Keresés

Részletes keresés
Így működik

Bővebben az új keresőről

Mask68 2014.07.17 17:48:11 © 12236

46 éves, nős, értelmiségi, kecskeméti férfi. Egészséges,ápolt,nem dohányzó, diszkréciót elváró intelligens, játékos lányt keres. Leveled ide küldj : topsecret43@citromail.hu

karfetish 2014.07.17 15:08:32 © 12235

Olyan lányok,

vagy egyedüliek,

vagy akár leszbik, pár

jelentkezését várom,

akik végignéznék ellenszolgáltatás nélkül egy férfi alázatos élvezését...

 

Akár vonzó karjuk látványára, masztival, vagy spontán orgazmussal, alázatomra előttetek...

 

Címem:

 

armfetis@gmail.com

prosztatamasszás 2014.07.17 12:49:16 © 12234
csajszika3 2014.07.14 11:30:16 © 12233

itt vagyok :) szolnok

Előzmény: Törölt nick (12083)
csajszika3 2014.07.14 10:09:11 © 12232

Sziasztok! Szolnokról van itt esetleg csaj? titkos kapcs.

Lenina Huxley 2014.06.25 21:14:50 Creative Commons License 12231

Egy hetet adtam magamnak, hogy eldöntsem melyik blogom maradjon. Ez nyert:

http://kollativett.cafeblog.hu/

 

Egyelőre még nem túl nagy a látogatottságom, de remélem, ez idővel változni fog.

Előzmény: Lenina Huxley (12230)
Lenina Huxley 2014.06.14 10:02:30 Creative Commons License 12230

Elkezdtem blogolni. Most már rendesen, saját nevemen. Egyszerre két blogon tesztelem ugyanazt. Mindkét blogra minden nap ugyanazt az írást teszem fel. Akit érdekel, ezek azok:

 

 

http://kollativett.cafeblog.hu/

 

És persze, továbbra is él az írásaim fb. lapja is:

 

https://www.facebook.com/pages/M%C3%81S-vagyok/298340710275310

 

Itt meg... az indexen... nem tudom, hogy van-e értelme folytatnom az írást... jelen pillanatban úgy érzem, hogy inkább nem, mint igen.

Biankaaknaib 2014.06.11 12:44:06 © 12229

Sziasztok!

35 éves nő vagyok.

Néhány hete egy közös baráti társaságban megtetszett egy velem azonos korú lány. Csak remélni tudom azt, hogy nem egyoldalúan tetszik nekem, hanem én is tettszem neki egy kicsit.

Hogyan tudnám jelezni neki, hogy tetszik nekem. (De nem arra gondolok, hogy elé állok és megmondom neki.) Olyas valamire gondolok ami, neki sem nagyon kellemetlen.

Tőle esetleg milyen jelzésre számíthatok, amit észre kellene vennem.

SEGÍTSETEK!!! Tudom, olyan a kérdésem, mint egy 14 éves lányé, és nem is az első ilyen feltett kérdés itt...

Köszönöm

Lenina Huxley 2014.06.07 10:50:51 Creative Commons License 12228

Lenina Huxley 2014.06.07 10:36:31 Creative Commons License 12227

Részlet egy levélből, amit ma írtam:

"Megint költözésben vagyunk, mert a főbérlőnk eladta a fejünk felől a házat, és most, ahogy ismét pakolászunk, kicsit jobban körülnéztem a leveleim között is. Megnéztem, hogy kiknek nem válaszoltam már régóta, és úgy látom, hogy sajnos Te is közöttük vagy. Már egy éve is lassan annak, hogy nem válaszoltam. A mentségem csak annyi, hogy tényleg elég sok levelet szoktam kapni, és a napjaim elég zsúfoltak, mindig történik valami, és gyakran egy-egy levélre való válaszolás elsikkad.
Ez így meg hülyén néz ki, hogy egy év múlva válaszolok... bocsi...

Kérdezted annak idején, hogy miért költözünk sokat... Most ugye megint költözünk. Innen ugyan nem akartunk, de mint írtam a főbérlőnk eladta a házat amiben élünk, annak ellenére, hogy úgy költöztünk ide tavaly, hogy hosszú távra szeretnénk, és ha lehet, legalább 8 évre, amíg a gyerekek iskolába járnak... ez most nem jött be...
A közelben most csak főbérlős házat találtunk, úgyhogy kénytelenek leszünk olyan helyre költözni, ahol mi a felső szinten élünk majd, és egy öreg házaspár, a főbérlőink alattunk.
Ez valószínűleg nem lesz túl jó hosszú távon, de a ház méretei, és a bérleti díj egyelőre meggyőzőbb ennél. Ettől függetlenül azért folyamatosan nézzük majd a házakat, és amint találunk jobbat, megint költözni fogunk. Úgy néz ki, hogy valószínűleg erre kell berendezkednünk, hogy évente költözünk.

A másik, amit még tavaly kérdeztél, az a Kedvesem válópere volt. Végül is a válópernek vége, és a Kedvesem kislányát nálunk helyezték el. Azóta egyébként a Kedvesem és az exférje között is rendeződött a viszony. Az apuka semmibe nem szól bele, mindig tiszteletben tartja a Kedvesem kéréseit, és teljesen együttműködő mindenben. Vicces, de azt mondhatjuk, hogy a Kedvesem és az exférje közötti kapcsolat most jobb, mint a házasságuk alatt bármikor volt.

Nagyjából ennyi történt velünk az elmúlt évben...
És az, hogy elég kevés időm van továbbra is az írásra.
Sokat dolgozom, mert szeretem a munkámat, bár annak éppenséggel az íráshoz semmi köze.
A gyerekekkel is sokat foglalkozunk, mivel most kezdték az iskolát, ezért még több dologra kellett odafigyelni, mint korábban, amíg még csak ovisok voltak.
Ja, igen... még annyi történt, hogy év közben a kisfiamnál iskolát kellett váltanunk, mert az az iskola, ahova Ő járt, nem igazán úgy viszonyult a gyerekekhez, ahogy én azt normálisnak tartom.... Végül így most mindkét gyerek ugyanabba az iskolába, és ugyanabba az osztályba jár.
Ezzel együtt eléggé valószínű, hogy mindenki tudja, látja, hogy mi így egy család vagyunk, de az emberek elég elfogadóak.
Érdekes egyébként, hogy az újságokban azt olvasom, a meleg témákat feszegető cikkek hozzászólásaiban azt látom, a politikai intézkedésekből azt veszem le, hogy elítélik a meleg kapcsolatokat az emberek. Viszont a való életben, a gyakorlatban ezt igazából nem nagyon tapasztalom.
Éppen ellenkezőleg! Az emberek többsége ugyanúgy viszonyul hozzánk, mint bármelyik másik családhoz.
Persze, igaz, amikor a Kedvesemmel kézen fogva megyünk a gyerekekért az iskolába, van aki egy pillanatra megnéz minket, vagy, ha úgy várakozunk rájuk, hogy közben a Kedvesem átölel, vagy én hozzábújok, de alapvetően senki nem tett még megjegyzést erre.
Amikor például legutóbb a fogadó órára én mentem el egyedül, a tanító néni ugyanúgy mesélte el nekem a Kedvesem kislányának a viselt dolgait is, hogy éreztem, hogy engem is teljes értékű anyukának tekint, és ugyanígy van, ha a Kedvesem érdeklődik a kisfiamról, Őt is a tanító néni teljes értékű anyukának tekinti. Ellenben a másik iskolában voltak aprócska beszólogatások...
A másik iskolában, ahova a fiam járt, volt, hogy a tanító néni feszegetni kezdte, hogy a gyereknek kell az apai minta is, stb... és mindezt úgy, hogy rögtön előtte-utána közölte, hogy Ő mennyire liberális szemléletű...
A mostani tanító néni úgy fogad el minket, hogy egyáltalán nem érezteti velünk, hogy a mi családunk más lenne, mint bármelyik másik család.
És azt hiszem, hogy ez az, amitől az ember úgy érzi, hogy elfogadják.
És éppúgy van egyébként a munkahelyemen is. Most is a munkahelyemen nyáron üzemelő vegyes korosztályú napközibe viszem mind a két gyereket. Tudják, hogy mindketten hozzám tartoznak, látják, hogy más a vezetéknevük, és mégsem piszkálják Őket, hogy Ők akkor tulajdonképpen hogyan is testvérek.
Már az elmúlt két nyáron is voltak ott, ismerős környezet lesz Nekik.

Én alapvetően hiszem, hogy a valóság messze nem olyan rideg és elutasító, mint amilyennek be akarják állítani.
Én sokkal több megértéssel, segítséggel találkoztam már, mint elítéléssel. Még hivatali szinten is!
Például a minap felhívtam az egészségpénztáramat, hogy megkérdezzem, hogy bejelenthetem-e a "szolgáltatásra jogosultak" közé a Kedvesemet, és a kislányát.
Az ügyintéző csodálkozva kérdezett vissza, hogy ez miért kérdés, persze, írjam oda a rokoni fokot, hogy milyen módon a rokonaim, és akkor bejelenthetem őket. Mondtam Neki, hogy nincs vérségi kapcsolat köztem és a kedvesem kislánya között. Az ügyintéző közölte, hogy van olyan, hogy "nevelt gyermek", azt ikszeljem be. Kérdeztem Tőle, hogy a Páromat lejelenthetem-e úgy, hogy az "élettárs" kategóriát ikszelem be. A hölgy mondta, hogy persze. Visszakérdeztem, hogy akkor is, ha Ő is nő? Mire már hallottam a hangján, hogy kezdett bosszankodni azon, hogy nem akarom megérteni, hogy igen, úgyhogy, már kissé ingerülten közölte, hogy tökmindegy, hogy férfi vagy nő, ha Ő az én élettársam, akkor ikszeljem be, hogy az élettársam, és éppúgy bejelenthetem Őt is. Ebben egyébként az az érdekes, hogy családjogilag, vagy ha úgy vesszük, az új alkotmány szerint ezt így nem lehetne... Az alkotmányban rögzítették, hogy csak egy nő és egy férfi együtt alkothat egy családot. A hivatalok viszont szerintem nem tudják ezt úgy kezelni ilyen esetekben szerintem, mivel nincs olyan konkrét kitétel a papírjaikon, hogy férfi nem jelenthet le férfit élettársául, vagy nő nem jelenthet le nőt az élettársául.
Én ezen az ügyintézőn pont azt éreztem, hogy teljesen hidegen hagyja az én családi állapotom. Nemhogy diszkriminációt nem éreztem rajta, de leginkább a teljes érdektelenségét éreztem a témával kapcsolatosan. Ugyanolyan unalmas ügyfél voltam a számára, mint a többi száz, meg százezer.
És ez nekem jól esett... mert azt jelentette, hogy ugyanolyan embernek tekint engem is, mint bárki mást, nem egy fura bogárnak, amit jól meg kell nézni, mert ilyet nem nagyon lát az ember...
Ez azt is jelentette, hogy családnak tekint minket, ugyanolyan családnak, mint a hetero családokat...
Nekem ezek arra bizonyítékok, hogy az elfogadás körüli problémák nagy része már csak papíron létezik, vagy mesterségesen generált dolog. A hétköznapi életben valójában elfogadják az emberek a kapcsolatunkat, és teljes értékű családnak tartanak minket... Én azt hiszem, a világ igenis jó felé halad, bárki is állítaná ennek az ellenkezőjét... Lehet még ideig-óráig mesterségesen fenntartani a látszatot, hogy társadalmilag nem elfogadott a melegség, van még pár fanatikusan szűk látókörű ember, akik ezt a nézetet megpróbálják életben tartani, de ez már inkább csak szélmalomharc részükről...

Még valami... azt mondtad, hogy érdemes lenne blogot vezetnem, biztosan olvasnák.... ezen gondolkodom azóta is... többen mondták már egyébként... Alapvetően a könyvemet akarom megírni, bár túl sok időt nem szakítottam mostanában erre... és ezt az oldalt is azért hoztam létre, hogy egyfajta blog legyen, de... talán tényleg kellene egy rendes blog... ebben viszont nem igazán vagyok szakértő... mármint abban, hogy hol érdemes blogot regisztrálni, hogyan kell azt egyáltalán elkezdeni, személyre szabni formailag.... ehhez még kellene nekem valahonnan valami kis segítség azt hiszem...

Bocs, most már tényleg el kell szakadnom innen a géptől, és nekiugrani a dobozoknak... olyan vészesen közeleg a hó vége és a költözés..."

Kelly_25 2014.06.05 10:47:57 © 12226

Már nem tudok :( Elveszítettem. 

Előzmény: *Witchblade* (12225)
*Witchblade* 2014.06.02 10:19:39 © 12225

Nem kell-harcolj!!!!!!!!!!!!!

Előzmény: Kelly_25 (12207)
cupidity 2014.05.15 15:51:12 © 12224

Sziasztok!

Bevállalós, biszex lányokat keresek hármas összegabalyodásra. Én 34 éves átlagos pasi vagyok, nem átlagos intim mérettel.

mézes muffin 2014.05.02 16:29:11 © 12223

könnyen táguló puncijú nővel ismerkednék...

B 53 2014.04.28 20:01:52 © 12222

Ő írogat, de senki nem válaszol.

Előzmény: leszbiboszi (12221)
leszbiboszi 2014.04.27 02:26:57 © 12221

Ez klassz!!!!!!!!!!!!

Előzmény: S-vira (12202)
newcrazy 2014.04.24 14:05:20 © 12220

meg tudná mondani valaki, h az angyalkák milyen forgalommal bír jelenleg? köszi előre is.

mézes muffin 2014.04.03 15:51:47 © 12219

Küldtem emailt.

Előzmény: erzo3 (12218)
erzo3 2014.04.02 16:20:27 © 12218

Kedves Hölgyem !

 

Mi egy 41N 48F pár vagyunk( nem házaspár de mindketten házasságban) . Nagyon nyitottak vagyunk és a barátnő szeretné kipróbálni nővel is . Szeretné ha ekkor én is jelen lennék. Nem muszáj hármasban szeretkezni elég ha őt beavatná két nő szeretkezésébe

Amennyiben érdekelné ez a lehetőség abban az esetben vegye fel velem privátban a kapcsolatot az erzo3@citromail.hu címen

Előzmény: Törölt nick (11495)
Bunny.5. 2014.03.23 16:53:54 © 12217

Sziasztok!

 

Elég kezdő vagyok ebben a biszex témába, így lenne pár kérdésem ezzel kapcsolatban.

 

Tehát pontosan hogy zajlik két csaj közötti flört, olyan mintha barátkozásnak, egyáltalán kinek kell megtenni az első lépést vagy mikortól lehet tudni,hogy a másik csajnál szabad a pálya?

 

Ha mondjuk van egy csak ,akivel sokszor szemezünk, meg észreveszem,hogy ,,bámul" akkor nála kezdeményezhetnék?

 

Egyébként meg már tapasztaltam többször is,hogy ha van egy bi csaj, akinek tetszem, én is bi vagyok és én nem annyira nyitok a másik csaj felé, holott ő folyamatosan flörtöl velem,és tudja,hogy azért bejön nekem,  akkor néha miért flörtölnek szintén egy jelenlévő sráccal, aki nem jön be nekik, amit biztos tudok, meg közben van is pasija , és ezt nem egy csajnál tapasztaltam. Ez mire megy ki,hogy a pasit is szédítik???? Leírná nekem vki!!

erbse.025 2014.03.15 15:43:11 © 12216

Sziasztok!

 

Ha valakinek van kedve beszélgetni, akkor az írjon szívesen, az e-maileket sűrübben olvasom, ott jobban elérhető vagyok, mint itt. :)

ef úr 2014.03.14 05:12:17 © 12215

HAGYD

Előzmény: Kelly_25 (12201)
B 53 2014.03.13 19:19:03 © 12214
Előzmény: nebb (12206)
B 53 2014.03.13 19:17:24 © 12213

Na, ugye? Minden nap kapni kicsit gépiessé válhat. De amikor csak úgy, váratlanul meglepnek egy aranyos kis boritékkal?

Előzmény: Heno007 (12211)
B 53 2014.03.13 19:15:05 © 12212

Nem kell átesni a lovon. Írtam is, hogy aranyos gesztus, csak nehogy gépiessé váljon. Vannak napok amikor nagyon jó, hogy van. Na olyankor adni is öröm. :)

Előzmény: Lenina Huxley (12205)
Heno007 2014.03.11 21:25:28 © 12211
Bizony jo volt. Mar nagyon varom a kovetkezot!
Előzmény: Lenina Huxley (12210)
Lenina Huxley 2014.03.11 18:52:13 Creative Commons License 12210

Ez tényleg nagyon jó film, mi is nemrég láttuk a Kedvesemmel.

Előzmény: Kelly_25 (12207)
1 pár 2014.03.11 15:19:48 © 12209

Még mindig nincs egy csinos normális lány aki ismerkedne velem?anita7732@freemail.hu az emailem.Várom,hogy jelentkezz!

Kelly_25 2014.03.10 21:29:57 © 12208

https://www.youtube.com/watch?v=X7YXLGSLYdY

 

Egy kis előzetes :)

 

Szép estét mindenkinek!

Kelly_25 2014.03.10 21:27:38 © 12207

Köszi a véleményeket. Igen, belátom igazatok van, tovább kell lépjek. Jelen pillanatban, most a munkába próbálok temetkezni, hogy máshol járjanak a gondolataim. Aztán majd meglátjuk.. :)

A minap néztem egy igazán magával ragadó filmet , ajánlom figyelmetekbe:"Perfect Ending" a címe