Keresés

Részletes keresés

getom Creative Commons License 2000.04.19 0 0 4
Hogy mééért jobba képregénya regénynéla zért merta képregénybe szituációkkal ilusztrálják, hogy mi történik benn, ésígy nem kell gondolkodni, meg ha nem tudod elképzelni, hogy mi történik, mert nem jut eszedbe semmise, akkoris, és a szereplők is képekkel vannak illusztrálva, és nem kell kitalálni saját magadnak, hogy hogy hogyan néznek ki, és ha meg csak a képeket nézegetedakkora és ha csak nézegeted, akkoris ha nem tudod, hogy mi történik akkor oda van irva kis buborékokba, hogy mi történik, és így nem keveredsz bele. Például a piff meg a herkulesis egy képregény.
Előzmény: cornelius (3)
cornelius Creative Commons License 2000.04.19 0 0 3
Vitathatatlan, öööö, most azon dolgozom, néhány pontban megpróbálom összegyűjteni, mitől jobb a képregény a regénynél, ha van valami javaslatod, mondd már légyszi, egy alapos, minden vonatkozást érintő leleplezést tervezek, vidmar, te inkább ehhez most ebben az állapotban, ha kérhetem, ne szólj már hozzá, majd ha véget ért a kezelés, majd inkább csak akkor.
Előzmény: Törölt nick (2)
Törölt nick Creative Commons License 2000.04.19 0 0 2
öööö, cornelius fogalmam sincsen mikről beszélsz, viszont a Garfieldot nagyon szeretem, és az köztudottan egy képregény.
vidmar Creative Commons License 2000.04.19 0 0 1
De, a harmadik a Nizsaszór Nibor.
Előzmény: cornelius (0)
cornelius Creative Commons License 2000.04.19 0 0 0
Ja, nekem 1. a Gyilkosok védőszentje a Preacherből, mert ő a legnagyobb király, 2. egyértelműen Wolverine, 3. nincs.
Előzmény: cornelius (-)
cornelius Creative Commons License 2000.04.19 0 0 topiknyitó
Tudom, hogy van már képregényes, de három hozzászólást ért meg egy év alatt, tudom is különben, hogy miért, rossz irányból indult ki Lelkesz, amikor indította, ezért én most másfelől közelítenék, átugornám, hogy kultúra-e, mert szerintem teljesen érdektelen, és arra buzdítanám inkább a rajongókat, beszéljük meg, kinek ki a kedvence és miért? Wolverine és Hellboy ha összetalálkoznának, vajon ki kerülne ki győztesen? van–e a Gyilkosok Védőszentjénél nagyobb király? satöbbi.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!