Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Kiváló Postafiók Creative Commons License 6 napja 0 0 154

szia,

Engem érdekel, hogy kivel voltak rossz tapasztalataid. A lányom most kezdi a gyakorlatot a mazsolánál, jó lenne, ha véletlenül nem egy rossz oktatót választana.

Előzmény: F.Andi98 (150)
Nonooo996 Creative Commons License 2017.11.13 0 0 153

Szia :) 

szabad tudni miert? 

 

Előzmény: Ildikó Nagyszegi (147)
van ilyen Creative Commons License 2017.11.05 0 0 152

És még számolhatsz olyan késleltetéssel, hogy nincs forgalmi vizsgahely pl Nyíregyházán október végétől nincs erre az évre hely.Meglehet tenni ezt is !!!!!!!,reméljük lesz majd akinek ez feltünik ,és megreformálja ezt a vizsgarendszert,szerintem elég kifizetődő ágazat,11000 ft-os vizsgadíj naponta 8x egy vizsgabiztossal számolva ,hátha valaki meglátja benne a lehetőséget ,és lépni fog ,mert szerintem kifizetődő.Igény van bőven vizsgahelyre ,csak a HIVATAL nem ad lehetőséget vizsgázni még 11000ft-ért sem,legalább is Nyíregyházán NEM

 

Előzmény: Lady Mariposa (151)
Lady Mariposa Creative Commons License 2017.11.05 0 0 151

Sziasztok!

Én Győr - Moson - Sopron megyében élek, de azért leírom a tapasztalataimat. A Netcart nem ajánlom senkinek. Én most náluk vagyok. 

 

Az ügyintézéssel alapból nincsenek gondok, kedves csajokkal találkoztam eddig. Amit felháborítónak tartok, hogy a szerződésben kiemelték a 20.000 ft (!!!) átnyargalási díjat - ahogy én hívom -, amit akkor fizetsz, ha sulit váltasz. Oké, semmi gond. Miért is váltanék? - Gondolja az ember. Amit POFÁTLAN MÓDON nem emelnek ki előre, hogy 2-3 hónap a várakozási idő a vezetésre. Ezt most tudtam meg.

 

Mint tudjuk, a sikeres KRESZ vizsgától számítva korlátozott az időnk a jogosítvány megszerzésére és noha a legtöbb embernek időben sikerül mindent teljesíteni, ezzel negyed évet is elvehetnek belőle. Nem tudom, hogy törvényesen ebbe bele lehetne - e kötni, de ilyen pofátlan átnyargalási díj mellett én bármilyen panasznak helyt tudnék adni. 

 

Száz szónak is egy a vége, ezt a sulit senkinek sem ajánlom. Én csak jókat hallottam róla, de ilyenekről eddig szó sem volt. Kíváncsi leszek, valójában mennyit kell majd várnom. Minket nem vágna földhöz az a 20 ezer forint, de talán van, akinek sokat számít. Ezért inkább kerüljétek. Máshol ennek a töredékéért válthattok, ha töketlen az iskola. 

F.Andi98 Creative Commons License 2017.09.30 0 0 150

Sziasztok!

 

Én oktatót szeretnék nektek ajánlani a XI. kerületben. Budafokon lakom és a környéken kerestem autósiskolát.  Több autós iskola is szóba jött, végül a Mazsolához iratkoztam be. Az elméleti tanfolyammal minden rendben ment, elsőre átmentem a vizsgán. A gyakorlati oktatómmal viszont sok gondom támadt. Egyáltalán nem volt türelmes, mindig az volt az érzésem, hogy sosem tanulok meg vezetni. Végül, mivel már nagyon rosszul éreztem magam az órák alatt, oktatót váltottam. Így kerültem Gedeon Ádámhoz. Véletlenül egy nagyon jó oktatót sikerült kifognom, aki pozitívan állt hozzám, a végtelenségig türelmes volt velem, mindent logikusan, érthetően elmagyarázott. Bár rengetegszer lefulladtam, sőt egyszer parkolásnál valamit leszakítottam az autó hátuljáról, de soha egyetlen rossz szava sem volt, sosem kiabált. Mire vizsgázni mentem, újból volt önbizalmam és sikerült elsőre átmennem. Egyik barátnőm az S.O.S.-nél tanult, ő is hozzá járt és hasonlóan jó tapasztalatai voltak. :)

pantera_nera Creative Commons License 2017.09.14 0 0 149

Sziasztok,

Én a Talentumot nem ajánlom, épp most hagyom ott őket. E-mailekre nem válaszolnak, személyesen sem túl felkészültek. A KRESZ vizsga után hetekig ültek a vezetési kartonomon, mire eljutott az oktatóhoz - akit random kellett választanom a kezembe nyomott névjegykártyákból... Az oktatónál hónapokra előre le kell foglalni az időpontot, egyébként heteket kell kihagynod. Nem ad visszajelzést a teljesítményedről, nem mondja meg, hogy még kb. hány órát kellene venned akkor sem, ha konkrétan rákérdezel. Nem gondolom, hogy különösebben béna lennék, szerintem tudnia kéne, hogy hol a vége... Nálam mindenesetre itt.

motoros68 Creative Commons License 2017.07.27 0 0 148

Üdv sziasztok!

Érdeklődnék, hogy van-e valakinek tapasztalata a Fordulat autós iskoláról? Az olvasottakból nagyon szimpatikus a Talentum suli , de az alap "B" jogsi pótórák és pótvizsgák nélküli árban van 50000ft különbség a Fordulat javára!!!???

A Csiga és a Gyorsjogsiról látom sok a negatív vélemény. 

 

Üdv Tamás.

Ildikó Nagyszegi Creative Commons License 2017.06.25 0 1 147

Sziasztok!

Dekmár autósiskolát nem ajánlom senkinek az oktatók közül pedig Klement Csabikát kerüljétek el messzire.

mojoorizin Creative Commons License 2017.06.21 0 0 146

Sziasztok.

 

Van egy gyűjtőoldal ahol össze vannak szedve a a B kat. képzőhelyek:

 

http://autosiskolakereso.hu/

 

Van térképes nézet is.

Annalánynick Creative Commons License 2017.05.26 0 0 145

Szia! Hát ez attól függ, mi van a szerződésben, amit a beiratkozásnál aláírtál. Ha az van, hogy 40.000 Ft-ot kell fizetned, ha nem náluk végzed a teljes tanfolyamot, akkor jogosan kéri. Nézd meg a nálad lévő példányt, mait mindketten aláírtatok!

Előzmény: Sági Marianna (144)
Sági Marianna Creative Commons License 2017.05.11 0 0 144

sziasztok!szeretnék kérdezni.ha megakarok szabadulni az oktatotol.igaz még vezetést el sem kezdtem.sikeres kreszen vagyok túl.szoltam oktatonak hogy kellene a papirom ö erre 40000ezret  akar kérni.ez tényleg lehet hogy kell érte fizetnem?

merciless80 Creative Commons License 2017.05.10 0 0 143

Jó estét! 

 

S. O. S. jogsi autósiskolánál tud valaki jó oktatót ajánlani a XI. ker.-ben?

 

A válaszokat előre is köszönöm.

mepocos Creative Commons License 2017.04.29 0 0 142

 

Sziasztok!

 

Csatlakozom Edina00-hoz!

 

Szívből ajánlom a Talentum Autósiskolát! Az ügyintézés gyors, az árak korrektek, az oktatók profik! :)

 

Göblyös Zoltán volt az oktatóm. Nem ismerek nála nyugodtabb, türelmesebb embert. Profi oktató és csodás ember!! :)

 

 

Edina00 Creative Commons License 2017.04.17 0 0 141

Sziasztok!

 

Én a TALENTUM AUTÓSISKOLÁVAL kapcsolatban írnám le a véleményemet. 

 

Az ATI autósiskolánál kezdtem vezetni, tőlük hamar megszabadultam, és az itt olvasott vélemények alapján választottam a Talentumot. Velem nagyon kedvesek voltak, először mindenről e-mailben érdeklődtem. Ügyfélfogadás kétszer van egy héten, ahol megkaptam pár oktató telefonszámát, végül Göblyös Zoltán-hoz kerültem. Nem voltam egy egyszerű eset,sokszor voltam pesszimista és hisztis,  azonban Zoltán mérhetetlen profizmusa, higgadtsága, szellemessége által a legjobb alapokat kaptam. Jobb oktatóhoz nem is kerülhettem volna, aki őt választja biztosan nem fogja megbánni, azonban pár hét várakozási időre számítani kell nála, nem véletlenül....... 

Botond András Pelyhe Creative Commons License 2017.04.03 0 0 140

Sziasztok

Székesfehérvári Szfinx autós iskoláról mi a véleményetek és az oktatókról kihez érdemes menni ???

lautnermark Creative Commons License 2017.02.20 0 0 139

Miért nem hívod fel az autósiskolát és kérdezed meg tőlük?

Előzmény: Gigi1977 (138)
Gigi1977 Creative Commons License 2017.02.19 0 0 138

Sziasztok!

Szeretném a segítségeteket kérni! Az érdi Billig autósiskolában van egy oktató, sajna csak a becenevét tudom, Kicsi. Tudja valaki véletlenül az elérhetőségét?

 

Előre is köszi! 

 

 

Annalánynick Creative Commons License 2017.01.13 0 0 137

Szia, hát, ha egyébként Bp-n laksz, akkor gondold meg, érdemes-e a legközelebbit választani. Először én is így gondoltam... 

Tavaly nyáron én is úgy voltam vele, hogy gyorsan kell a jogsi,  egyik suli olyan mint a másik, beiratkozok a legközelebbibe, aztán majd ügyes leszek.

Aztán a kolléganőm mesélte, hogy úgy járt tavaly, hogy fél évig nem került autóra, és csak akkor tudott heti 2x vezetni, ha pluszba fizetett az oktatónak (vagyis nem a suli által hirdetett óradíjon vezethetett).

Ráfeküdtem a témára, csináltam egy excelt, hogy a tapasztalatok alapján kirostáljam a lehúzósnak mondott sulikat, meg azokat, akik gyanúsan olcsón hirdetik a tanfolyamot, kuponoznak stb

Az hamar kijött, hogy a kisebbek között lesz a befutó… Megnéztem a weboldalakat, jelentkeztem több sulihoz, és ahol a legnormálisabbak voltak, oda be is iratkoztam másnap. Tudom, hogy sokaknak tökre számít, hogy egy huszassal több vagy kevesebb a tandíj, de sajna sose tudhatod előre, mennyibe fog kerülni a végén a jogsid. 

Nyilván az egyik első kérdésem azért nekem is ez volt a suliban. Az oktatóm (aki pluszban az iskolavezető) közölte, hogy ügyes vagyok :)  így valszeg nem kell majd 50 órát vennem, de hogy pontosan mennyi kell, azt nem tudja nekem előre megmondani. 38 órát vezettem vele, meg egy másik sráccal szimulátoron gyakoroltunk - ez ingyen volt - és elsőre átmentem a vizsgán. Jippié.

Nem volt olcsó, sőt, de úgy voltam vele, hogy MEGÉRDEMLEM! Tényleg élmény volt a vezetés, Bulya Sanyi, az oktatóm istenkirálycsászárul tanít. Ha tudsz kicsit metrózni, azt javaslom, ne kockáztass. A Likedrive autósiskola a 11. ker-ben is van valahol, én a 8. ker-ben voltam náluk beiratkozni+ elméleten. :). 

Előzmény: Blodnie (136)
Blodnie Creative Commons License 2017.01.09 0 0 136

Sziasztok!

 

Kérlek segítsetek! Most szeretném elkezdeni a jogsit, és nem igazán találok normális és naprakész véleményeket két autósiskoláról. Az egyik a Mazsola tanoda a másik pedig a Flexi autósiskola. (Budaörsön dolgozok ezért ezek lennének a legideálisabbak). Nem szeretnék több hónapot várni oktatóra,és nem szeretném ha idegbeteg türelmetlen ember tanítana.

Annyira sok rosszat lehet olvasni 1-1 autósiskoláról...

Akár a legapróbb vélemény is érdekel természetesen.

 

Köszönöm szépen! :)

fulljogsi Creative Commons License 2016.11.02 0 0 135

fulljogsi Creative Commons License 2016.10.26 0 0 134

Szia

 

Igen tudok Neked segíteni :)

 

Küldj egy e-mail a fulljogsi@gmail.com-ra. :)

 

Várom! 

 

Bea

Előzmény: lautnermark (133)
lautnermark Creative Commons License 2016.10.15 0 0 133

Lehet, hogy tudsz segíteni! 4431 gépcsoport vizsgát tudsz intézni gyakorlással együtt?

Előzmény: fulljogsi (129)
lautnermark Creative Commons License 2016.10.15 0 0 132

Helyesen:

Ezért kár volt egy új nicket regisztrálni.

Előzmény: lautnermark (131)
lautnermark Creative Commons License 2016.10.15 0 0 131

Ezért kér volt egy új nicket regisztrálni.

Előzmény: Noahh01 (130)
Noahh01 Creative Commons License 2016.10.15 0 0 130

Sziasztok!

 

Én csak azért jöttem erre a fórumra, hogy segítsek annak, aki jó oktatót akar. 

Én a 24-es autósiskolánál kezdtem, ott csináltam a kreszt és az elsősegélyt, én nem ajánlom őket senkinek. Egyáltalán nem segítőkészek és szeretik a sok pénzt, ha értitek mire gondolok. Amikor megtudtam, hogy itt csak lefizetéssel lehet levizsgázni kerestem egy másikat. Itt olvastam a Talentum autósiskoláról így kerültem oda. MINDEKINEK AJÁNLOM. Iszonyatosan korrektek, SENKI nem fizethet le senkit, nincsenek plusz felárak a vezetésnél (hétvégi stb) meg ilyen hülyeségek. 

 

Én Göblyös Zoltánnál vezettem. Ha akartok egy kedves, végtelenül nyugodt, nagyon profi és nagyon jó pedagógiai érzékkel rendelkező embert, na, meg ha igazán szeretnétek megtanulni vezetni hozzá menjetek. Teljes szívemből tudom ajánlani. 

Elsőre sikerült a vizsgám úgy, hogy a minimum óraszámot vezettem csak le. Nagyon jól megtanított mindent. 

Nem tudom, hogy lett-e volna olyan dolog, amit ha csinálok kicsit is felemeli a hangját. Egyszer nekitolattam egy villanyoszlopnak és akkor is csak egy vicc elmesélésével konstatálta az eseményeket. :)

Van egy kis várólista nála, nem véletlen. Én is vártam 3 hetet, de nagyon megérte. Ha tehetném újra őt választanám. Mindenkinek ajánlom! 

 

Sok sikert nektek!

fulljogsi Creative Commons License 2016.09.27 0 0 129

TUDOK SEGÍTENI VALAKINEK? - (az alábbi képzések valamelyikében)
- Targoncavezető (OKJ és Gépkezelő jogosítvány)
- Emelőgépkezelő (OKJ és Gépkezelő jogosítvány)
- Földmunkagépkezelő (OKJ és Gépkezelő jogosítvány)
- B kategóriás (személygépkocsi) jogosítvány,
- A, AM kategóriás (motor, segédmotor) jogosítvány,
- C kategóriás (teherautó) jogosítvány,
- GKI (C,D)
E-mail: fulljogsi@gmail.com

Web: www.fulljogsi.hu

fulljogsi Creative Commons License 2016.08.24 0 0 128

JOGOSÍTVÁNYT szeretnél AKCIÓS ÁRON?


(Motor,Személygépkocsi,Teherautó,Taxi, GKI, OKJ, Gépkezelő)

NÁLUNK SIKERES B KRESZ VIZSGA UTÁN AKÁR 3 HÉTEN BELÜL,SIKERES C KRESZ VIZSGA UTÁN GARANTÁLTAN 48 ÓRÁN BELÜL KEZDHETED A VEZETÉST! 


KATTINTS: http://fulljogsi.hu/online-beiratkozas/

fulljogsi Creative Commons License 2016.07.26 0 0 127

fulljogsi Creative Commons License 2016.07.19 0 0 126

 

ÓRIÁSI NYÁRI AKCIÓ A FULLJOGSINÁL!


(AM,A1,A2,A,B,C,CE, GKI, OKJ, Gépkezelő)


A RENDKÍVŰLI ÉRDEKLŐDÉSRE VALÓ TEKINTETTEL MEGHOSSZABBÍTVA! 
HATÁRIDŐ: 2016.07.31.


JELENTKEZZ ONLINE, VAGY KÉRJ INGYENES VISSZAHÍVÁST!


Bővebb információ: www.fulljogsi.hu

 

 

 

 

RaidenHUN Creative Commons License 2016.07.05 0 0 125

Szia!

 

Köszi, idáig ennek vannak a legjobb árai azok közül amiket ajánlottak. Itt ez az 50perc x 30 alkalom tényleg elég? Engednek vezetni, levezetni ennyi idő alatt ezt a 580 km-t? Hallottam pár suliról, hogy direkt lassan vezettetnek, és ellógják az órát csak hogy végül jóval többet kelljen fizetned, tudnál esetleg konkrétan ajánlani valakit tőlük, gondolom mint mindenhol itt is eléggé változó az oktatói színvonal.

 

Köszi :))

Előzmény: mindenoke (124)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!