Keresés

Részletes keresés

yukon07 Creative Commons License 26 órája 0 1 699

"ezért is panaszkodnak a PC izom használhatatlanságáról"

ez szerintem is igaz, idő előtt megfeszítve csak beindítja a dolgkokat

Előzmény: TANTRATANÁRN (698)
TANTRATANÁRN Creative Commons License 26 órája 0 0 698

Jól mondod, amikor a gyönyörcsúcs előtt állsz meg 10-15 mp-cel, akkor akár PC izom folyamatos összeszorítása által is meg tudod fékezni magad (jellemző az erekció visszaesés),

de lemaradsz a kiáradás édes forróságáról, a lényegről, a libidód csúcsáról, amit képtelenség PC izommal szabályozni, mert elélvezel tőle abban a pillanatban (ezért is panaszkodnak a PC izom használhatatlanságáról), azt az állapotot másképpen szabályozzuk 10-15 mp-es pihenőkkel, megfelelő potenciával stabil merevedés mellett könnyedén, élvezetesen.

 

 

A módszert személyre szabottan tanítom be, kizárólag extra érzékenyeknek lehet betanítani.

Aki nem tud normál tempóra saját kezétől, síkosan, fantázia nélkül orgazmus közelbe kerülni egyre többször egyre élénkebben, egyre könnyedebben, annak már nem megfelelő a potenciája.

Nem tudja első alkalom esetén megtapasztalni ezt az irányítási technikát, persze előtte rengeteg rosszul működő reflexet el is kell tüntetnünk, hiszen a túl gyors reakciók agyilag irányíthatatlanok, ezért a túl gyors mozgás sem megfelelő. 

 

Amikor a nő is többször van orgazmus közelben, akkor is meg kell pihenni, a nő miatt, de itt a férfiak legnagyobb problémája, hogy egyáltalán legalább egyszer el tudják élveztetni a nőt, csakhogy az női frigiditáshoz vezet hosszú távon, így válnak a nők visszautasítóvá -> válás.

Előzmény: yukon07 (696)
TANTRATANÁRN Creative Commons License 27 órája 0 0 697

Na és a farkad tudod már olyan gépiesen használni, amilyenről álmodoztál?

Vagy még mindig a csattogós szex fortélyain vesződsz?

Van még pár évtizeded, hogy rádöbbenj mivel van dolgod, illetve mivel nem lesz dolgod.

És még mindig nem tudsz egy nőt sem megtartani hosszú távon biztos nem.

 

Nálam telefonban sűrűbben, személyesen ritkábban (fél évente egyszer) fordulnak elő konfliktusok, de ez felfogóképesség kérdése, akinek nincs, az járja tovább a lejtőn az útját, és mehet tovább a sírás-rívás.

 

Majd megkeresel vagy a tanítványaimat segítségért úgy 10 év múlva, mert már eleged van a szarakodásból. Értsed már meg, ha nem élvezkedsz hosszasan, akkor leépül a potenciád, az élvezkedés pedig irányítást jelent. A narkóval agyoncsaptad a potenciádat, kihajtottad magadat, te vagy , aki 8 bogyótól lemerevedett élet halál között volt 40 fokos lázzal, tudom kivagy, ha meg nem , azt csinálsz, amit akarsz, de a módszerem nélkül, az elnyújtott élvezetek nélkül véged van.

Szexeljél, majd meglátod, de te elkerülöd a szexet, a bukást!

 

Előzmény: Zsolt Balzsay (695)


yukon07 Creative Commons License 30 órája 0 0 696

Kedves Tanárnő!

 

1 kérdés.

 

Nálad mit jelent egy orgazmus közeli állapot?

         -még egy húzás/lökés és elmegyek?   vagy

         -mondjuk bő 10-15 mp vel előtte leállok

(szerintem az elsőnek nincs sok értelme, ezt már korábban kifejtettem röviden, viszont csak így lenne meg az 50/h mennyiség)

Utóbbi sokkal életszerűbb és kezelhetőbb(viszont ebben az esetben kb 25/h állapot érhető el)

 

 

Zsolt Balzsay Creative Commons License 1 napja 0 0 695

Jól  megnevetettel :D én nem vesztem  ősze  veled,  egyszer  voltam  de ha tudom  viszaadod  a pénz felét akkor igényeltem volna. 

Úgy látszik  akkor nem csak én vagyok ezzen a véleményen h bajok vannak az emeleten. 

TANTRATANÁRN Creative Commons License 2 napja 0 0 694

Felhívom mindenki figyelmét, ha nem vagytok sokszor orgazmus közelben, azaz nem tantráztok lassan libidó és potencia csökkenés fog bekövetkezni, mivel nincs megfelelő izgalom, ami energia töltő hatású. 

A duplán élvezés az egyik lehető legrosszabb tevékenység a fantáziára kielégülés mellett.

TANTRATANÁRN Creative Commons License 2 napja 0 0 693

Te egy személyiség zavaros, értetlen, (elme)beteg ember vagy (állandóan inzultáltál, zaklattál), azért utasítottalak vissza a kezelésben és elküldtelek.

A pénzt is visszaadtam, te mondtad, hogy a felét kéred, sajnálom, hogy nem adtam vissza az egészet, eljöhetsz érte visszaadom rácson kívül! vagy a tantratanarno@tvn.hu (@gmail.com, @freemail.hu)-ra írd meg a számlaszámod és neved, már utalom is.

 

Felhívom mindenki figyelmét, hogy a bolondok messziről kerüljenek el!

Csak intelligens, értelmes emberekkel foglalkozom

 

Előzmény: Zsolt Balzsay (691)
oromszerzes Creative Commons License 2 napja 0 0 692

Szia Jonbee!

 

Amit leírtál az teljesen jó (PC torna). Nem írtál róla, ezért merem javasolni a magömlés késleltetésének technikájához az elszorítást.

Amikor érzed, hogy indulsz a csúcs felé, még a lejtő alján húzd ki a cerkát, majd a hüvelykujjaddal felülről a mutató és középső ujjaddal alulról a fitymaféknél határozott, de vigyázz, ne fájjon nyomást gyakorolj a makk és a pénisztest közötti árokra. Ezt ismételd meg addig, amíg a magömlésre utaló ingerek elmúlnak. Azután mehet tovább a szeretkezés. Ha a párod szeret, meg fogja érteni ezt a kis "szösszenetet" sőt hatásosabb, ha besegít úgy, hogy az elszorítást Ő végzi el.

Ha van időd nézd meg ezt a honlapot, hátha találsz benne olyant, ami esetleg érdekes lehet számodra. oromszerzes.hu

Előzmény: Jonbee (690)
Zsolt Balzsay Creative Commons License 4 napja 0 0 691

Sziasztok  már nem bírtam tovább h  ne szóljak hozzá... 

25 éves vagyok  nem volt komoly kapcsolatom aho megtalaltak volna irányítani...  Részegen vagy tudatmodositva néha ment fel óráig  is kb

De tudtam ez nem normális  már nemis merek kapcsolatot kezdeményezni félek a kudarcot.  Ezt a dapoxitint kifogás próbálni, + gumiovszerben gyakorolni maszturbálás 

De ami miatt írtam az a tantratanarno. 

Voltam nála egyszer telefonba marmeggyozott h tud segíteni, személyesen hamar rajotttem h ez nő beteg,  megmondom kezelni baszni nemfog menni az ő módszerével csak ez alassu tantriukus faszsag,  a legtöbb nő rendes szexet akár nem ien lassú maszatolast amit  ő  javasol.  Kidobott 12  ezer Ft volt 

Jonbee Creative Commons License 5 napja 0 0 690

Sziasztok!

Leher segitség nektek, úgyhogy leirom a saját tapasztalatom. 

Huszas éveim végén vagyok már de nekem is szinte mindig fent állt(áll) a probléma. A dapoxetine nekem is segitett és nagyon jó vele a szex de kurva drága. 

Elég régota edzem a pc izmomat, nem minden nap de elég rendszeresen. Mikor magamnak csináltam itthon probáltam az izom megfeszitésével elkerülni az orgazmust de sosem sikerült. itthon mindig háton fekve csinálom, viszont nemrég mikor a párommal voltam én voltam felül és elég gyorsan eljutottam orgazmus közelbe, de nem akartam abba hagyni és az utolsó lökésnél éreztem, hogy baj van. Gyors kihúztam elörehajoltam ösztönösen megfeszitettem a pc izmom és az orgazmus érzés meg volt viszont nem élveztem el csak egy nagyon kicsi jött ki. utána pedig ugy éreztem, hogy bármeddig birom! :) azóta ezt csinálom és müködik. A párom is büszke rám és egy kicsit én is magamra:)

Probáljátok ki.

 

Sanya201 Creative Commons License 2016.12.02 0 0 689

Ez szerintem mindenkinek megoldja a gyorstüzelést.

http://kapszulacenter.hu/long-love-ejakulacio-keslelteto-kapszula-4db

 

Pár alkalom után elhagyható, mert kevésbé lesz meg a gyorstüzelés miatti para.

Állítólag kis dapoxetinet is tesznek bele..

TANTRATANÁRN Creative Commons License 2016.12.01 0 0 688

A libidó is potencia-energia alapú és reflexfüggő.

Egy újabb szerelem sem segít, mivel a szex és a libidó nem érzelmi alapon működik, de természetesen jótékony hatással van rá, viszont nem képes pótolni a veszteségeket.

A tartós, kiegyensúlyozott nemi élet alapja az orgazmus közeli állapotok rendszeres hosszas átélése (TANTRA), mellette komoly orgazmus kontroll, a potencia és libidó megőrzése érdekében.

Lassan 50 évesek vagyunk és mi is így teszünk, ezáltal sosem szürkül meg a vágyunk.

Közérthetőbben: bizsergünk, amikor egymásra gondolunk.

Kívánom mindenkinek a hosszú, boldog, minőségi szerelmeskedésben gazdag életet!

TANTRATANÁRN Creative Commons License 2016.11.30 0 0 687

Ha ezek bármelyikét csinálod, el kell gondolkoznod, hogy hová tartasz, mi lesz a végkifejlet rövidesen, vagy el kezdesz hosszú távra gondolkodni és cselekedni? :

 

- gyúrsz, sportolsz, szteroidozol?, erősnek, aktívnak érzed magad, mert fel van piszkálva a potenciád

- vagy annyira okos, hogy nem vered ki a farkad napjában többször pornóra, de tanácsot senkinek nem adsz, hogy hogyan óvja a férfiasságát

- fiatalon is elnyújtottan maszturbáltál, mert tudtad, hogy mi kell a csajoknak és nagyobbat is élvezel

- ha szedsz kiegészítő potenciaerősítőket, pár év múlva futhatsz a farkad után

- ha többször egymás után élvezel, kapcsolatban megmarad az első gyors, a többi leépül

- ha nem vagy kapcsolatban, mert kimerít a rendszeres orgazmus, ingadozó a libidód, de pár hetenként alkalmiban nagyot tejesítesz, nem lehetsz rá büszke, már most kivagy égve.

- napi szintű szexet nem nyomod pár évnél tovább, kiéget, mihelyt váltasz csajt, pár hónap és ott vagy ahol a part szakad, marad a ritka alkalmi dugás vagy

- pornóra vered a kemény faszt, ami csajban összeesik, súlyos a potencia veszteség

TANTRATANÁRN Creative Commons License 2016.11.30 0 0 686

Te összetéveszted a tudás és tapasztalat alapú önbizalmat és magabiztosságot a tudatlan beképzeltséggel.

Mindenáron le akarsz degradálni, de már túl sok halott faszt állítottam talpra, hogy a meg tudj bármiben is ingatni.

Írtam, hogy várom a te idődet, amikor szükséged lesz az erősítésre és a szabályozásra, és akkor fogod elszégyellni magad, mert a módszeremre leszel szorulva, amit a könyvemből fogsz megtanulni, de én azt mondom te csak legyél büszke, hogy végre megjött az eszed!

 

 

Előzmény: Fel, támadunk! (685)
Fel, támadunk! Creative Commons License 2016.11.30 0 0 685

:)))
Egyáltalán nem próbálom felvenni a stílusodat, de őszintén megnevettettél. Ekkora egocentrumot, mint te, ritkán lát az ember. Ez persze a többi írásodon is látszik, te nem tanítani akarsz, hanem behódoltatni, eltiporni mindent és mindenki mást, nulla a kompromisszumkészséged. Ennél alkalmatlanabb karaktert tanárnak el se lehet képzelni. 

Szóval ne aggódj, maximum valami fatális véletlen folytán keresnélek meg téged, hogy taníts nekem bármit is. 

Előzmény: TANTRATANÁRN (675)
oromszerzes Creative Commons License 2016.11.30 0 0 684

Ha van időtök nézzétek meg ezt a honlapot, Lehet, hogy találsz a menüében olyant, ami Téged is érdekel.

oromszerzes.hu

Wentivi Creative Commons License 2016.11.29 0 0 683

Telefonon tudunk majd beszélni?

Mennyi idő alatt lehet elsajàtítani?

Előzmény: TANTRATANÁRN (681)
Lerros Creative Commons License 2016.11.29 0 0 682
TANTRATANÁRN Creative Commons License 2016.11.29 0 0 681

Szia! Olvasgass a párbeszédek között, hátha találsz érdekességet a témával kapcsolatban, a korábbi beírások kevésbé személyeskedőek, így érthetőbbek.

Előzmény: Wentivi (680)
Wentivi Creative Commons License 2016.11.29 0 0 680
hello!
szerintem igen érdekes téma ez... és ha hasznos jo lenne tudni...
Előzmény: TANTRATANÁRN (678)
akineknemmegy Creative Commons License 2016.11.28 0 0 679

Ne haragudj, de mégis, miért kellett volna megvédenem téged? Olyan szépen, választékosan tudod bizonyítani módszered (és ez nem irónia), mégis miért kellett volna támogatni?
Nincsenek nekem pitbulljaim, nem uszítottam senkit. Nem parancsolok senkinek, nincsenek beépített embereim. Nem tudom, ezeken kívül még mit látsz bele.

 

Valóban, az elején sokkal szkeptikusabb voltam - nem tagadom, ahogy anno a bullshit szó használatát sem. Elhiszem, hogy rosszul esett, de ha jobban utána olvasol, bocsánatot kértem. (608 - becs'szó, őszintén írtam!) Tovább megyek: megteszem most is - bocsánat. És itt hívnám fel a figyelmedet arra, hogy szerény véleményem szerint jól érzékelhető, hogy egyre elfogadóbb vagyok a módszereddel kacsolatban - teljes bizalomról nem beszélhetek, ezt soha nem is állítottam és most sem tagadom, de ha ez téged zavar (és miért ne irritálhatna?), akkor talán megnyugtat kvázi fejlődésem.

 

Engedtessék már meg, hogy az orvosokban legalább annyira bízzak, mint benned. Engedtessék már meg, hogy én döntsem el a preferenciákat.
Egyébként te azt vallod, hogy az orvosok/gyógyszerek még soha, senkit sem gyógyítottak meg hosszabbtávon ebből? Oké, miért ne lehetne, ha szerencsénk lesz, majd nemsokára jönnek az ezt alátámasztó vagy cáfoló fórumozók.

 

Kezdem azt gondolni, hogy nagyon elbeszéltünk egymás mellett. Tehát újra. Engem nem érdekel az "extra" (itt: tantra), én az alapteljesítményt hajszolom. Ebben viszont nem akarsz segíteni, amit én elfogadok. Ha lett volna esélyem legyőzni ezt a problémát, lehet, hogy belevágtam volna az általad hirdetett utazásba (más kérdés, hogy akkor valószínűleg nem ilyen fórumokon tengettem volna napjaim...). De így, alapkompetenciák hiányában szerintem természetes, hogy a prioritás az elmaradt élmények bepótlása és fogyatékosságom elfelejtése - ami nagy eséllyel pusztán csak fantázia.

Amit te felajánlasz, az egy lépcső. Én sajnos nem tudok feljutni még az első fokon sem. Pedig - ahogy korábban már jeleztem: egyelőre - bőven elég lenne az az aprócska siker. Ami nem mellesleg - józan paraszti eszemmel, bár javíts ki, ha tévedek - a többi lépcsőfok megmászásához kell.

 

Na, de a lényeg: abbahagyom ezt, mert csak teleszemeteljük az oldalt. Sajnálom, de mostantól ignorálni foglak. Nyugodtan reagálj a kommentemre, de én - hacsak nem írsz extrémitást - válaszolni nem fogok.

 

Sok sikert az életben mind szakmailag, mind a magánélet területén!

Szép estét!

Előzmény: TANTRATANÁRN (678)
TANTRATANÁRN Creative Commons License 2016.11.28 0 0 678

Te voltál az elutasító, pocskondiáztál engem, bántottál, lenéztél, szétaláztál és rám szabadítottad a pitbulljaidat, és meg sem védtél, ráadásként még belém rúgtál egyet, kettőt.

És mielőtt jöttél volna, még körbe akartál nézni a szakemberek, doktorok portálján, védted őket, hát akkor kérlek mihamarabb menj végig minden lehetséges megoldáson, hogy rádöbbenj, mennyire nem azt kapod, amit elvársz.

Azután gondolkodj el azon, vajon az elvárásaid és a lehetőségeid melyik dimenzióban futnak össze?

Vajon, nem olyan dolgokat kellene elvárnod, amelyeket hosszú távon tudsz teljesíteni és valódi, megvalósítható értékek?

A kezelési módszerem visszautasítása miatt nem tudok segíteni, azaz saját magad miatt.

Azt a kezet harapod, amelyik enni ad, azt a kötelet akarod elvágni, ami kihúzna a feneketlen szakadékból, közben tapogatózol van-e még körülötted másik kötél, ami kihúz?


A fogyasztói társadalmakban felkínált választási lehetőségektől elkényeztetve úgy gondolod, hogy számtalan megoldás létezik mindenre, sajnos erre nem, ez adott rendszerben működik, pont min a fotoszintézis vagy a fogantatás, minden fázisa meghatározott.

Valójában ez neurológia összevonva akupunktúrával, kineziológiával, bioenergetikával, fizikával, elektrokémiával, tőlünk függetlenül működő tökéletes tudományos rendszerek, ezt nem lehet megvétózni. 

 

Ha majd egyszer megunod a különböző módszerekkel való szerencsétlenkedést, a véget nem érő kudarc sorozatokat, és végre elfogadod a szervezeted nyújtotta lehetőségeket, megoldásokat és hajlandó vagy azok szerint edzeni és élni 100%-osan, akkor visszatérünk rá.

 

Nem azért kínáltam fel a lehetőséget, hogy utána kárörvendően visszamondjam, hogy a tudatlanságoddal lesújtsak rád.

Azt szeretném, ha megértenéd, elfogadnád az utadat, teendődet, amit egy egyszerű emberi lény közvetít számodra (több okból nem vagyok orvos) és nem egy titulussal rendelkező elismert szakember.

 

A szexuál-bioenergetikai problémák megoldására kizárólag egy bioenergetikus kurva szakember jöhetett rá, senki más.

 

 

 

 

 

Előzmény: akineknemmegy (677)
akineknemmegy Creative Commons License 2016.11.27 0 0 677

Ne haragudj, de... most erről ki beszélt?

 

Megint elkezdted a reklámot, a technikai részletezést, pedig mindenkinek világos, hogy engem soha nem fogsz tanítani.

Akkor?

Előzmény: TANTRATANÁRN (674)
TANTRATANÁRN Creative Commons License 2016.11.27 0 0 676

Senkit nem nézek le egyáltalán, mert én hiszem, hogy mindenkiben ott van az igény a jobb dolgokra és mindenkinél reménykedem, hogy egyszer megérik benne a szükséglet, a kellő erő, hogy ezt a nagyon nehéz, de egyben szép dolgot megvalósítsa, saját maga és a párja legjobb javára.

Benned is ott lakozik a valódi , igaz tiszta szerelemre való szükséged, és annak a tantra az energetikai alapja.

Én mindig azt írom, amit éppen érzek, mindig magamat adom, bár nekem is vannak hangulatingadozásaim, de szerintem ez többnyire mindenkinél előfordul, ettől vagyok ember és nem egy szent, csak egy tudós, Nobel díjas.

Előzmény: Fel, támadunk! (673)
TANTRATANÁRN Creative Commons License 2016.11.27 0 0 675

Én vegyész vagyok, általában reálból voltam jobb, mint humánból, matematika, fizika, kémia, biológia, szakmai tárgyak kötötték le a figyelmemet, az irodalom, nyelvtan nemigen.

Tehát sajnos ezek a dolgok nem is érdekelnek, mert mit ér a szép tányér, ha üres, mit ér kiváló helyesírás, ha beltartalma szánalmasan aljas, irigy és nyomorult.

A google a hibás, mert mindig felajánl valami javítást, némelyiknek utána nézek, a többire rábökök, nem szokásom pirossal aláhúzott szöveget úgy hagyni.

 

Magabiztos vagyok, hiszek abban, amit tanítok, nagyon jól működik, tényleg mindenkinek tudok segíteni, aki betartja az edzés programot, az energia nem szelektál, csak az elme, amely elfogadja őt.

 

Valamilyen szinten örülök, hogy beszólnak nekem, mert megpróbálok kulturáltan válaszolni, így mentálisan is fejleszthetem magam, hogy ne reagáljak túl hevesen a jövőbeni  média megmérettetésekre, ahol senki lebecsmérlő véleményét nem lehet elkerülni. 

Sokkal jobb most trenírozni az elmémet. Ezért nagyon-nagyon hálás vagyok neked!!!

 

Látod mennyire igyekszem választékosan reagálni a szösszenetedre, amely sem tényeket, sem infókat nem tartalmazott, csak pufogott.

Egyre megkérnélek, ha bármilyen problémád lenne a szexben, keress fel mást, ne engem.

Hálás lennék, ha megkímélnél önmagadtól!

De, ami késik az nem múlik. Az energetikai anomália, sajnos, mindenkit elér, ezért is ilyen magas a fiatalon társas magányosok és a válások száma.

 

Köszönöm, hogy pillantásoddal megtisztelted a válaszomat!

Előzmény: Fel, támadunk! (673)
TANTRATANÁRN Creative Commons License 2016.11.27 0 0 674

Hogyan akarod elkerülni a tantrát, ha az első körben a puhán élvezéses orgazmus közeli állapotokat kell megszüntetni, amikor is számtalanszor leszel tantrikus állapotban, merevedési szintről merevedési szintre, így működik a testünk, az enyém is.

Ha ez megvan, eljön a szükséges legjobb merevedési szint ugyanezen formában történő kezelése, hiszen a lépcsőztetés az egyik motívum, amire 30-50 lökésenként eléred az orgazmus közeli állapotot.

Ha valami folytán nem vagy keményebb állapotodban olyan érzékeny (szerencsédre?), akkor viszont egy idő múlva jellemzően a libidó esik vissza merevedés ingadozással folytatólagosan, ekkor begyorsítod a mozgásod és elélvezel, mert hirtelen ugrik meg az izgalmad, irányítani nem tudod, más sem.

Igazad van , nem kell akarnod a tantrát, jön magától, ki sem tudod kerülni, megerőszakol téged.

Előzmény: akineknemmegy (672)
Fel, támadunk! Creative Commons License 2016.11.27 0 1 673

Mentális tantra nincs? Csak mert nagyon rád férne egy kis edzés, talán akkor hitelesebb lennél, nem ilyen lekezelő, leereszkedő, pökhendi szájhősnek tűnő "hang" a távolból. A sírni való helyesírásról már nem is beszélve...

Előzmény: TANTRATANÁRN (666)
akineknemmegy Creative Commons License 2016.11.27 0 0 672

Ha valóban sajnálnál nem zavarna az, hogy csak "dugógép" szeretnék lenni - beleegyeztél volna a tanításomba, a gyakorlatok megismertetésébe. Elfogadtad volna, hogy ez nekem (egyelőre) elég. Nem mantráztad volna a begyakorolt fasz-energia-50 orgazmusközeli állapot szentháromságot. Látod, ismét álszent vagy.

 

Ha figyelmesebben olvastál volna és nem csak egoból reflektálsz posztjaimra, talán feltűnhetne, hogy "hiszek", kivitelezhetőnek tartom a tantrát - egyszerűen csak nekem nem ez kell (ismétlem: egyelőre).

 

Persze, hogy cinikus és bizalmatlan vagyok, rengeteg kuruzslóval találkoztam már. Csak, hogy esetedben nem erről van szó: a kapukat te zártad be elsőként, én utána csak értelmes, földhözragadt diskurzust próbáltam folytatni, ami a neked köszönhető irrealitások miatt sajnos eme tervem nem valósult meg

Előzmény: TANTRATANÁRN (671)
TANTRATANÁRN Creative Commons License 2016.11.27 -1 0 671

Sajnállak, sajnálom hitetlenséged, sajnálom a végnélküli nyomorúságod, sajnálom a boldogtalanságodat.

Mindezek tovaszállhatnának, ha bíznál bennem, a jó indulatomban, a hozzáértő segítségemben, és a  hathatós módszeremben, amely ezrek kitartó munkájának eredménye, és elfogadnád tested működési szabályszerűségét.

Nagyon sokféle képességből és változatos működésből nyertem tapasztalataimat,

csak az orgazmus közeli állapotok sorozatának eufórikus gyönyöre a legszebb, legerősebb érzés a szexben, a többi előjáték, időfecsérlés, gyenge maszatolás.

Ezt így tapasztaltam, sok-sok emberrel együtt, azt állítják pozitív függőséget okoz, hiszen jótékony a hatása, gyógyítja a test energia hiányosságait, erősít.

 

Kívánnék neked őszintén minden jót, gyógyulást a problémádból, sok boldogságot, de az cinikusan és rosszindulatúan csengene a tudatlanságod fényében,

így csak egy járható út van számodra, az a TANTRA elfogadása.

 

 

 

Előzmény: akineknemmegy (670)
akineknemmegy Creative Commons License 2016.11.27 0 0 670

Sajnos nem csak a röhögéstől nem tudok megszólalni... túlléptünk a józanság határán...

 

További sok sikert!

Előzmény: TANTRATANÁRN (666)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!