Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2016.03.05 0 2 12593

Nem szeretnénk ebből rendszert csinálni, talán évente vagy fél évente lesz ilyen ha megszervezzük. Ez az idő tűnik ideálisnak, nem esünk át a másik oldalára a lónak és kis pezsdülést ad nekünk ennyi is.

Van egy határ, közösen beszéltük meg mi az amit nem szeretnénk átlépni a további jó kapcsolatunk érdekében.

Előzmény: Törölt nick (12591)
Törölt nick Creative Commons License 2016.03.05 0 0 12592

Mi sem így születtünk ám :-) Egy kapcsolatért dolgozni kell, és tényleg szeretni/elfogadni a másikat...jah, és nem vagyok tökéletes korántsem :-D

Előzmény: királyölő (12585)
Törölt nick Creative Commons License 2016.03.05 0 0 12591

Én a második verzióra szavaznék, és kockázat nélkül semmi sincsen, ha csak kilépsz az utcára, már az is hordoz magában kockázatot ;-)) Szóval csak igy tovább....

Előzmény: Törölt nick (12589)


Törölt nick Creative Commons License 2016.03.05 0 0 12590

Csak magamról tudok nyilatkozni ;-)

Nálunk pl. egy mással való szex után én jobban kívántam a férjemet, szinte mindig egymásnak estünk, szóval én vittem haza is. Attól, hogy más szemében is kívánatos voltam, bennem is magasabbra csaptak az érzelemhullámok.

(nem is kell többet írni magadról, mimdenki annyit oszt meg, amennyit jónak lát ;-))

Előzmény: murray (12586)
Törölt nick Creative Commons License 2016.03.05 0 0 12589

Kösz a dicséretet! Valóban sokkal nyíltabb, tüzesebb lett a párom a történtek után.

Mi a jó? Ha holtomiglan csak egymással vagyunk, vagy ha kiéljük vágyainkat a másikkal közösen ha (lehet) és nem lesz monoton az intim életünk?

Persze az utóbbinak megvan a kockázata ahhoz képest mint ha csak a lakásunkba összebújva egymással lennénk csak ketten.

Előzmény: Törölt nick (12583)
psziho2 Creative Commons License 2016.03.05 0 1 12588

én észre szoktam venni ha a nejem félrebaszik :)

Előzmény: murray (12586)
Törölt nick Creative Commons License 2016.03.05 0 1 12587

Nem vagyok csalfa, csak az ismerősöktől hallottam hogy az első megcsalásnál még volt lelkiismeret furdalása a férfinek.

Később már mint ha mi sem történt volna...(nem is bukott le! :) )

Előzmény: murray (12586)
murray Creative Commons License 2016.03.05 0 0 12586

nem sértődtem meg. :-)

nem akarok magamról (többet) itt írkálni.  sztem kutyát se érdekel.  nem vagyok keserű ember csak nem vagyok teljesen naiv, ill. hűlye.  

 

inkább az érdekelne ha vki feleségének egy szenvedélyes viszonya van egy harmadikkal abból "visz haza" a férjének?  sztem nem. 

mig egy férfi ha csalja a párját már csak lelkiismeretből is jobban odateszi magát otthon.  de lehet ez is hűlyeség? 

 

 

Előzmény: Törölt nick (12584)
királyölő Creative Commons License 2016.03.05 0 0 12585

Hmmm... ez olyan szép. Tényleg irigylésre méltó.

Előzmény: Törölt nick (12584)
Törölt nick Creative Commons License 2016.03.05 0 3 12584

Előre is bocsánatot kérek a szavaimért tőled...

 

Úgy érzem Te nagyon keserű ember vagy, tele félelemmel, sokan megbántottal téged, és főleg nők. Nem tudsz bízni senkiben sem ezért írod azt, amit. Szerintem egy kapcsolathoz, és annak felbomlásához is kell mindkét fél, sosem állítottam, hogy mi nők tökéletesek vagyunk, nem követünk el hibákat.

Azért azon én elgondolkoznák a helyedben, hogy a példák, amik a szemed előtt lebegnek hogyan is alakultak ilyenné. Amitől félsz (elhagy a párod, kisemmiz) miért van benned? Ne mond, hogy csakis negatív tapasztalatokat látsz magad körül....

De ha igen, akkor itt az én/mi egyik tapasztalatunk..... 28 éve élünk együtt, a mai napog imádom a páromat, ez így volt amikor összeházasodtunk, de manapság talán jobban, ha lehet ezt még fokozni...sokat változtunk, értünk mint agyilag, mint a kapcsolatban. Pár évvel ezelőtt megismertem egy egyedülálló férfit, akivel szexuális kapcsolatom is lett (mindenről tudott a férjem), és annak ellenére, hogy nem sokszor találkoztunk biza én szerelmes lettem. Az érzéseknek nem lehet parancsolni, akár akarod, akár tiltod az jön magától ;-) Nem mondom, hogy egy könnyű időszak volt érzelmileg ez nekem, de sokat beszélgettünk, ami nekem segített abban, hogy megértsem magamat. Egy percig sem fordult meg a fejemben, hogy a másik férfival éljek tovább, pedig a férjem még ezt is felajánlotta látva a "szenvedésemet". Ma már szép emlék ez az epizód az életemben.....

Igenis vannak olyan emberek, párok, akik tudják önzetlenül szeretni a másikat ;-) 

 

Nem vitatkozni szeretnék veled, csak elmondtam hogyan látom az érzéseidet...és igen, nem ismerlek, de a szavaid ilyen hatást váltottak ki belőlem....remélem tévedek ;-)

Előzmény: murray (12581)
Törölt nick Creative Commons License 2016.03.05 0 0 12583

Természetesen napi szinten "itt" vagyok, olvaslak benneteket, de most nem bírtam megállni szónélkül már :-)

 

Nem rossz értelemben használtam az ösztönlény szót... tudom, hogy sokan vagytok, akik imádjátok a nőket, imádjátok a párotokat...azoknak szántam a szavaimat, akik talán nincsenek azzal teljesen tisztában, hogy hogyan éreznek a nők, és sokszor  saját magukkal sem.

 

Azt olvasni tőled, hogy "nem szakítani akartam vele, hanem segíteni, mert Ő lett az életem" na ez igen, ez a hozzáállás tökéletes ;-) 

 

Előzmény: Törölt nick (12579)
Törölt nick Creative Commons License 2016.03.05 0 1 12582

Együtt döntöttük el kit engedünk be az intim szféránkba és előtte még ismerkedtünk vele.

Nem mindegy kivel, 6-os szóba sem jöhetett még! :)

Fontos hogy a nőnek bejöjjön valamilyen szinten a harmadik mert amúgy nem lesz nagy élvezet!

Előzmény: KPeti23 (12580)
murray Creative Commons License 2016.03.05 -1 1 12581

"Sose feledjétek, ha egy nő biztonságban érzi magát a férje mellett, SOHA de SOHA nem fogja elhagyni egy színen feltűnő másik macsóért, hiába jobb a teste, nagyobb/vastagabb a farka, esetleg jobb is az ágyban.....mondom SOHA :-) De ehhez az kell, hogy teljes legyen a bizalom, azt érezzük, hogy feltétlen szerettek bennünket olyannak amilyenek vagyunk..."

 

elnézést, sztem ez nem igaz. pont a nő,  a feleség tud megőrülni ha "szerelmes lesz" és visz mindent!  főleg ha jogilag megteheti.   a férj meg mehet a egy bugyiba a híd alá. 

a nők sosem néznek vissza,

a férfiakban (most nem a trógerekről beszélek) mindig megvan egy állandóság érzés, jó, kurváznak néha meg stb de egy férfi ha tudja hogy igazán mit is veszthet egy ilyen párcserével /félrekúrással/barinővel

akkor ezerszer meggondolja ezt.  én is megnézném amiről ez a topic szól, de nagyon megbánnám.  

 

Előzmény: Törölt nick (12578)
KPeti23 Creative Commons License 2016.03.05 0 2 12580

Szóval akkor csak olyan férfiról lehet szó, aki a feleségednek csak két feles után, hunyorítva tetszik? Azt mondod azért a harmadik,  hogy a feleségednek kedvezz és neki jó legyen. Akkor meg nem az lenne a szempont, hogy az ő számára legjobb pasival lehessen, ne pedig egy futottak még kategóriával, ahol jobban biztonságban érzed magad? Szerintem egy nő nem fog attól elválni, mert egy 10/10es férfival van és nem egy 6ossal. 

Előzmény: Törölt nick (12571)
Törölt nick Creative Commons License 2016.03.05 0 2 12579

Kedves RS!

Örülök hogy végre hozzá szóltál a témához mert úgy tűnt eltűntél végleg! Ezek szerint végig itt voltál és kíváncsian olvastad a hozzá szólásokat.

Eddig bírtad! :-)

Szóval azért az ösztön lény jelzőt vissza utasítanám mert sok férfi van aki nem ilyen!

Én például úgy "keveredtem" a témába hogy a kedvesemnek nehezen, sokára volt csak orgazmusa és az előző kapcsolataival is így volt, nem velem volt a gond. Ebbe nem tudta bele nyugodni, nem szakítani akartam vele ha nem segíteni mert ő lett az életem!

Így alakult az ki hogy egy harmadik férfit hívtunk rosszalkodni és elmondhatom hogy nagyon feldobta őt!

Azóta sokkal intenzívebb a szex és előnyére megváltozott, jobban megnyílt nekem és elhitte végre hogy ő egy kívánatos, csinos jó nő és nem én mondom csak ha nem tényleg így van!

Nekem az is örömet okozott hogy láttam mennyire jól érzi magát hogy rosszalkodhat, velem megtehette azt amiről mások csak álmodnak és nem ment rá a kapcsolatunk, sőt!!!

Láttam őt másik férfivel szexelni de közben én is ott voltam vele, én is foglalkoztam a testével és nem egyedül engedtem el ahogy lent írták.

Másnap amikor felkeltünk, megemésztettük a történteket láttam a mosolyát hogy mennyire tetszett neki az előző éjszaka akkor az nekem megért mindent!

Persze volt benne félsz hogy mi lesz másnap, de pont még jobban közelebb hozott kettőnket ez a kis titkos kaland.

 

Kereshettem volna egy másik párt, és akkor nekem is jutott volna új trófea de nem ez volt a célom. Központba Ő volt akit kényeztettünk és nem a gyors numera volt a célunk ha nem a NŐM vágyainak kielégítés.

 

Előzmény: Törölt nick (12578)
Törölt nick Creative Commons License 2016.03.05 -1 4 12578

Akkor vizsgáljuk meg a másik oldalról is a dolgot :-)

Ti férfiak ösztönlények vagytok, ha megláttok egy jó nőt megdugnátok...ennyi, pont :-) Mi nők arra vágyunk, hogy csodáljatok bennünket, folyamatosan visszajelezzetek, hogy dögösek-kívánósak vagyunk....aztán jöhet a kefélés, mert ki az a hülye aki nem ezt akarja....

DE

Sose feledjétek, ha egy nő biztonságban érzi magát a férje mellett, SOHA de SOHA nem fogja elhagyni egy színen feltűnő másik macsóért, hiába jobb a teste, nagyobb/vastagabb a farka, esetleg jobb is az ágyban.....mondom SOHA :-) De ehhez az kell, hogy teljes legyen a bizalom, azt érezzük, hogy feltétlen szerettek bennünket olyannak amilyenek vagyunk...

 

Mindenki élje úgy az életét, ahogyan neki jólesik....ha csak a párjával tudja elképzelni a kalandozást, tegye..... ha elengedi a párját, akkor legyen úgy :-) Sokan, sokfélék vagyunk, mindenkinek más okoz örömet.... és megint itt a DE.... ne azért tegyétek úgy ahogy, mert : ha elengedem mással, akkor mi lesz.... vagy nem találkozhat mással, csak velem együtt, mert...... ez egy önbeteljesítő "jóslat" lesz, hiszen annyira rettegsz attól, hogy esetleg bekövetkezik valami, hogy megmérgezi a gondolataidat, végül megőrjíted a párodat is olyannal, ami csak a Te fejedben létezik. 

 

Nagyon egyszerű a dolog, higgyétek el: szeressétek a párotokat olyannak, amilyen...a vágyaival együtt (meg a hülyeségeivel is ;-)), és mi nők boldogan fogunk lebegni VELETEK bármilyen helyzetben :-)

Törölt nick Creative Commons License 2016.03.05 0 1 12577

Ha mindenki a kereszt nevén mutatkozik csak be akkor már nehezebb megtalálni.

Ha csak mi használjuk a kereszt nevünket akkor a "vendégünk" nem tud "véletlenül" sem ránk találni.

Előzmény: murray (12576)
murray Creative Commons License 2016.03.05 0 0 12576

hiába nem ismerős,  3 perc alatt megtalálja a FB-on és megkeresi a hátam mögött és ennyi.  mondjuk ez az egyedül elengedés ..a srác kicseszett önmagával keményen. 

Előzmény: Törölt nick (12575)
Törölt nick Creative Commons License 2016.03.05 0 1 12575

Ezért nem keresnék a baráti körből ilyen partnert, sőt ismerős se legyen!

A legjobb az ha a közelben sem lakik és ne legyen sokszor megismételt az "akció".

Azt magam sem értem miért engedik el egyedül a párjukat szexelni egy másik férfivel???

Ez már külön utakat jelent és nem együtt élvezik ki az új helyzetet.

A párcsere már amúgy is egymás mellet szexelés de már nem együtt élvezés alapvetően. Egymás mellett szexeltek egy idegennel? Akár külön is vonulhattok egy másik szobába, de akkor már teljesen szétváltatok és nem együtt csináljátok.

Nem szeretnénk eddig eljutni.

Előzmény: murray (12574)
murray Creative Commons License 2016.03.05 0 1 12574

így van. pontosan ezért nem megyek bele ilyenbe. 

az összes haverom +kolléga meg akarja dugni a páromat, sőt még a legjobb barátnője férje is bejavasolta a felesége révén a párcserét.

 gondoljátok el mi kell ehhez hogy a legjobb barátnőm kérdezi hogy megdughat -e a férjem engem meg a te férjed? igen megalázó..

 

szóval nem. nem beszélve arról hogy pl a legjobb haverom igen jól néz ki (40 feletti fickókról beszélünk)   és én nem fogom egy másoknak jó kúrás miatt elveszteni a feleségemet, a házamat amiért keményen megdolgoztam, a gyerekeimet, az életemet.  láttam már példákat hogy a párcseréből válás lett.     szóval izgat, de nem! 

Előzmény: felszarvazott (12567)
Törölt nick Creative Commons License 2016.03.04 0 1 12573

Az más ha az orrod előtt van és nem a TV-n nézed a fotelből! :-)

Előzmény: olegnagy (12572)
olegnagy Creative Commons License 2016.03.04 -1 0 12572
Ez érdekes. A legtöbb (hetero) pornófilmben gyakran a kép jelentős részét elfoglalja egy fallosz, főleg a szopós jeleneteknél. Azt hinném, nem zavaró a látvány.
Előzmény: Törölt nick (12561)
Törölt nick Creative Commons License 2016.03.04 0 2 12571

Persze kockázata van a játéknak. Mi van ha az új dugó partnerrel jobban élvezi? Sokkal nagyobb orgazmusa van mert az újdonság ereje is izgatóbb mint a sok sok év alatt megszokott és már újat nehezen vagy nem mutató kapcsolatában?

Mi van ha bele is szeret?

Benne van a pakliban aki a tűzzel játszik az megégetheti a kezét!

 

Megjegyzem amikor mi keresgéltük azért én sem engedtem volna valami sármos, latinos kinézetű izmos pasit a párom közelébe! Még a végén elcsavarta volna a fejét!:-))

Azért vigyázzunk már a kapcsolatunkra!

Ezért is írták hogy csak az kezdjen bele akinek elég erős a kapcsolata hozzá, bár elismerem hogy "bevetéskor" fog igazán elválni hogy ki hogy viseli el a történteket.

Előzmény: felszarvazott (12567)
buddys Creative Commons License 2016.03.04 -2 2 12570

Törölt nick Creative Commons License 2016.03.04 0 0 12569

Éppen ezért mi nem cseréltünk telszámot és a teljes nevünket és persze címünket sem árultuk el!

Nem akartunk belőle rendszert sem mert könnyű átesni a ló másik oldalára.

Én is nyugodtabb voltam így...

Előzmény: felszarvazott (12567)
Törölt nick Creative Commons License 2016.03.04 0 0 12568

Huh, ne sértődj meg, de szerintem nálatok az „átestem a ló túloldalára” esete esett meg.

Amikor egy harmadik közelít az ember feleségéhez, bókol neki, megérinti, simogatja, csókolja, magáévá teszi, kielégíti, hozzábújik…stb stb, akkor szerintem minden férfiban oda-vissza érzések-érzelmek, méghozzá akár egymással ellentétes érzelmek cikáznak oda s vissza.

Adni akarás, féltékenység, izgalom, birtoklási vágy, féltés, gyönyör, fájdalom, sértődés, nagylelkűség, újra féltékenység, izgatottság, öröm, bánat, bizonytalanság, bizonyosság, újra átélni akarás, soha többet ilyet érzés, kellemes elégedettségérzés, vágy, fájdalom, mindent látni akarsz, inkább nem is vagy ott, szerelem, törődés, megcsalatás, kívánás … és így tovább, és így tovább… :)

 

Sokan megértik a problémádat és az érzéseidet. De szerintem Te magad is tevékeny részese, oka voltál annak, hogy ilyen szintet ért el, ilyen irányba terelődött az életetek.

Érdekes, többen is leírják azt, hogy egyedül is elmegy a feleségük „randira”. Erre mindig rácsodálkozom.

Ha izgatott az, hogy valakivel van a párod, ha izgatott a többes, ha nem akarsz tartalék játékossá degradálódni, akkor már csak nem is a bizalmatlanság végett, de miért nem csak és kizárólag közös kalandozásba kezdtek a pároddal? Miért nem úgy alakítjátok életeteket, hogy közösen, a te aktív vagy passzív fizikai jelenléteddel történhessen meg bármi is? Miért engeded el őt? Mert ennek valóban vannak veszélyei! Nem csak nála, hanem mint látható, nálad is…

Előzmény: felszarvazott (12567)
felszarvazott Creative Commons License 2016.03.04 0 1 12567

Sok a lelkes férfi ebben a topicban. Azért ne gondolja senki, hogy egy szerelmi házasságban egyszerű dolog átélni, amikor a feleség mással szeretkezik. (Közös megegyezés alapján!) Persze izgató belegondolni, de amikor sorra kerül a dolog, akkor tudod meg, hogy mennyire nehéz ezt elviselni. Napokig nem ettem, feszült voltam, féltékeny voltam és szinte depressziós lettem. Nyugtatókat is kellett szednem, de nem tudtam, akartam véget vetni a dolognak, mert én vetettem fel többször, és sokáig, mire a feleségem megtette. Majd megőrültem, hogy mennyire élvezte az új élményt, több évtizedes házasság után. Hirtelen megváltozott, már nem az volt, aki előtte. Flörtölt az új barátjával, feldobódottan várta a találkozásokat és energiától duzzadóan tért vissza. Szépítkezett öltözködött, szexi fehérneműket vásárolt, teljesen felpörgött! Engem csókolgatott és nyugtatgatott, hogy szeret, soha nem hagy el, a szexuális életünk is jó maradt, de az új lovag nagyon felvillanyozta. Várta a telefonjait, sms-eit, és leveleit. A kezdetek óta hosszú idő telt már el, de még mindig feszült leszek, ha randira megy. Nem váltogatja a férfiakat, egy állandó partnere van. Én nagyon szeretem és tisztelem azóta is, de a nyugalmam már soha nem lesz a régi. Szóval óvatosan ezzel a dologgal. Nem mindenkinek olyan könnyű így élni!

Törölt nick Creative Commons License 2016.03.04 0 1 12566

Nálunk egy kifejezetten romantikus hármasban megtörtént az, hogy lassan táncolva, simogatva, vetkőztetve felváltva csókolóztunk feleségemmel, puszilgattuk nyakát, cicijeit, combjait… meg úgy mindenhol, majd aztán felválva nyaltuk, szeretgettük ... Én óvszer nélkül, a srác viszont természetesen óvszerrel hatolt be, és a nyaláskor ez sem zavart minket. Valahogy nem is gondoltunk arra, hogy ez zavaró lehet. Arra azért figyeltünk, hogy közvetlen fizikai kontaktus ne legyen.

Pedig talán még homofóbnak is lehet nevezni, mert kiráz a hideg még annak gondolatára is, hogy egy másik férfival intim fizikai kontaktusba kerüljek. Például elképzelhetetlennek tartanám azt, hogy hozzáérjek a farkához, vagy ő az enyémhez, sőt a ketten egy lukban felállás vagy a dupla behatolás sem vonz.

 

Az idegen nyalása és ujjazása az én párom számára is furcsa érzés volt a legelső ilyen alkalommal, és nem csak az idegen léte miatt, hanem az enyémtől eltérő, szokatlan technikája miatt. De aztán ügyesen eligazította, rávezette, hogy hogyan is szereti… :)

Előzmény: Törölt nick (12565)
Törölt nick Creative Commons License 2016.03.04 0 0 12565

Nekem az is furcsa volt először amikor a srác után nyaltam a kevesemet!

Először ugye ő is csak nyalt majd én jöttem de utána dugás is volt.

Amikor kihúzta belőle és én jöttem a nyalással még érezni lehetett a gumi szagát és ízét!

Erre nem készültem fel, de akkor is az én barátnőm volt és azzal nyugtattam magamat hogy gumi volt rajta és ez csak a gumi szaga.

Nyálcsere viszont akárhogy nézzük az megvolt! :-)

 

Páromnak az volt a furcsa amikor az "idegen" először nyalta lent...

 

boróka 41 Creative Commons License 2016.03.04 0 0 12564

Voltam én is úgy,hogy a nejembe én vezettem be a partner farkát! Nem vagyok sem bi,sem homo,de nekem nagyon izgalmas volt....!

Előzmény: alezredes 1 (12560)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!