Keresés

Részletes keresés

Bogoo92 Creative Commons License 2019.03.12 0 0 157

Sziasztok, Nemrég csatlakoztam a témához. Csajok ajánlanám a segítségemet esküvőszervezésben, elkészült 14 hónapos esküvőtervező füzetem "Nagy Nap" címmel, ami végigkísér Benneteket a szervezés fázisain! :)  Áprilistól pedig szintén ezen az oldalon végigkövethetitek majd 14 hónapon keresztül a saját esküvőm szervezését is! :) Érdemes lesz Velem tartani, hozzászólasaitokkal pedig megbeszélhetjük ki milyen fázisban tart, kinek mi okoz éppen nehézséget. Ha érdekel, akkor keresd a B-LINE design-t. Izgalmas lenne tanácsokat adni egymásnak, segíteni egymást ebben a folyamatban! :) Szép napot kívánok, Szabó Boglárka

Ash8 Creative Commons License 2017.01.09 0 0 154

 

Még mindig nem foglaltad le

a fotóst az esküvődre?

Ne maradj le!

Az esküvői fotósod megtalálásához kattints ide!

ivf Creative Commons License 2016.04.09 0 0 152

Balatonon keresnénk, lehetőség szerint déli parton esküvői helyszínt. Vagy olyan helyet, ami a parton van, vagy olyat ahonnan látszik a balatoni panoráma. Megköszönök minden ötletet!!!

krezicsnati Creative Commons License 2016.02.26 0 0 150

Sziasztok! Én már ugyan túl vagyok az esküvőn, de szeretnék Nektek segíteni... Azt a DJ-t szeretném Nektek ajánlani,aki nem csak egy egyszerű zenész szerepét töltötte be, hanem aki a mi napunkon, a kerti szertartástól kezdve a vacsorazenén, sztárfellépő- és zongora kihangosításán, a rólunk készült videó kivetítésén, karaokin, és reggel 6 óráig tartó fergeteges bulinkig át mindenben odatette magát, és az egyszerű (az étteremben meg különösen régimódi) falakból gyönyörű dekorációs világítást is készített!

 

Nekem őt egy ismerősöm ajánlotta, úgyhogy most én szeretném ajánlani minden házasulandónak, mert úgy gondolom, hogy a nagy készülődés alatt is bízhattunk benne, minden a megbeszéltek szerint történt, és lehet, hogy benevezünk még egy ilyen bulira egy szülinap alkalmával! :)

 

Ha bármilyen kérdésetek lenne, próbálok rá válaszolni, írjátok meg nyugodtan. E-mail címem: krezicsnati@citromail.hu  

Ha jól tudom, azóta már van honlapja is: www.eskuvodisco.hu

 

Sok boldogságot Mindenkinek,

Nati

papirfeliratok Creative Commons License 2016.01.11 0 0 149

Kedves Házasodók,

 

Ha még nem találtatok meg esküvőtökhöz a megfelelő kellékeket, akkor

 

Elérhető áron készítek:

  • papír füzéreket,
  • ültetőkártyákat,
  • asztalszámokat,
  • menükártyákat,
  • ültetőtérképeket,
  • meghívókat,
  • matricákat.

Képeket az alábbi linkre kattintva érhettek el: https://www.facebook.com/papirfeliratok/?ref=aymt_homepage_panel

 

Noé33 Creative Commons License 2016.01.07 0 0 148

Figyelem Kedves Házasodók,

A  4 Esküvő című produkció munkatársaként keresem a lelkes párokat. A nagy sikerre való tekintettel műsorunk 3. évadát készítjük, melynek forgatása februártól kezdődik.


Olyan házasodó párok esküvőit mutatjuk be, akik szívesen megosztják a nézőkkel boldogságuk minden pillanatát, ezáltal be tudjuk mutatni a helyszínt, a ceremóniát, az esküvőn felszolgált vagy épp svédasztalos ételeket és a hangulatot. A műsorban az arák egymás esküvőjén vesznek részt és értékelik a helyszínt, a menyasszonyi ruhát, az ételt és a hangulatot. Egy adáson belül 2 pár esküvőjét láthatják nézőink, így az egyes helyszíneket lehetőségünk nyílik alaposan bemutatni, így a házasulni vágyók helyszín ötleteket meríthetnek a műsorból. 

A menyasszonyok egy álomnászútért szálnak harcba, melyet a 4 résztvevő pár egyike tudhat magáénak.

Az alábbi linken megnézhet egy adást: http://play.viasat.hu/negy_eskuvo_2/nenyeskuvo201/

Tulajdonképpen ide keresek olyan párokat, akik érdeklődnek a műsor iránt, és részt vennének a műsorban!
Ha van kedvük, küldjék el az elérhetőségüket a megadott e-mail címre és telefonon megbeszélhetjük a részleteket, vagy az alábbi elérhetőségeken megtalálnak kérdéseikkel.

Lehet jelentkezni!!!!!!!
+ 36 30 903 0642 , negyeskuvo@gmail.com

Stézan Creative Commons License 2015.06.23 0 0 145

Sziasztok!

Ha esküvő fotóst kerestek, nézzétek meg ezt a weboldalt! Nagyon tehetséges, igényes a munkájára, gyönyörű szép képeket készít. Csak ajánlani tudom. :) Érdemes felkeresni.

peti_0 Creative Commons License 2015.05.08 0 0 144

Sziasztok!

Férfitársaim figyelmébe ajánlanám, az esküvőszervező opcióját! Nem vicc, 1000 dologtól kímélitek magatokat, és "álomesküvőtök" lesz, veszekedés, és tányértörés nélkül.

Szerintem ha Nálunk nem lett volna esküvőszervező, egy káosz lett volna az egész ugyanennyi pénzért. Én úgy gondolom, jól tudok alkudozni, azonban a helyszín ára rettenet drága lett volna, meg úgy minden. A lényeg, hogy szervezővel együtt végül ugyanannyiba jöttünk ki, mint ahogy szervező nélkül indultunk, csak semmivel nem kellett törődnünk, nem vitáztunk rajta mi hogy legyen, nem idegeskedtünk rajta, és az asszonynak sem állt égnek a haja a szervezéstől. :)

Boldog volt, tortát kóstoltunk, virágot választott stb. de effektíve semmi dolgunk nem volt. A mi esküvőszervezőnk Agócs Virág volt, és felejtethetetlen lagzink csinált. A zene, a helyszín, a hangulat, minden kiváló volt. Ha az esküvő évente megrendezett dolog lenne, tuti őt választanám újra :D de mivel ilyen opció nincs, így az esküvő szervezésébe beleugró pároknak ajánlom! :) Az "esküvőszerveződ" néven lehet megtalálni. :)
Hajrá az esküvőhöz, és ne feledjétek ha szép az esküvő a a párotok még szerelmesebb lesz mint előtte volt. :D

Asherine08 Creative Commons License 2015.04.06 0 0 143

Esküvői fotózás kérdőív
Házasulandóknak! :)
A kitöltőknek 5% kedvezmény bármelyik csomagból! :)

Asherine08 Creative Commons License 2015.03.28 0 0 142

Hányat kell még aludni az esküvődig? :)

 

Itt kiszámolhatod! :)

 

         

Hofeherke27 Creative Commons License 2015.01.30 0 0 141

Sziasztok! Érdeklődnék, hogy tartotta-e valaki a bikali Puchner kastélyban az esküvőjét? Milyen volt, árak ilyesmi.. :)

varga987 Creative Commons License 2015.01.26 0 0 140

Fontos Önnek az exkluzív megjelenés, vagy csak egyszerűen szeretne a legszebb autóval megérkezni, hogy minden szempár Önre szegeződjön?
Nálunk garantáltan megtalálja álmai autóját!


Cégünk fő profilja az esküvői luxusautó bérlés sofőrrel, valamint nagy szakértelemmel vállaljuk leány-legénybúcsúkra, üzleti utakra, bálokra és egyéb rendezvényekre való utazás lebonyolítást is.

 

 

http://luxus-cars.webnode.hu/

 

 

http://eskuvoi-auto-berles-kolcsonzes.webnode.hu/

 

 

                

                                                   

 

 

A Luxus Cars Jaguar az országban egyedülállóként foglalkozik hófehér jaguárok bérbeadásával. A Jaguár ezen R-es típusából fehér színben, jelenleg a cégünknél lévő kettő darab található Magyarországon!

A méltán elhíresült hófehér Jaguár egyedi megjelenése minden esküvői stílushoz igazodik a retrótol a legmodernebbig, fehér színe pedig szintén minden stílussal össze illeszthető az esküvők alapszíneként.

Szeretnék, ha minden szempár Önökre szegeződne mikor megérkeznek az oltár elé? Sokat emel rendezvénye fényén egy elegáns és ritka luxusautó, amely egyedi megjelenése olyan eleganciát sugároz, ami nemcsak Önt, de a környezetét is elkápráztatja majd.

 


OLVASSA TOVÁBB HONLAPUNKON A JELENLEGI AKCIÓKAT, és a további érdekességeket:

 

 

http://luxus-cars.webnode.hu/

 

 

http://eskuvoi-auto-berles-kolcsonzes.webnode.hu/

Hajnalka989 Creative Commons License 2014.12.07 0 0 138

Esküvői ruhát keresel?

Megbízható ruha szalont keresel?

Több posztban olvastam, hogy nem tudod merre indulj esküvői ruháért! 

Ezért egy rövid történettel szeretném elmesélni az én ruhaválasztásom az Eleonor szalonban. www.eleonorszalon.hu

 

Egyszer volt hol nem volt,volt egyszer egy fiatal asszony aki 2012.májusába megesküdött szerelmével szűk családi körben.2012.novemberében életébe lépet egy apró cseprő hercegecske! Kis herceg betöltötte a fiatal asszony minden idejét , de az asszony arról álmodozott mint minden kislány de jó lenne ha neki is megadatná az élet hogy egy nap ő is viselhetne egy gyönyörű ruhát és ő lenne a középpontba! Párja minden kívánságát lesi így ezt a hatalmas örömöt vágyat is szerette volna megadni neki Kitűzték a dátumot 2014.09.13. Járta a várost a fiatal asszony édes anyjàval és rà talált a kincses barlangra ....nem tudott szóhoz jutni ahogy belépet a szobába és elé tárult a kínálat ...az az érzés leírhatatlan és elmondhatatlan....tudta és érezte hogy itt minden megvan amit ő keres.. Próbàlta a szebbnél szebb ruhákat , nagyon nehéz volt dönteni de sikerült...A LEGSZEBB ÉS LEGJOBB DÖNTÉS VOLT AMIT HOZHATTAM<3 
Nagyon szépen köszönöm a Eleonor szalonban Marikának, hogy a legszebbé tették nekem ezt a napot! Mindig a szívembe zàrlak! Köszönöm szépen hogy az Eleonor ruháit viselhettem<3 <3

 

Nyugodt szívvel ajánlom a szalont, kedvesek és megadnak mindent ami egy menyasszonynak a nagy napon kell!!!

Látogass el a szalonba!!! Ne hagy ki!!! Keresd a Facebook-on. Eleonor szalon. 

 

 

 

 

TamiFotó Creative Commons License 2014.11.18 0 0 137

 

Ha a fotósok közt még keresed az igazit...

 

   

 

 

TamiPhotography

 

 

bekofoto Creative Commons License 2014.11.11 0 0 136

 

Kedves Jegyespár!

 

Amennyiben igényes, érzelmekkel teli fényképekben szeretnétek elmesélni esküvőtök történetét, látogassatok el hozzám: http://bekofoto.hu vagy https://www.facebook.com/bekojozseffoto .

Ha megtetszettek a képeim, a jozsef@bekofoto.hu e-mail címen vagy telefonon kérhettek további információkat kedvezményes ajánlataimról.

 

Üdvözlettel: Bekő József

 

Ziana1 Creative Commons License 2013.08.04 0 0 121

Eladó esküvői ruha.

 

Modern, sellő stílus, organza, szatén anyag, csipke borítás. Elől a karikák könnyen levehetőek.

 

Teljesen új. Azért szeretném eladni, mert nem jó méretet küldtek és kár lenne szétszabdaltatni.

 

Irányár: 69.000 Ft.

Ilyen áron még szalonokban sem lehet ezt a típust kölcsönözni.

 

Keress meg és megegyezünk. Ruhapróbára van lehetőség.

 

nemaluszom@gmail.com

Karol75 Creative Commons License 2013.03.22 0 0 115

Sziasztok!

 

Eladnám hófehér, olasz alapanyagokból készített, swarovshki köves, csipke betétes egyedi tervezésű, hibátlan menyasszonyi ruhámat. Kiegészítőkkel is akár. érd: milu@tolna.net

Bogor520d Creative Commons License 2013.03.19 0 0 114

LÉBER BARBARA ajándékutalvány

 

250.000.- ért eladó 500.000.- értékű, korlátlan ideig felhasználható ajándék utalvány – budapesti Léber Barbara Prémium szalonba, mely diplomatákat, üzletasszonyokat, sztárokat, modelleket és előadóművészeket is öltöztet.

Ha egyedi tervezésű alkalmi vagy esküvői ruhára vágysz, itt a legmagasabb minőségű francia, olasz, angol, portugál selymek, csipkék, taftok felhasználásával készítethetsz magadnak ruhát, és biztos lehetsz abban, hogy ruháddal –vagy annak hasonmásával - nem fogsz szembetalálkozni valaki máson. Az Haute Couture szellemiségben tervezett ruhák mind egyedi és megismételhetetlen darabok. 

 

Email címem publikus !

aranylang Creative Commons License 2012.05.08 0 0 104

Kedves Olvasó!

 

Ajánlom figyelmedbe az After8 Party Band-et ha egy valóban jó hangulatú partyt szeretnél igényes műsorral:

www.after8party.hu

Kedvcsinálónak 1 videó a széles repertoárból:

Hajnalocska Creative Commons License 2012.03.22 0 0 103

Fashion Stop - Köki Terminál

Várjuk Önöket megújult üzletünkben a Köki Terminál I. emeletén.
cím: 1191 Bp. Vak Bottyán u. 75.

Koktél ruhák, menyecske ruhák, koszorúslány és esküvői ruhák valamint kellékek és kiegészítők...
Weboldalunk itt érhető el.
Videó az üzletről:

sz.csilla Creative Commons License 2012.03.11 0 0 102

ELADÓ!!!

Magyarországon nem kapható, különleges, hófehér ekrü csipkével és sok swarowsky kővel díszített, abroncsos és uszályos menyasszonyi ruha. Az uszály felcsatolható, a ruha fűzős és zipzáros ezért mérete állítható.  Ára :90.000.-  A ruhával megegyező csipkével és kővel készített kesztyű és fátyol tartozéka. Hozzá illő cipő (35-36-os) 10.000.- Érdeklődni a következő telefonszámon tud: 06 70 367 366 3

Törölt nick Creative Commons License 2012.03.01 0 0 100

Megújult a weblappal várjuk a kedves érdeklődőket !.

 

http://hgfoto.hu/

FilcsikPhoto Creative Commons License 2012.02.27 0 0 99

Menyaszonyok Figyelem!

 

Amerikaban elo tobszoros dijnyertes eskuvoi fotos hogy bovitse az europai portfoliojat egy ingyenes menyaszonyi sessiont kinal fel Aprilisban Budapesten!

Ha megvan mar a ruhad vagy Aprilisban lesz az eskuvod ez egy kituno alkalom hogy minosegi es kreativ kepeket keszittess magadrol INGYEN!!

Nezz korul a Website-on es a Blogon! Ha erdekel kuldj egy emailt ,egy  kepet magadrol es a ruhadrol!

A session tartalmaz kb 1-1.5 ora fotozast a fotossal es aszisztenseivel, online galeriat ahol megnezheted es megoszthadtod a kepeidet, facebookos megosztast

es az osszes kepet ami rolad keszult retusalva nyomtathato minosegben a jogokkal cd-en vagy online letoltessel.

 

 

 

FilcsikPhoto Creative Commons License 2012.02.27 0 0 98

Menyaszonyok Figyelem!

 

Amerikaban elo tobszoros dijnyertes eskuvoi fotos hogy bovitse az europai portfoliojat egy ingyenes menyaszonyi sessiont kinal fel Aprilisban Budapesten!

Ha megvan mar a ruhad vagy Aprilisban lesz az eskuvod ez egy kituno alkalom hogy minosegi es kreativ kepeket keszittess magadrol INGYEN!!

Nezz korul a Website-on es a Blogon! Ha erdekel kuldj egy emailt ,egy  kepet magadrol es a ruhadrol!

A session tartalmaz kb 1-1.5 ora fotozast a fotossal es aszitenseivel, online galeriat ahol megnezheted es megoszthadtod a kepeidet, facebookos megosztast

es az osszes kepet ami rolad keszult retusalva nyomtathato minosegben a jogokkal cd-en vagy online letoltessel.

 

 

 

 

Elux Creative Commons License 2012.02.21 0 0 97

Esküvői zenekar:

 

www.fazonok-zenekar.hu

 

http://www.fazonok-zenekar.hu/?page=videok

 

http://www.fazonok-zenekar.hu/?page=zenek

 

 

 

csalazolee Creative Commons License 2012.02.15 0 0 96

Ha szeretnétek olcsón esküvői videót és fotót, akkor keressetek!

 

 

www.rendezvenyvideo.atw.hu

 

Nálnuk nem a magas árakkal fogtok találkozni, és kevesebbért többet kaptok!

atek555 Creative Commons License 2012.01.15 0 0 95

Sziasztok!

 

Akinek tetszik az like-olja légyszi :)

 

https://www.facebook.com/NTfashion2012#!/NTfashion2012

 

üdv

csalazolee Creative Commons License 2012.01.14 0 0 94

Esküvői videózást és fotózást vállalunk!

Olcsón és jó minőségben!

 

Keressenek bátran!

 

www.rendezvenyvideo.atw.hu

fotósERA Creative Commons License 2012.01.10 0 0 93

   

 

Egy kis nyáridéző :))  !!

calishu Creative Commons License 2012.01.09 0 0 92

Látom nem nagyon pörög ez a topic.

Mindenesetre hátha erre téved valaki, ajánlom magamat. :-) Film, fotózás.

www.mozgokepesstudio.hu

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!