Keresés

Részletes keresés

zsuzsa Creative Commons License 1999.03.19 0 0 66
Lehet,hogy nincs igazam, de a nök frusztácio-küszöbe magasabb mint a férfiaké.A napokban mesélte egy meleg ismerösöm, hogy húsz év kinlódás után mekkora megkönnyebbülés volt neki vállalni a homoszexualitását.Nyilván Danának is belsö kényszer volt a növé változás.Miért élik ezt sokan meg sérelemként? Sokkal rosszabb lenne, ha elfojtaná, nem?
Előzmény: Cute (65)
Cute Creative Commons License 1999.03.18 0 0 65
Igen volt. Ugy tunik a nok 100x toleransabbak mint a ferfiak. Szinte minden topicbol ez derul ki.
Előzmény: zsuzsa (61)
mal Creative Commons License 1999.03.16 0 0 64

Látom a "szopós" kifejezést nem azonosan interpretáljuk.
Szopóson értsd: vastagajak, kurvás, csöcsös, nônemű, picsa, préda, stb. Utcán tanulható pejor kifejezés, annak hangsúlyozására hogy "könnyűvérű + jó nô". Ha valamely hurkagyurka csak a hálóról töltögeti a szókincsét az ténleg nem értheti <:o
A szövegkörnyezetbôl nyilvánvalóvá válik hogy ezt eképpen értettem, és nem mást jelent.

mekklátja Creative Commons License 1999.03.15 0 0 63
Nos, elbéjé, hozzászólásod tartalma, de főleg a stílusa, lenyűgöző volt, gratula.

A te "okos" véleményedet nem inkább a témáról kellene kifejteni? Nekem semmi bajom azzal, ha nem értesz egyet a vélemenyemmel, de talán az ostobázás helyett meséld el azt is, hogy miért.

Ha pedig reagálsz egy hozzászólásra, akkor nem ártana pontosan tenni: úgy rémlik, a "szopós" kifejezés nem tőlem származik.

Azt pedig részletesebben kifejthetnéd - ha egyáltalán nekem szántad -, melyik dumámból vontad le azt a nagyon konkrét és érvekkel alátámasztott állításodat miszerint "...akik azt hiszik hogy egyedüli letéteményesei az emberi lény nevezetű valaminek, és mindent és mindenkit utálkozva elutasítanak, aki történetesen MÁS mint ők."

mekkÜdv

Előzmény: elbéjé (53)
bnoplwk2 Creative Commons License 1999.03.14 0 0 62
Nem az adott embert itelem el, hanem csupan egybizonyos viselkedest. Nem mondtam azt volt, hogy kurva anyjat minden homoszexualisnak, hanem azt, hogy deviancianak tartom az effele szexualis magatartast. Nem akarom oket kiirtani, csak valahogy arra szeretnek eselyt kapni, hogy minel szelesebb ivben elkerulhessem oket. Eljenek, viragozzanak, cask lehetoleg ne legyen kozom hozzajuk, ha nem muszaj. Mint irod de ha tudom, hogy a saját szubjektív véleményem nem feltétlenül közelíti meg a valóságot, akkor inkább lenyelem, de ha erintve vagy szemelyesen, no ezt nem kivanom neked, akkor nemigen leszel erre kepes...
Előzmény: leha (59)
zsuzsa Creative Commons License 1999.03.14 0 0 61
Szia Leha !
Most értem rá végigolvasni az egészet.
Szegényke, mennyire szeretne lány lenni!
dehát gyereket azt sose szülhet és nem hiszem, hogy az operált nemi szervek olyan jól müködnek mint az igazi.
Másrészt mit nem adnék, ha fele ilyen szép testem lenne/ megviselt a tegnapi megjegyzésed a mell keménységéről/
A hangja az gyenge a nőnek, de fantasztikus a megjelenése, el kell ismerni.
Érdekes, itt a többség milyen negativan minősiti.Volt nőnemű hozzászóló is?

Gap Creative Commons License 1999.03.13 0 0 60
Csatlakozom lehahoz. Egyetertek, Mester.
leha Creative Commons License 1999.03.13 0 0 59
összekevered a szezont a fazonnal!!!!
tehát te ezért utálod a homokosokat? nem az erőszakoskodókat, hanem a homokosokat? és ha egy fickó egy lányt erőszakol meg, akkor a kurva anyját minden heteroszexuálisnak? a te esetedben (amiért teljes joggal ki lehetne herélni az illetőt) nem az a lényeg, hogy homokos volt, hanem, hogy erőszakos.
kedvesbnoplwk2! nem vagyok ám mindig toleráns. a hülyeséget pl semmilyen módon nem tudom tolerálni. ez az én hibám. de ha tudom, hogy a saját szubjektív véleményem nem feltétlenül közelíti meg a valóságot, akkor inkább lenyelem, minthogy valakit elitéljek a mássága miatt
Előzmény: bnoplwk2 (58)
bnoplwk2 Creative Commons License 1999.03.13 0 0 58
de amíg nem az én seggem kell nekik, addig nem zavarnak No tudod engem kora kamaszkoromban egy ilyen joravalo mintapolgar, aki csak egy kicsit mas mint a tobbi, sot ez a massag ma mar sikk, hogy ne mondjam szexepil kis HIJAN MEGEROSZAKOLT. Bele kellet harapnom a mocsodek karjaba es csak az mentett meg, hogy gyorsabban futottam nala. Jo magamnak kerestem a bajt, mar tudom, 14 eves srac az ne jarkaljon le mindenfele pincekbe jatszani felkaru rablokkal este 10 utan....
Ja es meg valamit kedves leha, ha valamiben nem vagy erintett kurvara tolerans tudsz am lenni, ha kelooen egocentrikus vagy.
Előzmény: leha (56)
Gap Creative Commons License 1999.03.13 0 0 57
Arab, zsido, neger, homoszexualis, kommunista, indian,sarga vagyok, es radasul barna a szemem. Es tul sokat pofazok, vessetek meg!!!
leha Creative Commons License 1999.03.13 0 0 56
Valaha az is deviancia volt, hogy a nők szavazhatnak. Isten ellen való vétek minősítették az orális szexet, stb. De! Ez itt nem a hitgyüli! A duma lehet, hogy neked nem tetszik, vagy nem értesz egyet vele, de nem biztos, hogy áltoleráns. Lehet, hogy valaki jobban el bírja viselni a másik "hülyeségét", mint te. Ha szerinted az az öntelt és pökhendi, akit zavar, hogy olyan emberek minősítenek valamit - akár őt magát is -, akiknek közük sincs az egészhez, csak marhára ráérnek mást cseszegetni, ahelyett, hogy a saját házuk táján szétnéznének, akkor én is öntelt és pökhendi vagyok. Büszkén vállalom. Tudod, attól félek, hogy ha a buzikat kiutáltátok innen (esetleg a cigányokat, zsidókat, leszbikusokat, fetisisztákat, gerontofíleket), akkor majd jövök én is, mert kék szemem van (vagy barna). Mire jó ez a kirekesztő szemlélet olyanokkal szemben, akik neked valójában nem ártottak? (azt nem érzem elég oknak, hogy sértik a szépérzéked. Én nem szeretem a homoszexualitást. Ha egy szexpartiban egy fickó hozzám érne (akár csak véletlenül) nagyon szarul érezném magam (lehet, hogy hánynék), de amíg nem az én seggem kell nekik, addig nem zavarnak. És arra nem kaptam magyarázatot, hogy titeket miért?

leha

Előzmény: bnoplwk2 (54)
Gap Creative Commons License 1999.03.13 0 0 55
Na, akkor mar ide is irok, pedig ugy nezett ki, hogy ez a topic elsullyedt, es en meg ezert csinaltam a masikat. En tiszteletben tartom masok velemenyet, de megerteni nem mindig tudom. Mondjuk mit tehetnek a hermafroditak, ha ugy szulettek? Isten ellen lazadnak? Nekik mit kellene csinalni? Azok a palik akik nonek kepzelik magukat altalaban olyan felepitesu aggyal rendelkeznek, mint a nok, illetve elofordul, hogy a hormonhaztartasuk is hasonlo. Ezt orvosok mondjak, es eppen ezert van az, hogy nemely orszagban a tarsadalombiztositas csengeti a mutetuket, de ezt mar a masik oldalon kifejtettem. Ja, es ok biztos, hogy nem melegek, mert heteroszexualis partnert keresnek...
bnoplwk2 Creative Commons License 1999.03.13 0 0 54
En meg ezt az alliberalis altoleranciat utalom mar megbocsass. Igen is a homuszexualitas az deviancia. Es pliz tolerald azt ha valakinek az nem tetszik, ha emberek masnak akarnak latszani, mint amik. Emiatt az a bizonyos valaki meg nem feltetlenul ostoba. Azt mar csak felve merem ide irni, hogy tudod-e, hogy a homoszexualitas az Isten elleni totalis lazadas?
Mondod Hülyét kapok ezektől a pökhendi, öntelt emberektől.. mikozben az ontelt es pokhendi az te vagy...
Előzmény: elbéjé (53)
elbéjé Creative Commons License 1999.03.13 0 0 53
Nos, Mekklátja, szerintem pedig ha egyetlen érdeme van is a Friderikusznak akkor az éppen az, hogy próbálja tágítani azokat a - nálunk sajnos még -nagyon szűkre szabott tolerancia-kereteket, amit a te ostoba véleményed is képvisel. Hülyét kapok ezektől a pökhendi, öntelt emberektől, akik azt hiszik hogy egyedüli letéteményesei az emberi lény nevezetű valaminek, és mindent és mindenkit utálkozva elutasítanak, aki történetesen MÁS mint ők. Nem mondom az a "szopós" duma is igen intellektuális, klasszak vagytok nagyon!
Előzmény: mekklátja (41)
mal Creative Commons License 1999.03.13 0 0 52

Na, amikor elôször láttam a koncertfelvételt a haverommal, frankón rátapadtunk a képernyôre. Jó kis szopós bipsi, koromfekete haj, krómozott póráz a nyakán, a sparhelt sehol nincs az ilyen csajokhoz képest. El is képzeltük miképp lehetne forgatni. Késôbb tudtuk meg hogy mindez kézimunka. Na basszus, milyen kár érte, érdekességnek mindenesetre elmegy. Sexet végképp nem akarok egy átoperálttól, viszont ezt leszámítva az csinálnak amit akarnak. Egyébként a travesztiket simán ki lehet szúrni élôben. A VIII. kerületben lehet látni sokat. Ez van.

leha Creative Commons License 1999.03.13 0 0 51
Na! Majdnem elmerült, pedig Gap már nyitott ugyanilyen topicot.
Cute Creative Commons License 1999.03.10 0 0 50
Hat megintcsak leha rulez rulez rulez.
Mindig azt mondja szo szerint amit en is akarok mondani.

Off
Mi a kulonbseg a Fridi Show meg a Frei show kozott?
on

Előzmény: leha (31)
leha Creative Commons License 1999.03.10 0 0 49
kicsit eltértünk a témától, de ha ez baj, majd a topicgazda kitilt minket innen : ))
leha Creative Commons License 1999.03.10 0 0 48
az értelmes vita élesíti az elmét, tehát:

Én sem tudnám megtenni, amit Frikusz csinál, de nem vagyunk-e ezért életképtelenek? Már az evolúció sem a régi. Itt nem a mimikri, nem a gyors futás, hanem a sok pénz számít. Ő ezt meg tudja szerezni és meg is teszi. Az, hogy nem tartja sokra a nézőit és rajongóit lehet ellenszenves, de nem szól az inteligencia ellen. Nem feltétlen kell szeretnünk azt, amiből hasznot húzunk.
Hamár a példák ... SZVSZ a Frikusz és a drogdíler valahol lehet egy kategória: csak attól szedi le a sápot, aki bedől neki. A maffia már nem feltétlen csak a saját hülyeségedet használja ki ...
Sajnos van szerencsém az emberi hülyeséggel nap, mint nap találkozni és néha nagyon nem bánnám, ha a hülyeségük nem csak nekem okozna külön problémát, hanem nekik is. És az is igaz, hogy a homokosokkal, zsidókkal, cigányokkal, stb toleránsabb tudok lenni, mint az ostobákkal.

Előzmény: mekklátja (47)
mekklátja Creative Commons License 1999.03.10 0 0 47
Kedves leha!

Még több dologban egyetértünk!

1. Valóban több - majdnem minden - oldalról dől.

2. Szerintem is érdekes, hiszen az érdektelen emberre az ember szót sem veszteget, még elítélőt sem.

Azonban én valahogy úgy vagyok az emberek hülyeségével, hogy nem szeretem mekklovagolni, hasznot húzni belőle (más tészta, persze, a rosszindulatú hülyeség). Főleg nem úgy, ahogy ő, mekk egyéb nagyformátumú tv-s értelmiségiek teszik. Vagyis, az emberek alantas, közönséges, szenzációéhes stb. ösztöneire/tulajdonságaira apellálva olyan, silány minőségű, nulla eszmei értékeket képviselő műsorokat gyártani, amelyek találkoznak ezekkel az igényekkel => sok ember nézi azokat => a nézettségi index magas => dől a reklámpénz. Tehát SZVSZ magában véve az a tény, hogy sokat keres, az én szememben nem elismerésre méltó valami, nekem fontos az is, hogy mivel keresi a csatár azt a sok pénzt. A maffiózó, a bérgyilkos, a drogdealer stb. is sokat keres, mégsem ismerem el a nagyságát!
A H. friderikuszét mekk plusz azért sem, mert a fent említett alantas ösztönöket mekklovagolva keres sok pénzt, ugyanakkor beképzelt, pökhendi és felfújt hólyag, aki azt képzeli magáról, hogy valami nagyot csinál - pusztán azért, mert dől érte a pénz . Ugyanakkor azokat az ( egyébként tényleg lenézni és mekkvetni való) embereket lenézi és mekkveti, akiknek a saját alantassága következetében a nagy zsugát köszönheti. Sőt, mint alant említettem, vérlázító módon gúnyt is űz belőlük. Undorító mentalitás - még ha azok mekk is érdemlik -, semmivel sem különb amazoknál.

mekkÜdv

Előzmény: leha (46)
leha Creative Commons License 1999.03.10 0 0 46
Mekklátja:
Nem kevés dologban egyetértünk, azonban ...
Nem csak a TV-ből dől a hülyeség. Említhetném a rádiókat, az ujságokat, a jófajta, futószalagon készült habos-cukros, evelonmarsosrobinkukkos könyveket, a salyát hangjukon véletlenül sem megszólaló zenekarokat, de még az embereket is az utcán, akik egy lépést sem tesznek úgy, hogy másnak ne ártsanak. És mi lesz, ha dühöngök, meg kurvaanyázok? Maximum a saját vérnyomásomat kell újra beállítani.
Frikusz érdekes ember. A többi ember hülyeségét lovagolja meg; én hiába rühellem azt, amit csinál, el kell ismerni, hogy jól keres vele. azért-e, mert igényes (nem), vagy mert a vevői hülyék, anyagi szempontból tangenciális kérdés. Hogy meleg, vagy sem, nem érdekel. Hogy reklámozza, vagy sem, az meg azért nem érdekel, mert nekem is tetszik, ha egy nő reklámozza, hogy nem meleg, hagyja, hogy kivillanjon a melltartója, szexisen öltözködik. Ha meg egy nőnél tetszik, milyen alapon ugatnám le a Frikuszt? Hogy neki Danából csak annyi cseppent le, hogy átoperálták, annak két oka lehet: nagyon jól tudta, hogy a nézőit nem érdekli Dana énektudása, csak az átoperálás (valószínű), vagy tényleg primitív (nem szeretem, de be kell látni, hogy nem az).
Előzmény: mekklátja (45)
mekklátja Creative Commons License 1999.03.10 0 0 45
Kedves drhv!

Tökéletesen 1etértünk!

Én is ezt a taktikát követem - ezért még tv-m sincs. Néha azonban itt-ott csak be van kapcsolva a szennykasztni...

Sok olyan műsor van, amit elvből nem is néznék - nagy részük az RTL-en - ezek között is kitüntető helyet foglal el a H. friderikusz szennyözöne, ripacskodása és H. haverjainak sztárolása :o((((

mekkÜdv

Előzmény: drhv (42)
DESTROYER Creative Commons License 1999.03.10 0 0 44
Egyetértek Drebin hadnagy, szerintem is érdekes az egybeesés...Dana nem rulez(pedig a plasztikai sebészek tényleg jó munkát végeztek...)
Előzmény: Frank Drebin (28)
Degeczi Creative Commons License 1999.03.10 0 0 43
Hat ez a legutobbi musor tenyleg erdekes volt ilyen szempontbol.
Jo, szegeny oreg VPali bacsi feltehetoen normalis erdeklodesu, de amint lathato mar nem sok vizet zavar. Lorinc Laszlorol szinten nem nyilvanvalo, hogy meleg lenne.
De a tobbiek! Tenyleg ugy nez ki, hogy a vendegek/asztaltarsak kivalasztasanal lenyeges elem, hogy buzi legyen.
Előzmény: mekklátja (41)
drhv Creative Commons License 1999.03.10 0 0 42
Én a kérdést egyszerűen elintézem:

NEM NÉZEM A MŰSORT.

Így nem idegesítem magamat azon, hogy ki kit kettyint seggbe, meg egyéb ilyeneken (Csonka Pici).
Ezt minden kedves Tasztaltársamnak mondom. A szar műsorokat nem kell nézni.

Előzmény: mekklátja (41)
mekklátja Creative Commons License 1999.03.10 0 0 41
Hogy kinek milyen a szexuális irányultsága, valóban magánügy. Ha Dana átoperáltatja magát, az is magánügy. Mindaddig, amíg az ember azt a magánszférájában tartja és nem veri nagydobra.
Abban a pillanatban azonban, ahogy mindez a képernyöre kerül, már nem az. Még akkor sem, ha kereskedelmi televízióról van szó.

Véleményem szerint itt nem Dana átoperálása a fö kérdés, itt megint csak az általam mélységesen utált Friderikusz a húnyó. Egyszerüen felháborítónak tartom a homoszexualitás és egyéb "másság" olyan reklámozását, mint amit ö müvel. Az meg egyenesen cinikus provokáció a homoszexuális Friderikusz részéröl, hogy nönapi felvezetéssel müsorának slusszpoénja - a nök tisztelete jegyében - az átoperált Dana. Mintha, szánt szándékkal, pökhendi módon a nézök pofájába vágná: nézzétek, ez a véleményem rólatok, egyébként meg azt teszek, amit akarok - a ti pénzeteken.

A franc essen bele - szó szerint...

mekkÜdv

bnoplwk2 Creative Commons License 1999.03.09 0 0 40
Ennel sokkal egyszerubb es prozaibb az ok. Az Izraeli Allami TV az EBU [European Broadcastibg Union] tagja. Az Eurovision Dalfesztivalt pedig az EBU szervezi. Gyerekek ez ilyen egyszeru, nem kell ebbol semmifele faji kerdest rendezni. Az Izraeli popzenerol meg sajnos a germancentrikus kereskedelmi radiok jovoltabol vajmi keveset tudunk. En Pl Ofra Haza-t szerettem. Dana songja a '70-es evek beli Kessler noveres, Baccaras, Szucsjuditos playboydisco hangzasvilaga okan nem lopta magat a szivembe. Nem dal szerintem az amiben a refrain 9x hangzik el es verse szinte nincs is benne, helyette nemegesz 10 sec-es bridge-ek vannak... [Az 1. perc vegen unalmassa erdektelenne valik az egesz. Ennel a nagyon kozepszeru Kozso batyanj is tobbre kepes]
Előzmény: leha (31)
sosav Creative Commons License 1999.03.09 0 0 39
Még egy kis adalék,a mai izraeli fiatalok igen nagy hanyada,nem vallasgyakorlo nagyon is vilagi életet élnek(ok az ugyn. "hitetlenek"-a masik oldal szerint, akikkel igen sok problémajuk is van...)Kulturajuk ha jol megnézed nagyon is hasonlit arra amilyet barmely europai nagyvarosban talalnal.Jart mar vki Izraelben?Mert Izrael mint allam és politikaja nem egyenlo az emberekkel akik ott élnek...
Dana-rol meg annyit hogy nekem aztan édes mindegy kinek mi van a laba kozott.Az biztos hogy igy nagyobb a hirverés korulotte,valoszinuleg anyagilag is megtérul és akkor mi van?Tul sok itt a gyulolkodo hang,szzerintem ez egy személyes valasztas.Az biztos hogy az eredmeny nem fogja befolyasolni az életunket,ha csak nem annyiban hogy a nagyvilag szamara ez (lassan ugyan) de egyre elfogadottabb dolog lesz,lehet hozongeni de mi értelme van?Szamomra ez ugy hangzik mint az osszes tobbi vaskalapos erkolcs-csosz megnyilvanulasa.
Előzmény: leha (35)
leha Creative Commons License 1999.03.09 0 0 38
pedig én szeretem az egyszerű dolgokat. ha nem tetszik, nem nézem, ha leszbikus, nem csapom neki a szelet. ha valami kötelező, ami rossz, vagy amit utálok, akkor meg a K. anyját! de amíg fakultatív, mitöbb opcionális, hogy melyik adón melyik trágyát nézem?
...
Előzmény: fczigony (36)
X polgártárs Creative Commons License 1999.03.09 0 0 37
1. Ha nem tudnád, hogy férfi...
Ajánlott film : Crying game
2. Törökország, Azerbajdzsán, Kazahsztán, azt hiszem mind Európai futbalcsapatok.
3. leha 1999-03-09 19:01:59

x polgártárs

Előzmény: fczigony (34)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!