Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

marki92 Creative Commons License 2018.05.02 0 0 161

Sziasztok!

Én egy győri autóiskoláról írnék véleményt. Hátha néhány győri olvassa a véleményemet:)

A Qualitat/Qualität iskolánál voltam. Egy dízeles Citroën zx-hez kerültem és azt az oktatót nem ajánlom senkinek. Már a második órán kiabált végig, fenyegetett, hogy megüt ha nem szedem össze magam, nagyon ellenszenves volt. És nagyon primitív.

Ezért őt ki is dobtam és kértem az iskolától egy új oktatót. Az új oktatónak  egy szürke Suzuki vitarája van. Ő nagyon türelmes, bárkinek merem ajánlani.

A suli összességében rendben van. Az elsősegélyt is jól szervezték.

anabana 114 Creative Commons License 2018.03.15 0 0 160

Kedves Anna!

 

Megkérdezhetem, hogy ki volt az oktatód a 24-esnél? Az öreg tulajdonossal volt esetleg tapasztalatod? Sokat segítenél, mert még most kezdeném a gyakorlatot. Köszönöm előre is, Üdv, Panka

Előzmény: kisanna01 (157)
dömetotojka Creative Commons License 2018.03.01 0 0 159

Sziasztok,

 

Én is a Mazsolánál tanultam. Sikerült egy szuper oktatót kifognom, Gedeon Ádámot. Hihetetlen türelmes, alapos, és jófej volt végig. Mindent elmagyarázott, soha nem emelte fel a hangját. Nekem rengeteget segített, hogy végig támogató és segítőkész volt velem. Még parkolni is sikerült megtanulnom parkolni, pedig nagyon nem ment az elején :D De addig gyakoroltunk, amíg megértettem. Sokat számít szerintem, hogy ki mellett ülünk a tanulás közben. Amúgy ahogy hallom másoktól, sokan váltanak oktatót tanulás közben... nekem szerencsém volt vele:) 

fulljogsi Creative Commons License 2018.02.27 0 0 158

JELENTKEZZ AKCIÓS KÉPZÉSÜNKRE ONLINE VAGY SZEMÉLYESEN MÁRCIUS 16-IG a www.fulljogsi.hu oldalon!
Vezess, fizess rugalmasan a FullJogsi-nál, ONLINE Kresz tanfolyam bármely jogosítvány kategóriánál! Részletfizetési lehetőséggel! 
Minden sikeres vizsgázó 35.000 Ft-os üdülési utalványt kap a Hotel Aphrodite **** -be!

kisanna01 Creative Commons License 2018.01.27 0 0 157

A zuglói 24-es Autósiskolát én sem ajánlom senkinek. A kresz tanfolyam semmit nem ért, a pénzemért még egy fénymásolatot se kaptam, csak azért sikerült a vizsga, mert megtanultam a saját könyvemből és egy letöltött gyakorló programmal.

Az egészségügyi "tanfolyam" szintén pocsék volt, egy szexista, borzalmas oktatóval, 20+ ember bezsúfolva egy pici levegőtlen terembe, mondanom se kell, a 6000 Ft-os díjért 4 oldal fénymásolt tételsort kaptunk a vizsgára, meg persze a csekket...

A gyakorlati oktatás mindennek a teteje. 30 óra vezetés után alig 300 km-en voltam túl, amivel az oktatóm azt mondta, az átlag középmezőnybe tartozom, nyilván minél kevesebb a kilométer, annál többet fizetek nekik. iszonyat lehúzás az egész. az órákon az ordibálás és a kurvaanyázás mindennapos volt, szexista beszólásokkal tetőzve. mindezek mellett úgy ültem be az első órán az autóba, hogy elvárta tőlem, hogy én már mindent tudok, és kiabált velem, amikor valami nem ment elsőre. Az iskola többi oktatójával is hasonlóak voltak a tapasztalataim; öreg, kiéhezett f*szkalapok, akik lenézik a nőket, és órák szünetében az interneten mutogatják egymásnak a pornósztárokat a neten, és hangosan tárgyalják a kemény dudákat, stb.

innen csak egy út van: EL.

 

gerappa83 Creative Commons License 2018.01.23 0 0 156Sziasztok ! 

Főleg Szigetszentmiklósi és környéki jogsira hajtó véleménye érdekelne ! 

Ki ismeri a Rehák autósiskolát és mi a véleménye róla ?

Zodika2 Creative Commons License 2018.01.17 0 0 155

Sziasztok!

 

Tavaly végeztem a Mazsola jogsitanodában, ma kaptam meg a jogosítványomat, úgyhogy napra kész információkkal tudok szolgálni az oktatásról, ügyintézés színvonaláról. Amit én tapasztaltam velük kapcsolatban, hogy nagyon barátságos, családias cég! Akármikor felhívtam őket, korrektül válaszoltak minden kérdésemre és nem csak a kötelező információkat mondták el, hanem abban is segítettek, hogy a saját oktatóik közül kinél mire számíthatok. A másik, hogy én a beülős KRESZ oktatást szerettem volna elvégezni, de ők az e-learning-et ajánlották. Először gyanakodtam, hogy ez biztos lehúzás, hiszen drágább, de visszagondolva nagyon jó döntés volt, mert a saját tempómban haladva, elsőre átmentem a vizsgán!

Amikor oktatót kerestem sajnos erős falakba ütköztem, mert az összes oktató hónapokra előre foglalt volt, így időpontot sajnos senkivel sem tudtam hetekig egyeztetni. Végül egy friss oktató, aki eddig csak jogosítvánnyal rendelkezőket oktatót, hogy visszaszokjanak a forgalomba, újra elkezdett oktatni kezdőket is, így kerültem Kovács Gáborhoz. Igaz magasabb az óradíja, mint a többieknek, de nagyon korrekt, türelmes, sosem kiabált és  nagyon jó oktatónak bizonyult. Úgyhogy őt bátran tudom ajánlani!!

 

Én egyébként 60 órát vettem és másodjára mentem át, de akkor már simán, kevés hibával. Nem vicc, de az oktatóm jobban drukkolt, hogy sikerüljön, mint én magam.:)

 

Remélem tudtam segíteni!

Előzmény: Blodnie (136)
Kiváló Postafiók Creative Commons License 2017.12.05 0 0 154

szia,

Engem érdekel, hogy kivel voltak rossz tapasztalataid. A lányom most kezdi a gyakorlatot a mazsolánál, jó lenne, ha véletlenül nem egy rossz oktatót választana.

Előzmény: F.Andi98 (150)
Nonooo996 Creative Commons License 2017.11.13 0 0 153

Szia :) 

szabad tudni miert? 

 

Előzmény: Ildikó Nagyszegi (147)
van ilyen Creative Commons License 2017.11.05 0 1 152

És még számolhatsz olyan késleltetéssel, hogy nincs forgalmi vizsgahely pl Nyíregyházán október végétől nincs erre az évre hely.Meglehet tenni ezt is !!!!!!!,reméljük lesz majd akinek ez feltünik ,és megreformálja ezt a vizsgarendszert,szerintem elég kifizetődő ágazat,11000 ft-os vizsgadíj naponta 8x egy vizsgabiztossal számolva ,hátha valaki meglátja benne a lehetőséget ,és lépni fog ,mert szerintem kifizetődő.Igény van bőven vizsgahelyre ,csak a HIVATAL nem ad lehetőséget vizsgázni még 11000ft-ért sem,legalább is Nyíregyházán NEM

 

Előzmény: Lady Mariposa (151)
Lady Mariposa Creative Commons License 2017.11.05 0 0 151

Sziasztok!

Én Győr - Moson - Sopron megyében élek, de azért leírom a tapasztalataimat. A Netcart nem ajánlom senkinek. Én most náluk vagyok. 

 

Az ügyintézéssel alapból nincsenek gondok, kedves csajokkal találkoztam eddig. Amit felháborítónak tartok, hogy a szerződésben kiemelték a 20.000 ft (!!!) átnyargalási díjat - ahogy én hívom -, amit akkor fizetsz, ha sulit váltasz. Oké, semmi gond. Miért is váltanék? - Gondolja az ember. Amit POFÁTLAN MÓDON nem emelnek ki előre, hogy 2-3 hónap a várakozási idő a vezetésre. Ezt most tudtam meg.

 

Mint tudjuk, a sikeres KRESZ vizsgától számítva korlátozott az időnk a jogosítvány megszerzésére és noha a legtöbb embernek időben sikerül mindent teljesíteni, ezzel negyed évet is elvehetnek belőle. Nem tudom, hogy törvényesen ebbe bele lehetne - e kötni, de ilyen pofátlan átnyargalási díj mellett én bármilyen panasznak helyt tudnék adni. 

 

Száz szónak is egy a vége, ezt a sulit senkinek sem ajánlom. Én csak jókat hallottam róla, de ilyenekről eddig szó sem volt. Kíváncsi leszek, valójában mennyit kell majd várnom. Minket nem vágna földhöz az a 20 ezer forint, de talán van, akinek sokat számít. Ezért inkább kerüljétek. Máshol ennek a töredékéért válthattok, ha töketlen az iskola. 

F.Andi98 Creative Commons License 2017.09.30 0 0 150

Sziasztok!

 

Én oktatót szeretnék nektek ajánlani a XI. kerületben. Budafokon lakom és a környéken kerestem autósiskolát.  Több autós iskola is szóba jött, végül a Mazsolához iratkoztam be. Az elméleti tanfolyammal minden rendben ment, elsőre átmentem a vizsgán. A gyakorlati oktatómmal viszont sok gondom támadt. Egyáltalán nem volt türelmes, mindig az volt az érzésem, hogy sosem tanulok meg vezetni. Végül, mivel már nagyon rosszul éreztem magam az órák alatt, oktatót váltottam. Így kerültem Gedeon Ádámhoz. Véletlenül egy nagyon jó oktatót sikerült kifognom, aki pozitívan állt hozzám, a végtelenségig türelmes volt velem, mindent logikusan, érthetően elmagyarázott. Bár rengetegszer lefulladtam, sőt egyszer parkolásnál valamit leszakítottam az autó hátuljáról, de soha egyetlen rossz szava sem volt, sosem kiabált. Mire vizsgázni mentem, újból volt önbizalmam és sikerült elsőre átmennem. Egyik barátnőm az S.O.S.-nél tanult, ő is hozzá járt és hasonlóan jó tapasztalatai voltak. :)

pantera_nera Creative Commons License 2017.09.14 0 0 149

Sziasztok,

Én a Talentumot nem ajánlom, épp most hagyom ott őket. E-mailekre nem válaszolnak, személyesen sem túl felkészültek. A KRESZ vizsga után hetekig ültek a vezetési kartonomon, mire eljutott az oktatóhoz - akit random kellett választanom a kezembe nyomott névjegykártyákból... Az oktatónál hónapokra előre le kell foglalni az időpontot, egyébként heteket kell kihagynod. Nem ad visszajelzést a teljesítményedről, nem mondja meg, hogy még kb. hány órát kellene venned akkor sem, ha konkrétan rákérdezel. Nem gondolom, hogy különösebben béna lennék, szerintem tudnia kéne, hogy hol a vége... Nálam mindenesetre itt.

motoros68 Creative Commons License 2017.07.27 0 0 148

Üdv sziasztok!

Érdeklődnék, hogy van-e valakinek tapasztalata a Fordulat autós iskoláról? Az olvasottakból nagyon szimpatikus a Talentum suli , de az alap "B" jogsi pótórák és pótvizsgák nélküli árban van 50000ft különbség a Fordulat javára!!!???

A Csiga és a Gyorsjogsiról látom sok a negatív vélemény. 

 

Üdv Tamás.

Ildikó Nagyszegi Creative Commons License 2017.06.25 0 1 147

Sziasztok!

Dekmár autósiskolát nem ajánlom senkinek az oktatók közül pedig Klement Csabikát kerüljétek el messzire.

mojoorizin Creative Commons License 2017.06.21 0 0 146

Sziasztok.

 

Van egy gyűjtőoldal ahol össze vannak szedve a a B kat. képzőhelyek:

 

http://autosiskolakereso.hu/

 

Van térképes nézet is.

Annalánynick Creative Commons License 2017.05.26 0 0 145

Szia! Hát ez attól függ, mi van a szerződésben, amit a beiratkozásnál aláírtál. Ha az van, hogy 40.000 Ft-ot kell fizetned, ha nem náluk végzed a teljes tanfolyamot, akkor jogosan kéri. Nézd meg a nálad lévő példányt, mait mindketten aláírtatok!

Előzmény: Sági Marianna (144)
Sági Marianna Creative Commons License 2017.05.11 0 0 144

sziasztok!szeretnék kérdezni.ha megakarok szabadulni az oktatotol.igaz még vezetést el sem kezdtem.sikeres kreszen vagyok túl.szoltam oktatonak hogy kellene a papirom ö erre 40000ezret  akar kérni.ez tényleg lehet hogy kell érte fizetnem?

merciless80 Creative Commons License 2017.05.10 0 0 143

Jó estét! 

 

S. O. S. jogsi autósiskolánál tud valaki jó oktatót ajánlani a XI. ker.-ben?

 

A válaszokat előre is köszönöm.

mepocos Creative Commons License 2017.04.29 0 0 142

 

Sziasztok!

 

Csatlakozom Edina00-hoz!

 

Szívből ajánlom a Talentum Autósiskolát! Az ügyintézés gyors, az árak korrektek, az oktatók profik! :)

 

Göblyös Zoltán volt az oktatóm. Nem ismerek nála nyugodtabb, türelmesebb embert. Profi oktató és csodás ember!! :)

 

 

Edina00 Creative Commons License 2017.04.17 0 0 141

Sziasztok!

 

Én a TALENTUM AUTÓSISKOLÁVAL kapcsolatban írnám le a véleményemet. 

 

Az ATI autósiskolánál kezdtem vezetni, tőlük hamar megszabadultam, és az itt olvasott vélemények alapján választottam a Talentumot. Velem nagyon kedvesek voltak, először mindenről e-mailben érdeklődtem. Ügyfélfogadás kétszer van egy héten, ahol megkaptam pár oktató telefonszámát, végül Göblyös Zoltán-hoz kerültem. Nem voltam egy egyszerű eset,sokszor voltam pesszimista és hisztis,  azonban Zoltán mérhetetlen profizmusa, higgadtsága, szellemessége által a legjobb alapokat kaptam. Jobb oktatóhoz nem is kerülhettem volna, aki őt választja biztosan nem fogja megbánni, azonban pár hét várakozási időre számítani kell nála, nem véletlenül....... 

Botond András Pelyhe Creative Commons License 2017.04.03 0 0 140

Sziasztok

Székesfehérvári Szfinx autós iskoláról mi a véleményetek és az oktatókról kihez érdemes menni ???

lautnermark Creative Commons License 2017.02.20 0 0 139

Miért nem hívod fel az autósiskolát és kérdezed meg tőlük?

Előzmény: Gigi1977 (138)
Gigi1977 Creative Commons License 2017.02.19 0 0 138

Sziasztok!

Szeretném a segítségeteket kérni! Az érdi Billig autósiskolában van egy oktató, sajna csak a becenevét tudom, Kicsi. Tudja valaki véletlenül az elérhetőségét?

 

Előre is köszi! 

 

 

Annalánynick Creative Commons License 2017.01.13 0 0 137

Szia, hát, ha egyébként Bp-n laksz, akkor gondold meg, érdemes-e a legközelebbit választani. Először én is így gondoltam... 

Tavaly nyáron én is úgy voltam vele, hogy gyorsan kell a jogsi,  egyik suli olyan mint a másik, beiratkozok a legközelebbibe, aztán majd ügyes leszek.

Aztán a kolléganőm mesélte, hogy úgy járt tavaly, hogy fél évig nem került autóra, és csak akkor tudott heti 2x vezetni, ha pluszba fizetett az oktatónak (vagyis nem a suli által hirdetett óradíjon vezethetett).

Ráfeküdtem a témára, csináltam egy excelt, hogy a tapasztalatok alapján kirostáljam a lehúzósnak mondott sulikat, meg azokat, akik gyanúsan olcsón hirdetik a tanfolyamot, kuponoznak stb

Az hamar kijött, hogy a kisebbek között lesz a befutó… Megnéztem a weboldalakat, jelentkeztem több sulihoz, és ahol a legnormálisabbak voltak, oda be is iratkoztam másnap. Tudom, hogy sokaknak tökre számít, hogy egy huszassal több vagy kevesebb a tandíj, de sajna sose tudhatod előre, mennyibe fog kerülni a végén a jogsid. 

Nyilván az egyik első kérdésem azért nekem is ez volt a suliban. Az oktatóm (aki pluszban az iskolavezető) közölte, hogy ügyes vagyok :)  így valszeg nem kell majd 50 órát vennem, de hogy pontosan mennyi kell, azt nem tudja nekem előre megmondani. 38 órát vezettem vele, meg egy másik sráccal szimulátoron gyakoroltunk - ez ingyen volt - és elsőre átmentem a vizsgán. Jippié.

Nem volt olcsó, sőt, de úgy voltam vele, hogy MEGÉRDEMLEM! Tényleg élmény volt a vezetés, Bulya Sanyi, az oktatóm istenkirálycsászárul tanít. Ha tudsz kicsit metrózni, azt javaslom, ne kockáztass. A Likedrive autósiskola a 11. ker-ben is van valahol, én a 8. ker-ben voltam náluk beiratkozni+ elméleten. :). 

Előzmény: Blodnie (136)
Blodnie Creative Commons License 2017.01.09 0 0 136

Sziasztok!

 

Kérlek segítsetek! Most szeretném elkezdeni a jogsit, és nem igazán találok normális és naprakész véleményeket két autósiskoláról. Az egyik a Mazsola tanoda a másik pedig a Flexi autósiskola. (Budaörsön dolgozok ezért ezek lennének a legideálisabbak). Nem szeretnék több hónapot várni oktatóra,és nem szeretném ha idegbeteg türelmetlen ember tanítana.

Annyira sok rosszat lehet olvasni 1-1 autósiskoláról...

Akár a legapróbb vélemény is érdekel természetesen.

 

Köszönöm szépen! :)

fulljogsi Creative Commons License 2016.11.02 0 0 135

fulljogsi Creative Commons License 2016.10.26 0 0 134

Szia

 

Igen tudok Neked segíteni :)

 

Küldj egy e-mail a fulljogsi@gmail.com-ra. :)

 

Várom! 

 

Bea

Előzmény: lautnermark (133)
lautnermark Creative Commons License 2016.10.15 0 0 133

Lehet, hogy tudsz segíteni! 4431 gépcsoport vizsgát tudsz intézni gyakorlással együtt?

Előzmény: fulljogsi (129)
lautnermark Creative Commons License 2016.10.15 0 0 132

Helyesen:

Ezért kár volt egy új nicket regisztrálni.

Előzmény: lautnermark (131)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!