Keresés

Részletes keresés

Akarat23 Creative Commons License 2008.08.20 0 0 339
Nincs harag bennem!
Elmén tiszta és józan. Megértő, bár engedetlenségre fordulandó, de szánandó és bánandó, mert tudja, hogy tökéletesség felé igyekvő és azt el nem érendő, mert tökéletesnek leni csa Ő! A ki figyeli botladozásunkat és igyekezetünket és örömét leli bennünk, mert szeret minket és mi is szeretjük Őt, akik megismertük, mert meg mutatta nekünk , ama nagy kegyelmét és szeretetét és hálásak vagyunk és boldogok és fáradozunk az Ő nevéért és nem fáradunk el, de mindíg lesz bennünk olyan, mi nem teljes az ő szemei előtt?
"Az Isten mindeneket engedetlenség alá rekesztett, hogy mindeneken könyörüljön."
Előzmény: repcsepista (338)
repcsepista Creative Commons License 2008.08.20 0 0 338

Kedves táblások, téblábosok, s tábla birók!

  Teljesen egyetértek, hogy akinek füle van, hallásra, az hallhatja, a hangot!? Nem akartalak bántani, hanem adjad neki a gázt, mert valamit akartál kétségtelen, s akik akarnak hallani, meg látni, mit? Én is szeretnék vallani, szerelmet, de nincs kinek, mert keresem azt a kis kakis gyülit, ahol csak szeretnek, meg ez setétség, s van olyan ég? Igen elég!!!

  Amit most megláttam, hogy a setéteknek nins választása, mint valóban ők nem akarnak visszamenni a fényForrásához, inkább örök kampec, de akkor is, ha az élet beköszöntött, mert megszünik a halál, ami most kezdődik, s most kezdődik...

 most kezdődik a.... tánc?

Előzmény: Akarat23 (336)
Akarat23 Creative Commons License 2008.08.20 0 0 337
Úgy csüppentem ide, hogy kutattam egy könyv ill. a könyv tartalmával kapcsolatos dolgok után és Megtaláltam egy részletet nálad TAMANCEV!
Fiatalabb koromban olvastam a könyvet háromszor, és minden alkalommal mindíg új információkhoz jutottam!
Az érdekelne, hogy a teljes tartalmat el tudnád - e nekem juttatni, mert úgy érzem, már érett az elmém, hogy befogadja azt a tömény információ halmazt, melyet - e könyv tartalmaz!
Kerestem mindenfelé, de nem találtam!
Tudsz nekem segíteni ebben?

"Minden sziget elmúlék, mert megtapodik ott a sátán. A civilizáció rombadőlt."

Tisztelettel: Akarat23
Előzmény: Törölt nick (92)
Akarat23 Creative Commons License 2008.08.20 0 0 336
Akinek van füle, hallja mit mond a lélek a gyülekezeteknek!
Előzmény: repcsepista (335)
repcsepista Creative Commons License 2008.08.20 0 0 335

Gáz?

 

Előzmény: Akarat23 (334)
Akarat23 Creative Commons License 2008.08.20 0 0 334
Még valamit fűzödtetni kellene?
Remélendő mékem lenni az, hogy Írni nekem válaszolva és akkor leni szívben orom és boldokosság! És térni vissza és nem elduni véka alá gyertyát, mert a gyartya nem azért gyújtatott meg, hogy azt véka alá rejtés!
Én elővenni a gyertya és világitani vele, ahol szükségességességét látamozni? mert jön az aratas sokára nem és be akar takarítani mindenJÓéjszakát!
Előzmény: Akarat23 (333)
Akarat23 Creative Commons License 2008.08.20 0 0 333
Én mondani nektek éjszakát, hogy aludni kelljen és mondani, hogy vigyázat az angyalok őrködjenek az álomotokon, mert régen csak álomban volt veszedelem, de elött ideje, annak, mikor fizikai a veszedelem és félni és rettegni, de fölemel titeket az, akinek szíve tiszta és aki az oroszlán, akit hiénák körbe - körbe szaladnak és nem enged, hogy útjára eredjen!
Por és fény!
Előzmény: Akarat23 (332)
Akarat23 Creative Commons License 2008.08.20 0 0 332
De cseppet sem féljetek, akik keresitek hangomat, met kereshetitek email címekben párosítva kukacokkal és írjátok kombinációkba a nevemet és megtaláljátok az igazságnak hangját és mondá még néktek nagy igazságokat, mert kereni jöt Ő a társait, kiket újra összefog, mert szétszórt a vihar és rakni össze a gépezet, ami működött, működik és működni is fog, amíg itten vagyunk mi, mert nem vagyunk egyedül még, akkor sem mikor egyedül vagyunk, mert bennünk van a hang, ami elmondja, hogy merre keressük az utakat és rátalála a jó útra, de ne szégyeljétek kérni a hangot, hogy mutassa az utat és vezessen a fényre eltévelyedett, ártatlan teremtés, akiket farkasok esznek meg a sötétben, ha nem segi a helyes útra leltetni valakinek?
Előzmény: Akarat23 (331)
Akarat23 Creative Commons License 2008.08.20 0 0 331
Ha én kilép innen lehet nem találkozok ide vissza, mert nem ismerem az ilyen szokásos forumozásos eljárásos kominukácisos berendezkeséseket, de jelenteni szerete én, hogy vagyunk itt még, akik őrzik a jogát a védekezés és keres megmenekíthető eleshetőségeket. De szerintem kezd jönne bele én, hogy lehet sok mondanivalót megjelenteni úgy, hogy ne támadja meg senki, mert ki támadja meg az igazságnak, ama hangját, hát a hazugság melynek ellene megy az igazság is diadalmaskodik is diadalmaskodnak azok, akik ezek hangját keresik keresték és boldogságosok lettek, mer találták azt és szorították magukhoz és nem engedék el az az életük árán sem, mert hatalmasabb az, ki benettettetek van, mint, aki e világban van?
Előzmény: Akarat23 (330)
Akarat23 Creative Commons License 2008.08.20 0 0 330
Új vagyok itt és hihetetlen módon menekülnek elbújni ama nagy szavaknak igazságát megjelenítő gondolatban rajzolkodó emberek a cenzúrázó csoprtosulásokban elhelyezkedő, gonoszsának utad adó elkövetkező romló mező, kopár pusztaság és mit is írok nem hinném, hogy értenék én az ilyesmi bontagtni szárny?
De nem gond, mert én is jöttem fentről és körülnéz errefelé és tapasztal szív kövéredés? Melynek végeredménye a leigázás és menne a veszedelemre, aki nem vigyázni, mert elesni, mert görönygyös az út, aki igaz!
Remélem szólni akartok hozzá, amit lérdezgeténék, mert nem igazán beszél nyelv, amit ti kifelyezni itt sok írásban és tanúlsáosoknak levonni, akiben értelem lakozik, az talán megtalálja a fegyver, ha az ezesetben egy békés kis klaviatúre, mely nyitni fel emberk szemének takaróját és találván meg bajtársokat ama nagy világháló, amit neveznének internet?
Előzmény: Törölt nick (12)
repcsepista Creative Commons License 2008.08.10 0 0 329

Boldog vasárnapot, miért nincs mindennap vasárnap?

    Az a szórakozásom minden vasárnap, hogy az egész földtekén, végighajkurászok, ill. minden T.V. s rádió wallásos adásokat végig hallgatnék, de bele bele hallgatgatok!

    Ami érdekes, itt is hallgatok csak, mert mondjuk, ha olvassuk az ákom -bákomokat, ahoz kell dünnyögni?

    Volt nekem egy kecském, dudod e? Kerestem a wallásos oldalon a Krisztus egyben az Antikrisztus is faluujságot, sajnos nem leltem meg, mert oda akartam volna irni, hogy MIT JÓSOLNAK A PRÉDÁKOTOROK MEG PAPOK, PRÉDOKÁTOROK MEG PAPOK NEMZETSÉGEIBÜL, BDÜLL (DE ÜDVÖZÜLLT)  BABA SIRJÁN?  

    Krajszt maszt daj davaj, ahoz hogy világbéke legyen, volt az általános szörmó! Igaz nem volt elég az összes állattok feláldozása, de most Krajsz ide Krajszt oda, kell egy kajszi barack?

    Nacsak, ha Krisztus MUST gó, akkor nem igaza volt annak a faluujság nyitónak, aki azt mondta. Krisztus egyben az Antikrisztus is, ill. kérdezte, mert a bibliába van egy mondás: amellik ház meghasonlik, azaz rablókra meg kirablottakra, de a szemezve könyel golgotán, láttalak egy szép napon, mikor szemetet szemért, na az meg nem áll? -de nemá!

   Nem én józsoltam, trudod jó zsidó? meg van most más fajta is? Jó isten meg....?

 Óh be jó, a habos sütemén.... halli halli hó, Krajszt mast gó, hahó hahó...hó?

 

Előzmény: landdie (328)
landdie Creative Commons License 2008.08.07 0 0 328
..."És meghajolának a holdfogyaték bölcsei a kisdead nagybáty felé és mondák néki.: Hatalmas Sátán nagybátyja! Jó dolgokat hoztunk néked e hideg, fagyos éjjelen.
És hallám, hogy a Fenevad is megszólala az szeplős nem szűz karjaiból az ő fekete bárány pólyája alól.:
Osztán mifé..hkk..miféléket?
És látám, hogy a holdfogyaték bölcsei leborulának és imádják a Fenevadat, kinek betűje GGG. Elsőnek Gázpár, majd Gennyért, aztán Gondcsinál szólék.
- Sátán őse! Hoztam néked irhát, hogy ne fázz!
- Setétség királya! Hoztam neked töményt, hogy felmelegedhess!
- Sátán nagybátyja! Hoztam néked agyarat, hogy nagyobbat haraphass elleneid nyakába!..."

sst


Ürömhír! A Sátán elküldte egyszülött nagybátyját!
Előzmény: repcsepista (326)
kinek Creative Commons License 2008.08.06 0 0 327
Egy, megérett a meggy..., kettő, csipkebokor vessző..., tíz tiszta víz, ha nem tiszta vidd vissza, majd a szamár megissza.
Szamár = szám ár. Nagy úr az ár, főleg, ha víz, szám árvíz. Vajon mitől apad az ár?
Víztől? Ha már bontjuk, tovább bontsuk, ha elég már az ár, legyen hidrogén akkor már. (Nem is írtam bele az olajat :)
Előzmény: repcsepista (326)
repcsepista Creative Commons License 2008.08.06 0 0 326

Sehol egy próféta?

 Igen érdekes következtetéseket hallottam, meg egy teljesen uj tárolását a biblia prófáciáknak.

 Csak röviden, mikor Róma, lett volna a 6. világbirodalom, mig Anglia a 7. s 8. a U.N. (egyesült nemzetek 1948) mig a kétszarvu de mélyhangu bárány, Anglia - Usa lenne, vele szeme az egyszarvu, az ki? Igen mert az lenne a 9.-?

 Aztán, usa katonai vezetői, izráel ellen fordulnak, amikor nem érdekes, mert most az lenne a tétel, vagy annak a torzsalkodásába lennünk?

 Ki lenne a 10.-?

Agnoszticizmus Creative Commons License 2008.02.02 0 0 325
Köszike.
landdie Creative Commons License 2007.09.17 0 0 324
http://landdie.freeblog.hu/archives/2007/05/14/Interju_a_Satannal/#_2341576
Helleluja Creative Commons License 2007.09.14 0 0 323

Gis prófécások, stafétás lánok!

 Aki keres talál! Mit keresel?

 Luczi Ferri fiukák amikor lánok, na itt már baj van a biblia meg az összes teremtő történtekbe?

 A probléma, nemcsak a totta leleustulás, ami megadni magadat ennek, ami = halál!!! csak Luczi Ferrcsi dirigál666....

 Jobban nem nagyon tudok belemmeni a fejtegetésekbe, hisz rögtön, ha most mengyünk mondjuk a holdra, vagy az ürbe, akkor mindenkinek vinni kell saját magát, mig akiket vinni kellene, s most hány fejes, (parazita) jutna rád, mondjuk a hátadra pupnak, s milyen nagy lenne az a pup? égig érne?

 Igy, akik vagyunk, (lehetünk meg az se, mert kinek van több vassa) az valóban Luczi Ferrum teremtmények, ami önmagában ténleg nem lenne rosz, de ha valakik bármit imádatnak, ami mégis teremtmény, mert a testünk is az, s te imádod a testedet? Imádtatod? térdre gyaur!? nem vagy igaz juju kriztán vagy mustán vagy gurgusztán stb...

 Amit leirtam, most is, csak azok értik, aki hason lókat keresnek, mint ez a kincs kereső?

 Gyütjsetek kincseket a mennyekbe, ahol se a rozsda, se a moly, meg nem eszi, s nics tolvaj? Ha itt se lenne, itt is mennyekországa lenne, azaz mindenki dóga  meg hasa, jól menne? proccs?

23 negedi Creative Commons License 2007.09.14 0 0 322

Ide is beteszem...

 

Nem őriz apkaliptikus titkot a katolikus egyház:

http://www.mult-kor.hu/cikk.php?article=18322

Helleluja Creative Commons License 2007.09.06 0 0 321

én se láttalak, hanem látlak?

 he he he...

Előzmény: Latta (320)
Latta Creative Commons License 2007.09.06 0 0 320
el sem olvaslak Helleluja....
Helleluja Creative Commons License 2007.09.04 0 0 319
Póféták fö, szadityes, hallga!
 Natyon nehézkes az igazság - világosság terjesztése, mert bün, s baj uralkodik, egyre jobban elhatalmaskodik az egész földön!?
 Nagyon röviden, szinte minden T.V.adót, amit emlitettem, hogy ez s ez az adón, ezek ezt mondták, szinte mindet megszakitották, mintha valaki, na ki az, figyelne, s nincs többet csak nokedli, nyel nikkel? zakrolyte pofa!
 Ime az egyik adón, naty naty naty... hires T.V. állomás, jól megy ott a fa szállitás, s arról volt szó, hogy a David tronján a mindenkori izráel -elnöke ül, s allá van rendelve minden usa, meg minden földi hatalom.
 Nixon, az 1973-mas izráeli háborukor, mikor Golda Mayer telefonált, hogy ha nem segit öngyilkos lesz, mikor Nixon azt mondta: had vérezzenek egy kicsit a zsidók, (lett blooddem egg gicsit) amiért meg lett büntetve, s  kétes hellzetbe van, mert nem bittos hogy uj Jerusálomba lehet W.C. pucoló, vagy janitor.
 Az egyik benfektes ember, M.c. Macay emlékeztette, hogy azért lett usa elnőke, mert nagy szolgálatot tehet izráelnak, s mikor ezt emlitette, Nixhon aki nem volt otthon, a fejéjéjéjéjéjjjjj....jah, ténleg, s rögtön küldte a bombázókat, az isten? megmentette megint izráelt, egy napig se?
 Mondjuk ha usának kell megmenteni izráelt, meg vegyük az atomarszenát, meg most csak egy valakinek kell lennie, a kiirtandó népek közzül, csak vegyük, nem kell hogy elpusztitsa izráelt, csak maradjatok csak meg magatoknak, palesztinába, s tessék kigyünni a palesztionokkal, vége e -wilágnak? vagy a zsidók almának?  hol e -wilág vége? itt a piros vagy hol papiros? sok igaz van a bibliában, csak ippeg a zsidó, mert van Jézusuk??? - aztán miért hazudnak a judó keresztények, hogy a zsidók überallesek? Mindenki lehet zsidó? wallásu? most Jézus hivó s hivó letté? uhuhuuuu...
 Minden földi hatalom, minden usa elnőke, allá volt, meg van rendelve az izráeli mindenkori elnöknek,aki David tronján az istenek istene, tehát ki a csősz? jöjj hát velem és csössz? Mégegyszer, ha a zsidók, magukat, azaz izráel David tronja az isten tronja, mikor messia izráel - álom -álam megszületésével, megtörtént?
 Figyelem, ha valóban isten velük, meg igaz amit modanak vagy mondatnak, akkor miért nem lehet kételkedni, vagy beszélgetni ezekről a kérdésekről, mert ez bizon, ha ténleg igy van, akkor hol is vagyunk, hány óra? 
 Miért hallgat mindenki, mint aki betojt?
kinek Creative Commons License 2007.08.22 0 0 318
Sziasztok, amit tudni kell, a péter az kősziklát jelent. Az utolsó, a Római Péter az nem élő személy, ezért nincs száma? Ez úgy ahogy le van írva, az lesz a római kőszikla (aszteroida) ami lerombolja Rómát és környékét, a vég kezdete előtt? Mert Rómában Szent Péter volt az első kőszikla, és kőszikla lesz az utolsó...?
23 negedi Creative Commons License 2007.08.22 0 0 317

Van egy a témához kapcasolódó 2000 - ben megjelent könyv de most úgylátom itt a neten nem lehet kapni.

 

Tartalom

  Köszönetnyílvánítások Színes illusztrációk A képekről Előszó: A pápák elmúlt és eljövendő történelme Bevezetés Valóban két pápa választ el minket az Ítéletnaptól? Szent Malakiás élete És hogyan lett Római az ő egyháza A Pontifexek uralkodási rendje (1143-2020-as évek?) Megjegyzések Szent Malakiás latin jelmondataihoz A Tiberis menti kastélyból való - II. Celesztin (1143-1144) 47 A kiüzetett ellenség - II. Lucius (1144-1145) 48 A nagy hegyből való - III. Jenő (1145-1153) 49 Suburrai apát - IV. Anastasius (1153-1154) 53 Egy fehér országból [Anglia] - IV. Adorján (1154-1159) 54 Egy szigorú börtönből - IV. Viktor, ellenpápa (1158-1164) 55 Messze túl a Tiberisen - III. Paszkál, ellenpápa (1164-1168) 56 Tuscia Pannóniájából - III. Calixtus, ellenpápa (1168-1178) 57 Az őrzött lúdtól - III. Sándor (1159-1181) 58 Fény az ajtóban - III. Lucius (1181-1185) 59 Emse egy szitában - III. Orbán (1185-1187) 60 Lőrinc kardja - VIII. Gergely (1187) 61 Iskolából fog jönni - III. Kelemen (1187-1191) 62 A marhák földjéről - III. Celesztin (1191-1198) 63 A megjelölt gróf - III. Ince (1198-1216) 64 Kanonok oldalról - II. Honorius (1216-1227) 68 Az ostiai madár - IX. Gergely (1227-1241) 69 A szabin oroszlán - IV. Celesztin (1241) 71 Lőrinc gróf - IV. Ince (1243-1254) 72 Ostiai jel - IV. Sándor (1254-1261) 73 Champagne-i Jeruzsálem - IV. Orbán (1261-1264) 76 Megfogott sárkány - IV. Kelemen (1265-1268) 77 Kígyószerű férfi - X. Gergely (1271-1276) 78 Aki franciául prédikál - V. Ince (1276) 79 A jó gróf - V. Adrián (1276) 80 A toszkán halász - XXI. János (1276-1277) 81 Higgadt rózsa - III. Miklós (1277-1280) 82 Liliomos Márton vámjából - IV. Márton (1281-1285) 83 Oroszlános rózsából - IV. Honorius (1285-1287) 84 Harkály az élelem között - IV. Miklós (1288-1292) 85 Szent remetéből - V. Celesztin (1294) 86 A hullámok jótéteményéből - VIII. Bonifác (1294-1303) 89 Patarénus prédikátor - XI. Benedek (1303-1304) 90 Aquitánia árkából - V. Kelemen (1305-1314) 91 Csontos cipésztől - XXII. János (1316-1334) 93 Szakadár holló - V. Miklós, ellenpápa (1328-1330) 95 Hideg apát - XII. Benedek (1334-1342) 96 Arras rózsájától - VI. Kelemen (1342-1352) 97 Pammakiosz hegyeiből - VI. Ince (1352-1362) 99 Francia vikomt - V. Orbán (1362-1370) 100 Új ember egy erős szűztől - XI. Gergely (1370-1378) 101 Apostoli keresztből - VII. Kelemen, ellenpápa (1378-1394) 102 Cosmedia holdja - XIII. Benedek, ellenpápa (1394-1417) 103 Barcelonai eretnek - VIII. Kelemen, ellenpápa (1424-1429) 104 A Pokolból jött Pregnani - VI. Orbán (1378-1389) 105 A sávos négyszög - IX. Bonifác (1389-1404) 108 Jobb csillagzatból - VII. Ince (1404-1406) 109 Hajós a Fekete Hídról - XII. Gergely (1406-1415) 110 A Nap korbácsa - V. Sándor, ellenpápa (1409-1410) 112 Sziréna szarvasa - XIII. János, ellenpápa (1410-1415) 113 Az aranyfátylas korona - V. Márton (1417-1431) 115 Mennybéli farkasszuka - IV. Jenő (1431-1447) 117 A Feszület szerelmese - V. Félix, ellenpápa (1439-1449) 118 A Hold mértékletességéből - V. Miklós (1447-1455) 120 Sétáló bika - III. Callistus (1455-1458) 121 Kecskétől és fogadótól - II. Pius (1458-1464) 122 Szarvastól és oroszlántól - II. Pál (1464-1471) 124 A kis halász - IV. Sixtus (1471-1484) 125 A szicíliai előd - VIII. Ince (1484-1492) 128 Albán bika a kikötőben - VI. Sándor (1492-1503) 130 Egy apró embertől - III. Pius (1503) 134 Jupiter gyümölcse segíteni fog - II. Gyula (1503-1513) 135 A politiani rostélytól - X. Leó (1513-1521) 137 Firenze oroszlánja - VI. Adorján (1522-1523) 140 A labda virágjától - VII. Kelemen (1523-1534) 141 A liliom-orvos - III. Pál (1534-1549) 143 A hegyi koronától - III. Gyula (1550-1555) 145 Szőrös mag - II. Marcellus (1555) 147 Péter hitéből - IV. Pál (1555-1559) 148 Aesculapius medicinája - IV. Pius (1559-1565) 150 Egy erdei angyal - V. Szent Pius (1566-1572) 152 Fél test a gömbön - XIII. Gergely (1572-1585) 154 Tengely a jel közepén - V. Sixtus (1585-1590) 156 Mennyei harmatból - VII. Orbán (1590) 159 Egy város öregségéből - XIV. Gergely (1590-91) 159 Engedelmes állam háborúban - IX. Ince (1591) 160 Római Kereszt - VIII. Kelemen (1592-1605) 161 Háborgó Ember - XI. Leó (1605) 170 Romlott nép - V. Pál (1605-1621) 171 A Béke Bánatában - XV. Gergely (1621-1623) 172 A Liliom és a Rózsa - VIII. Orbán (1623-1644) 174 A Kereszt Öröme - X. Ince (1644-1655) 176 A Hegyek őre - VII. Sándor (1655-1667) 178 A Hattyúk Csillagzat - IX. Kelemen (1667-1669) 179 A Nagy Folyótól - X. Kelemen (1670-1676) 180 Telhetetlen Fenevad XI. Ince (1676-1689) 181 Dicsőséges Bűnbánat - VIII. Sándor (1689-1691) 183 Gereblye a kapuban - XII. Ince (1691-1700) 183 Virágba foglalva - XI. Kelemen (1700-1721) 185 Jóhitű - XIII. Ince (1721-1724) 196 Háborút viselő katona - XIII. Benedek (1724-1730) 198 A büszke oszlop - XII. Kelemen (1730-1740) 189 A rusztikus vad - XIV. Benedek (1740-1758) 190 Umbria rózsája - XIII. Kelemen (1758-1769) 191 A gyors medve - XIV. Kelemen (1769-1775) 192 Egy vándor apostol - VI. Pius (1775-1799) 194 A Ragadozó Sas - VII. Pius (1800-1823) 201 Kutya és Kígyó - XII. Leó (1823-1829) 205 Egy vallásos ember - VIII. Pius (1829-1830) 206 A Toszkánai Balneából való - XVI. Gergely (1831-1846) 207 Kereszt a keresztből - IX. Pius (1846-1878) 209 Fény az égen - XIII. Leó (1877-1903) 215 Égő tűz - X. Pius (1903-1914) 216 Elnéptelenedett vallás - XV. Benedek (1914-1922) 219 Rettenthetetlen hit - XI. Pius (1922-1939) 223 Angyali pásztor - XII. Pius (1939-1958) 229 Pásztor és tengerész - XXIII. János (1958-1963) 237 Virágok virága - VI. Pál (1963-1978) 244 A félholdtól - I. János Pál (1978) 253 A Nap vajúdásából - II. János Pál (1978-) 262 A Nap vajúdásából - II. János Pál és jövője 283 Az olaj dicsőségéből - III. János Pál ? (cc. 2000-cc. 2020?) 288 Az utolsó Pápa (Római Péter) 303 Epilógus 317 Kiegészítés: Wion utáni jóslat, összefoglalás 320
Előzmény: Agnoszticizmus (315)
23 negedi Creative Commons License 2007.08.22 0 0 316
Előzmény: Agnoszticizmus (315)
Agnoszticizmus Creative Commons License 2007.08.14 0 0 315
Nem tudna valaki valahonnan cikket ajánlani Szent Malachiás jóslatairól? 
Helleluja Creative Commons License 2007.08.08 0 0 314

Kis cucclisták, s jojojojojo...jósok?

 Kedves Látta, de ténleg láttad? (egy gicsit leadtam a alpárias hasonlatainkból, de nehéz, nehéz megállni, mert olyan, mintha puzni kéne, vagy nevető görcs, ha kipukkan, fizetni kell) Amit én látónak tartok, az mindennek látja a végét, vagy mennybe, vagy a pokolba, ami egy emésztő gödör, na abba vagyunk, amit eddig szerintem senki se láthatott meg, miért?

 A lengagyobb meglepetéseim, a felszabadulás 1990 óta ért, hogy most nemcsak a komcsik  rögtön leruughattak minden megkrukkanásomért, hanem mit az isten, a hungaristák, a nyilasok, a pápisták, na most mi a refformiskákkal, azok egyeszerüen tőrkésekkel meg pisztolyokkal zavargáltak, zzzzs mi az isten, te is fijam brutus, most aki elcsaltak ezekbe az aklokba, azok is tőrt vágnál a játamba?

 Igen nagyon jó lenne egy olyan TOPI, amikor ezt egymást között, mindenki, mert vegyük a sajtó napot, most igen igen ufós snata magna hunmagor közösségek, amikor te elfogadol nem hivőket, rögtön a pápista senkit nem enged be, csak a pápa hivóket, s kérdem mármint ez a ufós gárda Pápai lenne csak, rtd Pápa, na most rögtön kész a razzia, mert a szabad kimivesek meg pápisnyák, rögtön tetelgesen egymásnak estek, mikor kérdeznek. te elfogadod az ingnasztikokokat, meg az ataista meg a gyaurokat stb... tutti, mindenkiért nem - e meghaltak a nagysegges uraink? uhuhuhuuuuuuuuuuuuuu.....

 Na, nyissunk egy ijen tópikot, ahol megtudnuk vitatni, hogy ami ki, legyél akárni, többzörösen vissza, s itt ha látol valamit vagy nem, ha nem, ver az isten?

 Hogy erre én most, 1990 után jöttem rá, azért magamat is tiszta hülyének, ami kikikikiki... gyüvüget rajtam, tartom most is!!!

 uhuhuhuhuuuuuuuuuuu.....

Előzmény: Latta (313)
Latta Creative Commons License 2007.08.08 0 0 313
Aranylaci kutatásait lepusztitja a melldöngető magyarkodás,beleviszi a harsányjobbos nézeteit. Kár érte
Előzmény: 23 negedi (308)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.08 0 0 312
Majd jönnek újra és újra s felejtenek s jönnek míg valaki vagy valami fel nem ébreszti őket.Ők sem tudják miért s mire de egyre inkább kész vannak az ébresztőre.....
Előzmény: Helleluja (311)
Helleluja Creative Commons License 2007.08.08 0 0 311

Utah Mine!

 Halál madár is vagyok, nemcsak helles -lovas, de apografikus, szeretek satirázni!? Egy gondolatot a bányászókhoz, ugyanis mi is lelkeket jöttünk ide le bányászni, s milyen cifra, elfelejtettük minek jöttünk, erre fel minket is ki kell menteni? Mi lett azokkal, akikért mi jöttünk, nem rdks?

 Mielőtt mondok valamit, már mondtam, persze hogy a legjobbakat: szerencse fel meg le, de mikor az ember egy ilyen minkát vállalt, mindenre kész legyen? Készenlégy!

 Most mit gonodoltok, mit mondtam?

Helleluja Creative Commons License 2007.08.02 0 0 310
Et Pro, Pro Patrai Lybertata állás, sose árt?
 Hid kollapszó?
 Induljunk ki a legfőbb megvalósitandó staféta, pró- fata -fatig - állásból, hogy jönn jönn jönn... a massiah, amikor nagyon figyeljönk meg GOD = KING!
 Ábrahámank meg magvainak adom a földet, nos Ábrahám - Izsák - Jáccóbb, amikor a dögletes testvér - háboruk sorozata, talán ez megismétlődhetett eddig minden bolygón, ahova ez a hucca - vonna biru de habiru állapotos Fortuna Kigyójójójójjjjj.... betehette a lábát?
 Hellettesitsük be, a látottak meg hallottak révén, a LÁTHATÁRBA, ami Ábrahám az egy ember, aki Uruk városából kihivatott, meg elhivatott vala, amikor ismeretes a magyarba az hogy kihivni valakit? Szóval nézzük hogy kik azok, akik Ábrahám jogos leszármazottai vagy örökösei, na most nem mengyek bele részletesen, hanem a mostani eseményhez, mert mindem dem = hid, olyan előzmény, vegyük amostani HID COLLAPSZÓT mondhat valamit, mégpedig, lehetsegges hogy usa álláspontja megváltozik, mert kényszeritve is van rá, hisz usának ez amibe belerángatták??? ÖNGYILKOSSÁG!!!
 Na nézzük Ábrahám leszármazottjait, akik egyik ága az arabok (muzulmánok) akiket békén is hagytam volna egymás között, meg amilyen távol tudunk egymástól lenni, olyan távolság, de beugrani áldozatuknak, az tiszta de tiszta őröltség, a fejetlenség,(mint ahogy usát bijja ugy a zsidók meg angló saxonok lefejelték ill, meg fejelték) legyen usa mindenidők örök nagy katonai hatalom, veszitett, mert zsidó meg arab barátság kuta macka, gyigyó gyigyó kiyó, sose volt, meg sose lesz, mert olyan nincs!!!
 Na, vegyük az egyik ÁBRAHÁM VONALAT, amit mindenki magára vallhat,(wallás révén is) mint a judó kersztények akik beoltódtak Ábrahám mostoha ivadákóknak, szerencsétlenségükre, egy harmadiknak ami ténleg hárem a kislány?
 Na, az ANGLÓ SAXON BIRODALOM LENNE AZ ELSŐ KIHIVOTT, AKIK KIS TESTVÉRE LENNE JACCABBSONOK, sembe néznek az ISMAELLEKKELL SEKKEL SEKKELHETEL SINTÉN ELEKTEKKEL, amit soha eldönteni nem lehet, hogy kik lesznek az igazi tronosok, de bijja, csak figyeljetek, mert ez a háboru, ténleg örökké tartott, s mengyen a föld végzete felé, ami minden élet ki meg elpusztitása lenne, ha megállitani nem lehet többet, megint őket?
 USA, FINACIONÁLLI máris problémázik, mert a háboru, nemcsak fizikai megterhelés, hanem millió s millió ember, kiesik a saját vágányából, tehát nemcsak egyoldalu a rombolás - gyilkosság, hanem abszi ulti, usa usát pusztitotta el, Uruk, meg Babylon városa meg népe romba döntésébe, hisz kik mellett voltak az istennek, meg fegyeverek, mit egy büdös szó nemigaz a bibliába, hogy Baylon a curva, meg e -wilág megrontója, korántsem, sem sem sem...Unkle Samu??? sem sem sem....
 véni, védi, nem vicsorogtam, mert mire jó?
 u.i. az első kislány, akit visszadtak: azok ugyanolyanok mint mi? mi? kell nagyobb, több staféta de pro féta bot? isten nem ver bottal?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!