Ha erre jársz, kérnék egy kis segítséget , de természetesen ha valaki tudja a választ, ne tartsa magában. :-)
A Honda 08208-HST02 olaj helyettesíthető valamivel? Valószínűleg cserélnem kéne egy öreg HRH 536 H fűnyíróban. Elvileg itthon is beszerezhető, de csak majd jövő héten kapok rá választ.
Van 1500m2 re ajánlott gép? A mostani márkákat abszolút nem ismerem, 1 éve vettem egy Riwall PRO RPM 5355 -öt, és bevallom nagy csalódás. Ilyesmi méret jó lenne, ha kicsit drágább az sem baj.
Milyen tapasztalatra vársz a magasnyomású mosóval? Hogy leviszi a sarat? Ezt szerintem magad is tudod.
Nyírás közben az apró kavicsokat úgyis felveri a kés a ház belsejébe és az leveri a festéket, úgyhogy mindegy mivel takarítod használat után.
Spaknival takarítom a fűnyírót, 20 éve megvan, most kezd rozsdásodni. Ha lerozsdamarózom, meg újra lefestem, még elmegy 10 évet.
Ezt megcsinálhatod sűrűbben /2-3-5 évenként szezon után/ és akkor örök élet. A garanciával meg ne foglalkozz, mert azt a házra rozsdásodásra úgysem tudod érvényesíteni. 5 éven belül meg nem megy tönkre még a legszarabb sem.
A spaklira "rájöttem" magamtól, köszönöm, de nem akartam szétqrni a garanciális új gép alját teljesen... :)
Ezért is érdekelt a magasnyomásó mosó, hátha van már ezzel tapasztalata valakinek. (nyilván egy idő után festeni kell majd az alját de a gyári festés elég jó rajta - nem is egy olcsó kategóriás gépről beszélünk...)
Ha magadtól nem jössz rá akkor segítek. Ezen csak a józan paraszti ész segít. Vegyél egy spaknit, /max. 200 ft/ és amíg fűnyíród szét nem esik, addig ezzel mindig tisztára tudod takarítani.
Adott egy benzines oldalt-kidobós fűnyíró, mellyel kb. 2 órát szoktam az ősgyepet vágni. Vágás után kislagolom és gyökérkefézem az alját de mivel porzik a terület, ahol vágok, így nagyon kemény masszává áll, tapad rá a fűnyíróház aljára a saras nyesedék, szenvedés letakarítani...
Nekem az újabb van néhány éve, a régebbit nem ismerem. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Egy hátránya talán, ha közel függőlegesen akarok vele fújni (platán lemosó tavasszal), akkor tele kell tölteni, különben nem fúj fel. Egyéb hiányosságát nem fedeztem fel. Igaz, más géppel nem tudom összehasonlítani, mert csak ezt használom.
Sziasztok!Újra szeretném cserélni a 14 évig hiba nélkül használt cifarelli permetezőmet.A kérdésem az,hogy szerintetek melyiket érdemesebb megvenni a régi m3a típust,vagy picit többért az újabb m1200-ast,ami praktikusabban adagolja a vegyszert de gondolom bonyolultabb a lent elhelyezett benzintank miatt.Más gépben nem gondolkodom,mert megszoktam az erejét és a megbízhatóságát.
Üdv . Használt MTD THORX 35 P61 főtengely lendítőkerék szivató és gázbovden berántó csavar/ék eladó . Posta stb a címzett terhére , 4 kg . Egyben 10 ezer Ft .
Minden csatlakozót mozgass meg, húzz szét, kontaktsprével fújd be. Ellenőrizd, hogy a csatlakozókban a vezeték forrasztások jók-e, nincs-e nyakban a csatlakozó előtt eltörve a vezeték. Nem rágta-e el a nyest.
Indulj el az akkumlátor pozitív pólusától az önindító felé menő vezetéken és minden útba eső alkatrész előtt és után mérj feszültséget. Ami után csökken, vagy megszűnik, az az alkatrész, vagy vezeték hibás.