Keresés

Részletes keresés

bernadett76 Creative Commons License 2011.09.08 0 0 6761

A mai nap után sem lesz hamar működő honlapja a falunak.

 

A képviselő testület űlése a meghirdetett időpont után majd 20 peccel kezdődött. A napirendi sorrend változott.

 

Elsőnek a honlapot készítő cég képviselője tájékoztatta a jelenlévőket, hogy a másfél hónappal ezelőtti testületi ülés óta nem adta át a polgármesteri hivatal azt a dokumentációt aminek alapján a régi honlap adatai felkerülhettek volna az új honlapra ami már akkor készen volt!

 

Másodszor köszöntötte a testület Suda urat akit a falu érdekében kifjetett tevékenyéségéért emléklappal? (oklevéllel?) és disztárggyal jutalmaztak.

 

Szóltak a 0103/19 hrsz ingatlanról a kérelmező hölgy ajánlatáról és arról, hogy ő ott milyen tevékenyéget szeretne végezni. (állattartás, növényház, szálláshely)

Mindezekre eltelt kb 15 perc.

 

Ettől kezdve a szemétszállítással kapcsolatban meghívott közbeszerzési szakértő ismertette a jelenlegi szabályozás adta lehetőségeket, majd elkezdődött a parttalan vita.   (kb másfél óra)

 

Itt szeretném megjegyezni, hogy a korábbi testületben is volt aki a "verbális önmegvalósítás" terepének tartotta a képviselő testület ülését, de ő legalább felkészült a témából.

 

21 óráig még csak ezen napirendig jutott a képviselő testület és ekkor én hazajöttem.

 

 

Előzmény: makkoslaszlo (6760)
makkoslaszlo Creative Commons License 2011.09.08 0 0 6760

Tisztelt Lakosság!

 

Szeptember 8-án, csütörtökön 19:00 órai kezdettel rendkívüli testületi ülés lesz.

Napirendi pontok:

1. A 0103/19 hrsz-ú ingatlan értékesítése

2. ÖNHIKI-s pályázat

3. Iskola, óvoda kérelmei

4. Az önkormányzat adópolitikája

5. A szemétszállítás aktualitásai

 

Ezen kívül ismételten megbeszéltem a honlap fejlesztőjével, hogy jöjjön el és tájékoztasson minket mi történt a legutóbbi testületi megbeszélés óta és most milyen lépéseket kell még megtenni a honlap elindításához és működéséhez.

Remélem a következő testületi ülés meghírdetése már a működő honlapon fog történni.

 

Tisztelettel:

 

Makkos László

önkormányzati képviselő

millósenki Creative Commons License 2011.09.05 0 0 6759

Igazán érdemes volt az új honlapot (nem tudom mekkora összegért) megcsináltatni. Az előzőn legalább az elérhetőségek, a félfogadási idők, letölthető nyomtatványok rajta voltak. Információim csak erről a fórumról származnak a következtetéseimet így ezek alapján írom.

A képviselőtestület valahogy rájött, hogy új site kellene, de ez a polgármester ellenére történt. A honlap már régen elkészült és a polgármester - a szokásos stílusában - megmutatja, hogy az ő kitalációinak ellenére ebben a faluban semmi sem történhet.

A további baj az, hogy a képviselőtestületet sem érdekli, nem tesz semmit, hogy egyrészt ne kidobott pénz legyen a honlapra fordított összeg, másrészt érvényesüljön a törvényesség. A törvényességen azt értem, - már többször leírtam itt - hogy színte mindent közölni kellene a képviselőtestület, a hivatal és a polgármester működéséről.

bernadett76 Creative Commons License 2011.09.04 0 0 6758

Én sem hallottam róla, de jó hogy írtad. Sajnos a Vácduka honlapja még mindig nem működik, ott biztosan megjelent volna.

Ez azért sok nap és mit csináljon az akinek nincs egy rezsója sem?

Előzmény: xibig (6757)
xibig Creative Commons License 2011.09.02 0 0 6757

2011. szept. 6. 12 órától szeptember 9. 12 óráig gázszolgáltatási szünet!!

 Nem tudom, hogy a faluban van-e értesítés. Én Vácon hallotttam róla, s utánanéztem TIGÁZ honlapján. Vácdukára is vonatkozik a szünet!!

fenyőgomba Creative Commons License 2011.09.01 0 0 6756

Megint itt a szellőztetés lehetősége, mert már este és reggel nincs olyan meleg. Igen ám de egyesek éppen a hűvös idöt használják a műanyagot is tartalmazó, nem eléggé száraz hulladék elégetésére. Aztán a pollenek is nagy erőkkel támadnak. Igaz, hogy levágták a gabonát, de ott van a tarló, meg a napraforgó és minden területnek a széle. A Kővágó utca, az Erdődomb az önkormányzat feladata lenne parlagfű mentesíteni. Kinek kell ezt bejelenteni?

jakabbarna Creative Commons License 2011.08.28 0 0 6755

Nem volt gond a négyórás kezdés. Aki tudott és akart rész venni itt volt. A gyerekek jót játszottak, a felnőttek jót  beszélgettek. Mindenki bizakodott amikor elkezdett cseperegni az eső, de senki nem akart emiatt hazamenni. Az eső elmaradt a szomszédok csak 11 óra környékén kezdtek hazaszállingózni.

Azok jóslata bejött akik jelezték, hogy a sokan nem jönnek majd azok közül akik a tavalyi választás előtt oly aktívan használták a SZEM-et saját maguk megmutatására.

Előzmény: hullahoppp (6751)
mutantattila Creative Commons License 2011.08.25 0 0 6754

A kertépítés és a házad közvetlen környezetének a szebbé tétele minden normális embernek a belső igénye kellene, hogy legyen. Valamiféle hobbi, alkotó tevékenység. Itt a közvetlen környezetünkben ezt viszonylag kevesen gondolják így sajnos. A legtöbb embernek itt a faluban a saját kertje is borzalmas, nemhogy a kerítésen kívüli rész. Az utakra visszatérve azért fizetek adót, hogy használható utakat kapjak cserébe. Én haza tudok menni, mert olyan autóm van, ami elmegy ezeken a sz@r utakon is. Gyereket pedig nem tolok, mert nincs. Nekem jobban hiányoznak a buszmegállók és a vízelvezető árkok. Nyilván különbözőek az igényeink, mert nem vagyunk egyformák. Ezért szép a világ.

Előzmény: tölgyfakéreg (6753)
tölgyfakéreg Creative Commons License 2011.08.25 0 0 6753

Amit a kedvesed tesz az utcában az sem a lakosság feladata. Saját érdeke a lakóknak, hogy haza tudjanak menni, tudják tolni a gyerekkocsit. Ehhez sajnos nekünk tenni kell. Vagy rávesszük az önkormányzatot, vagy magunk oldjuk meg a problémáinkat.

 

Előzmény: mutantattila (6748)
Gumimaci31 Creative Commons License 2011.08.24 0 0 6752

Pozitiv hozáállás . Szerintem minden ember meghozhatna enyi toleranciát a lurkok érdekében egy évben egyszer és, ha majd lesz gyermeke akkor megtudja mit jelent a kicsiknek. Egyébként a pestieknek ez egy átlagos nap lenne.

hullahoppp Creative Commons License 2011.08.24 0 0 6751

Szerintem nagyon meleg van délután 4 órakkor. Gondolom többen szívesen jönénnek majd későbbi időpontban, megvárjátok őket.

Nem tartanám elvetendő témának a falu kulturális felemelkedéséről való elmélkedést és ebben a SZEM szerepvállalását.

Itt volt augusztus 20-a. egész napos szirénázással, ez mutatja azoknak a viselkedéskulturáját akik ezt szervezték, még akkor is a gyerekeknek esetleg tetszet ott a helyszínen.

 

Előzmény: jakabbarna (6749)
mutantattila Creative Commons License 2011.08.23 0 0 6750

Az a kedvesem érdeme. Ő parkosított kb. 500 m2 közterületet, amit rendszeresen karbantart. Én csak a pénzt kerestem meg rá.:)

Előzmény: jakabbarna (6749)
jakabbarna Creative Commons License 2011.08.22 0 0 6749

Egyébként a megszólított tesz valamit a saját portája melletti környezetért és útért.

 

Sokkal jobb dolog ezzel foglalkozni.

 

Meghívó

 

 

 

 

A Szomszédok Egymásért Mozgalom megalakulásakor úgy döntött, hogy nyárutón minden évben utcai összejövetel keretében cseréljünk véleményt az elmúlt évben történtekről, mélyítsük szomszédi kapcsolatainkat, ismerjük meg az újonnan csatlakozók álláspontját, mutassuk meg egymásnak. szakács-, és cukrászművészeti remekműveinket.

 

A csatornaépítés, a megnövelt lakosságszámból adódó infrastrukturális problémák (óvoda, iskola, utak) foglalkoztattak bennünket leginkább az idén is, de itt sok minden másról is szó kerül majd.

 

Kedves Szomszéd!

 

Szomszédot meghívni a jól bevált módon lehetséges. Négy darab meghívó készül, melyből egyet mindenki valamelyik szomszédjától kaphat meg, olyan formában, hogy az személyesen átnyújtja azzal a megjegyzéssel, adja tovább az ő szomszédjának, kérve továbbítását a következő szomszédnak. A meghívó hátoldalán mindenki jelzi a részvétel valószínűségét, és a szakács-, cukrászművészetbeli szereplésének módját.

 

 

 

Időpont: 2011. augusztus 27-én délután 16 óra

 

Hely: Szivárvány utca

 

A meghívó részvételt tartalmazó oldalának az elindítókhoz 2011. augusztus 25-ig kell visszaérkezni.

 

Reményeink szerint az értesítések még messzebbre fognak eljutni, mint legutóbb és a fent vázolt értesítések alapján sokan vesznek részt a találkozón.

 

Bármilyen formában szerez valaki hírt az eseményről szeretettel várjuk.

 

 

 

Vácduka, 2011. augusztus 18.

 

 

Szomszédok Egymásért Mozgalom

 

 

Elérhetőség: 06-705200404

Előzmény: tölgyfakéreg (6747)
mutantattila Creative Commons License 2011.08.22 0 0 6748

Öööö.... bocs, de nem értelek. Mit tehetnék az útért az utcámban? Én sajnos nem vagyok útépítő, de ha az is lennék, ez nem a lakosság feladata.

Előzmény: tölgyfakéreg (6747)
tölgyfakéreg Creative Commons License 2011.08.21 0 0 6747

Mit találtál? Nincs jó út. Busszal ugyan nem  Te sem utazol, de tényleg nem olyan jó a járat.

Kocsival tökéletes az út Pestre, de nem mindenki rendelkezik autóval. 

Mikor teszel valamit a saját útadért? Lesz aszfalt a Ti utcátokban?

Előzmény: mutantattila (6743)
fenyőgomba Creative Commons License 2011.08.20 0 0 6746

Jó hogy megint van találkozó. Biztosan nem jönnek akik tavaly a választás miatt voltak csak ott, de ez nem fog zavarni bennünket, hogy jól érezzük magunkat.

Előzmény: jakabbarna (6744)
dukai0001 Creative Commons License 2011.08.20 0 0 6745

Köszönöm a tájékoztatást.

Még mindig nincs a falunak honlapja, ki a felelős ezért?

Miből lesz a vacsora? Ki állja a számlát? Erre van pénze az önkormányzatnak?

 

 

Előzmény: jakabbarna (6741)
jakabbarna Creative Commons License 2011.08.19 0 0 6744

Meghívó

 

 

 

 

A Szomszédok Egymásért Mozgalom megalakulásakor úgy döntött, hogy nyárutón minden évben utcai összejövetel keretében cseréljünk véleményt az elmúlt évben történtekről, mélyítsük szomszédi kapcsolatainkat, ismerjük meg az újonnan csatlakozók álláspontját, mutassuk meg egymásnak. szakács-, és cukrászművészeti remekműveinket.

 

A csatornaépítés, a megnövelt lakosságszámból adódó infrastrukturális problémák (óvoda, iskola, utak) foglalkoztattak bennünket leginkább az idén is, de itt sok minden másról is szó kerül majd.

 

Kedves Szomszéd!

 

Szomszédot meghívni a jól bevált módon lehetséges. Négy darab meghívó készül, melyből egyet mindenki valamelyik szomszédjától kaphat meg, olyan formában, hogy az személyesen átnyújtja azzal a megjegyzéssel, adja tovább az ő szomszédjának, kérve továbbítását a következő szomszédnak. A meghívó hátoldalán mindenki jelzi a részvétel valószínűségét, és a szakács-, cukrászművészetbeli szereplésének módját.

 

 

 

Időpont: 2011. augusztus 27-én délután 16 óra

 

Hely: Szivárvány utca

 

A meghívó részvételt tartalmazó oldalának az elindítókhoz 2011. augusztus 25-ig kell visszaérkezni.

 

Reményeink szerint az értesítések még messzebbre fognak eljutni, mint legutóbb és a fent vázolt értesítések alapján sokan vesznek részt a találkozón.

 

Bármilyen formában szerez valaki hírt az eseményről szeretettel várjuk.

 

 

 

Vácduka, 2011. augusztus 18.

 

 

Szomszédok Egymásért Mozgalom

 

 

Elérhetőség: 06-705200404

mutantattila Creative Commons License 2011.08.18 0 0 6743

Én azért jöttem ide hét éve, mert csöndre, nyugalomra és jó levegőre vágytam. Szerintem jól választottam. A politikai "elit" kreténsége és az ahhoz kapcsolódó gazdasági mutyik persze létező probléma, de ez engem szerencsére nem érint. Lehetne persze jobb is, ha az elsíbolt pénzekből esetleg buszmegállók vagy csatornák épülnének, de talán egyszer azt is megérjük.

Előzmény: tölgyfakéreg (6742)
tölgyfakéreg Creative Commons License 2011.08.18 0 0 6742

 

 

"4,5 millió Ft 16 703 €

eladó telek / 717 m²

Vácdukán 16 db 717 nm-es teljesen összközműves, valamint egy 804 és egy 815 nm-es saroktelek...

 

3 kép 2,5 millió Ft 9 279 €

eladó telek / 800 m²

Vácdukán 4 db építési telek eladó. A telkek méretei: 778 nm, 772 nm, 820 nm, 882 nm, LK-5...

 

3,8 millió Ft 14 105 €

eladó telek

Vác agglomerációjában, a dinamikusan fejlődő Vácdukán ajánlok építési telket megvételre, elérhető...

Vácduka, Közel Váchoz eladó telek 5 kép 3 millió Ft 11 135 €

eladó telek

Vácduka elején a főút mellet rendkívül kedvező áron eladó egy 1280nm telek. A település csendes... "
 

 

 

A valós kínálat és ez már hosszú ideje ilyen.

 

Könnyen tud venni, de szerintem ő inkább eladni szeretne, nem kellene áltatni.

Egyébként meg minek is venni valaki itt telket? Iskola, óvoda kapacitáshiányos. Már a honlap sem működik. Senyvedő közélet, alvó falu.

 

Előzmény: Atiqua (6740)
jakabbarna Creative Commons License 2011.08.18 0 0 6741

Atiqua Creative Commons License 2011.08.18 0 0 6740

Szia!

Nem vagyok egy nagy ingatlanos, de szerintem ha a főút mellett van, akkor 6-8MFt, ha valamelyik mellékutcában, akkor 4-6MFt, esetleg ha extrajó a panoráma, pl az Erdődomb teteje, akkor kicsit több. Illetve számít, hogy közműves-e, vagy legalább előtte megvan-e minden közmű.

Előzmény: veronika1979 (6739)
veronika1979 Creative Commons License 2011.08.17 0 0 6739

Üdv Mindenkinek!

 

Boccs a nem ide való kérdésért,de nagyon megkellene tudnom mennyi a becsült forgalmi értéke egy vácdukai, 718m2 építési teleknek(beépítetlen).

Nagyon köszönöm, aki tud ebben segíteni nekem!!

jakabbarna Creative Commons License 2011.08.17 0 0 6738

Jó a célzás, de nem talált.

SZEM továbbra is a Szomszédok Egymásért Mozgalom.

 

Augusztus 27-én 16 órakkor a meghívóban jelölt helyszínen találkozunk.

Előzmény: zui5 (6735)
Gumimaci31 Creative Commons License 2011.08.16 0 0 6737

Postarablásrol valami info?

zui5 Creative Commons License 2011.08.05 0 0 6736

Az ülésről jegyzőkönyvet lehet kérni egy egyszerű vácdukainak? Vagy az titkos?

Előzmény: Törölt nick (6729)
zui5 Creative Commons License 2011.08.05 0 0 6735

A falu közepe az önkormányzat épülete?

Előzmény: fenyőgomba (6735)
fenyőgomba Creative Commons License 2011.08.03 0 0 6735

Hol tartjuk?

Jó lenne már a falu közepe felé eljutni.

Előzmény: jakabbarna (6732)
hullahoppp Creative Commons License 2011.08.02 0 0 6734

Ez egy jó helyzet.

A falu vezetése nem érdekelt abban, hogy jól működő óvoda iskola legyen. Elsősorban a polgármester azt szeretné, ha nemlenne kiadása a falunak. Igaz a bevétel mint olyan az eladásokat jelenti. Válallkozás? Az micsoda? Csoda lenne, ha valami vállalkozásból származna. Van öt vállakozó a képviselő testületben. Ők nerm ismerik ezt fel? Nem bizony. Vágó baromi hülye álláspontja érvényesül. Nincs pénz nincs semmi.

Előzmény: zui5 (6731)
fenyőgomba Creative Commons License 2011.08.01 0 0 6733

"Az a gond, hogy külön-külön ajánlják fel helyüket, nem egyszerre. Utóbbi esetben lehetne eredményt elérni."

 

Nem kell már sok csak annyi, hogy ne fussa a Vágó fizetésére a falu pénzéből és akkor lemondnak majd.

A Csana egy más történet.

Azért nem tetszik nekik mert jó. Meg hogy Laci felesége csinálja és nem a Vágó rokonsága.

 

Csepreginé tényleg nem volt komplett. Olyanért kelt ki ami tény, viszont jó apropó volt a kimenekülésre a döntés elől.

 

 

Előzmény: jakabbarna (6732)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!