Keresés

Részletes keresés

Evil Sunz Creative Commons License 2002.01.23 0 0 11357
Szevasztok!

Olvasgattam itt a hozzászólásokat, és a cikkeket. (Jó mert sem az NB1.hu-t sem más oldalakat nem kell, vagy csak ritkán nézegetni).

Terjék
Remélem mihamarabb meggyógyul, de egyban sajnálom, ha a teremtornán nem lesz ott. Zárójelben jegyzem meg, hogy ha csak egy trükk, hogy a teremben nem kejjen játszania (ha nem játszik, akkor még véletlenül sem, szándékosen meg főleg nem rughatják le) akkor eléggé ügyes húzás. De remélem nem így van, bár eléggé szkeptikus vagyok a Korolovszky-eset óta. Mindenki mindenre képes a sikerért.

Monye
Ha egy játékos erönlétével gond van, azon még lehet segíteni. Remélem ez meg is történik majd, bár ahogy hallottam az utolsó FociVB-n, a nigériai játékosok mentalitása kicsit rosszabb még a mienknél is. Már ha az erönlétről van szó! Remélem ezek a hírek nem igazak, és a mi kis emberünk úgy áll hozzá, hoy innen már pl. a Liverpool-ba igazol :)) A franc, a bili :DD

Teremtorna
Nagyn remélem, hogy a tisztes helytállás legalább meg lesz. Ki lehet esni a csoportmeccseken is, de azt max úgy tehetjük meg mind ahogy a ZTE tette. Küzdve, és hajtva. Ez a torna sokat nem számít, csak nekünk egy jó szórakozás.
Itt hívnám fel afigyelmét minden fehérvári szurkolónak, hogy aki teheti legyen ovatós Dunaújvárosban, mert ahogy azt különböző infókból hallottam, a kispesti szurkolók közül sokan belhézni akarnak. Tehát mindenki vigyázzon magára, és ha lehet akkor csoportosan mászkáljatok az épületen kívül. Bár remélem ezt most nem kell megmagyaráznom, és tudta előtte is mindenki

HAJRÁ VIDI!!!!!
Sunz

netcápa Creative Commons License 2002.01.23 0 0 11356
Ennyire nem szabad ám naívnak lenni, mégha az ember fiatal is.
Előzmény: Chip-TFF (11352)
Chip-TFF Creative Commons License 2002.01.23 0 0 11355
Jah, igazad van. Valamiert mostanaban elcseszem. :(((( Hulye net..
Előzmény: pextreme (11354)
pextreme Creative Commons License 2002.01.23 0 0 11354
Székesfehérvár, január 23., 14.45

Mini-sorozatunkban azt mutatjuk be, hogyan készülnek a Borsodi teremtornára a csapatok (5).

Dunaújváros, B-csoport

VIDEOTON FCF
Mérlege az eddigi három műfüves tornán: 6 – 1 5 6-20 1
Négyszer nyert a Videoton teremtornát, igaz, a sikerek óta több, mint két évtized telt el. Az utóbbi esztendőkben teremben nem megy a fehérváriaknak, az elmúlt évekre leginkább a csapat edzője, Várhidi Péter emlékszik vissza szívesen, hiszen ’98 januárjában, a BS-ben, az Újpest trénereként győzelmet ünnepelhetett…
– Egy teremtornán nincs jelentősége annak, hogy a csapatok hol állnak a tabellán, mert egy ilyen kupa teljesen más, mint a nagypályás bajnokság – jelentette ki Várhidi. – Az esélyek szinte kiszámíthatatlanok, az NB I B-s együttesekben is akadhatnak jó teremfutballisták, ráadásul minden edzőnek számításba kell vennie azt is, játékosai közül kinek bírja a lába a terem-meccsek által jelentett terhelést. Mindenesetre az idei tornán már csak a pénzdíj is óriási kihívást jelent, tehát biztos, hogy mindenki komolyan veszi majd a kupát. Ami engem illet, a több napos viaskodást igazságosabbnak tartom, nekem inkább a német mintájú teremtornák szimpatikusabbak. Nem vagyok híve igazán az ilyen egynapos rendezvényeknek, hiszen ezeken néhány óra alatt szinte minden eldől, de a közönség biztosan jól szórakozik majd.

Kispályás nagymenő(k)
TERJÉK LAJOS. Nagypályán kitűnő szezont zárt, a teremben pedig jó napja lehet. – Csoportunk ránézésre talán nem igazán erős, ezért lehet, hogy minket tartanak az első számú favoritnak, de szerintem a REAC-ban vannak a legjobb teremjátékosok – fogalmazott a 21 esztendős Terjék. – Szerencsére azért nálunk is vannak kifejezetten technikás labdarúgók, akik nagyon élnek a teremben, ezért remélem, bejutunk majd a döntőbe. Ami engem illet, serdülő és ifjúsági koromban ügyes teremjátékos voltam, de most már nem sorolom magam a kifejezetten pengések közé. Ennek az az oka, hogy talpsérülésem óta óvatosabb vagyok, de ígérem, most azért „odateszem” magam…
(Folytatjuk)

Ezt mikor nyilatkozta?Biztos nem ma!

Chip:bocs, csak idegesit,hogy a tavaly szót ipszilonnal kell irni!:):)

Azt hallottam,hogy a Kutiba még hozatni kellett jegyeket,mert elfogytak a tornára. Hála mindennek már régen megvettem!

VIDEOTOM Creative Commons License 2002.01.23 0 0 11353
Győzelembe hajszoljuk a srácokat:-)
Lehet nem olvastam figyelmesen, de volt már szó arról, mikor és honnan indulnak buszok Újvárosba?
Jó lenne tudni, mert a vidéki járat habos, és inni (és akkor még finoman fogalmaztam:-)) is szeretnénk, amivel gondolom nem vagyunk egyedül.
Előzmény: Chip-TFF (11352)
Chip-TFF Creative Commons License 2002.01.23 0 0 11352
Az NB1.hu-s hozzaszolasok kozott valamely arc azt irta, hogy iden is hasonlo szereplesre szamithatunk mint tavaj, marmint a jatekosok nem akarnak nyerni...
Meg ha igy is van (amit nagyon remelek, hogy NEM!), akkor ha majd meglatjak a Vidista tomeget az ujvarosi csarnokban, remelem maskepp gondolkodnak.
Előzmény: VIDEOTOM (11351)
VIDEOTOM Creative Commons License 2002.01.23 0 0 11351
Nagyon remélem, hogy ez csak egy szokásos nb1.hu-s hír, és csak egy könnyebb kis húzódás. Nem akarom elhinni, hogy mindjár az első edzőmeccsen megsérül.
Szarabb lesz a teremtorna is...

Ne mááá!!!

Csak a Vidi!

Előzmény: diamantinos (11350)
diamantinos Creative Commons License 2002.01.23 0 0 11350
A francba!

"A Veszprém elleni edzőmérkőzésen bokasérülést szenvedett a Videoton csatára.

A csapat ugyan 3-0-ra győzött, Várhidi Péter azonban mégis rosszkedvűen sétálgatott a mérkőzés után. A szakvezető aggodalmát Terjék Lajos, pontosabban a csatár sérülése okozta. Terjék a Veszprém elleni mérkőzésen rosszul lépett, aminek következtében aláfordult a bokája. Ráadásul ugyanarról a jobb bokáról van szó, amely miatt az ősszel is ki kellett hagynia néhány találkozót. Az első diagnózisok szerint súlyos sérülés sem kizárt, de többet majd csak a szerdai, alaposabb kivizsgálás után lehet mondani. Várhidi Péter szerint elképzelhető, hogy Terjéknek hosszú heteket kell kihagynia, ami azt jelentené, hogy az addig elvégzett munkája is kárba veszne. Arról nem is beszélve, hogy a leggólerősebb játékosát veszítené el a Videoton. "

netcápa Creative Commons License 2002.01.23 0 0 11348

Onyeabor Monye és Filó Tamás bemutatkozott
Három gól a sóstói pályán

A korai kezdés ellenére sokan voltak kíváncsiak kedden a Videoton idei elsõ elõkészületi mérkõzésére. A fehérvári együttesben csupán két új labdarúgó mutatkozott be a Veszprém elleni meccsen, õk is a második játékrészben. Igaz, Onyeabor Monye korántsem ismeretlen Székesfehérvárott, hiszen 1995-97 között 33 mérkõzésen szerepelt a piros-kékek együttesében, majd a következõ években 17 találkozón az Újpestben futballozott, így eddig összesen ötven élvonalbeli magyar mérkõzést jegyez a 18-szoros nigériai válogatott. Az 1974. december 22-én született középpályás két és fél évre kötelezi el magát a Videotonhoz. Monye legutóbb UTA Aradban szerepelt, de a román másodosztályú csapatból is bekerült a nigériai válogatottba, és az afrikai együttes valamennyi vb-selejtezõjén szóhoz jutott. A fehérvári vezetõk már megkezdték a játékos átigazolásához szükséges okmányok beszerzését. Monyére egyébként jól emlékeznek a fehérvári drukkerek is, hiszen amikor a Veszprém ellen büntetõhöz jutottak a hazaiak, a közönség kórusban kiabálta a légiós nevét. (na ne már vazzeg) A Videotonnál azonban a tizenegyes elvégzése sem kívánságműsor, így aztán Csató Sándor volt, aki értékesítette a büntetõt.

A másik új ember, a 22 éves Filó Tamás a bal oldali emberfogó posztján jutott szóhoz. A játékos tehetsége nem kérdéses, de sokat kell még dolgoznia, hogy ezen a poszton az elsõ számú jelölt lehessen.

Noha korábban már úgy tûnt, lezárult Vasas Zoltán átigazolási ügye, Viniczai Tibor, a Videoton Kft. ügyvezetõje hétfõn ismét tárgyalt a gyõri vezetõkkel. Megállapodás továbbra sincs, de a hét végére talán végleges döntés születhet. Mint arról beszámoltunk, a fehérváriak Milinte Árpádot, Daniel Usvatot és Sipeki Istvánt adnák Vasasért cserébe az ETO-nak.

A Székesfehérvárott korábban szabadlistára tett játékosok közül Balassa Péter Hévízre kerülhet, helyette az NB I B-s gárdától a csatár Kiss Tamás kerülhetne a piros-kékekhez. A legfrissebb hírek szerint a brazil Ricardinho csak a hét végén érkezhet Magyarországra, így szinte biztosra vehetõ, hogy a Videoton szurkolói még nem láthatják a soron következõ elõkészületi mérkõzésen; csütörtökön 14.30 órakor a Lombard látogat a Sóstói stadionba.

„A hortobágyi felkészülésünk sikeres volt - értékelte az eddigi munkát Várhidi Péter vezetõedzõ. - Idõközben alaposan megváltozott az idõjárás, ez Fehérvárott nem kedvezett a játéktérnek, de jövõ héten Porecsban, remélem, ismét jó körülmények között, kitûnõ ellenfelek ellen gyakorolhatunk. A Veszprém ellen egyébként Tímár Krisztián egy korábbi sérülése miatt nem szerepelt, Némedi Norbert pedig az Achillesét fájlalta."

Sz. J.

Videoton FC-Veszprém 3-0 (0-0)

Székesfehérvár, 100 nézõ. V: Kovács G.

VIDEOTON: Végh (Milinte) - Kovács, Pomper (Balassa), Vilotics (Kiskapusi), Bekõ (Filó) -Szalai (Monye), Tóth B. (Csató), Komódi (Magasföldi), Hamar -Földes (Gajics), Terjék (Földes)

G: Magasföldi, Gajics, Csató (11-esbõl)

extasee Creative Commons License 2002.01.22 0 0 11347
Csak röviden a maradék...

Terjék sérülése böven elkerülhetö lett volna, a kapussal rúgott össze, gyakorlatilag veszett -nyugodt-helyzetben!
Az elsö félidöben a tavalyi sor játszot...elég halványan ,viszont a második izgalmasabbra sikerült! Monye egészen jó lehet , Gajicsnak is voltak jó megmozdulásai...
Majdcsak kialakul!
Viszont a Veszprém sportot üzött a 100% ziccerek kihagyásában(volt belöle vagy 5 + a 11-es)!

netcápa Creative Commons License 2002.01.22 0 0 11346
Az erős túlzás, amit állítasz, tehát akkor Végh lenne a legjobb magyar kapus, Milinte meg a második legjobb? A valóságban jó, ha az első ötben benn van közülük az egyik, aki ugye nem a Milinte.

A Véghnek még másfél évig nálunk van szerződése, addig teljesen lényegtelen, hogy az MTK mit akar.
Hogy utána mi lesz, azzal meg ne foglalkozzunk, másfél évenként úgyis kicserélődik a játékosállomány 90 %-a.

Előzmény: Evil Sunz (11344)
extasee Creative Commons License 2002.01.22 0 0 11345
Sikerült kiérnem az idei elsö mérközésre...

Az elsö gólnál Monye elökészitése nyomán Gajicshoz került a labda aki a Veszprém 16osának bal oldaláról nem a tömegbe lötte a labdát, hanem okosan átivelte a túlsó oldalon érkezö Magasföldihez akinek a labdája egy védön megpattanva a kapus felett a hálóba került!

Közben az NB1.hu-ra is megérkezett a hir...

Első edzőmérkőzését játszotta a Videoton együttese.

A Vidi ellenfele a Veszprém volt, amely az első félidőben megnehezítette a fehérváriak feladatát. A gólnélküli játékrészben a mély és egyenetlen talaj is ludas volt, a mérkőzést ugyanis a Videoton-stadion hátsó, salakos pályáján rendezték meg, ami nem igazán volt játékra alkalmas.
A szünet után már gólokban is kidomborodott a Videoton fölénye, és végül a hazaiak 3-0-ra győztek. A Vidi a következő összeállításban játszott:
Végh (Milinte) – Kovács B., Pomper (Balassa), Vilotic (Kiskapusi), Bekő – Szalai T. (Magasföldi), Komódi (Monye), Tóth B. (Csató S.), Hamar – Földes (Gajic), Terjék. A gólokat Magasföldi, Gajic és Csató (11-esből) szerezték. A második félidőben pályára lépett Monye is, akinek az érkezését már nagyon várták Fehérváron.
A középpályás játékán még látszott, hogy a szabadsága utáni első meccsét játszotta, de van még idő arra, hogy formába lendüljön.
A Videoton legközelebb csütörtök délután fél háromkor lép pályára, az ellenfél a Lombard FC Tatabánya lesz. Amennyiben az időjárás továbbra is enyhe marad, akkor nem kizárt, hogy a meccsre a fehérvári stadion egyik füves edzőpályáján kerül sor.

Evil Sunz Creative Commons License 2002.01.22 0 0 11344
Meg is értem szegény Árpit. Ő az a kapus, aki magyarországon bármelyik csapatban első számú lehet, csak nálunk nem per pillanat. És sajnálom is, mert emberileg is szimpatikus.
Ezzel kapcsolatban viszont nem értem meg a vezetőink álláspontját, mert ha elmegy akkor egy valamirevaló kapusunk sem lesz, mert ugye Végh csak kölcsönben van, és az őszi produkcióját látva nem hiszem, hogy a mötöká könnyen lemondana róla....:( Az új gyerek meg megint sötét ló efektben játszik....
Előzmény: netcápa (11343)
netcápa Creative Commons License 2002.01.22 0 0 11343
Ő akar menni.
Előzmény: WBA (11342)
WBA Creative Commons License 2002.01.22 0 0 11342
Miért akarunk egy jó kapust eladni, és venni helyette eggyet a sok közül?
Kinek a zsebébe kell még pénz a vezetöink közül?
netcápa Creative Commons License 2002.01.22 0 0 11341
A bokája megint.
Ment mág két ász Bodajkra, Ribi és Trampler.
Előzmény: Evil Sunz (11339)
Evil Sunz Creative Commons License 2002.01.22 0 0 11340
Na akkor összegezzük is egy kicsit. Ki jön és ki megy.
Érkezik (érkezhet): Kiss T.(Hévíz, csatár), Horváth G. (N.kanizsa, kapus), Monye (Arad, k.pályás), Ronaldinho (???, k.pályás) Vasas Z.(Győr, védő)

Megy (mehet): Leo, Szlezák, Milinte?, Balassa?

Van még valaki?

Evil Sunz Creative Commons License 2002.01.22 0 0 11339
Terjék megsérült? Mi törpént? Bár a bajnoki kezdésig még elég sok idő van, de azért jó lenne tudni, hogy nincsen semmi baja, vagy rendbejön a Teremtornára. Jó lenne!
Előzmény: netcápa (11338)
netcápa Creative Commons License 2002.01.22 0 0 11338
3-0 (0-0)
Góllövők: Magasföldi, Gajics, Csató (11-es)
A csapat legjobbja a távozó Milinte volt, aki 11-est is fogott, nameg többek szerint a csereként beállt Monye.
Terjék megsérült.
WBA Creative Commons License 2002.01.22 0 0 11337
Kössz az nb1.hu szavahihetösége 00! A FMH csak tippel a játékosokra, marad a várakozás valakire aki látta a meccset.(+ a meló)
Előzmény: PeterT (11336)
PeterT Creative Commons License 2002.01.22 0 0 11336
3:0 lett a vége, nb1.hu szerint. Összeállítást meg elolvashatjuk holnap, de lehet, hogy egy jelenlévő még ma tudósít...
Előzmény: WBA (11335)
WBA Creative Commons License 2002.01.22 0 0 11335
Sziasztok!
Tud valaki a mai meccsröl valami biztosat? Végeredmény, összeállítás stb.
PeterT Creative Commons License 2002.01.22 0 0 11334
Nem, még nem ért ide, van is idevágó információ a mai FMH-ban (egyébként jól emlékszel, én kinn is voltam azon a meccsen, utána jött ,,a bajnokság fontosabb" című vagyon.. izé, sablonnyilatkozat):

[Ami előtte van a cikkben, dióhéjban: írnak arról, hogy nem túl jó a pálya, meg hogy hogy egy nem várt brazil játékos is csak úgy erre járt, aztán ha már ott volt, focizott is egy kicsit, de nem hatódott meg senki.]

"Információink szerint a játékos várhatóan csütörtökön vagy pénteken érkezik Székesfehérvárra"

A cikk tovább: Tímár és Némedi kisebb sérüléssel bajlódik (előbbi azért már edz, bár még külön); az aradi klub (ahol Monye van/volt) elnökét nem sikerült még elérni, ettől függetlenül kikérik a játékengedélyét.

Az utolsó, talán legérdekesebb rész:

"Miután a Szlezák távozásával megüresedett bal oldali védő posztját be kell tölteni, Viniczai Tibor tegnap Budapesten tárgyalt a Győri ETO vezetőivel, Vasas Zoltán átigazolásáról. A fehérvári ügyvezető szerint az ügyre a hét végén végleg pont kerülhet. [Mé', eddig nem úgy volt, hogy marad és kész??] Ma két új játékos érkezése is várható a Videoton együtteséhez. A Balassa Péter iránt érdeklődő NB I/B-s Hévíztől a támadó Kiss Tamás, míg a Nagykanizsától egy fiatal kapus, az egykor nyolc NB I-es mérkőzésen szereplő Horváth Gábor jelentkezhet a Sóstói stadionban"

Hmm, támadó!! :-DD

HAJRÁ VIDEOTON!!

Előzmény: VDTN (11333)
VDTN Creative Commons License 2002.01.22 0 0 11333
Talán a 2.félidőre megérkezett az új brazil?
Ha jól emlékszem pont a Veszprém ellen pottyantunk ki a MK-ból még a fővadász úr idejében:-)
Előzmény: Chip-TFF (11332)
Chip-TFF Creative Commons License 2002.01.22 0 0 11332
Nofene, most olvasom, hogy mar 3-0 -ra vezetunk! Most meg mi torpent? :) Vagy csak az nb1.hu varazsa ismet? :)
Előzmény: Roudi (11330)
Chip-TFF Creative Commons License 2002.01.22 0 0 11331
Hat eleg szegyen, hogy nem birunk vezetni a Veszprem ellen.. :(
Előzmény: Roudi (11330)
Roudi Creative Commons License 2002.01.22 0 0 11330
Gondolom sokan látogatják az NB1.hu-t...
Mindenesetre most 0-0 (félidő)
Chip-TFF Creative Commons License 2002.01.22 0 0 11329
jah. fel idoben kozli az eredmenyt, meg a meccs vegen. ;) Nem szoktak elkapkodni... :/
Előzmény: diamantinos (11326)
Roudi Creative Commons License 2002.01.22 0 0 11328
Ha valaki tudja, hogy mikor lesz a tévében a sorsolása a teremlabdarúgó bajnokság szurkolói játékának az legyen kedves írja be ide... köszönöm
VIDEOTOM Creative Commons License 2002.01.22 0 0 11327
Aha, értem. Gondolom nem volt könnyű elmenni, mikor pont belejött a csapat.

ÚGY LEGYEN!!! Hajrá VIDI!!!

Előzmény: The Evil (11322)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!