Sziasztok! Ezt a Hypoxi edzést próbálta már valaki? Állítólag háromszor hatékonyabb, mint egy sima fogyasztóedzés, igaz ez? A közelemben van is egy hely, ahol ki tudnám próbálni (Re-Form Stúdió), de nem tudom, hogy egyáltalán érdemes-e. Köszönöm, ha olyan ír, aki már részt vett ilyenen. Üdv, Kata
Nekem a Bársony orvosi központ kezeléseivel sikerült karcsúsodnom. Segítettek lebontani a zsírt, nálunk jó környezetben és hangulatban tudtam elérni a kitűzött végeredményt. Bár még ezt meg is kell tartani, de azon vagyok ;-) A velashape-et csak ajánlani tudom, nekem ez lett a kedvencem.
Sziasztok! Nekem alakformáló edzéssel sikerült nagyon sokat, fogynom :D Rám se ismertek a barátaim, amikor legutóbb találkoztam velük. Az edzés elég kemény, guggolások, kitörések és hasizom-fejlesztő gyakorlatokat végzünk. De megéri az erőfeszítés, hiszen a hasam szinte már lapos és olyan feszes és kerek fenekem lett, hogy még a nádszál modellek is megirigyelnék! Zenére, csoportosan sokkal könnyebben megy, mint amikor még otthon gyakoroltam, szóval, ha valakit érdekel: https://www.oxygenfay.hu/szolgaltatas/alakformalo-edzes
Végre visszajöhetek ide azzal amiért anno idejöttem - minthogy a "pucor" pocakot jelent, és azzal többé nem rendelkezem, kénytelen voltam nicket váltani :)
Nagyjából annyi, hogy utóbb sok éven át próbálkozgattam ketogén kajálással illetve Maffetone-módszerrel, részsikerekkel. Nagy azért ezek jelentősége, mert megalapozott annak, hogy miután húsvétkor elkezdtem szigorúan használni a MyFitnessPal-t (plusz Garmin fénix3 plusz wifis személymérleg), eléggé tudtam, merre menjek.
Heti 1kg ment le, a zsírból fogyás aránya egész parádés volt. Sajnos csak BIA mérést (cardiocontrol) tudok összevetni a későbbi DEXA (budai egészségközpont) adataival, de biztosan 80% fölötti.
Azonban van egy kis probléma (ami miatt lassan be is fékezem a projektet). A bőröm néhol zacskósodással fenyeget. Vajon a lassítás elég lesz neki (mondjuk a következő fél évben nem heti hanem havi 1kg), hogy lekövesse a zsírszövetzsugort?
Utoljára 28 éve voltam könnyebb, akkor 91 kg-ról fogyva idáig. Van olyan, hogy ezek az oldtimer zsírsejtek már csak ürülnek, de nem oszlanak, vagy ilyesmi?
Számomra óriási meglepetés volt, amit egy gödöllői alakformáló szalonban tapasztaltam. Komoly szakmai tudással, hihetetlenül alapos segítséggel várják a vendégeket. Olyan orvostechnikai eszközöket használnak, amikben én ezelőtt igazn sosem hittem de az eredmény magáért beszél. Minden centit és leadott kg-ot dokumentálnak, kérésre egyéni étrendet is állítanak össze, szuper a hangulat, bármikor bármiben segítenek! Aki nem szereti a tömött edzőtermeket és a bömbölő zenét, és tényleg szeretne fogyni, annak nagyon ajánlom: Alakformáló szalon Gödöllő
Hosszan tartó alakformáláshoz életmódváltás is szükséges. Ehhez pedig érdemes a táplálkozást és a mozgást összehangolni. Hasznos tanácsok arról, hogy mit is igényel a szervezet a különböző mozgásformáktól, milyen tápanyagot fontos bevinni, miből mennyit:fehérje, szénhidrát, zsírok, illetve vitaminokat, ásványi anyagokat hogyan miből érdemes pótolni.
Robzon nagyon "funkcionális" lett. :) Master Instructor az RKC ( Russian Kettlebell Certification) rendszerében, illetve Team Leader a hozzá tartozó saját testsúlyos rendszerben. Németországban, illetve Európában. Itt van a honlapjuk: http://kraba.de/
Ki mondta, hogy a pizza vagy a túrógombóc nem lehet diétás?A mézeskalácsot is lehet büntetlenül habzsolni? Egészséges, diétás, kényeztető finomságok és egy új zsírégető alakformáló technológia. Ezekről szól oldalunk. :) https://www.facebook.com/narlkokai/
Vanegy barátom, Attila. Valaki kihívta őt egy "fogyiversenyre", minimum -10 kg 90 nap alatt, melyre a termék forgalmazója fisszafizetési garanciát vállal...
...és ezekután Attila barátom hadjáratot indított és engem is "kihívott", hogy a Projeckt 10 -zel 90 nap alatt fogyjak le 5 Kg -ot...
A kihívást ÉN IS elfogadtam!!! (erről videóat a facebook oldalamon láthattok is)
...éééés most kihívunk Titeket is, hogy fogyjunk le együtt!
Nemsokára berobban hazánkba is az Amerikában már hatalmas sikert aratott CHALLENGE...