Profi,mindenhez értő kürtöskalácsos szakembert keresek az augusztus 12-16 közötti bremerhaveni vitorlásfesztiválra!Akit érdekelne a munkalehetőség,írjon priviben!
Az előzőekben leírtak miatt inkább ne is kezdjetek bele! Valószínűleg egyel több lesz a kalácsszerű valamit készítő. Valami, aminek semmi köze a KÜRTŐSKALÁCSHOZ. Abból pedig már így is túl sok van! Műtészta, rossz parázson megégetve, belül nyersen....
A kalácsosok 90% ha tudja is a tuti receptet, nem foglalkozik vele, inkább a könnyebb utat választja, és hitvány kalácsot árul. Ismerőseim most jöttek haza egy 10 napos erdélyi útról és azt mondják sehol nem ettek jó kalácsot!!! Az idejáró erdélyiektől ezt már megszoktuk, de már odahaza is??? Nálunk pedig annyi a kókler, hogy az valami borzalom, csak elvétve látni egy-egy normális kalácsot készítő vállalkozót.
Üdvözlet! Szívességből segítenem kéne valakinek beindítani itt egy kicsi kürtőskalács üzletet. Egy korábbi szívesség miatt nem lenne ildomos nemet mondanom, ennyi a történet. Külföld, én vagyok az egyetlen, aki életében legalább már készített kürtős kalcásot párszor, még ha otthoni körülmények között is. Szóval tipikus vak vezet világtalant szituból kellene kihozni valami relatíve működő dolgot. További nehezítő tényező, hogy az illető beszerzett egy péket, aki reggelenként elkészítené a tésztát, (mert csak reggel ér rá), amit aztán hűtőben tárolnának felhaszálásig. Szerintem már itt bukni fog a dolog, mert még ha kevesebb élesztőt is tesznek bele, és hűtőben tárolják, egy kelt tészta szerintem délutánra kb. használhatatlan lesz... Szóval szerintem minimum napi 2x kellene tésztát készíteni. Gázos, 6 vagy 8 fás gépet vett amúgy az illető. Kérnék egy kis segítséget, hogy milyen tésztával próbálkozzunk egyáltalán kinti sütéshez? Nekem 2 receptem van, mindkettő bevált itthoni sütésre, de én mini sütőfán sütöttem, sütőben. Gázüzemű, nagy gépet sosem használtam. Minden jó szándékú, pozitív hozzászólást, segítséget szívesen veszek. Előre is köszönöm!
A www.kurcsi.hu - ra véletlenül írt ékezetet, de minimális gondolkodással Te is rájöttél volna, az utolsó oldal nem vírusos (honnan a feltételezés?), hanem a saját honlapja. Tényleg profi, ismerem.
Egy kis jóindulat nem ártana, főleg kollégákkal szemben.
Csináltam 1 csoportot a Facebook-on. Annyira régi már ez a forum. Ha gondoljátok települjünk át oda, és folytassuk ott amit itt, csak nem álnevekkel, hanem a sajátunkkal. :)
Egy ismerősöm megbízásából, keresek egy kürtöskalácsos szakembert, vállalkozót, kocsira szerelt sütő géppel, tudással, aki szeretne Németországba dolgozni, piactereken. Az engedélyeket Ő beszerzi. Akit érdekel jelentkezzen a solzi@citromail.hu címemen.
Ha kell egy ügyes kezü nagy rutinnal rendelkező kalács gyúró pék legény KERESS MEG!!
Szivesen dolgoznék alkalmazotti jogviszonyban , akár külföldön is, persze nem éhbérért de csatlakoznék is bárkihez aki épp kürtös nyitásában gondolkozik de nem tudja merre induljon!
Ha van szállás bárhová megyek az országban!
Nagy gyakorlatom van tésztakészitésben, kalács gyártásban elektromos és gázos gépen is, rendezvényezésben és bolti árúsitásban is jártas vagyok!
Több éves tapasztalatom van ebben az iparágban, mint technológiai téren mint pedig szakmailag. Szóval ha kell egy sokmindenben jártas szaki akinek már nem kell magyarázni mit hogy kell csinálni,de mindig tud valami újat mutatni, én vagyok a te embered!!
Sziasztok! Én külföldön szeretnék kalácsozni. Segítséget szeretnék kérni azzal kapcsolatban, hogy milyen helyeken tudnám árusítani? Nem ejtettek a fejemre, ezért pontosítanám a kérdésem: alapvetően kétféle lehetőség van: fix helyen, vagy különféle piacokon, rendezvényeken. A piacokra való bejutás rendben van, kaptam kellő információt. Én szeretnénk egy fix helyet találni, mert csak hétvégén tudok árulni (hétközben alkalmazottként dolgozom). A helyi hivatalok azt mondták, hogy nincs bérlehető közterület, amelyet a rendelkezésemre tudnának bocsájtani. Hogyan tudnék fix helyet találni mégis? Otthon láttam, hogy árulják pl. az Auchan előtt (ilyenkor az Auchanhoz kell engedélyért fordulni?) Ki milyen ötleteket tudna adni? Büfékocsink egyenlőre nincs, szolid büdzsével, standsátorral szeretnénk indulni, illetve egy lebondható kis "faházikó" vásárlása van kilátásban.
Mint régi tapasztalt kürtőskalács sütő/vállalkozó, megosztanám receptem és technikám tapasztalatait kezdő vállakozókkal. Főleg Budapest és vonzáskörzetében. Ár megegyezés szerint, próbasütés, a termék letesztelése után ha meg vagy elégedve az eredménnyel......
Kiválló recept, finom és szép termék. Csak tökéletes terméket adok ki a kezemből.
1,5 mm rozsdamentes acél kivitelben készült, minőségi kerámia betétes égőfejjel, reduktorral ellátva Gáz teljesítmény: 2 x 4kW 230V-ról és 12V-ról egyaránt üzemeltethető a forgató motor Megbízható lánchajtással (minimális karbantartást igényel) Méretei: magasság - 52cm; szélesség - 42 cm (64cm) mélység - 46 cm (49cm) +20 db beedzetett keményfa sütőhenger + fiókos (12 rekesz) ízesítő asztal + 2db kelesztő állvány Igény esetén betanítom a használatát. Ár 320 000 Ft.
Helló Ádám! Most raktam fel a Jófogásra egy elektromos gépet 240 V-os, 10 hengeres, 20 kicsi és 20 nagy fa van hozzá. Nézd meg! Válaszod köszönettel várom F.L.
T.Szabolcs most tettem fel a Jófogásra egy 10 hengeres 240v. turbó gépet 40db fával stb.Metal-technik gyártmányú.Nézd meg!Válaszod köszönettel várom.F.L.
Gábor vagyok és nem tudom hogy sikerült e munkát találnod én nem sokára 06.01-én nyitom az üzletemet és keresek olyan embert aki sütött már életébe kalácsot. Ha érdekel kérlek írj nekem a barath_gabor@freemail.hu címre vagy hívj a 06302807831 számon.
Ha téged nem is érdekelne de van olyan ismerősöd akit igen irányítsd hozzám légyszi.