Keresés

Részletes keresés

akineknemmegy Creative Commons License 2016.09.15 0 0 582

7 éve küzdök. Mindent bevetettem. Semmi eredmény. Engedtessék már meg, hogy egy "kicsit" pesszimista legyek, illetve téged idézve: panaszkodjak, önmarcangoljak, siránkozzak. 

Mindig úgy álltam hozzá, hogy "majd legközelebb!". Eddig tartott a lendület.

A "jó kapcsolat mindent megold" hozzáállás pedig bullshit. Épp, hogy kapcsolat gyilkos betegség ez az állapot.

Előzmény: Henryfong (581)
Henryfong Creative Commons License 2016.09.14 0 0 581

Igen is le lehet küzdeni ezt a problémát, csak nem panaszkodni kell hanem tenni érte.

Hasonló cipőben jártam én is mint Te, még is megoldottam.

Persze kellett hozzá egy megértő partner is, de tennem is kellett hozzá nagyon sokat.

Kezdj el edzeni, legyél őszinte a partneredhez, ha normális és szeret megérti, és segít.

De az az első, hogy siránkozást és az önmarcangolást abbahagyod.

Kit érdekel, hogy mi történt anno, hogy elmentél, 1-2 perc alatt, legközelebb jobban megy majd.

 

 

 

Előzmény: akineknemmegy (579)
akineknemmegy Creative Commons License 2016.09.12 0 0 580

Ezt ugye nem gondolod komolyan? :)
Elhiszem, hogy jól esik itt, egy ilyen fórumon políroztatni az egód, de ha egy mód van rá, lehetőleg ne. A többiek nevében: köszönjük!

Előzmény: Rasputin2004 (578)


akineknemmegy Creative Commons License 2016.09.12 0 0 579

A "valami" könyv - gondolom - "A multiorgazmusos férfi" vagy hasonló című/témájú iromány. Ismerem, tulajdonképpen kívülről, tényleg jó. Leszámítva azt, hogy nekem speciel semmit sem használt (ahogy eddig semmi sem). Pedig mindent úgy csináltam, követtem a tanácsokat, de mégsem. Évekkel ezelőtt olvastam, már nincs meg. (Gondolom a kudarc kidobatta/letöröltette velem.) Kis utánajárással (és angoltudással) könnyen magatokévá tudjátok tenni eme irományt, a hatásosságában (saját kudarcom okán) ellenben már kevésbé vagyok biztos. Esetedben is inkább arról lehetett szó, hogy az egy órás maszturbáció sikerélményt adott, amit ügyesen átmentettél a szexuális együttlétekre. Mondom ezt az alapján, hogy elég gyakran tudok egy-másfél esetleg több órán keresztül maszturbálni - amihez hozzátartozik, hogy nővel néhány mozdulat után elmegyek.

 

Épp ezért KELL a gyógyszer, krém. A maga módján ki kell ütnöd magad, hogy ne stresszelj, ne izgulj, ne aggódj; szükséges az, hogy beindíts olyan kémiai, biológiai folyamatokat ilyen-olyan szerekkel, amelyekkel sokkalta tovább húzhatod. Mert lelkileg, "fejjel" a legtöbb esetben nem vagy rá képes. Arról meg nem is beszélve, hogy 10-ből 11 nő úgy is elzavar (vagy fűvel-fával megcsal) egy ponton túl - ennyit a szerető, támogató társról. Végezetül: de, igenis tök egyszerű ez. Ha tudsz kefélni 2 órát minimum, nem lesz gondod.

Előzmény: Törölt nick (575)
Rasputin2004 Creative Commons License 2016.09.11 0 0 578

Szia Kisda!

Irigyellek nagyon. A szabályozás képessége óriási érték. Én a "túlsó parton" állok. Merevedés akár egy óráig, de szinte képtelen vagyok az orgazmusra. Ez ugyanakkora baj, mint a korai.

 

Előzmény: Törölt nick (575)
Törölt nick Creative Commons License 2016.09.11 0 1 577

Felesleges bármiféle gyógyszer, krém. Az ilyen probléma 90%-a lelki eredetű. Félre sikerült első alkalom, stressz, nem megfelelő társ, párkapcsolat, sok negatív megerősités a kudarc után.... Egy megfelelő megértő társ is szükséges a probléma megoldására. És az is egyénfüggő kinek mit jelent a korai magömlés. Ha a partnered csak egy óra aktus után ér a csúcsra akkor te hiába bírod 50 percig. Míg ha partnernek is elég 5 perc akkor te is boldognak érzed magad a 6 perces teljesítményeddel. Nem egyszerű ez...

Törölt nick Creative Commons License 2016.09.11 0 0 576

A Concor az szívpanaszokra van, be ne vedd! Amúgy is csak vényre adják ki, orvosnak kell felírnia. Ha mégis hozzájutnál, mellékhatása a depresszió, alacsony vérnyomás és merevedési zavar... nem hinném hogy előrébb lennél vele.

 

A többiről nem tudok, ezt csak azért ismerem, mert a nejem a pulzusproblémáira szedi.

Előzmény: akineknemmegy (574)
Törölt nick Creative Commons License 2016.09.11 0 0 575

Nekem valami könyvben olvasott megoldás oldotta meg a dolgot. 21 napig napi szinten gyakoroltam, foglalkoztam magammal 30-60 perc közötti időtartamban nyugodt körülmények között, odafigyelve magamra az érzésekre. Ez alatt az idő alatt egyszer sem engedtem meg magamnak, higy elélvezzek. 21 nap után egy egyórás maszti után durrantam el. Óriási volt. A jelenlegi partneremnél alkalmazva a tanultakat eljutottam oda higy egy szeretkezés mindenestől 30-90 percig tart. De ami a legfontosabb megtanultam szabályozni magam. Meg tudom várni a partneremet. Ha neki jó utánna már elengedhetem magam ha akarom. Jó érzés és óriási önbizalmat ad, hogy tudom magamról, hogy jó vagyok az ágyban és ezt a kisugárzást érzik mások is...

akineknemmegy Creative Commons License 2016.09.11 0 0 574

Üdvözlet! Elképzelhető, hogy a következő bejegyzésemben sértőn fogalmazok majd, de ezt nézzétek el nekem - az alábbi jelzők rám vonatkoznak, még annak ellenére is, hogy nem E/1-ben vetem papírra gondolataim.
Szóval egy (?) kérdést szeretnék feltenni, elsősorban és leginkább azoknak, akik "kigyógyultak" vagy legalábbis elviselhetővé tették ezt a problémát.
Nevezetesen: nektek hogy sikerült feldolgozni a sok-sok kudarcot? Túlléptetek-e azon, hogy bénák voltatok, hogy szarok voltatok a szexben, legyőztétek-e azt az agyrémet, hogy kis suttyó 13 évesek jobban kefélnek mint ti? Nem kísért a rémkép a hónapokig, évekig fennálló pokolról? Nem bánkódtok, hogy és hányszor okoztatok csalódást partnereiteknek? Túl tudtatok ezen lépni? Hogy, mit tettetek ennek érdekében? Vagy a "siker" önmagától elfújta a régi emlékeket?

Köszönöm a válaszokat és mégegyszer bocs, ha érzékeny pontra tapintottam...

 

Más: ajánlottak, illetve olvastam gyógyszerekről - priligy, nebilet, concor. Ezek beszerzése orvos nélkül szerintetek megoldható? Őszintén szólva már annyiszor csalódtam és égtem le szakemberek előtt (mint kiderült feleslegesen), hogy legszívesebben átlépném a velük való konzultációt. Nagyon rizikós?

Törölt nick Creative Commons License 2016.09.04 0 0 573

Csak óvatosan az antidepresszánsokkal. Olvass utána és csak orvossal való konzultáció után kezd el szedni. Ne szégyeld elmondani a pszichológusnak hogy mi a bajod! Nagyon sok ssri jó erre a problémára de idővel megváltoztat és ott van még a szerotonin szindróma ami életveszélyes állapotot idézhet elő.

Előzmény: Törölt nick (563)
Törölt nick Creative Commons License 2016.08.19 0 0 572

én boom boom-ot vettem, az nyílván nem megoldás és fele ennyibe kerül, de semminél jobb.

Ebből mennyit veszel be per alkalom? felet vagy egészet?

Egyébként szerintem a pc izom nyugalomban tartásának megtanulása lesz az ami egy hosszú és lassú megoldáshoz fog vezetni. Aki olvasta a könyvet az tudja miről beszélek.

Előzmény: Sanya201 (571)
pubi80 Creative Commons License 2016.08.17 0 0 570

Nem vagyok én mester, csak van némi tapasztalatom már. És nem intelmek voltak, pusztán tanácsok.

De egyébként nincs mit!

Előzmény: roobai (568)
Törölt nick Creative Commons License 2016.08.17 0 0 569

Na igen. Ha ilyesmi a nagy könyv. akkor csak nem lesz baj.

Részletesen is megnézem, de eddig csak a lényeget kattintottam végig.

Kb 10 perc előjáték után beteszi, 19 percnél ráveri. Ez kb 9 perc, ez elvileg elég kell hogy legyen elő és utójátékkal minden nőnél. összesen 22 perc. köszönöm.

Előzmény: Krüger Frédi (567)
roobai Creative Commons License 2016.08.16 0 0 568

köszönöm az intelmeit, mester!

remélem, hogy tényleg "csak" ennyiből áll a megoldás

Előzmény: pubi80 (566)
Krüger Frédi Creative Commons License 2016.08.16 0 0 567

Ez ugyan pornófilm, de abból a fajtából, ami elég közel van egy valós sztenderd koreográfiához.

Legalábbis én már abszolváltam hasonló forgatókönyvet:)

 

http://www.xvideos.com/video974244/hot_passionate_sex_between_lovers_in_art_of_sex_  

Előzmény: Törölt nick (565)
pubi80 Creative Commons License 2016.08.16 0 0 566

Tanácsaim:

- amíg nem szokod meg egy lány testi közelségét, érintéseit, addig ne heveskedj! (pl. vad smárolás)

- első nemi aktusra nem ártana egy normális barátnő, komolyabb kapcsolat, akivel őszinte lehetsz, aki valóban megért, és ha netán eleinte mégis hamar elsülsz, nem fog kinevetni, cikizni stb... (ez nagyon fontos, mert egy életre rossz emlék lesz számodra!)

- sose menj randizni "csőre töltött fegyverrel"! :D

- maszturbálj sokat, de ne csak gyors ürítés céljából, ne kapkodj, próbáld közbe megismerni magad, játsz vele, arra menj rá, hogy minél tovább tartson, tanuld meg kontrollálni a magömlésed amennyire lehet! (ez sem lesz elég, mert egy lány érintése -keze, szája, vaginája- sokkal jobb érzés lesz mint mikor magadnak huzigatod, de mégis több mint a semmi, alapozni jó lehet!) Gyakorolni, gyakorolni...!

Előzmény: roobai (564)
Törölt nick Creative Commons License 2016.08.16 0 0 565

Nem tud valaki olyan szexvideót, ahol egy normális szeretkezés amolyan oktató jelleggel van leforgatva.

Egy olyat ahol az optimális 20-25 perc dugás megy, ami nem a pornóbol merít mégis visszaadja nagyjából a valóságot? Tudom mindenkinél más, de gondolom létezik az a fajta szeretkezés amit állandóan hangoztatnak.

Előzmény: Törölt nick (563)
roobai Creative Commons License 2016.08.15 0 0 564

Üdv!

 

21 éves, szűz srác vagyok, ennek több oka van, de a legfőbb:

amikor egy lánnyal közel kerülne a dolog, vagy csak simán lány közelségben vagyok, pl vadul smárolunk huzamosabb ideig, a merevedésemből több lesz, sperma jön ki, szépen kiszívárog belőle, ezzel elrontva több esélyemet is.

 

Ha az utcán van heves merevedésem szexi csajokra vagy bármi, akkor nem fordul elő, csak így, ha ténylegesen egy lánnyal kezdődne az akció.

Életem során, több ezerszer maszturbáltam, talán ez jelentheti a problémát? :S

Erre a problémámra keresnék megoldást!!!  Kérlek, segítsetek!

Törölt nick Creative Commons License 2016.08.14 0 0 563

engem érdekel de hova írjak?

 

Előzmény: Kóla64 (562)
Kóla64 Creative Commons License 2016.08.11 0 0 562

A megoldás citagen 20 mg...egyéb info privátban

akineknemmegy Creative Commons License 2016.08.08 0 0 561

Deghogynem próbűltam dokit/dokikat. Egy gyógyszert nem szedhettem egy másik szedése miatt, urulógus pedig felírt erasiltont, de semmit sem segített.

Előzmény: buher77 (559)
akineknemmegy Creative Commons License 2016.08.03 0 0 558

ultimateutility89@gmail.com

 

Köszönöm mindnekinek, hogy így látatlanul segíteni igyekszik nekem. Antidepresszáns én is szedtem illetve egészen pontosan úgy hívtak, hogy ssri-k ami szelektív szerotonin visszavcételgátlót jelent. De nekem még ez sem vált be pedig a pszichológusom szerint ez elég hatásos. Eredetileg úgy tudom a dapoxetin is ilyen volt, ennek fejlesztették. Egyébként nem zárkózom el semmitől, inkább "szenvedek" (pl hányinger) csak vége lenne már ennek a rémálomnak.

Előzmény: mellekes1900 (557)
mellekes1900 Creative Commons License 2016.08.03 0 0 557

Adj egy mail cimet, vagy dobj egy mailt ide: mellekes1900@freemail.hu

 

Van megoldas.

 

 

Előzmény: akineknemmegy (552)
nikike. Creative Commons License 2016.07.24 0 1 556

A volt pasim mindig nagyon hamar elment, szinte egy-két perc sem telt el.

Azért annyira ne csüggedjetek, mert pl. nálam ez nem volt akkora hátrány, hisz ott voltak még a kezei és a szája :)

tibi54321 Creative Commons License 2016.07.23 0 0 555

szia,

 

bár nem a kérdésedre válaszolok, de hátha segít valamit..

korábbi hozzászólások között olvastam az anafranilról, ami egy antidepresszáns. nekem ezt kúra szerűen írta fel egy idegorvos alvás paralízisre. 1 hónapig szedtem naponta egyet, ahogy az orvos felírta.

már az első darab bevétele után éreztem, hogy ez nem a nekem megfelelő gyógyszer. folyamatosan ásítanom kellett (szerintem a gyógyszer miatt, mert más változás akkoriban nem volt az életemben). minden ásításkor rettenetes hányinger, amit nem tudtam kezelni, szóval csak a véletlenre tudtam bízni, hogy lesz-e belőle valami.. 1 hónap után abbahagytam a szedését, mivel az eredeti bajomat nem szüntette meg, de már elegem volt a folyamatos hányingerből. szex nem volt az alatt az 1 hónap alatt (előtte pár héttel szakított velem a barátnőm), de folyamatosan próbáltam maszturbálni, ami nagyon nehéz volt, mert volt, hogy fél órát szenvedtem (szó szerint) vele, mire végeztem, máskor tényleg megvagyok pár perc alatt. kicsit hosszan írtam le, de csak azért, hogy teljes legyen a kép

 

nem tudom, hogy másra milyen mellékhatással van az anafranil, de nekem nem ért meg annyit, hogy munkába menet le kelljen szállnom a villamosról, hogy friss levegőt szívjak, mert féltem, hogy behányok.

nem azt mondom, hogy kezdd el zabálni az anafranilt, de ha ennyire a végét járod, lehet, hogy egy próbát megér, de természetesen háziorvosi konzultáció nélkül ne. ráadásul nem is biztos, hogy rád is így hat majd.

Előzmény: akineknemmegy (552)
Henryfong Creative Commons License 2016.07.22 0 0 554

Nem tudok erre a címre írni, visszadobja a rendszer.

Előzmény: rafivagyok (553)
rafivagyok Creative Commons License 2016.07.19 0 0 553

szia, légyszi nekem is küld el.

előre is nagyon köszönöm.

 

rafelgusztav1@freemail.hu

Előzmény: Henryfong (549)
akineknemmegy Creative Commons License 2016.07.18 0 0 552

Üdvözlet! Szerintem az én helyzetem itt a legdurvább, nekem elég néhány mozdulat és el is megyek... nagyon kezd elegem lenni ebből a pokolból. Már annyi mindent kipróbáltam és semmi sem sikerült, nagyon a végét járom, legalábbis a remény szempontjából. Úgy vagyok vele, adok még egy utolsó esélyt magamnak, aztán ha ezek sem vállnak be, hagyom a fenébe ezt a szexnek nevezett szenvedést! Most két dolog kipróbálása között vacilálok. a dapoxetin és a long love tabletta. Valaki tudja jellemezni őket? Olvastam mostanában néhány hozzászólást, azok alapján jók, de kérdés, hogy nekem mennyire vállnak be?! A kettő közül szerintettek melyik a jobb? Mekkora eredményt lehet elérni velük? A gond az az, hogy engem már az sem boldogítana, ha 5 percet bírnék, annyira az agyamra ment, csak úgy lennék elégedett magammal, ha vagy 15-20 percet tudnék reszelni... Kérlek titeket, segítsetek, ha valakinek van tapasztalata a fenti készítményekről! Vagy más módszert tud ajánlani... köszi.

Törölt nick Creative Commons License 2016.07.03 0 0 551

Egyébként szerintem nagyon jó a könyv, bár még mindent bele alapon nem próbáltam, mert bizonyos feltételek még nincsenek meg, de ebben a témában a legösszetettebb és legalaposabb munka ami csak magyar nyelven lehet. Bár lehet egy szakember sok mindent megcáfolna, de nekem nagyon életszerűnek és hitelesnek tűnik a dolog.

Az viszont érdekes hogy a szerző szőrén szálán eltűnt nekem is ez a fórum teremtette meg azt a lehetőséget,hogy másodjára hozzáférjek a könyv tartalmához. Ezúton is nagyon köszönöm.

Előzmény: tibi54321 (550)
tibi54321 Creative Commons License 2016.07.01 0 0 550

tibi543210@freemail.hu

 

köszönöm

Előzmény: Henryfong (549)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!