Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

krimpelő Creative Commons License 2019.11.01 0 0 1358

Szia!

 

Lehet igazad van, és csak én nem vettem észre, hogy trollkodni jött ide? Vagy egy másik "cég" embere, és érdekelt a konkurencia lejáratásában? (remélem nem)Ki tudja? De azért érdekes, hogy ezidáig fel sem tűnt, de most, hogy erre rávilágítottál....visszaolvasva az első hozzászólását, hát, nem igazán programozóra vall eme szösszenet:

 

"...Személyes tapasztalatom, hogy az utóbbi években többször is feladta a kocsim és a telefonom a BT kapcsolatot és 1 órát kellett maszíroznom a telómat mire újra fel tudtam építeni...."

 

Én nem vagyok programozó, de elszégyellném magam, ha egy ilyen semmi hiba miatt 1 órát kellene a telómmal szórakozni....

Előzmény: eberenfigyelos10 (1357)
eberenfigyelos10 Creative Commons License 2019.10.30 0 2 1357

Szia Arnold!

 

Bocs, hogy bekapcsolódok a beszélgetésbe, de hát végül is ezért van ez a fórum...

Teljes mértékben egyet értek Krimpelővel (Krimpelő, a hiba nem a Te készülékedben van:) ),

Te nem ismered és nem is érted a Car-Őr védelmi rendszert.

Én viszont azt nem értem, hogy akkor miért írsz róla valótlan csacsiságokat?

Mit is szeretnél itt pontosan kedves Arnold? Tanácsot kérni riasztóválasztásban vagy ócsárolni a Car-Őrt?

Nos?

Előzmény: Arnold1979 (1354)
nemetep Creative Commons License 2019.10.29 0 1 1356

Figyelj Arnold!

 

Felejtsd el azt a majmos riasztót!

Én nagyon komolyan utána jártam. Megfelelő helyeken!!!

Állandó problémát okoz a jeladója. Csak egyet adnak és nagyon hektikusan működik. Állandóak a vakriasztások. Mail fiókodban csak a Gorilla által küldött töménytelen üzenet lesz.

Volt aki pont ezek miatt szereltette ki, de NEM kapta vissza az árát pedig azt is ígérik... meg még sok mindent..

Banki szintű azonosítás mi!  Voltál már életedbe Bankba! Zsebedbe lévő jeladóval fizettél! Még az ajtót se nyitják ki úgy, nem hogy azonosítsd magad.

 

Legmodernebb! 20 éve működtek közelítőkártyával a riasztók!  A piacvezetők közül már egy sem! Gondolom okkal!!!

 

Ráadásul ami a leglényegesebb, hogy a lopási statisztikájuk sem makulátlan. Pedig túl nagy múltja nincs.

 

Tehát halgass inkább krimpelőre. Keresd fel a Car-Őrt és kérdezd meg hogy az a rendszer hogyan működik és ne találgass feleslegesen!

 

 

Előzmény: Arnold1979 (1354)
krimpelő Creative Commons License 2019.10.29 0 3 1355

Ááááá...nem...!

 

Biztosan én nem tudom rendesen elmagyarázni, lehet bennem is van hiba. De azt hiszem itt az idő, hogy megnézd a neten, vagy felhívd őket, vagy mit tudom én....mert szerintem így nehéz lesz róla beszélgetnünk.  Nehéz, hogy tulajdonképpen sejtelmed sincs a működéséről, viszont alapból kizártad, mint lehetőséget. Tetted ezt úgy, hogy tulajdonképpen azt sem tudod miként működik. Nem arra gondoltam, hogy minden feloldáskor kapok sms-t, dehogy kapok...

"...Ha pedig visz magával egy GSM blokkolót akkor már távolról sem tehetsz semmit..."  Azt viszont írtam, hogy ha esetleg blokkolni akarják, ha megérzi a rendszer a blokkoló jelenlétét, egyből indíthatatlanná teszi a rendszert...

Te írod, hogy meg szeretnéd érteni a rendszert, nos hagyok rá időt nézz utána, találsz róla videót, van honlapjuk....

Tényleg úgy gondolom, ne haragudj, hogy így nincs miről beszélnünk, mert ezek az ellen vélemények, gondolatok, melyek tőled jönnek, azok az összes, a világpiacon fellelhető riasztókra is  igazak! Akkor hagyd a fenébe, nem kell neked semmilyen védelmi rendszer az autóba.

Előzmény: Arnold1979 (1354)
Arnold1979 Creative Commons License 2019.10.29 -1 0 1354

Én sem akarok vitázni, csakhogy megértsem a rendszert.

 

Tehát minden egyes riasztó feloldáskor kapsz egy értesítést (SMS-t), hogy kikapcsolt a riasztó? Mert az úgy elég drága mulatság. Ha jól értem ezért írtad, hogy távolról leállíthatod, mert látod...

Mert ha nem küld semmit akkor az autó megbontása nélkül akár egy 10 éves gyerek telefonról feltöri a védelmet. Te pedig nyugodtan strandolsz, melózol, sportolsz és van több órája oda vinni az autót ahova akarja. Ha pedig visz magával egy GSM blokkolót akkor már távolról sem tehetsz semmit...

Az én meglátásom szerint az első védvonal az, hogy csak megbontva az autót lehessen elvinni, kvázi ha lemásolják a távirányítót és úgy viszik el az a leggyengébb védelem.

Szerintem...

Értem én hogy kényelmes, csak ebben az esetben nem áldoznám fel a kényelmet.

 

Előzmény: krimpelő (1353)
krimpelő Creative Commons License 2019.10.28 0 3 1353

Szia!

 

Nem vitázni akarok, és tisztában vagyok azzal, hogy lophatatlan autó nincs, de (szvsz):

 

Nem számít ki, és hogyan másolja le az egyedi azonosítót, hiszen az én telefonszámomra( plusz arra, akit még hozzáadok) van beélesítve a rendszer, és csak az én számomra( meg azéra, akit hozzáadtam) jön minden értesítés. Olyasmi, mint a banki kétlépcsős azonosítás, igaz tiltani bármely számról lehet, feloldani viszont, csak az általam feltanított számokról Még, ha el is megy a járgányommal, az én telefonomról azonnal tiltani tudom az autómat, egy egyedi kód segítségével, amit nem fog tudni kiolvasni sehonnan sem. Még akkor is megállítom az autót, ha történetesen a telefonommal együtt viszik el a járgányt, mert bármely más telóról is küldhetem a letiltó kódot. Arra is van lehetőség, hogy akár minden az autóval történő leálláskor egy sms áráért blokkoljam az autómat, ekkor még a feltanított eszköz is kevés az autó elindításához, mert kell a titkos feloldó kód (amit csak én tudok) szintén sms ben kell elküldeni az autóra. Ezután indítható az autó. Hangsúlyozom, továbbra is úgy gondolom, hogy ettől még ellopható a járgány, de bízom abban, hogy legalább megnehezítem a dolgát, esetleg másikat választ...Arról nem beszélve, hogy a telefonomra jön a jelzés, hogy az autómmal elindultak(közli a gps kordinátákat), ha zavarást észlel az autó, akkor egyből tiltja az autó elindítását. Ha még azt is tudja az illető, aki elviszi a járgányt, hogy melyik a szerviz gomb, és használja is....nos, arról is azonnal jön az értesítés, hogy megnyomták a szervíz gombot...rögtön tilthatom az autót, és már csak 30 másodperce van az autózásra. Ez kb annyi, hogy a garázsból pont ide ér a házunk elé(társas ház) ...a jó isten óvja innentől az elkövetőt.

Sokat keresgéltem jó magam is a riasztó beszereltetése előtt, meg is néztem 1-2 komolyabbnak mondott helyet. De csak ez volt olyan, ami tényleg nem változtatja meg az autóval való indulást. Mire gondolok? Arra, hogy nem kell semmit pluszban nyomkodni, odatartani semmihez sem, nem kell magammal "cipelnem" semmit pluszban...a telefon már annyira mindennapos cuccunk, hogy ő úgy is ott van velem. Szóval én e mellett döntöttem, hogy jól e? Az majd kiderül, az is lehet csak magamat nyugtatgatom a beszereléssel, de azért mégiscsak megpróbáltam megvédeni a tulajdonomat. Ezért építtettem be a lakásunkba, egy valódi biztonsági fém bejárati ajtót is (nem kevés pénzért), mert rengeteg lakásba törtek már be a környékünkön...Hát hozzánk még nem, vagy az ajtó miatt, vagy nem, Mindenesetre én szeretném azt hinni, hogy az ajtó is közrejátszik benne, hogy nem. No, így vagyok az autómmal is.....

ui:

Amikor beszereltetni voltam a riasztót, volt ott egy másik tulaj is , aki épp olyat szereltetett be mint én. Beszélgettem vele, és elmondta, hogy már a két autóját lopták el tőle, pedig voltak benne riasztó cuccok. Az egyiket úgy, hogy a kutyáikat is elkábították az udvaron, és onnan vitték el az autót, ő reggel vette észre, hogy az autónak hűlt helye( a kutyák meg horkoltak).

Még ő is azt mondta, hogy már csak ez a cég maradt, amit még nem próbált ki riasztóügyileg( sok céges autója is van az illetőnek). Mindenesetre nagyban hozzájárul a megnyugvásunkhoz, az a tudat, hogy megvédtük/megpróbáltuk megvédeni a tulajdonunkat, tulajdonképpen többet nem is tehetünk ez ügyben. Az idő majd eldönti, jól döntöttünk e?

Előzmény: Arnold1979 (1352)
Arnold1979 Creative Commons License 2019.10.28 -1 0 1352

"Szóval arra akartam kilyukadni, hogy a riasztóval(jelen esetben CarŐr) NEM kell BT kapcsolatot létesítened!!! Csak a feltanított MAC című telónak, vagy bárminek, amin BT van, és mint ilyennek egyedi MAC címe is van, szóval annak kell ott lennie. Ez pontosan azért jó, mert nincs meg az a veszély, amire te gondolsz, hogy megszakad a kapcsolat....hiszen nem is volt kapcsolat, csak láthatóság!"

 

Így valóban jóval stabilabb lehet, viszont a legfontosabb dolog marad ki, az authentikáció. Vagyis biztonsági szintje, nulla.
Nemrég akadtam bele egy BT-s MAC address azonosítós elven működő indításgátlóba (nem emlékszem már a nevére sajna), jól felnevettem a monitor előtt.
Ott a weblapon szépen ecsetelték a működést, hogy milyen kényelmes meg egyszerű így.
Na mondom aki ezt csinálta csak egy amatőr programozó lehet, ha ilyen biztonságkritikus rendszert kiad a keze közül. Egy telefon vagy bármi BT MAC address címe könnyedén kiolvasható hiszen nyílt, ami ráadásul egy állandó számsor.
Így egy programmal átírva és kisugározva már hatástalanították is az indításgátló/riasztó rendszert.

Nem véletlenül kell kapcsolódni is BT-n különböző eszközökhöz, hisz a biztonsági authentikációs folyamat csak akkor zajlik le.

Mint mondtam én is műszaki ember vagyok, egy nagy multi cégnél dolgozom programozóként.

 

Csak 2 perc keresgélés alatt amit találtam:

BT MAC address csere: 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.redox.bluetoothmacchanger&hl=hu

Vagy ilyenekkel is megvaklósítható:

https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l1313&_nkw=bluetooth+sniffer+module&_sacat=0&LH_TitleDesc=0&_osacat=0&_odkw=bluetooth+sniffer

 

Ahogy olvastam az írásod, elég jól ismered ezt a Carőr riasztót, gondolom ilyened van az autóban. Én a helyedben ezt BT MAC address azonosítós funkciót kikapcsolnám ha lehet, mert jelenleg ez a trójai faló a riasztóban.

 

 

Előzmény: krimpelő (1351)
krimpelő Creative Commons License 2019.10.26 0 3 1351

Bocs, hogy újra írok, de most így elolvasva, lehet nem minden volt érthető...

Szóval arra akartam kilyukadni, hogy a riasztóval(jelen esetben CarŐr) NEM kell BT kapcsolatot létesítened!!! Csak a feltanított MAC című telónak, vagy bárminek, amin BT van, és mint ilyennek egyedi MAC címe is van, szóval annak kell ott lennie. Ez pontosan azért jó, mert nincs meg az a veszély, amire te gondolsz, hogy megszakad a kapcsolat....hiszen nem is volt kapcsolat, csak láthatóság! Ezekből te többet is felprogramozhatsz, a gyerek telóját, az asszonykáét, de akár az okos órádat is. A lényeg azon van, hogy a BT bekapcsolva legyen, de kapcsolódnod NEM kell!!! Nincs is rá szükség, mert semmit nem kell onnan venned, és adnod sem, ergo hálózati kapcsolatra nincs szükség.

Előzmény: krimpelő (1350)
krimpelő Creative Commons License 2019.10.26 0 2 1350
Szia!

..."Személyes tapasztalatom, hogy az utóbbi években többször is feladta a kocsim és a telefonom a BT kapcsolatot és 1 órát kellett maszíroznom a telómat mire újra fel tudtam építeni. Tehát a BT elég instabil, nálam ez miatt nem is kéne BT kapcsolatú riasztó."

Az, hogy az autó fejegység, és a telefon között megszakad a BT kapcsolat, az nem jelenti azt, hogy a riasztóval is megszakad.( Ilyenkor tulajdonképpen nincs is szükség fennálló Bluetooth kapcsolatra csupán arra hogy a feltanított ( megfelelő MAC című) Bluetooth eszköz jelen esetben a telefonod sugározza a Bluetooth jelet, " jelen" legyen.
Olyasmit kell elképzelni, mint amikor a legelső Bluetooth kapcsolatot akarod létrehozni és elindítod a telefonod Bluetooth kapcsolatát de ő már a közelben fel is ismeri az összes többi Bluetooth eszközt hisz sorolja az elérhető eszközök menüpont alatt, no ilyenkor még nincs Bluetooth kapcsolatod csak a Bluetooth jelenlétének érzete van meg és tulajdonképpen ez a riasztó központnak pontosan elég ahhoz hogy ne riasszon, és ettől ennyire megbízható ez a rendszer) Mondom ezt azért mert az enyémben is volt, két-három fejegység és telefon közötti Bluetooth szakadás de ebből a riasztórendszer semmit nem érzékelt ez miatt még sosem volt téves riasztás. Egyébként pedig ha lenne is akkor is van fél perced arra, hogy a szerviz gombbal megakadályozd a téves riasztást, vagy az autód leállítását. Véleményem szerint ha autóriasztó vásárlásán gondolkozol, akkor ne ez legyen ami eltántorít egy ilyen típusú riasztó rendszertől, mert ez, nem is létező probléma.

Előzmény: Arnold1979 (1349)
Arnold1979 Creative Commons License 2019.10.25 -2 0 1349

Én is riasztó keresésben vagyok éppen, így dobta fel ezt a fórumot a google. 

 

Olvastam pár hozzászólást és gondoltam két dologra reagálnék, hátha másnak is segít. Alapvetően műszaki ember vagyok így talán több összefüggést látok mint aki nem műszaki.

 

1. Kulcs nélküli nyitás

Azért hívják kulcs nélkülinek mert így terjedt el a köztudatban, vagyis így reklámozták be maguk az autógyártók. Az autó sem kulcs nélküli, hisz kell hozzá kulcs ez csak annyit jelent, hogy nem kell elővenned és nyomkodnod, ezért kényelmesebb lesz. A Gorillánál ezt szintén egy távirányítóval oldották meg mint az autógyártók, a Carőrnél meg ha jól láttam a videóban a telefonod jelenti a "kulcsot". BT kapcsolaton keresztül. 

Személyes tapasztalatom, hogy az utóbbi években többször is feladta a kocsim és a telefonom a BT kapcsolatot és 1 órát kellett maszíroznom a telómat mire újra fel tudtam építeni. Tehát a BT elég instabil, nálam ez miatt nem is kéne BT kapcsolatú riasztó.

 

2. Havidíj

Minden GSM "telefonnal" rendelkező riasztó havidíjas hisz kell bele SIM kártya. Csak max nem havonta fizeted hanem évenete vagy ha lefogy a pénz róla. És nem a riasztós cégnek fizetsz, hanem a telefon szolgáltatónak. Korábbi kocsimban volt ilyen riasztóm, sok macerám volt a SIM kártyával, főleg küldföldön. Meg az éves regisztrációból is elegem lett. Ezért is gondolkodom, hogy most egy olyan céget keresek aki ad kártyát is vagy veszek egy előfizetésest még nem tudom, számolgatok. A Gorilla ebből a szempontból szimpi, hogy 3 évig benne van a SIM díj, ha 5 évig tartom meg az autóm és leosztom akkor egész megérheti...

Majd megírom, ha döntöttem és már tesztelem. :)

 

levis8 Creative Commons License 2019.10.15 0 0 1348

Sziasztok!

 

Szeretnék egy kis segítséget kérni, hátha valaki ért a Cobra 3195-ös autóriasztóhoz. Vettem egy autót amiben ez a ritka típusú cobra riasztó van aminek sehol nem találom a leírását az interneten a 3100-as széria típus táblázatában nem is szerepel és sajnos a leírás alapján nem tudom átprogramozni a pin kódot. 1db működő távirányítom van hozzá se leírás se pin kód az elöző tulajdonos mindent kidobott. 

 

köszönettel

levi8

Tominimi Creative Commons License 2019.10.08 0 0 1347

Szia!

Igen, hallottam a Pandoráról. Annyira nem fogott meg ez az orosz szerver engem sem, és van még egy-két finomság...,de nem szeretném őket bántani, mert saját tapasztalatom nem volt velük.

Közben sikerült megtalálnom azt ami nekem kerek egésznek tűnik, de köszi az infót.

Előzmény: E30Allrad (1343)
Papoka22 Creative Commons License 2019.10.07 0 0 1346

A "nem úgy vettem észre" meg az, hogy a valóságban hogyan működik NA az elég nagy különbség :-)))

 

Ha egy futó alkalmazásból le akarsz kérdezni, meg vezérelgetni akarsz akarsz valamit a "mobilnetjén keresztül" ... azt konfigurálhatod ahogy akarod, de kell a szerveres kapcsolat hozzá. Ráadásul azt a kapcsolatot nem csak te látod, pláne nem az Oroszoknál!

Előzmény: E30Allrad (1345)
E30Allrad Creative Commons License 2019.10.06 0 0 1345

Nem úgy vettem észre az elmúlt másfél évben, hogy folyamatosan a szerveren lenne. Úgy is konfigurálható, de nem kötelező...A telefonnak meg ehhez semmi köze. Ha akarod, felhívod a kocsit, ha akarod, a mobilnetjén lekérdezel dolgokat, de folyamatos online kapcsolatról szó sincs.

Előzmény: Papoka22 (1344)
Papoka22 Creative Commons License 2019.10.06 0 0 1344

A Pandoráról azt kell tudni, hogy az egy Orosz riasztó. Az autód állandó Online kapcsolatban van egy Orosz szerverrel. Sőt nem csak az autód lóg rajta, hanem onnantól a telefonod is. Ráadásul még nem is olcsón. 

 

Éljen a biztonság :-))

Előzmény: E30Allrad (1343)
E30Allrad Creative Commons License 2019.10.05 0 0 1343

A Pandora DXL családról hallottál már? GSM kártyát használ, meg mobil internetet, bárhol elér a riasztó, ha nyűgje van és te is bármit tudsz vele csinálni NET-en, GSM-en keresztül. Egy feltöltős kártya is elég bele.

Előzmény: Tominimi (1340)
nemetep Creative Commons License 2019.10.04 0 0 1342

b.ker most olvasom az apróbetűst és tényleg nem is havidij mentes! Csak az első időszakban.

 

Előzmény: Tominimi (1340)
nemetep Creative Commons License 2019.10.04 0 0 1341

Én is Gorilla S10 et néztem ki, viszont most már nem tudom ezek után. Nekem is az jött le, hogy az a legmodernebb és nem kell hozzá külön távadó.

Na most elrontottad a hétvégémet. Beleásom magam jobban a témába.

Előzmény: Tominimi (1340)
Tominimi Creative Commons License 2019.10.04 0 0 1340

Szia!

 

Köszönöm az infót. Igen , igazad van, csak kinek van erre ideje (?). Ha neten korrektek lennének az infók, könnyebb és gyorsabb lenne dönteni. De elengedtem már az ezzel kapcsolatos dühömet. :)

Néztem a Skyguardot , de kicsit húzós nekem és nem szeretnék havi díjat, a Car-őr is soknak tűnt árban, de ezek után nem biztos, hogy az a drágább. 

Köszönöm, megnézem még a lehetőségeket!

Előzmény: Papoka22 (1339)
Papoka22 Creative Commons License 2019.10.03 0 0 1339

Szia Tominimi,

 

Neked is csak azt tudom ajánlani, mint másoknak, hogy igen is fel kell keresni telefonon, vagy személyesen egy pár jármű-védelemmel foglalkozó céget, mert neked kell eldönteni, hogy számodra mi az amit valóban tudsz majd kezelni. Neked kell mindennap használnod az autódat.

 

Ne add fel a keresgélést. Elég ha csak itt visszaolvasol egy kicsit.

Találsz olyat, ahol nem  "pulzál a trükk meg a marketing" (ha már így fogalmaztál)

Ahol valóban a meghirdetett árat kell fizetni és ha már KULCSNÉLKÜLI használatot keresel, akkor ne csak ígéretet kapjál, hanem úgy is működjön. NE DŐLJ BE A HANGZATOS REKLÁMOKNAK!

 

Fontos lehet az, ha garanciális még az autód, akkor az miként befolyásolja azt. Nem lényegtelen az sem, hogy havidíjasat, vagy havidíj mentest keresel. És ha már havidíjmentesnek hirdetik, akkor az meddig havidíjmentes!? 1-2 évig, vagy valóban az!

 

Figyelmedbe ajánlom: Car-Őr , Skyguard     Talán nem véletlenül szerelik mindkettőt márkaszervizekben is.

 

 

 

Előzmény: Tominimi (1338)
Tominimi Creative Commons License 2019.10.02 0 0 1338

Hát... az elhangzott, hogy ez a legjobb riasztó most. Nem biztos, hogy ugyan arról a cégről beszélünk. Kulcs nélküli riasztóról is volt szó, de kiderült, hogy az sem teljesen igaz, mert egy kütyüt folyton magadnál kell hordani, hogy induljon az autó. 

Nekem teljesen mindegy mi az amit valahová el kell raknom , hoznom -vinnem kell, nevezhetjük kulcsnak nevezhetjük kütyünek is. Ez már nekem nem igazán kulcs nélküli. Vagy ma ezt jelenti a kulcs nélküliség? Én mondjuk laikus vagyok. Elfogadom, ha igen, csak nem értem. :)

Előzmény: pacsepa (1337)
pacsepa Creative Commons License 2019.10.02 0 0 1337

Remélem elmondták, hogy minden más védelem szart sem ér, ráadásul őket másolja kínai szar alkatrészekkel.

Nekik még egyetlen védett autójukat sem lopták el.

 

Eltaláltam? :-D

Előzmény: Tominimi (1336)
Tominimi Creative Commons License 2019.10.02 0 0 1336

Szia!

 

Igen....mindenhol pulzál a trükk meg a marketing. Ami valahol jó dolog is, csak kicsit felhúztam magam ezen.

Kiválasztok egy céget leginkább az ár miatt és amikor odamegyek kiderül, hogy ehhez még azért javasolnak kiegészítőként 1-2 dolgot. Ha ezt előre tudom nem oda megyek. :( Ez olyan, mintha a kiraknák a fűnyírót kerék nélkül vagy mitumén... érted :). Ha hatékonyan akarod használni vegyél hozzá kerekeket is. :)

Előzmény: krimpelő (1335)
krimpelő Creative Commons License 2019.10.02 0 0 1335

Szia!

 

Ugyan azért, mint ahogyan a tv csatornák is úgy vannak összeállítva, hogy véletlenül se elégedjél meg az alapcsomaggal....

Abban ugye lófing sincs, igaz a drágább csomagokban meg rád tukmálják azokat a csatornákat is, amikre a kutya sem kíváncsi (rtl, tv2, dikmán tv...stb)

 

Amúgy, ez bevett szokássá vált én is úgy látom. 

Előzmény: Tominimi (1334)
Tominimi Creative Commons License 2019.10.02 0 0 1334

Mondjátok már meg miért érez késztetést néhány cég arra, hogy reklámozza a termékét viszonylag elfogadható áron és amikor az ember odamegy kiderül, hogy ahhoz, hogy érjen is valamit kell még ez meg ez a kiegészítő ami persze horror áron van. :(

?

 

kgkelemen Creative Commons License 2019.09.13 0 0 1333

Szia!

 

Tapasztalatból írok. (Olvass lentebb)A Car-Őrt javaslom.

Nincs rejtett költség és nem válik havi díjassá 1-2 év után sem. Lehet, hogy magasabb az ára, mint a Gorilláé, de a tudása sem ugyan az. Hasonlítsd össze.

Én elég jól körbejártam a a lehetőséget. Kérdés milyen autód van és mennyire félted és mennyi a kereted. Ez persze mindenkinek a magánügye. 

 

 

Előzmény: Rbrt_Brk (1330)
Papoka22 Creative Commons License 2019.09.11 0 0 1332

Szia,

 

Rengeteg a különbség a kettő között!

Szerintem hívd fel mind a kettőt...

 

Rejtett költségek, valódi "kulcsnélküliség", havidíjmentesség, beszerelés, használhatóság, áramfelvétel, stb., stb., stb., ....

 

Előzmény: Rbrt_Brk (1330)
Joci7605 Creative Commons License 2019.09.11 0 0 1331

Hivd fel a móró alarmot. Ők szerelik a gorilla riasztót. Vagy www.autoriasztok.hu

Ők több felvillágosítást adnak.

Előzmény: Rbrt_Brk (1330)
Rbrt_Brk Creative Commons License 2019.09.08 0 0 1330

Sziasztok,

 

olvastam a velemyenyeket, tapasztalatokat a premium riasztóak kapcsán, és a gorilla illetve car őr ami megtetszett, Ti melyiket javasolnatok? Gorilla ban is van OBD tiltás ?

car őr nagyobb csomagja jelentősen magasabb az ára , de annyival jobb is?

 

koszi 

Joci7605 Creative Commons License 2019.08.23 0 0 1329

Helló

 

Nem fogod a kocsid garanciáját elvesziteni. Olyan mintha egy can-bus riasztót szereltetnél be. Nekem is gorrilla riasztó van beszerelve. Van egy cobra riasztó is csak arra a gépjármű felügyelet nem tudott hozzá kötni.

Előzmény: xxcv (1328)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!