi edényt (persze azt akkor el kell mosogatni)
Körülöttem már mindenki rendel. Én képtelen vagyok rábeszélni magam, pedig már unom a főzést, egyéb elfoglaltságom is lenne. Ismerősnél, ha csak ránézek arra a plasztik izére, amiben kihozzák a kaját, már elmegy az étvágyam.:-(
Szerintem is az önkormányzati ebédeltetés jöhetne szóba. Itt a környéken jónak mondják. Én még nem próbáltam, inkább összeütök valami gyors, egyszerű kaját. Úgy tudom, az önkormányzati árához nyugdíjigazolás kell.
Anyósomék Baja mellett laknak egy közepes méretű faluban. Ott van nyugdíjasoknak ebéd szállítás, az óvoda ebédjével együtt főzi egy helyi cég, hét közben lehet kérni. Hét végén mindig főznek valamit. Pesten nincsen ilyesmi?