A nőkön, a családomon, a barátaimon, a pénzen, a munkámon, a hobbiaimon és a Depeche Mode-on kívűl az érdekel a legjobban, hogy megtaláljam az egyensúlyt a saját és mások érdekei(m) között, úgy hogy önmagam tudjak maradni.
"H&M" nem szappanopera, hanem egy elmebeteg által rendezett dráma. A rendező sajnos évről évre ismétli önmagát kis újításokkal, ezért már kissé unalmas. Lassan elfogy a közönség, bár néha akad új is, tény hogy a dráma főszereplői halandók, meghalnak még mielött éltek volna.
Biztos forrásból tudom, hogy van a T.oldalon 1-2-... személy, akit nagyon izgat "Halászkirály & Másenyka" szappanoperájának végkifejlete.
De sajnos még mindig nem tudok nékik "örömhírrel" szolgálni! /ami késik, az nem múlik?!/
Sófelhasználó! Szívemből szóltál.
Komolyan le se nagyon merem írni, hogy engem nem ezek foglalkoztatnak.
Folalkoztatnak a nekem fontos emberek, az ő életük, a rejtélyek, misztériumok, az írás, olvasás, a zene, hogy miért röpít el egy zene, a könny meg egy csomó olyan dolog, amiket nem írok le, mert lehülyéztek (ej, a kis naiv).
Csók.
Bizonyos ideig az embereket minden erdekli ami irant felkeltik az erdeklodesuket.
Bar mostanaban hogy kezdjuk megszokni hogy helyettunk gondolkodjanak, meghatarozott semak szerint megy a figyelemfelkeltes. He Emberek itt van, nesztek : Haboru!
Ez erdekeljen titeket es semmi mas. Tessek masnap a munkahelyen ezt megbeszelni meg a tegnapi sorozatot.
Én mindig kiütést kapok attól, ha valaki az "emberek" nevében nyilatkozik. Noha mindannyian tudjuk, van egy eléggé tipikus "tömegember", én mégis ódzkodnék helyette nyilatkozni.
Az "emberek" helyett használjuk a te meg én fogalmait...
Szerintem az embereket egyre inkabb az erdekli, ami irant felkeltik az erdeklodeset! Azt veszik, amit reklamoznak, arrol beszelnek, amit a media sulykol a fejukbe, stb...
En ugy latom, hogy az emberek kezdenek agyilag ellustulni... lassan mar nem csak sajat gondolataik nincsenek, de sajat 'kerdeseik' se...
A férfiakat?
Köztudottan először is a hasuk, másoccor a f... no mindegy, nem érdekes
A nőket?
Hát a délutáni kedvenc sorozatuk
:)
Most? A délszláv háború és a lottóötös
Semmi sem érdekli őket, illetve két dolog:
1. Mások elítélése és bemocskolása
2. Saját boldogságuk
(ez kb. megegyezik az előző két hozzászólással)
Sajnos erre leginkább a Törzsasztal olvasgatása közben jöttem rá.