Keresés

Részletes keresés
Így működik

Bővebben az új keresőről

Erika Hartvein Hartmanné 2 napja © 21088

Esküvőre, rendezvényre, szülinapra, keresztelőre stb. gyümölcsasztal készítést, gyümölcs és zöldségfaragást vállalok! 
Írj üzenetet, az árban megegyezünk!

Erika Hartvein Hartmanné 2 napja © 21087

Kedves Jegyespár!!! :)

 

Ha szeretnétek, hogy az esküvőtökön legyen valami meglepetés, valami érdekesség ami egyben ízletes is és emlékezetes marad a násznép számára, akkor rendeljetek tőlem gyümiasztalt!!! ;)

A sütemények mellett rendszeresen nagy sikert arat a friss, ízletes, mutatós gyümölcsasztalom, amit korrekt áron, én nagyon szívesen elkészítek nektek!!! :)


Amennyiben felkeltettem az érdeklődésedet itt tudsz érdeklődni: 

https://www.facebook.com/pages/Gy%C3%BCm%C3%B6lcsasztal-k%C3%A9sz%C3%ADt%C3%A9s-korrekt-megfizethet%C5%91-%C3%A1ron/708740679163557

 

Ha tetszik a munkám és lájkolod az oldalom azt is nagyon szépen megköszönöm!!!

 

További jó készülődést és sok boldogságot kívánok nektek!!! ;)

 

Üdvözlettel: Erika

Aga 2 napja © 21086

csak apróság, de akinek nem fontos az esküvője és ejj ráérünk arra még mentalitással az utolsó pillanatban keres szolgáltatókat (mert ugye ceremónia mestert egyáltalán nem kértetek fel) és egy mekkmestert bérel fel, az ne panaszkodjon, ha azt kapja, ami várható ilyen esetben. A ceremónia mester nem DJ a fotós nem ceremónia mester, stb...

 

ez a történet előre borítékolható volt... és gondolom került vagy 50-60eft-be... mellesleg meghallgatnám a történetet a másik fél szemszögéből is.

Előzmény: dlilla (21084)
KissMe 4 napja © 21085

Ne haragudj, de te komolyan gondolod, hogy egy DJ, akit az esküvő előtt három héttel kérsz fel, az megfelelően le tud bonyolítani egy ilyen eseményt????? Nem hiszem el, hogy ilyen formában adsz hangot az elégedetlenségednek, miközben egy DJ-nek köze sincs a ceremóniamesterséghez, az egy dolog, hogy annak is felkértétek, de ki mondta, hogy ért is hozzá? Nem beszélve arról, hogy szerinted pár nap alatt fel lehet készülni egy tök ismeretlen ember esküvőjére, az egész nap programjára, az általatok kitalált játékra, arra, hogy melyik vendéget hova és mikor kell terelni, miközben senkit sem ismer? Ti több hónapon keresztül szerveztétek, és elvártátok volna, hogy ő rövid idő alatt betéve tudjon mindent?

Az, hogy DJ-ként is leszerepelt, az már más dolog, de lehet, hogy nem véletlenül nem tudta teljesíteni a kéréseiteket. Már bocsánat.

Előzmény: dlilla (21084)
dlilla 4 napja © 21084

Sziasztok!


Szeretném Veletek megosztani a saját esküvői Dj-nk történetét, akivel egyáltalán nem voltunk elégedettek. Mivel az eredetileg felkért Dj lemondta az esküvőt előtte 3 héttel, és Dj Cserhalmi Györgyöt ajánlotta maga helyett, mondván, hogy ő az országban az egyik fellelhető legjobb Dj, életműdíjas, hatalmas tapasztalattal rendelkezik, és ráadásul ő oktatja a legtöbb Dj-t is. Ez így elég jól hangzott, találkoztunk vele, minden kérésünkre azt mondta, hogy természetesen teljesíti, minden menni fog, amit megbeszéltünk. Nem csak mint Dj, hanem mint ceremóniamestert is felkértük. Aztán az esküvő napján jöttek a hatalmas csalódások...
Csak néhány probléma, felsorolásszerűen...
- nem tudott felöltözni tisztességesen
- a templomba nem terelte be az embereket a szertartás előtt, holott ez lett volna az első feladata
- a szertartás utáni gratulációkat - fotózkodást is neki kellett volna levezényelnie, de csak erőtlenül próbálkozott, nekünk magunknak kellett "összekurjongatni" az embereket
- nekünk a férjemmel át kellett menni a polgári szertartás helyszínére pár perccel korábban, mint a vendégeknek, neki kellett volna átterelni mindenkit, ez sem történt meg
- a polgári szertartás előtt el kellett volna búcsúznia azoktól, akik csak az egyházi szertartásra voltak meghívva (aki jött a polgárira, az vacsoravendég is volt), ehhez képest többen is jöttek a tömeggel a polgárira, akiknek nek kellett volna, és ez a vacsorára való átvonuláskor nekünk is, és ezeknek a vendégeknek is roppant kellemetlen volt
- a vacsorára egy folyosón kellett volna átterelnie az embereket, ez sem történt meg, mi hárman a férjemmel és az anyakönyvvezetővel álltunk, mint Bálám szamara, és vártuk ma vendégeket, akiknek nem szólt, hogy kövessenek bennünket...
- a mi bevonulásunkat is elszúrta, mindenki pezsgővel a kezében várt minket, bevonultunk, erre ő: "Tapsoljuk meg az ifjú párt!" - az persze egy pillanatra sem tűnt fel neki, hogy pohárral a kezében nem tud senki tapsolni
- az este folyamán még sokszor leszerepelt, mint ceremóniamester, például az egyetlen játékot, amit kértünk, olyan hosszúra húzta, hogy már mi magunk is untuk, ráadásul közben bent állt a Dj-pult mögött, és úgy viselkedett, mint egy elsős gimnazista, akit először küldenek ki tömeg elé szerepelni...
- a zene az este folyamán elég gázos volt, előre küldünk neki egy hosszú listát arról, hogy milyen jellegű zenéket szeretünk, miket játsszon le, erre azt mondta, hogy így már látja, hogy milyen a zenei ízlésünk, és rendben lesz - ehhez képest 1 db olyan számot játszott, amit kértünk, amúgy pedig amit nyomott, kiözelében sem volt a kéréseinknek, ráadásul borzalmas zenéket játszott, és amikor kértük (nagyon-nagyon sokszor!), hogy mást játsszon, csak bólogatott, de nem történt változás...
- ugyanez igaz a hengerőre, annyira hangosan játszotta a zenéket, hogy az ember a saját gondolatát nem hallotta, és hiába kértük, hogy halkítsa le...
És ezek csak kiragadott példák abból a sok-sok hibából, amit elkövetett, mint ceremóniamester és mint Dj.
Tehát csak azt tudom ajánlani Nektek, hogy DJ CSERHALMI GYÖRGYÖT SOHA NE HÍVJÁTOK AZ ESKÜVŐTÖKRE ZENÉLNI!!!!!

ssüünnii aug. 1. © 21083

INGYEN elkészítem a kedvenc esküvői képetekből/képeitekből a következőkből valamelyiket:

- leporello album scrapbook technikával

- egy kedvenc képből lakásdekoráció a falra

- gyűrűvel összefogott fotóalbum

 

Ha szeretnéd kipróbálni, elvégre mit veszíthetsz, küld el a kedvenc képedet vagy képeiteket az esküvőről a groszevi79@gmail.com e-mail címre.

Anetti85 júl. 18. © 21082

Sziasztok! Most volt az esküvőnk és nagyon jó szívvel ajánlom a virágszép dekorosokat ha valaki még nem tudja kivel dekoráltasson. Nagyon szép munkát végeztek, nagyon aranyosak, megbízhatóak és mindezek mellett az ár is kedvező.

Esetleg ha sátorban szeretnétek tartani a lakodalmat a Vióka kft-t ajánlom. Több helyről is kértünk árajánlatot és ők voltak messze a legkedvezőbbek és szintén megbízhatóak.  

Ritasmink júl. 15. © 21081

Kedves menyasszonyok!

 

Ha szeretnétek igényes, szép sminket vagy a vendégseregnek alkalmi sminket, keressetek bizalommal.

Professzionális sminktermékekkel dolgozom.

Referencia munkáimat itt találjátok:

https://www.facebook.com/ritatothsmink?ref_type=bookmark

fvcc júl. 11. Creative Commons License 21080

... és szeretnek fakó képeket készíteni. profi módra

 

Előzmény: Dudus22 (21079)
Dudus22 júl. 10. © 21079

Kedves Mindenki! 

 

Ajánlom figyelmetekbe, akiknek fotós-videósra van szüksége: www.reflektimage.com vagy facebookon https://www.facebook.com/Reflektimage.page 

Nagyon profik, kedvesek és közvetlenek. 

Kapcsolattartó száma Magyarországon: +36 20 506 69 89

Perfect Show Band júl. 10. © 21078
RIKA424 júl. 3. Creative Commons License 21077
Előzmény: kirsty (21076)
kirsty jún. 29. © 21076

Egy kicsit megakadtam a helyszín keresésben. Tudnátok nekem segíteni? 100 fős esküvőre keresnék egy olyan helyszínt Budapesten vagy a környékén ahol szép zöld környezetben lehetne megtartani a polgári szertartást, modern, fiatalos a terem és a környéken van szálláslehetőség. Minden ötletet előre szívesen fogadok :) 

Lakodalom-rendezvény jún. 26. © 21075

Kedves Házasulandók!

 

Ha nem tudjátok, hogyan fogjatok hozzá az esküvő szervezéséhez, vagy szeretnétek tudni a szolgáltatók (zenekarok, vőfélyek, fotósok-videósok, rendezvényhelyszínek, stb) milyen árakon dolgoznak, akkor küldjétek be az esküvő néhány adatát a www.lakodalom-rendezveny.hu oldalon keresztül az "Ajánlatkérés" űrlap segítségével, majd nézegessétek a potenciális szolgáltatóktól kapott árajánlatokat.

 

Ingyenes és kötelezettségmentes, sőt szeptemberben pénznyereményt sorsolunk a portál szolgáltatását igénybe vevők között!

-Luxus Car Jaguar- jún. 24. © 21074

Fontos Önnek az exkluzív megjelenés, vagy csak egyszerűen szeretne a legszebb autóval megérkezni, hogy minden szempár Önre szegeződjön?
Nálunk garantáltan megtalálja álmai autóját!


Cégünk fő profilja az esküvői luxusautó bérlés sofőrrel, valamint nagy szakértelemmel vállaljuk leány-legénybúcsúkra, üzleti utakra, bálokra és egyéb rendezvényekre való utazás lebonyolítást is.

 

WWW.LUXUS-CARS.WEBNODE.HU

 

                                                           

                                                   

 

 

A Luxus Cars Jaguar az országban egyedülállóként foglalkozik hófehér jaguárok bérbeadásával. A Jaguár ezen R-es típusából fehér színben, jelenleg a cégünknél lévő kettő darab található Magyarországon!

A méltán elhíresült hófehér Jaguár egyedi megjelenése minden esküvői stílushoz igazodik a retrótol a legmodernebbig, fehér színe pedig szintén minden stílussal össze illeszthető az esküvők alapszíneként.

Szeretnék, ha minden szempár Önökre szegeződne mikor megérkeznek az oltár elé? Sokat emel rendezvénye fényén egy elegáns és ritka luxusautó, amely egyedi megjelenése olyan eleganciát sugároz, ami nemcsak Önt, de a környezetét is elkápráztatja majd.

 


OLVASSA TOVÁBB HONLAPUNKON A JELENLEGI AKCIÓKAT, és a további érdekességeket:

 

WWW.LUXUS-CARS.WEBNODE.HU

bekofoto jún. 23. © 21073

Kedves Jegyespár!

 

Először is engedjétek meg, hogy gratuláljak a döntésetekhez!

Amennyiben igényes, érzelmekkel teli fényképekben szeretnétek elmesélni esküvőtök történetét, látogassatok el hozzám: https://www.facebook.com/bekojozseffoto vagy http://bekofoto.blogspot.hu .

Ha megtetszettek a képeim, a bekojozseffoto@gmail.com e-mail címen vagy telefonon kérhettek további információkat kedvezményes ajánlatimról.

 

Üdvözlettel: Bekő József

 

                

bekofoto jún. 23. © 21072

Kedves Jegyespár!

 

Először is engedjétek meg, hogy gratuláljak a döntésetekhez!

Amennyiben igényes, érzelmekkel teli fényképekben szeretnétek elmesélni esküvőtök történetét, látogassatok el hozzám: https://www.facebook.com/bekojozseffoto vagy http://bekofoto.blogspot.hu .

Ha megtetszettek a képeim, a bekojozseffoto@gmail.com e-mail címen vagy telefonon kérhettek további információkat kedvezményes ajánlatimról.

 

Üdvözlettel: Bekő József

Ferrarifan28 jún. 14. © 21071

Kedves Fórumtagok.

 

 

Esküvői témájú oldalt szeretnék készíteni. (Cikkek, képek, videók, babonák, rendezvény helyszín bemutatók, stb. stb.) A legrészletesebben bemutatva ezt a nagyszerű eseményt. 

Olyan vállakózó kedvű embereket keresek akik hobbi szinten szeretnének részt venni egy ilyen oldal életre keltésében, szerkesztésében.

 

Akit érdekel ez a téma és látna fantáziát benne az írjon a zoltanzoltan30@gmail.com e-mail címre.

Szandy&Lacy jún. 12. © 21070

Sziasztok!:)

Segítsetek mert már totálisan elvesztem:( Bp környékén keresek 70 km-en belüli esküvői helyszínt... a lényeg h a fotózásra legyen jó helyszín. Gondoltam Tihanyra de ott nem sok lehetőség van szerintem, Hatvan volt a másik de annyit nem fizetek a kastélyért, Turai már nagyon romos, szeretném ha nem egy féle lenne pl egy kertbe-parkba hanem lenne egy tó legalább mert a vasútállomás az alap része nálunk h benne legyen... Balaton elejébe tudtok valamit? Köszönöm ha írtok ötleteket:) 

képfaragó jún. 5. © 21069

Esküvő fotózás: korrekt ár, tudás, számla és amit szeretnél. Honlap: www.fenykepes.hu

Makláry Zoltán: 30-4088109

Király Nelli és Dalma jún. 4. © 21068

Kedves Jegyespár!!!

 

Készülődtök az esküvőre,de se időtök,se tapasztalatotok az esküvőszervezéssel kapcsolatban? Nem szeretnétek egy csepp galibát sem az esküvőtökön??  Szeretnétek ha minden szolgáltató össze lenne hangolva a nagy napotokon?

Akkor keressetek fel minket bátran,szívesen segítünk a tervezéstől, egészen a lebonyolításig!!

Nézzetek utána honlapunknak is!!

Szabó-Dékány Dalma és Király Nelli

06906915229

06703830118

 

www.kiralyieskuvok.hu

csakesz2 máj. 28. © 21067

Sziasztok!

 

Ha bárkinek aktuális mostanában az esküvői dekoráció, akkor jó szívvel ajánlom Mangra Adrit és Papp Andit. Mindent meg lehet velük beszélni, nagyon rugalmasak és kedvesek:


Mangra Adrienn 06 30 955-6929 

Papp Andrea 06 20 339-0768 

E-mail cím: mindeneskuvo@gmail.com 

https://www.facebook.com/egyedieskuvoidekoracio 

Weboldaluk: http://eskuvoidekoracio.org/ 

Sok boldogságot! :-)

Kiro19 máj. 28. © 21066

Kedves Esküvőre Készülök,

 

Nem rég még én is esküvőre készültem, de sajnos már ennek vége.
Viszont szeretnék segíteni azoknak akik gyorsan szeretnék megszervezni életük legszebb napját!
Felszabadult egy időpont 2014. augusztus 16-ára a Ramada resort Aquaworld legfelső dunára néző külön termében egy 100 fős esküvőre.


Remélem sikerül valakinek örömet okozni!

 

Kérlek segíts, hogy minél több emberhez eljusson a hír!

 

Köszönettel:

Király Zsolt
0620385388

Dancika1 máj. 27. © 21065

http://www.infoboom.hu/infobonbon/316-lagzin-voltunk

 

Esküvői téboly a Vendég szemszögéből! 

Olvassátok szeressétek!!!

LeszLee máj. 22. © 21064

                                                                                                Esüvőfotózás szeretettel!

 

 

                                                                                          

 

 

                                                                                                 www.antalphoto.com

 

                                                                         https://www.facebook.com/AntalLaszloPhotography

zsöller máj. 22. © 21063

Vőlegények figyelem! 

Ha Nálatok is fennáll az a helyzet, hogy a menyasszony magasabb lenne a nagy napon, akkor tudunk egy lehetséges megoldást kínálni! 

Kattints az alábbi oldalra és iratkozz fel, ha érdekel! 
http://www.ciporefel.hu 

Hamarosan indulunk!

Erzsi76 máj. 20. © 21062

Sziasztok!Szeretnék nektek ajánlani egy ékszer boltot. Én innen rendeltem a gyűrűnket, szerintem érdemes megnézni, nagyon ajánlom őket. Gyönyörű szép darabok vannak és nagyon jó árakon.

https://www.silver.ag/hu/ez-st-ekszerek-1/ezust-gyuruk/eljegyzesi-gyuruk-kovekkel/

www.davidfoto.hu máj. 16. © 21061

Nagy Dávid vagyok, Esküvői fotós.

 

 

Minőségi Esküvői Fotózás  professzionális felszereléssel (full frame). 

 

Az esküvői csomag összeállítása, és annak árának meghatározása (normális keretek között) a megrendelő kérése alapján történik.

 

 

Segítségként a leggyakoribb igényeknek megfelelően összeállítottam néhány csomagot, ami a weboldalamon megtalálható. 

Részletes egyeztetés keretében, kérlek keress telefonon, vagy e-mail-ben!

 

 

Üdvözlettel: Nagy Dávid

  http://davidfoto.hu/

   info@davidfoto.hu

    06-20/946-3069

           <><

Kicsilany! máj. 16. © 21060

Sziasztok!

 

Ha szertartásvezetőre van szükségetek, mert külső helyszínen, vagy különleges napon, napszakban akarjátok kimondani az Igent, és az anyakönyvvezető drága, macerás, sablonos vagy nem vállalja, ajánlom figyelmetekbe Molnár Mea szertartásvezetőt és ezt az oldalt:

Így lesz felejthetetlen az Igenetek.

 

http://szertartas.webnode.hu/

Krisztinakitty máj. 3. © 21059

Üdvözöllek titeket!

 

Van egy nagyon jó ajánlat esküvőre(én már rendeltem is az enyémre :) ami június végén lesz.) Hidegtál akció van,ingyenes kiszállítással  http://www.napitipp.hu/tippek/szabadon-valaszthato-hidegtal-5-fo-reszere-hazhoz-szallitassal-kupon  

 

Én már vettem egyet próbából kihozták, korrektek voltak,nagyon jó ízű volt az étel, ajánlani tudom esküvőre vacsi után vagy uzsira vagy bármilyen alkalomra. Siessetek mert holnap lejár az akció.

 

 

Üdvözlök mindenkit és sok boldogságot mindenkinek :) Hornyák Kitty