Keresés

Részletes keresés

cobranco Creative Commons License 1 napja 0 0 9519

Na akkor a hétvégére egy kis újdonság...illetve régiség :)

 

A tavalyi alpoktúránk utolsó felvonása és egyben csúcspontja következik. Ez szó szerint is igaz,ugyanis főhőseink az olasz-francia határon húzódó „Alpesi Fal” meghódítására készülnek.Sportfeladatként sem utolsó,de amilyen látványvilág fogadta őket,arra még álmukban sem készülhettek.Természetesen az elmaradhatatlan gasztroblogról sem feledkeztek el,aki pedig érzékeny a hamis hangokra,az már most készítse a füldugókat :)

 

Tengeri-Alpok ostroma 8.rész: "Hadiösvényen..." 2017. /France-Italy/ FullHD 1080p

 

Útvonal:

Isola (881 m) –Guerche völgy-Val de Chastillon- Isola 2000 (2.000 m) – Colle della Lombarda (2.347 m) – Santuario De Santa Anna-St.Anna Kanyon-Pratolungo-Vinadio (900 m)

 

Az immáron teljes,képes túrabeszámoló,aki szeret olvasni:

http://cobranco.hu/turabeszamoloalp_17.html

 

Fotoalbum:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1639314032816648.1073741888.100002142005779&type=1&l=4b7eabe8ac

 

Térkép/Map:

https://drive.google.com/file/d/1m2ZeiexNzDs5Mkg_18yI75CTpre8rFn0/view?usp=sharing

 

Jó szórakozást!

Thekristianszabo Creative Commons License 2 napja 0 0 9518

Köszönöm Józsi!

 

Beègett az a mondatod, hogy manapság az emberek nem tudnak örülni. 

Èrtem hogy èrtetted. 

 

Üdv: Krisztián

Előzmény: Biciklis Józsi (9515)
Thekristianszabo Creative Commons License 2 napja 0 0 9517

Viszont, amíg megöregszünk, addig kihasználjuk a lehetősègeket, amik adódnak, másrèszt tudunk örülni olyan apróságoknak, mint, hogy süt a nap, vagy kèk az èg, ès pontosan tudjuk ezeknek az èrtèkèt.

Előzmény: cobranco (9516)
cobranco Creative Commons License 5 napja 0 1 9516

Én is hozzászólnék egy mondat erejéig a témához.

Egyrészt azért,mert nagyon egyetértek,másrészt nem gondolnám,hogy "off" lenne,ugyanis a túrakerékpározáshoz legalább annyira hozzátartozik,sőt talán még jobban,a természet,annak szépsége,változása,mint maga a tekerés.

 

A tél nálam is"holt idő",átbekkelem,várva a tavaszt,ami jön,újra...de közben röpül az idő,az évek múlnak,öregszünk...

Előzmény: Thekristianszabo (9514)
Biciklis Józsi Creative Commons License 5 napja 0 1 9515

Szia Krisztián!

 

Jó volt olvasni a hozzászólásod, mert néhány hete én is erre jutottam. A négy évszaknál nincs csodálatosabb... És itt a Kárpát-medencében megélhetjük a hideg telet, a forró nyarat, az esőt és a szárazságot. Szóval ez itt egy jó hely.

 

Várjuk a folytatást, mert én is hasonló utat jártam be a nyáron, szóval még azonos helyek is vannak benne. A múltkori 16%-nak én a másik oldalán voltam.

 

Biciklis baráti üdvözlettel: Józsi

Előzmény: Thekristianszabo (9514)
Thekristianszabo Creative Commons License 5 napja 0 0 9514

Ennek nagyon örülök! 

 

A héten jön a következő epizód.  :)

 

Más téma.

 

Mióta nézem a túrafilmeket, azóta jobban elfogadom a "téli" hónapokat, és hamarabb is telik az idő.

 

Mióta szerkesztem a túrafilmjeimet, kifejezetten gyorsan telik az idő.

 

Régebben utáltam a telet, most pár éve megszerettem. 

 

Néhány éve dolgoztam a Közel-Keleten ősszel.

Életemben ott éltem meg, hogy hiányzik az eső, és a színkavalkád, a hideg.

 

Akkor rájöttem, hogy szerencsések vagyunk, mert szemtanúi lehetünk a természet változásának, arrafelé, meg szinte semmi, mintha a Marson lakna az ember.

 

Párdon az off témáért.

Előzmény: forgione1 (9510)
pchris84 Creative Commons License 2018.12.03 0 0 9513

Mert úgy sisakostól együtt kicsit macera vele kézből filmezni. :D De egyébként - viccet félretéve - én ugyanazt a kamerát használom kézből videózásra is, ezért minden lejtmenet előtt kénytelen lennék feltenni, majd utána leszedni, hogy tovább tudjam használni kézből. Annál pedig én sokkal lustább vagyok. :)

Előzmény: Sánta Kutya (SK) (9512)
Sánta Kutya (SK) Creative Commons License 2018.12.03 0 0 9512

"Sisakon nekem még sosem volt a kamera, mert lusta vagyok lejtmenet előtt felrakni, aztán meg leszedni"

Miért  kell leszedni?

Előzmény: pchris84 (9511)
pchris84 Creative Commons License 2018.12.03 0 0 9511

Mostanában már egyre jobban elterjedt gyakorlat a gyártók részéről, hogy készülékenként különválasztják a PAL/NTSC szabványokat, ezért például az európai piacra szánt kézi kamerák nagy része már nem támogatja a 30p/60p formátumot. A Sony CX405 például csak 50p képkockasebességgel tud rögzíteni (30p-vel nem), de szerencsémre az AS200 támogatja mindkét szabványt, szóval azt át tudtam állítani 50p-re. Ebből kifolyólag a 30p a kompatibilitás miatt nálam kiesett, ezért most mindkettőt 50p-ben használom, de így utólag nem is bánom. Az eredeti felvételeken 50p-nél sokkal simább a mozgás, persze ez YouTube-on nem feltétlenül jön át, mivel brutálisan tömörít: sokkal életlenebbek lesznek a felvételek, fakóbbak a színek, stb... Ha esetleg valaki több kamera felvételeit szeretné összevágni, erre érdemes odafigyelni még a kamerák megvásárlása előtt, mert a két külön szabvány szerint készült fájlok nem illeszthetőek össze szépen. 60p-ből például viszonylag könnyen lehet 30p-t készíteni (vagy 50p-ből 25p-t), úgy, hogy kidobunk minden második képkockát, de 50p-ből 30p-nél már nem ilyen egyszerű a helyzet.

 

Az, hogy macerább elővenni a kézi kamerát csak az egyik visszatartó erő nálam. A másik az, hogy az akciókamerával én csak „vaktában lövöldözök”. Mivel nincs képernyője, ezért akkor nem látom, hogy mit veszek fel, hanem csak úgy találomra a téma felé fordítom, és aztán majd otthon kiderül, hogy mi van a felvételeken. A kézi kameránál pedig, amin van képernyő ott hajlamos vagyok folyamatosan azt bámulni videózás közben, az pedig elvonja a figyelmem a külső környezetről...

 

Sisakon nekem még sosem volt a kamera, mert lusta vagyok lejtmenet előtt felrakni, aztán meg leszedni, szóval erről nem igazán tudok nyilatkozni. Gurulásnál általában két ujjal szoktam megtartani, így még marad három ujjam fékezni is. :) Pont most nyáron mászósabb gyalogtúrákon merült fel, hogy talán sisakra kellene rögzítenem, mert néhol két kéz kevésnek bizonyult. Számomra ilyenkor már véget ér a kerékpáros szezon, de ha visszatér a jó idő, és nem felejtem el, akkor felpattintom majd egy teszt erejéig.

 

Igen, szerintem mi voltunk Klementinánál, ha jól emlékszem az volt az első feltöltött videóm. A főbejárat a Szentistván és Mezőkövesd között húzódó műútról leágazó úton érhető el, de ott ki van téve egy behajtani tilos tábla és a főkapu általában be szokott lenni zárva, bár kerékpárral simán el lehet menni mellette. Hátulról megközelítve, ahonnan mi is mentünk, kerítés és tábla sincs. Mezőnyárád felől Mezőkeresztesre beérve az első balos kanyarnál le kell térni jobbra a földútra, majd arról pár tíz méterrel a vasúti átjáró előtt balra fordulni egy betonlapokkal kirakott műútra, ami már egyenesen a kifutópályára visz. A 3.sz főútról is megközelíthető egy szintén betonlapos műúton, ami a tardi elágazás után pár tíz méterrel balra található, de hogy ezen a részen van-e valami tiltó tábla, arra már nem emlékszem. Szerintem nem kell hozzá engedély, őrrel sem találkoztam még (csak a szomszédos laktanyát őrzik), nem igazán lehet onnan bármit is ellopni. Arra viszont érdemes figyelni, hogy néha autós versenyeket rendeznek rajta, olyankor talán jobb elkerülni.

Előzmény: cobranco (9509)
forgione1 Creative Commons License 2018.12.03 0 1 9510

Várom a videóid, felkerültél a top listára, akiket nézek.

 

Nem könnyű hitelesen átadni a jó hangulatot a videón, főleg ha egyedül vagy. 

Nekem tizedét sem sikerül mint neked, ezért is nincs publikus túrafilmem, csak a szűk családot untatom vele :-)

Előzmény: Thekristianszabo (9504)
cobranco Creative Commons License 2018.12.02 0 0 9509

Chris:

Teljesen rendben van a kézikamera képe.Sőt,ha nem hívod fel rá a figyelmet, észre se veszem a különbséget.A 30fps az általános internetes szabvány,viszonylag jól tolerálják a gyengább számítógépek is,de gyors mozgásoknál romolhat a minőség,főleg,ha a bitráta is kevés.A youtube meg tudjuk,hogy "butít".Az 50 illetve a 60 fps már jobb,csak akkor van baj,ha a 30-at és az 50-et egyszerre használod.A legtöbb videószerkesztő a két eltérő fps-t nem tudja összeszinkronizálni,ami leginkább a hang-kép eltolódásban jelentkezik.A legjobb megoldás,ha van rá lehetőség,a kamerán állítani már a felvételkor.A Te esetedben a kézit állítanám 30fps-re.Ha nem rángatod ide-oda,a képminőségben nem lesz különbség.

A kézikamera használata tényleg macerás bringázás közben,de mindenkinek megvan rá a bejáratott technikája,ami egy idő múlva már zsigerből megy.

Az AS200-asnak továbbra is nagyon jó a képe,leginkább a hangja az,ami tetszik.De továbbra is az érdekelne,milyen a hang a sisak tetején,kicsit tempósabban,esetleg lejtőn lefelé,mikor már intenzívebb a szél.

 

Apropó,egy más téma:

Évekkel ezelött láttam egy videót,ahol két bringás a Klementinai felhagyott szovjet katonai reptéren bolyongott.Szerintem Ti voltatok.

A kérdéseim,hogy be lehet oda csak úgy menni,vagy engedély kell,be kell sunnyogni valamilyen cserkészösvényen,őrzik-e,stb?

Előzmény: pchris84 (9507)
cobranco Creative Commons License 2018.12.02 0 0 9508

Az igazat megvallva motoros videókat nem nagyon nézek,leginkább azért,mert mind ugyanaz.Zenés klippek,sportkamerával az utat filmezik információ tartalom nélkül.Jó látni,hogy vannak üdítő kivételek.

Előzmény: Mehmet Karcsika (9506)
pchris84 Creative Commons License 2018.12.01 0 0 9507

Sziasztok! :)

 

Egy picit off téma, mivel nem igazán van köze a túrakerékpározáshoz. Ha jól emlékszem, akkor valamikor április környékén beszélgettünk itt a fórumon cobrancoval a kézi- és az akciókamerákról, hogy ki melyiket preferálja jobban. A kézi kamerát előtte nem nagyon használtam túrákon, mert szerintem kicsit macerás, főleg kerékpáron, de ugyanakkor picit éreztem a hiányát (sokszor hiányzott a zoom). Na meg tervben is volt, hogy majd kiegészítő kameraként használom, csak hát az akciókamerával ellentétben nem ismeri a 30p képkockasebességet, én meg nem nagyon akartam 50p-ben videózni. De az a beszélgetés adott egy kis lökést, szóval kimentem egy rögtönzött „kameratesztre”. És hogy mi lett az eredménye? Még mindig az akciókamerát használom fő kamerának, de már helyet kapott a kézi is, mert van amit csak azzal lehet lefilmezni. Az 50p ebből kifolyólag egyfajta kényszerből jött, eleinte kicsit idegenkedtem is tőle, viszont utólag egyáltalán nem bántam meg a váltást, még a majdnem kétszeres tárhelyigény ellenére sem. Bátorkodom ide alulra belinkelni a videót is, ha esetleg valakit érdekelne, de biciklit senki ne keressen benne. :)

 

Csak egy mezei gyalogtúra

https://youtu.be/RjtABbT1pGs

Mehmet Karcsika Creative Commons License 2018.11.28 -1 0 9506

 

Rock and roll! Azért a túramotorosok között is vannak jó arcok. Nem tudom ismered-e ezt a videósorozatot, szerintem nagyon profin tolja a srác:

  https://www.youtube.com/channel/UCuII_4gbg8EkIzZvWGs-5xw

Előzmény: cobranco (9502)
tanárnéni kedvence Creative Commons License 2018.11.26 0 0 9505

Na, ezzel meghoztad a kedvem, hogy belehallgassak. :P Beletekergettem, de alig találtam meg a zenét. Amit találtam végül, tetszett, bár egyáltalán nem depis - egy Čovek i brodnak jobban örültem volna. Úgy tűnik, továbbra sem fogok bringás videókat nézni. :)

Előzmény: forgione1 (9503)
Thekristianszabo Creative Commons License 2018.11.26 0 1 9504

Köszönöm a kritikát!

 

Egyet kell értsek veled.

 

Amin meglepődtem, hogy én baromi jól érzem magam, csak, mikor megy a kamera disztingválok, de lehet nem kellene.

Azt vettem még észre, hogy nagyon komolynak tűnik az egész, pedig nem vagyok az. 

A legjobb, hogy ezt rajtam kívül mindenki látja. Most már én is, így legalább ezek a filmek önismereti triningek is egyben.

Rossz érzés olyannak látni magam, amilyennek nem szeretném, de a felismerés már az első komoly lépés. :)

 

A zenei részével is egyetértek. Bár a szomorút én szépnek látom, de hát ez relatív. 

 

Megpróbálok más fajta zenét írni alá. Jövő héten jön a következő rész, előveszem addig az elektromos gitárt. :)

 

Sokat segít az építő kritikád, kritikátok! 

 

(Fontos, mert már két hónapja a jövő évi túratervekkel fárasztom a környezetem.)  :)

 

Üdv!

 

Krisztián

Előzmény: forgione1 (9503)
forgione1 Creative Commons License 2018.11.26 0 1 9503

Remek sorozat, sokad fejlődtél, tehát az irány jó.

 

Ami problémás és ezt vedd építő jellegű kritikának, hogy a betolt zenék, még ha sajátok is sokszor szomorúságot keltenek. Gyönyörű tájképek alá beraksz olyan zongora pötyögést, mintha Csernobilt mutatnád 86 májusában és az embernek síni lenne kedve a pusztulás miatt.  Egyébként ezt a hibát elkövették a kéktúra újratöltött 2-ben is. Ezért is vált az elsőhöz képest egy lehangoló unalommá.

 

Egy túrafilmből ami ilyen fantasztikus vidéken halad az örömnek és energiának kell sugárzódni, nem pedig a depressziónak :-)

 

Vannak hanghibák (de ezt te is tudod), de amit talán nem tudsz, hogy hangod, hangszíned egy síkon mozog. Mindezt tudnád hangulatosabb zenékkel kompenzálni, de ezekkel a szomorú zenei hatásokkal csak erősíted.

 

Ha megnézel egy Cobranco filmet, beszéde erőteljes, van benne energia, teljesen átjön, hogy remekül érzi magát. Főleg ha dalolászik és közben imbolyogtatja a kamerát, teljesen hiteles, hogy toppon van túra közben az embernek kedve támad azonnal bringára pattanni. 

 

Még a te lehangoló zenei aláfestésed miatt az egész olyan letekerem, túl leszek  rajta, ezt is láttam hangulatú jelenetek is becsusszannak.   Miközben nyilván te is élvezed, csak ez nem jön át hitelesen.

 

Tudom én nem értek a zenéhez te pedig megragadod az alkalmat, hogy sajátod megmutasd :-)

 

Előzmény: Thekristianszabo (9501)
cobranco Creative Commons License 2018.11.24 0 2 9502

Úgy látom van itt termés,már ami a túrabeszámolókat illeti,nem baj,úgyis itt a ramaty idő :)

 

Beszállok én is egy jabb epizóddal:

 

Megint,vagy még mindig az Alpok!

Dél-Franciaország zord sziklavilága normál körülmények között is tartogat kihívásokat kerékpáros szemszögből,40 fokban meg még inkább.A nehézségeket azonban kompenzálja a táj szépsége,ezért túrázóink simán veszik az akadályokat,sőt még egy jeges patakban való csobbanás, megfűszerezve egy gasztronómiai oktatással is szinesíti a programot.

 

Tengeri-Alpok ostroma 7.rész: "Európa vad sarka" 2017. /France/ FullHD 1080p

 

Útvonal:

 Lantosque-Vésubie szurdok – Saint-Jean-la-Riviére (293 m) – Belvedere Saut des Francies-Duranus (468 m) –Levens- La Roquette-Sur-Var (350 m) –Saint-Martin du Var (130 m) –Pont Durany- Defilé du Chaudan/Var-áttörés/-Gorges du Mescle-Tineé kanyon-Clans-Saint-Sauveur-Sur-Tinée (496 m) – Gorges des Valabres-Isola (881 m)

 

Képes túrabeszámoló:

http://cobranco.hu/turabeszamoloalp_17.html

 

Fotoalbum:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1639300319484686.1073741887.100002142005779&type=1&l=4f9b0a6e0b

 

Térkép/Map:

https://drive.google.com/file/d/1m2ZeiexNzDs5Mkg_18yI75CTpre8rFn0/view?usp=sharing

 

Kellemes időtöltést!

Thekristianszabo Creative Commons License 2018.11.20 0 0 9501

Sziasztok!

 

Engedelmetekkel publikálnám a 8 nap alatt a Tátra körül című bringatúra filmsorozatomat, mely az idei Magyar-Szlovák-Lengyel kalandozásaimat mutatja be a saját szemszögemből. 

 

Az első részt már kitettem, azóta elkészült a 4. részig.

 

A link egy lejátszási listát tartalmaz, amiben a 4 rész csokorba van szedve.

 

https://www.youtube.com/watch?v=jx81DafgclI&list=PLJgSUGE4vSitX4N84P3-kcTUvYqaoR0nO

 

Üdv és szép telet és tervkészítést a jövő évre mindenkinek!

 

Krisztián

Guppy85 Creative Commons License 2018.11.16 0 1 9500

Sziasztok. Elkészült a második rész is! 

A túrám 3. és 4. napján a Dráva forrásától a folyóval haladtam az R1 (Drauradweg) kerékpárúton.

 

https://www.youtube.com/watch?v=A_OawZaLrJ8&t=2s

Guppy85 Creative Commons License 2018.11.16 0 0 9499

Köszi Cobranco. Tényleg szép helyekre sikerült eljutnom,de az időjárás nekem is próbára tette az idegrendszerem egy két nap..  :) Hatalmas szerencsémre soha nem áztam el,mindig pont találtam egy helyet ahová el tudtam bújni a zivatar elöl. 

Előzmény: cobranco (9493)
cobranco Creative Commons License 2018.11.10 0 2 9498

Na akkor,aki még nem unja:

 

Újra az Alpok!

Miután főhőseink kipihenték magukat a tengerparti tömegnyomorban,újra bevetik magukat a hegyek közé.Úgy jönnek szembe a sziklák,hágók,kanyonok,hogy alig győzik kapkodni a fejüket.

Hamisítatlan hegyitúra következik,a díszletet továbbra is dél-Provence tájai biztosítják.

 

Tengeri-Alpok ostroma 6.rész: "Meredek kontrasztok világa" 2017. /France/ FullHD 1080p

 

Útvonal:

Cagnes-La Pauron-Le Bar sur Loup-Pont de Loup-Loup szurdok /St.Annoux-Cascade Courmes-Saut de Loup-Bramafan/– Coursegoules (1027 m) –Bezaundun les Alpes- Bouyon (638 m) –Le Brock-Pont Charles Albert- Saint-Martin du Var (130 m) –Pont Durany- Vésubie szurdok – Saint-Jean-la-Riviére (293 m)-Lantosque

 

Képes túrabeszámoló:

http://cobranco.hu/turabeszamoloalp_17.html

 

Fotoalbum:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1639283639486354.1073741886.100002142005779&type=1&l=920af02bd4

 

Térkép/Map:

https://drive.google.com/file/d/1m2ZeiexNzDs5Mkg_18yI75CTpre8rFn0/view?usp=sharing

 

Jó szórakozást!

cobranco Creative Commons License 2018.11.03 0 2 9497

Bár itthon még nem igazán kopogtat a tél,sőt,mitöbb,javában tart a bringás szezon,ennek ellenére pár perc erejéig idetolakodnék egy kis májusi mediterrán hangulattal.A Kvarner-öbölben tett körútról itt egy kis zenés előzetes, spontán, a teljesség igénye nélkül, randomszerüen összeollózva:

 

Kalandozás a Horvát tengerparton 2018. /Trailer/ FullHD 1080p

 

Az érintett helyszínek többsége valószínűleg sokaknak ismerősen hangzik :)
Rijeka-Bakar-Kraljevica-Krk-Crkvenica-Selce-Novi Vinodolski-Senj-Sveti Juraj-Velebit hegység-Karlobag-Starigrad Paklenica-Paklenica Nemzeti Park-Modric-Maslenica-Zadar-Ist-Olib-Silba-Premuda-Mali Losinj-Osor-Lubenice-Valun-Cres-Porozina-Brestova-Plomin-Moscenicka Draga-Medveja-Lovran-Ika-Icici-Opatia-Preluk öböl-Fiume

cobranco Creative Commons License 2018.10.23 0 0 9496

Mindig tanul az ember :)

Tényleg feltünt,hogy milyen sok van ebből a növényből arrafelé,sőt még egy várost is igy hívnak,most már tudom,hogy néz ki.

Előzmény: Mehmet Karcsika (9495)
Mehmet Karcsika Creative Commons License 2018.10.23 0 0 9495

 

Csak egy kis kiegészítés: az a falevél, amire ott az elején rácsodálkoztok mindketten az a "téli mimóza", vagy más néven hamvas akácia. Ausztráliából telepítették be díszfának, de kivadult és a Riviérán már teljesen meghonosodott. Olyannyira, hogy már egy külön túraútvonalat is kapott (Route de Mimosa), sőt Mandelieu-ben mimózafesztivált is rendeznek minden februárban.:

https://www.youtube.com/watch?v=AFwJsAxZhPQ

Előzmény: cobranco (9494)
cobranco Creative Commons License 2018.10.22 0 2 9494

Én egy kicsit le vagyok maradva a túráim publikálásával,úgy 1 évet,de azért hátha valakit érdekel egy újabb nap története:

 

Még mindig a Francia riviérán tapossuk a pedált,sőt…most vágunk csak a közepébe.Jön Cannes,aztán megy is,sorba a többi luxushelyszínnel,mondhatnám,hogy a „levesbe”,de nem,oda mi mentünk,már mint a tengerbe,mert az is ott volt…fél Európával együtt.Aki nem szereti a tömeget,az ne kapcsolja be ezt a videót,illetve igen,mert a szöveg és általában az események tálalása még a megszokottnál is „pihentebbre” sikeredett.

 

Francia Riviéra "újratöltve" 2.rész: "Látványtúra gazdagéknál" 2017. /Cannes-Antibes/ FullHD 1080p

 

Útvonal:

Recher de Saint-Barthelemy-Antheor-Pnte de L'Observatorie-Pic du Cap Roux-Messiv de L'Esterel-La Trayas-Miramar-Pnte de Escillon-Theule sur Mer-La Napoule-Cannes-Golfe Juan-Juan le Pins-Antibes-Villeneuve Loubet-Cros de Cagnes

 

Túrabeszámoló:

http://cobranco.hu/turabeszamoloriv_17.html

 

Fotóalbum:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1639263722821679.1073741885.100002142005779&type=1&l=9123b3c113

 

Térkép/Map:

https://drive.google.com/file/d/1m2ZeiexNzDs5Mkg_18yI75CTpre8rFn0/view?usp=sharing

 

Jó szórakozást és Kellemes Ünnepeket!

 

 

 

cobranco Creative Commons License 2018.10.22 0 0 9493

Az idén nekünk is tervben volt a "Vadtó"/Pragser Wildsee/,de az időjárás jelentősen átírta a forgatókönyvet :( Jó helyeken jártál Guppy,grat!

Előzmény: Guppy85 (9492)
Guppy85 Creative Commons License 2018.10.11 0 1 9492

Sziasztok.

 

Jómagam is szeretném megosztani veletek az idei túrám első két napjáról készült kisfilmet.

Túrám az Olaszországi Dobbiaco-bol kezdtem meg.Két napot töltöttem a Dolomitokban,több gyönyörű tavat(Pragser Wildsee, Lago di landro,Lago di Misurina) megnéztem és a méltán híres Tre Cime hegycsúcsot is megcsodáltam közelebbről.

 

https://www.youtube.com/watch?v=iLnhI_GmnAY&t=2277s

Thekristianszabo Creative Commons License 2018.10.10 0 0 9491

Szia Józsi!

 

Köszönöm a dícséretet, jól esik! Egy rész kb 1 hétig készül, persze nem reggeltől estig, minden snitt külön szerkesztve, vágva van, plusz a zene is a sajátom alatta, ami egy másik hobbi. Sőt annak megírása, felvétele egy másik világ és topik. :)

 

Visszatérve Szlovákia és Lengyelorazág spontán megoldás lett, de esélyes, hogy jövőre csak Lengyelország lesz, mert annyira megtetszett. Szerencsére tervekkel tele a padlás! :) Aztán, hogy mi lesz jövőre, azt meglátom.

 

Várom az új videóidat!

 

Üdv:

 

Krisztián

Előzmény: Biciklis Józsi (9490)
Biciklis Józsi Creative Commons License 2018.10.09 0 1 9490

Szia Krisztián!

Gratulálok a videóhoz. Igényes profi munka, gondolom sokat foglalkoztál vele. A zenét te csináltad?

Én is Szlovákiában voltam a nagy túrámon a nyáron. A 2018-as összegzés közepén van néhány képkocka: https://youtu.be/JG3iz2U-5uI

 

Biciklis baráti üdvözlettel: Józsi (de biciklis)

Ui. A Hortobágyi videód is nagyon színvonalas...

 

 

Előzmény: Thekristianszabo (9489)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!