Keresés

Részletes keresés

Parapapa Creative Commons License 2014.03.23 0 0 26

Nem elérhető a cikk, pedig szívesen elolvastam volna...

Előzmény: kisspanna (25)
kisspanna Creative Commons License 2011.02.23 0 0 25

Halihó!

 

Ez a fórum nem igazán pörög, de miért?

Pedig van egy remek új könyv, és egy jó kis elemzés róla, itt!

 

 

http://vasihazafi.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=888:frei-tamas-a-megmento-es-ami-mogotte-van&catid=7:militaria&Itemid=10

 

kábelbúvár Creative Commons License 2007.11.19 0 0 24
Előzmény: suuuh (23)
suuuh Creative Commons License 2007.11.15 0 0 23
Nekem nagyon mindegy hogy ki mit mond én imádom Frei Tamást,és fölnézek rá nagyon,tetszik a müsorai,mindig nagyon érdekes dolgokat tár a Magyar,tv-nézök elé és persze az a stilus az az inteligencia,amit ő képvisel,hát az nemsemmi.Nagyon örülnék ha csathen is lehetne,napközben beszélgetni vele.Én,pl-ul,javasolnám aszt is,hogy probálkozon más müsorban is részt venni,vagyha nem akkor,ha van rá mod,legyen sürübben a képernyön.
titkom Creative Commons License 2007.06.17 0 0 22
...nocsak... Akarunk-e őszintébb társadalmat? http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9150707
Előzmény: titkom (21)
titkom Creative Commons License 2007.06.17 0 0 21
[b][link1][/b]
Előzmény: h-jozsef (19)
titkom Creative Commons License 2007.06.06 0 0 20
h-jozsef Creative Commons License 2007.06.06 0 0 19

Első látásra tetszett Frei Tamás hétfő esti műsora. Lehet, hogy a szembesítés a tényekkel kissé lelassított, és átsiklottam néhány apró részlet fölött.

A nagy riporter már megint bulvárosra vette a figurát. Egymást érték a sokkoló nagy szavak: kiegyeztek, megbékéltek, óriási fejlődés, stb. Utólag, csak az zavar, hogy az utat amin a példaképek (észtek, írek) jártak csak hézagosan mutatta be.

Én pld. nem azt kérdeztem volna az észt diáktól, hogy miért finn vendégmunkásokkal dolgoztatnak, hanem azt: Van-e vizitdíj, mennyi tandíjat fizet? Volt-e népszavazás ezen kérdésekről? Nem tudtam meg azt sem, hogy azokban az országokban hány kamu rokkantnyugdíjast hány aktív dolgozónak kell eltartani! Könnyű a felszínt kapargatva nagy igazságokat kinyilatkoztatni. Talán mélyebbre kellene ásni. Az észt emberek és az írek a saját világukat teremtették meg. A politikusaikat ők választották. A mi politikusainkat pedig mi választjuk, hogy ki milyen szempontok alapján az változó, de összességében az a döntő, hogy a szavazók többsége úgy gondolja, Ő már megérdemelné a jobb életet, jöhetnek megszorítások reformok, de az csak másokat érintsen. A köztisztviselő úgy gondolja, neki jár a ruhapénz, az étkezési hozzájárulás, a 13. havi bér a jutalmak, az a munkás pedig aki minimálbérért megtermeli ezek fedezetét, dolgozzon szorgalmasabban és különben is miért nem tanult? A doktorurak szerint is így kell hagynia az egészségügyet, hiszen mennyivel jobb összemosni a magánprakszist az államilag finanszírozottal. Így tutira nem lehet csődbejutni egy vállalkozással. Tandíjat sem kellene fizetni, minek? Megszerezni a diplomát nyelvvizsgát a güriző 2 millió munkája árán, aztán jó pénzért kimenni dolgozni mondjuk írországba és onnan adni bölcs tanácsokat az itthon maradóknak. És még lehetne sorolni.....

Hacsiko Creative Commons License 2007.06.06 0 0 18

Sokakkal ellentetben nekem nagyon tetszett Frei-nek a musora, nagyon tanulsagos volt,es orulok h vannak ilyen emberek akik probalnak valamit tenni.

Lenne nekem nekem egy megjegyzesem a musorral kapcsolatban. Valoban az lenne a legjobb ha itthon kamatoztatna a tudasat mindaz aki elhagyja ezt az orszagot, viszont szamtalan peldat tudok emliteni hogy sokan nem a penzert hagyjak el, hanem azert hogy levegot kapjanak, eleguk van ebbol a szarsagbol ami itt folyik es ervenyesulni szeretnenek. Engem baromira zavar hogy ennyire toketlen ez az orszag??? Pedig mar hol lehetnenk ha osszefognank! Ehelyett meg a orszag visszafele fejlodik s nem elore. En ket dologban latom a hibat: az egyik az emberek fejeben van, a masik meg: addig amig a politikusok csak meggazdgaodnak ebbol a rendszerbol, nem lesz kiut, csak a pelda kedvert van egy ismerosom aki jo pozicioban van, a 4es metron dolgozik, spanyolbol jott haza erre a projektre es pont kapora is jott mert haza akart vegleg jonni, de amit tapasztalt itt az total kikeszitette. Azt modta hogy spanyolban is van korrupcio de ami itt van az brutalis, oriasi penzek tunnek el masok zsebeben. Es ahelyett hogy itthon maradna, itthon kamatoztatna a tudasat most vegleg elmegy. Ez csak egy pelda de mennyi ilyen van meg. Amig a parlamentben vannak olyan emberek hogy az orszag erdeke helyett a sajatjat nezi addig nincs kiut. Es amig ebbol gazdagodnak a politikusainak addig itt nem lesz valtozas. 3 millio ember tartja el az egesz orszagot, mert a nagyresze nincs bejelentve. Ez nonsense. Akik meg elmennek innen azok meg pont az a reteg amelyik itthon tudna csaladot alapitani, es az orszag javara valhatna, de nem lehet rajuk haragudni azert, mert egy jobb eletet akarnak magukeva es ha ez az orszag ezt nem adja meg nekik akkor majd egy masik megfogja. 

rockertoro Creative Commons License 2007.06.06 0 0 17
Van olyan esetleg, aki felvette a 2 nappal ezelőtti adást? Engem a Konrád György, O.V.-nak szánt üzenete érdekelne. Ha valaki tudja a szöveget vagy esetleg vhol neten megvan a videó, légyszíves linkeljétek be ide, köszi.
titkom Creative Commons License 2007.06.06 0 0 16
Nem kell a pártok után menni.

Meg kell fontolni pl. az ilyen kezdeményezéseket: http://www.ide-ide.hu/
Előzmény: pozsoka (13)
titkom Creative Commons License 2007.06.06 0 0 15
"mekkorra hülyeséget csinálunk az egymással való torzsalkodásról"

Nem mindig szerencsés többes szám első személyben fogalmazni: az ország 80-90%-a elszenvedte az előző 1x évet :-(((
Előzmény: Hierro Nyh. (12)
titkom Creative Commons License 2007.06.06 0 0 14
...hmm...
Előzmény: demokraciakutatas (11)
pozsoka Creative Commons License 2007.06.05 0 0 13
Ha nézték is ,csak jókat röhögnek,hiszen tudják,hogy bármi történik az emberek többsége tovább ellenségeskedik,két szánalmas párt miatt.
Előzmény: Hierro Nyh. (12)
Hierro Nyh. Creative Commons License 2007.06.05 0 0 12

Attól tartok, ez a műsor önmagában kevés arra, hogy meghozza az ország számára a megbékélést. De ha vannak, akiknek felnyitotta a szemét, hogy mekkorra hülyeséget csinálunk az egymással való torzsalkodásról, megérte.

 

De vajon a pártok vezetői nézték?

demokraciakutatas Creative Commons License 2007.06.05 0 0 11
Induljon újra ez a topik abból az alkalomból, hogy Frei Tamás tegnapi műsorában azt javasolta, hogy Orbán és Gyurcsány üljön egy asztalhoz...
Karcsu Creative Commons License 1999.04.09 0 0 10
Úgy tudtam a nagyhatalmak piacot akarnak szerezni minden áron. Azt viszonylag nehéz úgy, hogy tömeg-legyilkolják a potenciális piacot alkotó embereket.
Karcsú
Előzmény: Abonyi Attila (6)
Ómi Creative Commons License 1999.04.08 0 0 8
Dear Soltika!
Sajnos nem csak H*-nek néznek, de H*-séget is írsz. A biolóbiai fegyverek a legolcsóbban és legegyszerübben előállítható tömegpusztító fegyverek. Ha valaki (pl.: egy kormány, v. terrorista csoport)komolyan meg akarja csinálni, akkor meg is tudja tenni. Ezt mint a biokémiába is belekontárkodó vegyész állíthatom.
Frei "kvalitásairól" nem akarok vitázni, ha vele van problémád írd meg neki ( a www.dosszie.hu -n biztosan megtalálod a címét is), vagy ne nézd a műsorát.

üdv: Ómi

Aki arrogáns az ne csodálkozzon ha visszakapja...

Előzmény: soltika (-)
Herold Creative Commons License 1999.04.08 0 0 7
És mi van Finci kutyával? Remélem, nem beteg!
Előzmény: soltika (-)
Abonyi Attila Creative Commons License 1999.04.08 0 0 6
Csak néhány apróság a Bfegyverekkel kapcsolatban.
Sajna az atom óta a háborúnak, mint fogalomnak, elveszett a jelentése, mert már nem területszerzés a cél, hanem a tömegpusztítás.
Arra lennék kiváncsi, hogy a bombákat alkalmazni kívánóak rendelkeznek-e elegendő ellenszérummal, legalább saját maguk részére ?
Ráadásul a mutánsokkal úgy se lehet túl sok mindent tenni, föleg rövid idö alatt (miután már a felhasználó országot is elérte saját vírusának mutánsai).
Egy biztos : tökéletesen haladunk azon az úton, hogy rövid idön belül kiírtsuk saját fajunkat.
Ui.:Azért én abba sem vagyok olyan biztos, hogy az amerikaiak, vagy akár az angolok a mai napig sem folytatják a biológiai fegyver kisérleteket.
rusnya Creative Commons License 1999.04.08 0 0 5
Baci ő. Polgári nevén Bacillus anthracis.
(Bocs, csak úgy mondom. :))

Télleg, ki az a F.T.? :o

Előzmény: bnoplwk2 (3)
izé Creative Commons License 1999.04.08 0 0 4
Ki az a Frei Tamás? Ismernem kellene valahonnan?
bnoplwk2 Creative Commons License 1999.04.07 0 0 3
kedves soltika,
-oroszok beismertek a 82-es lepfene balesetet
-virusok gensebeszeti uton manipulalhaok/rezistensse tehetok az ellenanyagokkal szemben
-btw egyre tobb info latszik azt is alatamasztani, hogy az AIDS is katonai kutatasi baleset...

Mindazonaltal kicsit fura, hogy az orosz doki meg el... A KGB fontosabb embereket is eltuntetett mar az elok sorabol jatszi konnyedseggel...

Bfegyver elvben piszok egyszeru, bombat csinalni viszont nehez belole. Ezek a virusok nehezen turik a robbanas okozta hosokkot es szetesnek. Sajnos terroristaknak viszont idealisak.

Előzmény: soltika (-)
Törőlt_nick Creative Commons License 1999.04.07 0 0 2
Frei Tamás a APRESS hírügynökség televíziós szerkesztője, és ebben a minőségében az álhírek topic legprominensebb média képviselője.
****************************************
APRESS
realdoko Creative Commons License 1999.04.07 0 0 1
Frei Tamás egy karrierista patkány. Szerintem az anyját is eladná.
Soltika, Frei Tamás hülyének nézhet, de csak addig vigyorog, amíg tükörbe nem néz.
tomp Creative Commons License 1999.04.07 0 0 0
Bocs ,de Jelcin beismerte...
soltika Creative Commons License 1999.04.07 0 0 topiknyitó
frei tamás és a dossziéja egyszerűen hazudik , a lépfenével és többek között
a feketehimlővel is és egyszerüen Frei Tamás akarja saját magát ún. egészpályás letámadással ecceri módön eladniecceri PR szinten
tudod soltika nem orvos és nem biológus de tudomása szerint a Frei elvtárs Tamás emlitett betegségek kb 50-éve le vannak győzve.
soltika nem a volt szovjetuniót és ecceri márnökeit akarja védeni de szerintem azok is értelmes emberek /és nem hivatásos gyilkosok/
Frei Tamás hányinger módon egy kibaszott háborús zene általi baromnak tis tekinthetném de Frei TAMÁS ezen túllép és soltikát hülyének tekinti.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!