Keresés

Részletes keresés

a_motor Creative Commons License 17 órája 0 0 73806

ja, akkor ez egy mentális defekt

Előzmény: Törölt nick (73781)
Jahno Creative Commons License 3 napja 0 0 73805

Alattam is tönkrement vagy 6 szoftveres cég idehaza, akinek amúgy világhírű cuccaik voltak. Csak bevétel nem. Aztán aki manapság .sys filét akar reszelni droidon, azt hagyjuk már lógva, teljesen idejét múlt blogra talált rá a KGSTből.

Előzmény: Schaf (73803)
Schaf Creative Commons License 3 napja -1 0 73804

..és utoljára az "én nem warezolok" témádra:


jakoo  2008.12.19    0 0 137ezen az oldalon mindenki talál térképet a gps-hez. azért körültekintően!
http://www.volny.cz/sstopar/mio.html

 

 

Erre csak annyit mondanék: Elmész te a jó....

Előzmény: Törölt nick (73799)
Schaf Creative Commons License 3 napja -1 0 73803

Az a helyzet, hogy tizensok év alatt épp eléggé elegem lett a műmájer önjelölt warezhuszárokból ahhoz, hogy (lévén a fórum szabályzat is tartalmazza) ne nagyon toleráljam őket...  főleg ne, ha még okoskodnak is, meg bizonygatják, hogy én "hogy merem feltételezni"... de többségében annyira balfaszok, hogy két mondatban elárulják magukat.
Aztán jön valaki, benyögi, hogy ilyen meg olyan baja van, mire szólnak neki, hogy kevés az infó akkor felháborodva közli, ő bizony a primo Israel X.y. verziót használja/ta de ő aztán nem warezol.. és még neki áll feljebb.

Csoda, ha előbb-utóbb nálam is elszakad a cérna? (tizen év sok idő)... és ilyenből bizony sok van...  A legjobb amelyik besétál az üzletbe, majd mikor közlöm hogy a cuccán lopott a szoftver és nem foglalkozunk vele, akkor nekiáll hőbölögni (mint ez az előző pöcs), hogy de mi is biztosan lopunk, meg felrakunk ilyen-olyan szoftvert.. és a végén még a panaszkönyvet is akarja...   Vicc...


Esetleg mielőtt hozzászólna valaki vegye már a fáradtságot, hogy elolvassa BÁRMELYIK NNG termék liszensz szerződését...  Sok meglepetés érheti. Nem is tudom van-e rajtam kivűl user aki végigolvasta. :D :D

Schaf Creative Commons License 4 napja 0 0 73802

Hát ez van..  :)

Előzmény: BiharyG (73800)
atompyka Creative Commons License 4 napja 0 0 73801

Lassan inkàbb 20 az már... :-)

Előzmény: BiharyG (73800)
BiharyG Creative Commons License 4 napja 0 3 73800

Vagy 15 éve Index fórumozok, még sosem tiltottam le senki hozzászólásait, de úgy látszik, ennek is el kell jönnie...

Törölt nick Creative Commons License 4 napja -1 1 73799

te ne haragudj te tényleg egy értetlen ember vagy, vagy a felfogó képességeddel, van baj, vagy ennyire nem figyelsz!

Hol olvastad az írásomban hogy én használtam lopott szoftvert?

 

"én se az egybe navival kezdtem, még wince volt még 2007-ben, de annak a sys filéje is majd ez volt, még is meglehetett buherálni, ezzel is lehet variálni, de vagy a kilométerórát, vagy a távolságot lehet beállítani, ezt akartam volna kivenni belőle, de ezzel meggyűlt a bajom!" ebből?

 

mert én a sys filére írtam a buherálást, és a menübe való állítást, (értelmezésből elégtelen) de ha ez neked lopott szoftverről szól, akkor az értelmi képességed alacsonyabb, mint hinnéd!

Mivel ekkora nagy guru vagy, egyszer alaposan megnézném, te hány embernek, tettél fel lopott szoftvert, mert biztosan több volt mint nekem ami pontosan nulla!

És most már tényleg fogd vissza magad a gyanúsítgatással, mert kezdek bepöccenni!

A bunkóságod folyton más hibáztatásával akarod leplezni, ezért javaslom egy pszichológus felkeresését.

és kérlek most már felejtsél el

kösz

Előzmény: Schaf (73798)
Schaf Creative Commons License 4 napja -1 0 73798

Ez ugye relatív...

A megszólalásaidból tudható, hogy előtte már használtál lopott szoftvert, amiről kvázi tudtad, hogy az. Na most innentől az előző hozzászólásod azért véleményes.  ;)

Előzmény: Törölt nick (73797)
Törölt nick Creative Commons License 4 napja -1 1 73797

Szóval akkor mégsem vagyok egy nincstelen szarrágó, akinek nincs pénze rendes autóra vagy szoftverre, de a lopáshoz van esze?

Nos eléggé megnyugtató!

Ennek fényében én is javasolnám, mielőtt bárkit ilyennel illetsz, meg kellene győződni, hogy valóba az-e!

Aki ebben az esetben sumák volt, az a gyártó, vagy a forgalmazó!

További szép napot!

Előzmény: Schaf (73796)
Schaf Creative Commons License 4 napja -1 0 73796

Amint látod ez az eladó okos...    Semmiféle NNG szoftvert nem említ, csak a Google szoftverét.  Ha a te rendelésed is ilyen volt, akkor a szoftver olyan, mintha nem is lett volna.

 

 

 

 

 

 Utóirat:  Azért legközelebb ne mondd, hogy értesz hozzá, ha nem és főleg ne ilyen magas lóról, mert könnyen hasonló helyzetbe kerülhetsz olyannal szemben aki tényleg érti. ;)

Előzmény: Törölt nick (73795)
Törölt nick Creative Commons License 4 napja -1 1 73795

De megnyugtatásodra írom, hogy amit vettem ugyan már nincs fent az Ebay-on, de egy másik ugyan olyan viszont van, és azt is gps szoftverrel árulják, bár azon nem tudom milyen van, én az enyémen nem módosítottam (szoftveresen), csak próbáltam személyre szabni a menüben.

 

https://www.ebay.com/itm/Android-6-0-DVD-GPS-DAB-fur-OPEL-Astra-H-Antara-Corsa-D-Vectra-Zafira-B-Vivaro/222990322280?hash=item33eb424a68:g:eKQAAOSwCGha3WCd

Előzmény: Schaf (73793)
Törölt nick Creative Commons License 4 napja -1 1 73794

Ez már mindjárt kulturáltabb, és érthetőbb volt!

Ha vásárol valaki egy ilyet soha sem tudhatja mi van rajta, de sokakat talán nem is érdekel, mivel tökéletesen működik, ezt az apró (szerintem ) hibát kivéve, ez is kifogástalanul működik

A leírtak szerint fogok eljárni járni!

Köszönöm!

Előzmény: Schaf (73793)
Schaf Creative Commons License 4 napja -2 1 73793

Először is.. szerintem te voltál aki itt elsőnek nekiugrott a másiknak, mikor felhívták a figyelmed, hogy rossz ajtón, rossz kérdésekkel (ráadásul hiányos infókkal) kopogtatsz...  De akkor ezek szerint már haladunk. Tehát átvertek...  nem kicsit...   


Semmiféle kínai szaron NINCS NNG navigáció, sőt elvileg semmilyen se, hiszen a szoftver liszensze gyakran megduplázná a készülék árát. Az okosabb kínai esetleg felmókol erre a kütyüre egy Google Maps-et (Egyébként az eredeti gyártó ezzel is hirdeti) és ennyi. Utána veszel rá a Google Play-ban amit szeretnél.

Az általad leírtakban eleve a verziószám és a "lombik" már tudhatóan lopott szoftverre utalt, hiszen az előbbi csak és kizárólag Izraelben míg utóbbi csak egyes skinekben található meg, melyek NEM RÉSZEI a gyári szoftvernek.


Igazából ha valóban szoftverrel szerepelt a cucc és ez az Ebay-en is konkrétan le volt írva, akkor már indíthatsz is egy vitát a lopott szoftverre hivatkozva, az Ebay simán vissza fogja neked utaltatni a cucc árát vagy annak egy részét (Én mondjuk simán kérnék egy 100 EUR-os visszatérítést a lopott szoftver miatt, bár bizonyítanod kell majd a lopott cuccot - ebben tudok segíteni - de ha tényleg le volt írva a terméknél konkrétan, hogy ez a szoftver rajta van, akkor nyert ügyed van).


Persze ezzel nem leszel előbbre...  Ettől még nem fog "jól" működni...   Itt lenne érdemes elolvasnod a 73788-es hozzászólásomat végig. Ki supportálon neked ingyen egy lopott szoftvert? Főleg olyat, ami a skin miatt eleve nem is úgy működik, ahogyan a gyári eredeti szoftver??

Az én rezsi óradíjam 4.800 Ft +ÁFA. Amennyiben ez megfelel és ellátogatsz hozzánk, ebben az árban szívesen elmondom neked hogy mi a megoldás, hogy hogyan kell hozzájutni egy eredeti szoftverhez a kütyüdhöz (Persze azt is elmondom, hogy az NNG gyári termék fos és ne vedd meg :D ) és hogy mit javaslok hogy a kecske és a káposzta is jól járjon.

Előzetesen annyit, hogy az NNG a 6.-ás Android verzióra már nem véletlenül nem adja ki a régi Androidos Primo verziókat, hanem a NextGen nevű új csodát ajánlja a vásárlónak. (Ez menni fog, de agyfaszt kapsz majd tőle és a térképei is hagynak kívánnivalót maguk után).


Igazából hogy jón fej legyek segítek amolyan szürke megoldással...  Keress a neten egy EREDTI NEM MÓDOSÍTOTT data.zip-et és branding.zip-et a neked szükséges felbontásban (nem lesz egyszerű) és írd felül a cuccban lévőt. Sajnos benne van a pakliban, hogy ettől meg is őrül, de egy próbát megér.


A legtisztább viszont az, ha szépen megveszed a Google Play áruházban az NNG naviját (már ha ez kell neked) a cuccodra hivatalosan... Ha ezt megtetted, akkor veled vállvetve fogom anyázni az NNG supportot, a terméküket és amit még akarsz... mert igen... 13 év nagy idő és az NNG pont a warez felhasználók miatt most már a fizető kuncsaftot is kvázi leszarja...

Egyébként pedig aternatívaként marad a mások által már említett Waze (mondjuk külföldön és vidéken majdnem használhatatlan a navi része) a Sygic vagy a Here..  illetve az ingyenes Google Maps.Előzmény: Törölt nick (73792)
Törölt nick Creative Commons License 4 napja -1 1 73792

Te figyelj már!

Normális hangot te nem tudsz megütni, folyton ilyen suttyó módon kell társalognod?

Ha te egy szervizes, vagy ne talán kereskedő lehetsz, gondolom a modorod miatt igen sokan elkerülhetnek!

Egyébként amit találtál az pontosan az, Ebay rendelés, Németországból érkezett (gondolom ott a raktáruk) számlával, garanciával

Előzmény: Schaf (73791)
Schaf Creative Commons License 4 napja -2 3 73791

Imádom az ilyen balfaszokat...   ő ért hozzá, de kb. a második mondatával elárulja magát annak aki TÉNYLEG ért hozzá, hogy lopott cuccal házal. :D :DUtánanéztem ennek a kütyünek. Jó eséllyel egy kínából rendelt cucc, talán ez: "A-Sure Android 6.0 Car Radio GPS for Vauxhall Opel Astra Vectra Corsa /DAB+/ sat nav navi DVD Player"

 

 


Na most Jakoo barátom... vagy ÁTBASZTAK vagy nagyobb paraszt vagy, mint ahogy itt sokan gondoltuk.

 

Válassz melyik, aztán talán folytathatjuk....

Előzmény: Schaf (73790)
Schaf Creative Commons License 4 napja -2 3 73790

Kisbarátom:  "...Ez egy A-sure Android 6.0 Intel Atom,  iGO_Israel_9.6.29.625822!"

Na ez pont arra utal, hogy egy szent lélek vagy.

Előzmény: Törölt nick (73789)
Törölt nick Creative Commons License 4 napja -3 2 73789

Nem olvasom végig mert a fost ami belőled ömlik nem érdemes!

De abból amit az első pár mondatot olvasva leszűrtem, de egy büdös nagyképű paraszt vagy, és a jó édesanyádat oktatgasd, vádold, és pofázzál annak!

mind amellett ez egy hivatalosan megvásárolt készülék, amin szintén a forgalmazó által feltett navigáció van, én nem te vagyok aki minden éjjel elindul szenet lopni, hogy télen legyen mivel fűtenie te majom

Ráadásul ha olvasni és értelmezni sem tudsz kussoljál, mivel nem a szoftverrel van a gond, és nem azt kértem hogy warezoljunk, hanem azt hogy a beállításában segítsenek mert van olyan funkciója ami nekem nem kell, de nem tudom kikapcsolni!

Nem tudom hogy te honnan veszed a tört/lopott szoftvert, mer én még csak említést se tettem ebben az irányban, de te rögtön lopással, és sumákolással vádolsz!

Ismétlem, én nem te és a mocskos családod tagja vagyok bunkó, aki ott lop, csal ahol csak tud.

részemről befejeztem!

 

Előzmény: Schaf (73788)
Schaf Creative Commons License 5 napja -3 3 73788

Hmm... tudod elég érdekes dolog az amikor berúgod az ajtót a kocsmában, majd odaballagsz a csaposhoz, kéred a legjobb piáját, majd miután beleittál kiköpöd, hogy "ezt a szart csak a sok helyi bugris issza meg"...


Szerinted kb hány másodpercet lennél egy vidéki kocsmában?


Abból amit leírtál abból a következőkben vagyok biztos:
1. Se normális autóra se normális navigációra nincs pénzed, vagy egyszerűen csak szarrágó vagy, ahogy a legtöbb idióta akinek a lopáshoz van esze, de supportot már ingyen akar a szarjához...
2. Attól, hogy hallottad már az Android szót még fingod nincs hozzá, ahogyan a navigációs rendszerek működéséhez se,
3. Annak ellenére, hogy "én se ma kezdtem" szöveggel próbálod eladni magad, fogalmad nincs miért nem működik és mikor TÉNYLEG HOZZÁÉRTŐ emberek kérdeznek, kvázi nekik ugrasz, hogy mit gondolnak magukról, te profibb vagy és neked anno ment... Mégis mi? A lopott szarod, amihez anno valaki két sorban leírta, hogy a program paraméterezéseinek egy század százaléka hogyan működik???
4. Bár nem keltette fel a figyelmedet, de az Index MINDEN fórumán tilos a lopott cuccokoz segítséget adni (értsd tilos a warez), és kizárás, végleges törlés jár érte.

Azt viszont te is beláthatod, hogy tört/lopott szoftver amellett, hogy jogellenes, még support szempontjából is problémás. Hagyjuk hogy a magyar nép szereti a dolgokat okosba intézni, és hogy sokak szerint csak a kőműves a melós, de gondolj bele:
- A tört szoftver azért működik, mert olyan változtatás van benne, amit gyárilag nem tartalmaz
- Az innen/onnan megszerezhető szoftverek jó része eleve nem az adott készülékre készült, tehát kvázi a hardver sem minden esetben támogatott. (Azt hagyjuk, hogy "de elfut rajta")
- A legtöbb önjelölt skin buherátor még ma sem tudja pontosan mi mitől működik (jó.. az NNG se biztos), és így terjesztenek skineket, meg egyéb okosságokat. Láttam már Wayteq 820-on, agyon skinezett, millió grafikai elemet használó szoftvert ami alig döcögött. Nagyon nem mindegy, hogy a "vas" micsoda...
- Ezekkel együt beesik ide valaki és kvázi anélkül hogy elolvasna bármit is (akár csak 3 előző hozzászólást) beböfögi, hogy X kütyün nem megy a cucca... Erre valaki közli (orbitális baromság) hogy írjon felül ezt meg azt. Lásd a gyári szoftveren (ami egyébként esetünkben gyári listaáron a kütyüvel együtt 250e Ft) ha felülírod warez térképekkel az eredetit, onnantól rábasztál.. (már bocs.) Hiszen hogy mész be a kereskedőhöz aki ebből él? "Bocs szarok a bevételedre, okosba meg a akartam csinálni, de te most ingyé' csináld vissza"?? Margit.. nóóórmáális?...és akkor most néhány szóban neked, meg a többi lopott szoftvert használó suttyónak:

Hogy a "szakik" kinek és mire válaszolnak, vagy nem válaszolnak... nos erről párszor már írtam és sokak számára nem szimpatikus a hozzáállásom, amíg nem kerülnek hasonló helyzetbe. Ugyan miért kellene a PÉNZÉRT pláne időért megszerzett tudásomat átadni bárkinek ingyen, ha utána jobb esetben csak újabb követelődző kérdések jöjjenek, rosszabb esetben az általam elmondottak/leírtak alapján egyesek más tollával ékeskedve nem egyszer pénzért adják azt a tudást tovább? (Tudod te hány garázscég warezhuszárjával küzdöttem én anno, ha itt vagy más fórumokon akarta megtudni a gányolt szarja miért nem fut az ügyfele gépén?)

Az NNG és más szoftvergyártó cég sem szent... sőt.... Akik ismernek tudják, hogy nálam többet és jobban senki nem ütötte őket, még ha valamelyest belső embernek is számítottam néhány támában, azzal azonban teljes mértékben egyetértek, hogy a "nem támogatott" készülékekhez nem adnak supportot. Hogy miért? Gondolom evidens, de ha nem pár dologra had hívjam fel a figyelmed:
- Rajtad kivül kismilló user gondolja még úgy, hogy "letőőőttöm, oszt majd megy ingyé, mé fizessek érte" vagy hogy "én így vettem és kész"
- A hardverkereskedők egy része eleve arra épített anno, hogy az akkori hardverekhez írt szoftver futásához szükséges környezetet megteremtse a "noname" eszközeiken. "A vevő megveszi a vasat a nyereség az enyém az NNG szoftvert meg majd lopja oszt jónapot"
- A Wayteq különösen feketeseggű ezügyben, ugyanis az egyik cég voltak akik elvileg az első modelljeikre KAPTAK hivatalos liszenszet az NNG-től, azonban ahogy tudom, nagyságrendekkel több készüléket adtak el, mint amennyihez joguk lett volna. Nyilván ha te vagy a szoftver gazda, te sem nézed jó szemmel, ha eladsz 100 liszenszet és az utcán meg 1000 köszön vissza....
- A support benne van egy szoftver árában, már ha kifizetted.... de azért lássuk be... ugyan kinek van arra apparátusa, hogy egy lassan 13 éve a piacon lévő terméket egyesével supportáljon? Hogy napi szinten megválaszolgasson több millió dilettáns, többnyire warezből, vagy felhasználói hibából eredő reklamációt? (Az OEM eszközök ugye más dolog) Az NNG-nek se volt szerintem az első pillanattól se... most meg már pláne nincs. (Mert ugye nem csak a magyar user a hülye...)


Részemről több dolog van ami eldönti, hogy egy kérdésben segítek-e. Az első, hogy sért-e szerzői és szomszédos jogot. Ha igen, akkor - lásd az Index fórumok szabályzatát - már nem is releváns, még ha tudnám is pontosan mit hogyan kell, akkor sem lehetne nyilvánosan leírni. (Gondolom bűncselekményre meg te se bújtogatsz senkit se). Emellett fontos a kérdező stílusa is... Ha megérti, hogy a lopott szarja (warez szoftver, többnyire mókolt beállításokkal) lehet azért nem működik, mert már messze nem az a szoftver ami a csomagban volt anno, akkor az egy jó kezdet, akkor szép lassan akár még az is előfordulhat, hogy rávezetem a megoldásra... de magamtól biztosan nem fogom megmondani, hogy a UI melyik sorát változtasd meg, hogy működjön a Wayteq 950-en, vagy az Androidos készüékeden is rendesen, akár azokkal a funkciókkal együtt is, amikről a felhasználók 99%-nak fogalma nincs, hogy benne van.

Sajnos az ilyen kérdező a legritkább... Inkább olyanok jönnek, akik "Hé! Valaki mondja meg hogy ez a szar mé' nem működik" stílusban ideböfögnek valamit, aztán amikor jelzi valaki, hogy ott kéne reklamálni ahonnan lopta a szoftververziót, akkor átmennek anyázásba... Szerinted az ember hány hónap után dönt úgy, hogy élből legyint egy ilyen kérdésre (pedig többnyire már a hibából tudható az is, mikori törést vagy honnan letöltött állományt használ a user)?

 

Annó arról is írtam arról párszor (bár a sok warezhuszár, meg okostojás persze csak azt látja, hogy nem tetszik a warez), hogy a programozó is meg kell éljen valamiből. Ha te nem fizetsz a szoftverért, nem fizetsz a supportért, vajon ő miből fog fizetni a kifliért?? Ha pedig más állást keres, a te szoftveredhez ki fog frissítést vagy pach-et csinálni??
Aztán arról is írtam, hogy sok warez fórumon (többek között az én leírásaim alapján is) többnyire olyanok osztják az észt akik maximum tapasztalati úton szereztek tudást, vagy más tollával ékeskednek (lásd lefordítanak egy orosz vagy angol warez fórumból esetleg idejönnek pofátlanul kérdezni, az általunk elmondottakat meg kipostolják sajátként). Na már most... ha nem érted a működést, hogy lehetsz benne biztos, hogy amit javasolsz az jó megoldás?

Arról már ne is beszéljünk, hogy szoftver és szoftver között is van különbség.. Nem véletlenek a verzió számok, ezek többnyire egy-egy gyártónak egyedileg készült verziók, vagy a megrendelő szájíze szerint kerültek elkészítésre. Van amelyik pl. hiába sokkal magasabb verziószámú, sokkal butább is, mivel a "megrendelő" nem kérte az adott fícsört az NNG-től a szoftverhez (mert úgy drágább lett volna) Az eszem áll meg amikor látok egy egy új NNG terméket "frissebb"-ként reklámozva, miközben messze szarabb mint az előtte egy évvel megjelent verzió... pl nincs benne a teherautós navigációhoz szükséges rész, mert minek, ergo tök feleslegesen másolgat a warezhuszár bármit is bele, se liszensszel, se a file-okkal nem fog működni... Aztán jön a tolvaj user és benyögi: "NEM MŰKÖDIK EZ A SZAR"

A térképek megint egy másik téma. Az NNG termékeknél pl. számos olyan térképcsomag van, aminek a kiegészítő file-jai nem is működnek együtt, illetve pl egyesz szoftverekkel nem működnek megfelelően. Lásd pl "hülyeséget tervez" vagy "levisz az autópályáról"... stb. A nagy tiszteletű warez usernek mi a válasza: "hát biztos szar a térkép, tőőccsé le másikat"....
Az iGO 8 egyes verzióiban pl. volt egy hiba, ami miatt a nem együtt fordított (értsd adott készülékhez tartozó) térképek használata esetén az országhatárok nem illeszkedtek. Az újabb primo verziókban erre találtak megoldást, de a régebbi iGO8-ak esetében bizony nagyon oda kell figyelni, mihez mi való.

...és még sorolhatnám.

 


Összességében azért ismét megkérdezném tőled is: Ki supportáljon? Az aki érti is, vagy az aki látott már ilyet? Aki supportál az ingyen tegye, vagy pénzért? Építsük be a szoftver árába a supportot vagy fizess érte külön? Te eljössz nekem betonozni ingyen, ha segítek? Jaa.. azt nem.. neked "jár" a tudás a másiktól, mert a nem fizikai munka az szerinted ingyen van.. ott az Internet majd letőőőőcsük... csak lesz egy hülye aki ingyen segít... (Persze.. mindig van, csak éppen nincs értelme magas lóról visszabeszélni nekik)


Én pl. szívesen segítek bárkinek ingyen is, ha a szoftvere jogtiszta és a megfelelő hardveren fut. Minden más esetben csak találgatni tud az ember és szerintem azt senki se akarná, hogy olyan orvos műtse, aki nem tudja melyik a vese és melyik a máj.... Persze... hajat vágni nem csak a fodrász tud... ollót látott már mindenki.. csak kérdés a végén milyen lesz a frizura.


Na most ennek fényében a következő kérdező, mielőtt ideböfög valamit, döntse el hogy tényleg akar-e kérdezni és ha igen, milyen stílusban teszi...   Elég régóta itt ülünk ebben a kocsmában, és a betérő vendég ne köpje a piánkat a padlóra...

Előzmény: Törölt nick (73781)
Centi the real Creative Commons License 5 napja -1 2 73787

Idejöttél, berúgtad az ajtót, bekiabálsz félszavakat , és puffogsz, hogy nem kapsz egyből választ.   (de legalább köszöntél...)

Ha ránk hallgatsz, azt csinálsz vele amit akarsz..

 

Az is sokat elárul, hogy noha állításod szerint nem ismered a Waze-t, de nem tetszik..  Pedig a mai navigációk közül az egyik legkellemesebb, és azon kevesek közül való, mely közösségi alapokon egymást segítve tervez.  (és fut 6-7-8-10 collos tableten is, de megy AndroidAuto-val is.)  Telefonon futtatva pedig nem kell lefelé a rádió felé nézegetni, mert oda rakod, ahol kényelmes...

 

Bocs, hogy segíteni akartunk....   Kicsit olvasd vissza a megnyilatkozásaidat. 

 

Peace.   

Előzmény: Törölt nick (73784)
Doky586 Creative Commons License 5 napja 0 2 73786

Vidd oda ahol fizettél érte. Vagy vidd bármelyik bolt szervizébe ahol IGO eszközöket árulnak..

Előzmény: Törölt nick (73785)
Törölt nick Creative Commons License 5 napja -2 0 73785

idehaz nincs márkaszervíze, úgy tudom, ez Németországban levő raktárról van Kínai (vagy Tajvani) média lejátszó, egyébként igazából megvagyok elégedve tökéletesen működik, ettől a GPS-ben levő anomáliától eltekintve, de ez is tuti valami hülye beállítási dolog lehet, amire még nem jöttem rá!

Előzmény: Doky586 (73783)
Törölt nick Creative Commons License 5 napja -1 0 73784

én se az egybe navival kezdtem, még wince volt még 2007-ben, de annak a sys filéje is majd ez volt, még is meglehetett buherálni, ezzel is lehet variálni, de vagy a kilométerórát, vagy a távolságot lehet beállítani, ezt akartam volna kivenni belőle, de ezzel meggyűlt a bajom!

Ez egy A-sure Android 6.0 Intel Atom,  iGO_Israel_9.6.29.625822!

Van a menü alatt egy "lombik" forma, ott állítható, de csak ez a két opció van rajta.

 

Centi the real kérdésére pedig mivel ez egy 7" kijelzős, jobban látom mint egy telón, a waze-t pedig nem ismerem, ráadásul nem is tetszik nekem

Előzmény: scarabaeus (73782)
Doky586 Creative Commons License 5 napja 0 1 73783

Simán vidd el márkaszervizbe..! (ez persze akkor nem megy ha valami nem legális van rajta :))

Előzmény: Törölt nick (73781)
scarabaeus Creative Commons License 5 napja 0 1 73782

"nem azzal foglalkozni hogy milyen az autó típusa, vagy mennyivel megy, vagy mennyit eszik"

 

Pontosan. Hanem azzal, amit pl. Centi the real is kérdezett, és nem adtál rá választ. A_motor is régi motoros, nem a sorozatban gyártott egybenavik korában kezdtük a dolgokat, hanem jóval korábban, de egyikünk sem médium.

Előzmény: Törölt nick (73781)
Törölt nick Creative Commons License 5 napja -1 0 73781

én úgy érzem érhető kérdést fogalmaztam meg, max az maradt le hogy androidos, de úgy érzem piszkosul fingod sincs hogy mit is kellene tenni, hiszen a sys-ben kell írni nem azzal foglalkozni hogy milyen az autó típusa, vagy mennyivel megy, vagy mennyit eszik ne talán, ez még csak nem is attól függ, hogy milyen verzió van esetleg rajta.

Szóval köszönöm a nagy semmi és néhol nagyképű felhangot, megoldom!

Előzmény: a_motor (73779)
Centi the real Creative Commons License 2018.06.10 0 0 73780

Médialejátszó Típus, Op rendszer, App neve, verziója.   Nagyjából ennyi kéne, hogy bármit is mondjunk.

 

A Waze egy Androidos telefonon nem lenne jobb? 

Előzmény: Törölt nick (73778)
a_motor Creative Commons License 2018.06.10 -1 1 73779

gondold végig még egyszer.

ha érthető kérdést fogalmazol meg, lehet valaki tud válaszolni...

 

az autód típusán kívül semmi használható infó nincs

 

 

Előzmény: Törölt nick (73778)
Törölt nick Creative Commons License 2018.06.07 -2 0 73778

Üdvözletem!

Vettem az opel c vectrába egy média lejátszót navigációval stb...

Teljesen jól működik, lehet a térképeket, poi, speedcamot is frissíteni, de sehogyan nem tudom beállítani, mert amikor elindulok, a kijelzőn a térkép van, pár méter után átvált fekete képernyőre, és az egész felületen a kilométer jelenik meg, aztán mielőtt kanyarodni kellene, megint vissza vált térképre, és a művelet befejeztével, megint átvált kilométerórára, nos ezt szeretném valahogy kivenni belőle, mert én a térképre vagyok kíváncsi, nem a sebességre, mert az van az autóba is!

Esetleg hol lehet kikapcsolni, vagy a sys filéből törölni?

válaszokat előre is köszönve!

a_motor Creative Commons License 2018.05.22 0 1 73777

ha komoly a kérdés, akkor szűkíteni kéne, hogy gyalogos, vagy autós használat érdekel

 

( a légi, vízi, motoros használat úgy érzem kizárható)

Előzmény: alinstefan (73761)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!