Ilyen, a hype-on és a közösségi médián felemelkedett, össze-vissza beszélő futóbolondra MO-on is van példa... az ellenzéki megváltó . Sokra viheti még!
Egyrészt ez nem kimenetel, alig kapott 30%-ot, másrészt valszeg inkább rossz, ez a faszi arendelekezésre álló információk alapján egy futóbolond, és gyűlöli a magyarokat pl.
Öreg motorosok vagyunk, akkor hisszük el, ha Ártándnál és a többi gúnyhatárátkelőnél úgy suhanunk oda vissza simán, mint annó Nagy Magyarország idejében! :)) Ez mondjuk fájni fog az óromán területen élőknek, de a kint robotoló és ingázó 5 milliónak kevésbé!
Méltó megemlékezés Madéfalván egy székely-csángó felmenőkkel rendelkező emberről. Százszor többet tett a külhoniakért, mint mások, akik tehettek volna valamit és mégsem tették meg. Nyugodjon békében!
Ti jártatok már a Hója erdőben,amit Romániai Bermuda háromszögének tartanak?Többen eltűntek ott, meg évszázadokkal ezelőtt parasztokat öltek meg ott egy cikk szerint,volt aki elvesztette az emlékezetét.én nem hiszem hogy jártam ott eddig de ha legközelebb( csoporttal megyek )felkeresem.
Más kérdés hogy ez nyilván legenda :D
Aki erdélyi nyilván sok hasinló erdőt ismer.
Én a saját környezetünkben is járok erdőben, és nemegyszer tapasztalom hogy elnyelhet az erdő.
Ehhez nem kell erdélybe menni.A hojába.
Persze jó lenne meglátogatni A Hója erdőt.
Ráadasul felénk is láttam medvét sokszor, van olyan tájegység hogy Szerencsére én nem találkoztam vele..
Szerintem a medve valós veszély, a hója erdőben is lehet tartani tőle.A többi csak legenda.
A Kárpátok egyik legvadabb szurdokának feltérképezése izgalmas programnak tűnt. Voltak elvárások, de amit kalandoraink kaptak, azt nem tették zsebre. Igazi vízben gázolós, vad, járatlan szürreális világ jött szembe...mi az, hogy jött? Nyomult! A sötét nyirkos párában, félelmetes sziklafalak között a hideg vízben nyakig araszolva, az embernek olyan érzése támadt, mintha a pokolban járna. Az itt készült filmes dokumentációt ajánlom megtekintésre...
Kicsit morbid, de a mai nap programját az emésztőrendszerhez hasonlítanám. Kezdünk a "nyelőcsőben", majd tekergünk egyet a "bélrendszer sötét bugyraiban" :) Ezek hallatán legtöbben már azon gondolkoznak, hogy kapcsoljanak el, javaslom ne tegyék, Erdély különleges látnivalói készen állnak a bemutatásra..."