Egy olyan kérdésem lenne, hogy valaki tud -e esetleg valami érdemleges infót a Kimnowak együttesről, gondolok itt arra, hogy létezik -e még egyáltalán az együttes, ha igen, lesz -e valamikor koncertjük?
Próbáltam róluk információt keresni a neten, de nem nagyon találtam semmit sajnos.
Honlapjuk jelenleg nincs (legalábbis én nem találtam), Facebook-os oldaluk sincs, Kimnowak -ra a színésznő Kim Nowak oldalát adta csak ki a Facebook, illetve egy lengyel együttes oldalát, akik ugyanezt a nevet viselik, de a Novák Peti féle Kimnowakról sehol semmi(:
Ha valaki esetleg tud róluk valami infót, megköszönném, ha megírná!
Roma Ikon Fesztivál 2009. október 10. Dürer-kert (1146 Budapest, XIV. kerület, Ajtósi Dürer sor 19-21.) Fellépők: Magna Cum Laude, Palya Bea és Dés András öröm duója, Maszkura és a Tücsökraj, Colorstar, Jazz’n da City, Heaven Street Seven és a Karaván Familia, Dj Fülöp.
Ne tőlem várd az infót. Annak idején nem néztem meg (ok: simán hülye vagyok). Annyi rémlik, hogy a zenekar előben játszott az előadáson, a zenét-szöveget ők írták (nyilván), a dramaturg Nagy Gergely volt. Pesten volt egy koncert (Almássy tér), ahol a színház művészei felléptek velük és eljátszottak pár számot a darabból. A Zárórát (talán mást is) később is játszották koncerteken, egy maxira is felkerült csak Novák énekkel. Jó rég volt...
A jól megérdemelt homok mellé kérnék egy kis infót erről a színházi műsorról, mivel a hivatalos oldal igen szűkszavú ezügyben. Az gyanús volt, hogy néhány dalt teljesen érthetetlen és egymással első hallásra nem összefüggő prózai részek tarkítanak, de van azért egy két ütősebb darab iami önállóan simán megállja a helyét. Bevallom, most ismerkedem a zenekari életművel, és nem vagyok annak minden pillantától maradéktalanul elájulva, de egy "tartós slágerek"-nél erősebb válogatásalbum azért simán összegereblyézhető lett volna belőle, akár egy dupla is.
Az a benyomásom, hogy kicsit kommersz, de azért el kell ismerni, a mai magyar gitárzenekarok jelentős részénél jóval igényesebb színvonalon. Jó volna még hallani őket élőben.
Igen, van a KimNowaknak Ég és Föld című lemeze, talán az első után jelent meg és egy veszprémi színházi előadás zenéjét, dalait tartalmazza. Jellegtelen sárga szíbnű borítója van kék betűkkel...
Ez nyilván itt evidens, de talán nem köveznek meg.... van a kimnowaknak Ég és Föld című lemeze? Mert most éppen lerapidoztam egy ilyet ezzel a cimmel, a dalok számomra ismeretlenek, de a diszkográfiákban sehol nem szerepel.
Az S-MODELL üzenete: Üdv! A hír igaz! A XXI. század első Mixáth téri S-MODELL KONCERTje június 6-án,19.00-kor leszen!!!!!!! Ja, és nem lent!!!/Hanem:fent!!!!!!!/!!!!!
Már megint ...S MODELL koncert!!! Újra Budapesten!Újra a Téglagyári Megállóban! Vendég a Skinny Bohemians. Mindez ,április 5.-én,20.00-tól esedékes! Ha minden igaz,a megmaradt Equus hanghordozókat is hozzáférhetővé tesszük.Akinek nem marad,érje be velünk!!! A többit majd szóban! -és zenében!