Keresés

Részletes keresés

csampilampi Creative Commons License 2011.11.01 0 0 3910

Néhány helyen biztos ugatnának, hogy jajj nagyon sok vizet fogyaszt, nem lehet.

Így lehet marad a gyökérkefe, krumplis-zsák, kaparókés.

 

 

Házi vágásnál ki szokta kivenni a szemeket ill. fülkagylókat??

dawid154 Creative Commons License 2011.11.01 0 0 3909

Köszi!

Majd ki próbálom itthon  hátha hülyének néznek a szomszédok!!

Előzmény: karijó35 (3908)
karijó35 Creative Commons License 2011.11.01 0 0 3908

Hát ott ahol pörkölésnél is esetleg bereped vagy ha nagyon közel tartják,de nem jellemzö nem könnyen tépi a bört már ahogy láttam mert nem én szoktam mosni. Azzal a körbe forgó fejjel mosták kb.15 cm-röl nem volt gond vele egyáltalán faszán mosta.

Előzmény: dawid154 (3907)
dawid154 Creative Commons License 2011.11.01 0 0 3907

Hali!

S menyi hatásos ez a magasnyomású mosó?Hiszen több 10 bárral löki ki a fizet nem repeszti fel a bört?

Előzmény: karijó35 (3906)
karijó35 Creative Commons License 2011.11.01 0 0 3906

Szevasztok!Már nem nagyon járok vágni de épp 2 hét múlva megyek egy helyre amúgy már évekóta járok oda na az a lényeg hogy ott mindig mosóval mossák mezei hidegvizessel a véleményem kényelmesebb de viszont sokkal több idö,2 ember ha neki esik fasza kefékkel ugyanúgy meglehet mosni fele idö alatt,de ha az ember ráér nem kell tolni a melót akkor sokkal kényelmesebb az biztos.Üdv.Karijó

kispiás Creative Commons License 2011.11.01 0 0 3905

Hallottam már mástól is, dicsérték.

Kipróbáltam, de nekem a kisteljesítményű mosómmal nem lett jó, csak lehűtötte a disznót.

Jó lenne egy nagyteljesítményű, melegvizes, majd egyszer...

Előzmény: sipkaa (3902)
brekzg Creative Commons License 2011.11.01 0 0 3904

Éppen most hétvégén beszélgettük, hogy beszerzünk egy magasnyomású mosót, csak sajnálom rá a pénzt, mert évente 2-3 disznót azért nem olyan vészes tisztára vakarni. Láttam már én is, hogy szépen lehet vele dolgozni. Meg is nézem, mennyibe kerül egy középkategóriás.

Előzmény: sipkaa (3902)
csampilampi Creative Commons License 2011.11.01 0 0 3903

Én is gondolkoztam már egy magasnyomásún. Idáig nem mertem soha.

Mindig probléma a mosás, mert mindenki útálja. Köztük én is.

Könnyű vele dolgozni??

Előzmény: sipkaa (3902)
sipkaa Creative Commons License 2011.11.01 0 0 3902

Nem tudom probáltátok-e már a pucolást magasnyomású mosóval .

Én már egy ideje azzal csinálom és nagyon szeretem sima egyszerü hidegvizes

körkörös irányú csővel.Érdemes kiprobálnia titka az ,hogy mosás előtt jó forró

vízzel meg kell puhitani a bőrt.Locsolóval szoktam csorgatni vizet rá egy oldal egy locsoló

,ésmár mehet isén késsel hozzá sem nyúlok. Aki eddig látta csodálta.

brekzg Creative Commons License 2011.11.01 0 0 3901

Köszi, remélem nem irónikus a hozzászólásod:-)

Mindig igyekszem szépen megpucolni, mert végül is a bőrét is megesszük hurkában, sajtban, kocsonyában, nekem nem mindegy mi kerül bele. Csak a körme ne lenne! Egyébként itt-ott látni elég koszosra mosott disznót, amiből nem szívesen ennék. De mindenki úgy csinálja, ahogy akarja-tudja!

Előzmény: degamma12 (3895)
dawid154 Creative Commons License 2011.10.31 0 0 3900

köszönöm szépen!

Előzmény: hurkamáj (3899)
hurkamáj Creative Commons License 2011.10.31 0 0 3899

Jatecni Pristroj.Nézd meg a 1621-es hozzászólást,sokminden hasznos benne van a jp-ről.

Előzmény: dawid154 (3898)
dawid154 Creative Commons License 2011.10.31 0 0 3898

Hali!

valaki meg tudná mondani hogy a Jp rövidités mit takar mert szeretnék nézni egy újjat de jp szóra nem sok találatot kapok.

kispiás Creative Commons License 2011.10.30 0 0 3897

Tetszik, ahogy az utolsó képen nevet.

 

Előzmény: brekzg (3893)
kispiás Creative Commons License 2011.10.30 0 0 3896

Nekem is ugyanez van.

Így igaz, ahogy jellemezted!

Előzmény: degamma12 (3894)
degamma12 Creative Commons License 2011.10.30 0 0 3895

Szép munka, van aki elsiklik a pucoláson, nem fordit rá, kellő időt, energiát.

gratula

Előzmény: brekzg (3893)
degamma12 Creative Commons License 2011.10.30 0 0 3894

hali

ez szerintem király

 

http://totkomlos.olx.hu/serteskabito-elado-iid-171530929

 

A filinget nem adja azért vissza de praktikus egyszerű csöndes egy személyes.

Ezek az előnyei. Ja olcsó egyszeri beruházás.

Előzmény: orient7 (3887)
brekzg Creative Commons License 2011.10.30 0 0 3893

brekzg Creative Commons License 2011.10.30 0 0 3892

kb. 200 kg 

brekzg Creative Commons License 2011.10.30 0 0 3891

Sziasztok!

 

Valóban, a búgó disznó húsának semmi baja sincs, sőt, kimondottan finom volt :-)

 

hurkamáj Creative Commons License 2011.10.30 0 0 3890

Sztem a Jp 4-nél nem kell jobb!

Előzmény: orient7 (3887)
hurkamáj Creative Commons License 2011.10.30 0 0 3889

semmi jelentősége nincs ,nyugodtan levághatod,szinte semmi különbséget nem fogsz látni:

Előzmény: brekzg (3882)
kispiás Creative Commons License 2011.10.30 0 0 3888

Nézz szét a vaterán, expresszen, találni fogsz.

Előzmény: orient7 (3887)
orient7 Creative Commons License 2011.10.30 0 0 3887

Sziasztok.

Egy kérdésem lenne hozzátok.

150-200 kg disznokhoz ki milyen elektromos kábítót ajánl.

Látenshentes videoja meghozta a kedvemet egy vásárláshoz:)

zsandár Creative Commons License 2011.10.29 0 0 3885

Kb. 4 éves erőltetett műpoén....

Előzmény: lapua (3879)
sipkaa Creative Commons License 2011.10.29 0 0 3884

Ha arra vagy kiváncsi,hogy a hus ize más-e, talán nem jó, akkor nyugodt lehetsz semmi baja.

Erröl már beszéltem énis állatorvossal. Azt mondta, meg énis tapasztaltam, hogy ilyenkor talán

egy kicsit vizesebb az állat húsa ,ami nemis vehető észre szinte. Magyarul semmi jelentősége.

csampilampi Creative Commons License 2011.10.28 0 0 3883

Szia!

 

Szerintem is hülyeség. Bizonyíték rá , hogy én sem tulajdonítok neki nagy jelentőséget: vasárnap én is ilyen kocát vágok.

Előzmény: brekzg (3882)
brekzg Creative Commons License 2011.10.28 0 0 3882

Sziasztok!

 

Az a kérdésem lenne, hogy igaz-e, hogy nem jó búgó disznót levágni, mert nem olyan a húsa, mint máskor? Többször is hallottam ezt, de szerintem hülyeség. Tudnátok segíteni ebben?

Előre is köszi!

 

Üdv: Balázs

dawid154 Creative Commons License 2011.10.27 0 0 3881

Hali!

Nekünk is lenne gépi töltő de nincs jobb amikor a kicsit mámoros családikör neki áll a kolbász,hurka elkészitésének:Dés csak döl mindenkiböl az értelmesebnél értelmesebb történet meg a szivatás...

halkergető Creative Commons License 2011.10.25 0 0 3880

Köszönöm a már megadott paramétereket.

Látom, elrontottam az induló kédésemet, meg kellett volna adnom azokat az anyagokat, amelyek rendelkezésemre állnak.

Pótlólag megteszem, íme:

 

A tartály-cső átmérője 160 mm, hossza 50 cm. A nagy fogaskerék: 90 fog (1,5 modulos) Kis fogaskerék, ami a nagy kereket hajtja: 15, 17, és 19 fogszámú is van.

A fogaslécből van 1,5 és 2-es modulos is. A fogaslécet hajtó kis fogaskerékből is van 15, 17 és 19 fogszámú.

 

Azt már megmértem, hogy ha 15 fogú kis kereket használok,  és 2-es modulos a fogasléc, akkor 6 hajtókar fordulatra 10 cm. dugattyú előtolás társul, ami kb. 2 liter töltelék.

 

Terészetesen lesz 2 áttétel, de ez számomra lényegtelen.

A lényeg az, hogy inkább több hajtókar fordulat legyen, de ne legyen nehéz a tekerése.

Ugyanis hretven évhez közel az embernek már ideje több van, mint ereje.  :))

Előzmény: Andor0006 (3869)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!