Keresés

Részletes keresés

davidkovacs Creative Commons License 2015.10.28 0 0 10668

Sziasztok! Valaki tudna segíteni nekem a szuperhekusok című filmben fizetek érte ha segít valaki nekem. Köszönöm előre is!

Carina_S Creative Commons License 2015.10.22 0 0 10667

A legendás páros két tagjának a neve ugyanis annyira összeforradt egymással a sok közös film miatt, hogy ha pl. egy mai fiatalt megkérdeznének vagy úgy kb. 20-25 olyan film felsorolása után, amelyikbe B. S. és T. H. együtt is, ill. külön-külön is szerepelnek, akkor a fiatalok tapasztalatlanabbja nem biztos, hogy mindre egyből helyesen rá tudná-e vágni, hogy akkor most melyik is a sok közül a közös, ill. hogy melyik a szóló alkotás!

Carina_S Creative Commons License 2015.10.22 0 0 10666

Akkor már jobb lett volna, ha háromféle fejléccel adják ki ezeket a DVD-s filmeket:

 

"Bud Spencer -- Terence Hill"-gyűjtemény (a közösen forgatott filmeknek);

"Bud Spencer"-gyűjtemény (amely filmekben csak B. S. szerepel);

"Terence Hill"-gyűjtemény (amikben csak egyedül T. H. a főszereplő);.

 

Mert ugye az, hogy a "Bud Spencer -- Terence Hill"-gyűjtemény c. fejléc olyan filmeken (is) szerepel, amikben csak Bud Spencer játszott (ahogyan ez a példában látható "Bombajó bokszoló" c. film borítóján is megfigyelhető!), az ugye a filmográfiájukban nem annyira járatos, vagy talán még sokkal inkább a filmjeikkel még csak most ismerkedő egészen fiatal (pl. a mostan 15-20 év körüli) kezdő gyűjtőknek megtévesztő is lehet akkor, ha pl. nem minden filmjükről tudja még az illető, hogy melyikben játszik főszerepet vagy fontos szerepet T. H. vagy B. S. egyedül, szólóban, és melyikben szerepelnek mind a ketten együtt??!

 

Külön-külön fejlécekkel csoportosítani az egyedi, ill. a közös film-alkotásaikat, talán mégiscsak jobb volna!

Előzmény: F1 Hierro (10665)
F1 Hierro Creative Commons License 2015.10.20 0 0 10665

Ha jobban megnézed, a fejlécben az van, hogy Bud Spencer - Terence Hill gyűjtemény, tehát ez a DVD-sorozatra vonatkozik.

Előzmény: BlackZolee (10662)
charlie b Creative Commons License 2015.10.20 0 0 10664
charlie b Creative Commons License 2015.10.17 0 0 10663
BlackZolee Creative Commons License 2015.10.16 0 0 10662

És a borítón hirdetett Terence Hill hol szerepel a filmben? :)

Előzmény: charlie b (10661)
charlie b Creative Commons License 2015.10.15 0 0 10661

Ismét egy űj borítót kapott B.S. DVD, amit még nem láttam itt a fórumon:

 

davidkovacs Creative Commons License 2015.10.13 0 0 10660

Sziasztok! Tudna olyas valaki segíteni nekem a szuperhekusokban jó minőségben magyar és olasz angol szinkronnal aki ki is tudná nekem írni dvdre normál formátumban, és akkor megállapodnék az illetővel egy összegben. Köszönöm előre a segítségeteket!

wikt0r Creative Commons License 2015.10.12 0 0 10659

küldtem e-mailt.

Előzmény: davidkovacs (10657)
davidkovacs Creative Commons License 2015.10.12 0 0 10658

Köszönöm mégegyszer előre  mindenkinek.

davidkovacs Creative Commons License 2015.10.12 0 0 10657

Sziasztok! Megszeretném kérdezni hogy valaki tudna nekem segiteni a szuperhekusok című filmben szinkronosan jó minőségben ha valakinek megvan tudna segíteni hálás lennék. Köszönöm előre is! 

zizu008 Creative Commons License 2015.10.03 0 0 10656

Helyhiány miatt eladó a képeken látható Bud Spencer - Terence Hill VHS gyűjtemény.

A kazetták nagy része kölcsönzős volt.

Állapotuk eléggé vegyes: a rendkívül jótól az erősen használtig.

Van közte pár ritkább darab és 3db angol nyelvű kiadvány is.

 

Elsősorban egyben vállnék meg tőlük

 

bsth.vhs@gmail.com

12

Carina_S Creative Commons License 2015.10.01 0 0 10655

Nekem sajnos nem mind van meg, de amik megvannak, azokat ebben a topikban a (10576)-os, a (10577)-es, és a (10580)-as hsz.-okban számolgattam össze. Persze nem mind egyforma minőségűek, mert van amelyik DVD-t "anamorph", és van amelyiket "letterbox" képaránnyal adták ki. Ha jól tudom, a "letterbox" a szélesvásznas vízszintes téglalap alakút takarja, míg az "anamorph" azt a változatot, ahol a kép jobb és bal széle a vízszintes rövidítés miatt beljebb van húzva, és a függőleges méretéből pedig alul is és felül is le van vágva egy "kevéske", szóval magassági torzított képet ad, ami az élvezetet némileg lerontja. Nem is tudom, miért találták ki(?) az "anamorph" képarányt; ---> torzít!!

 

Egyet, a Kincs ami nincs-et magamnak külön megcsináltam, számítógépes programmal (XiliSoft AVI to DVD Converter v.-3.26) összevágtam, ill. visszavágtam bele a közepére a kb. 3 perces sírásós jelenetet (előzőleg külön-külön YouTube-ról letöltve a filmet is és a jelenetet is), így gyakorlatilag visszakaptam a vágatlan filmváltozatot. Azóta örömmel látom, hogy valaki feltöltötte a teljesen eredeti vágatlan filmváltozatot is a Kincs, ami nincs c. filmből, így legalább mindenki megnézheti a teljes egészében(!) szűz eredeti filmváltozatot is belőle!

 

((Terence Hilltől azokat a filmeket is szeretem nézni a páratlanul humoros jeleneteik miatt, amelyekben előszeretettel szokott pálcázni, hol mogyoróvesszővel (Kincs, ami nincs), hol, dákóval (És megint dühbe jövünk...), hol golfütővel (És megint dühbe jövünk...), hol meg díszes fémberakásos végű úri sétapálcával (Nincs kettő négy nélkül). Ezekből mindig nagyon jó nevettető jelenetek kerekedtek ki, amint a "rosszfiúkat" pállcázza el éppen!))

Előzmény: sunshine223 (10654)
sunshine223 Creative Commons License 2015.09.30 0 0 10654

Nekem az összes megvan. A neten sok helyen utána tudsz nézni a két Mester filmográfiájának. Mindkettőjüknek van hivatalos honlapja, vannak remek magyar nyelvű oldalak is.

 

Üdv

 

Előzmény: Carina_S (10653)
Carina_S Creative Commons License 2015.09.29 0 0 10653

Amúgy csak kíváncsiságból kérdezném, hogy neked vajon a (10648)-ban felsoroltakból hány van meg, és melyek?

 

 

Számomra a legszórakoztatóbbak ezek közül:

  • Piedone Afrikában
  • Piedone Egyiptomban
  • Banános Joe
  • Aranyeső Yuccában
  • Nincs kettő négy nélkül
  • És megint dühbe jövünk...
  • Kincs, ami nincs

című filmjeik, amelyek közül pl. a Kincs, ami nincs, és az És megint dühbe jövünk... a csalárd szerencselovagokat figurázza ki, akik végül is többszörösen is pórul járnak, mert végül elúszik mindenük, és a végén még sittre is kerülnek. A Piedone Afrikában filmben pedig van egy rém vicces jelenet, ahol a szemüveges gengsztert éppen a vízbefojtásos vallatással tartja sakkban, közben pedig a nőnek udvarolgat, aki azt hiszi róla pillanatnyilag, hogy csak szórakoztatásképpen játszadozik a kezével a fürdőmedence vizében. Mert amilyen vicces a jelenet a nő szemszögéből nézve, legalább olyan kevéssé az a gengszter számára, akit kis híján a vízbe fojt... . Az aranyeső Yuccában filmben pedig a legjobb jelenetek egyike (ha épp nem a legjobb!!!), amikor az álseriff és embereinek támadása után szétverik az egyik házat, és a teljesen leomlott faház tetején egyszerre csak kidugja a fejét Papszi (Logan) a hegedűjével, és a helyzethez legkevésbé sem illő vidám dalocskára "gyújt rá" a hegedűjével :)))) . Hát, bizony-bizony hasizomfeszegető nevetésre késztetik ezek a remekbe szabott jelenetek az embert, az egyszer biztos... !!!

 

 

És a legtanulságosabbak:

  • Atyai pofonosztó
  • Akik csizmában halnak meg
  • Különben dühbe jövünk
  • "Óriási nyomozó"-sorozat minden tagja
  • Piedone Egyiptomban
  • Aranyeső Yuccában

című filmek. Ezekben az a közös, hogy mindegyik az emberrablók vagy a másokat kiuzsorázók, megnyomorítók számára hordoznak egy ráébresztő üzenetet: az elkövetett súlyos bűnök miatti büntetéstől nem lehet elmenekülni, mert az előbb-utóbb úgyis kérlelhetetlenül utoléri a gengsztereket. Az Aranyeső Yuccában filmben az embereket rettegésben tartó álseriffet kergeti el a legvégén; az Akik csizmában halnak meg filmben a bajba került cirkuszos társaságot szabadítják meg a rájuk akaszkodó zsaroló banditáktól; A Piedone Egyiptomban filmben az elején Conit, az olajmágnás lányát menti meg, majd valahol a közepén, és a legvégén is, többüket szabadítja ki és menti meg ismét úgyszintén, ezzel egyidőben pedig kézre keríti a bérgyilkos Svédet; a Különben dühbe jövünk filmjükben a végén Jeremiast is minden ok nélkül megfenyegető félig-meddig profi, félig-meddig dilettáns banditákat leckézteti meg, az "Óriás nyomózó"-sorozatban is majd' mindig maffiózókkal kell megküzdenie, és az általuk okozott bajokat kell "hatástalanítania" vagy "visszacsinálnia", már amennyire ez ilyenkor lehetséges... . De a legtanulságosabb mind közül az Atyai pofonosztó című filmje, amelynek rögtön a legelején egy gyilkolásra is képes maffia karmaiból menti meg az általuk prostitúcióra kényszerített lánykát, aztán ugyanőneki a családját is fokozatosan kihúzza a bajból (maffiózók, börtön-javítóintézet, újbóli fenyegetések, stb. ...), végül pedig lebuktatja és csendőrkézre juttatja az egész várost (és környékét is) rettegésben tartó teljes maffiát, akik végül is mind a szigorított börtönben végzik... . Különösen tanulságos, mivel a ma is fennálló délolasz maffiával szembeni harcot próbálja meg realista módon bemutatni, illetve azt, hogy a megfelelően erős közös akarat esetén a legveszedelmesebb maffiózók sem legyőzhetetlenek!! 

 

Előzmény: Carina_S (10648)

Előzmény: sunshine223 (10651)
Carina_S Creative Commons License 2015.09.29 0 0 10652

Guaglione

Un eroe dei nostri tempi

Cerasella

Seven seas to Calais

Il giorno piu corto

 

Azt látom, hogy ezek a filmek eredeti olasz címei. De nem tudod véletlenül ezeknek a magyarra fordított címüket??? Ezekről a filmekről ui. most hallok először, és igazából azt se nagyon tudom, hogy miről szólnak... . És melyikük melyik évben készülhetett?

 

Egy csomó Bud Spencer - Terence Hill filmet ismerek, főleg a vadnyugatos filmjeiket, a kalandfilmjeiket, meg amik a szerencsejátékok gyanús rejtelmeiről szólnak, de ezek a filmcímek most pillanatnyilag nagyon megkavartak... . Az ui. a helyzet velük a filmjeik ismertségének terén, hogy vannak nagyon-nagyon közismert filmjeik is szép számmal (Kincs, ami nincs, Banános Joe, a Piedone-sorozat négy tagja, Aranyeső Yuccában, Nincs kettő négy nélkül, stb. ...), amelyeket ma is lépten-nyomon sugároznak, de vannak sajnos olyanok is köztük (jónéhány), olyan alig ismert filmjeik is, amelyeket szinte elő sem vesznek (pl. Rita, a vadnyugat réme).

Előzmény: sunshine223 (10651)
sunshine223 Creative Commons License 2015.09.18 0 0 10651

Megtaláltam a Guaglione-t, de sajnos a teljes filmből hiányzik az elejéről 10 perc-negyed óra. Nagyon kellene a teljes film, de nem találom sehol.

 

Carina_S:

 

Ök tényleg valódi színészek és igazán megérdemlik az elismerést.

Én imádom a régi , 1967 előtt külön-külön készült filmjeiket is, mert értékesek, igényesek, szórakoztatóak, van mondanivalójuk.

kedvenceim a régi filmek közül: Un eroe dei nostri tempi, Cerasella,Seven seas to Calais. Il giorno piu corto és még sorolhatnám.

A mai filmek zöme a nyomukba sem érhet, inkább őket nézem, mint az ócska médiacelebeket, ahogy te fogalmaztad nagyon találóan.

 

sunshine223 Creative Commons License 2015.09.18 0 0 10650

Szia Pascal8707!

 

Köszönöm a válaszodat, kellene a film. Légyszi írj mail-t hogy tudnád elküldeni.

A címem sunshine223@citromail.hu

 

Előre is köszönöm.

 

Üdv

Előzmény: Pascal8707 (10649)
Pascal8707 Creative Commons License 2015.09.17 0 0 10649

sunshine223

 

Nekem megvan az Aranytorony, ha érdekel szívesen elküldöm.

Carina_S Creative Commons License 2015.09.16 0 0 10648

"Amúgy az ő filmjeikben az a jó, hogy 500. megnézés után is ugyanolyan szórakoztató, mint elsőre. :)))"

 

Látod, ez az, amitől ők nem olyan "ócska médiacelebek", mint amilyeneket minden amerikai horrorfilmben vagy terroristafilmbe be vannak már furakodva, hanem valódi filmsztárok, akik értékes filmeket alkottak!

 

"Külön-külön szerintem nem annyira jók (Piedone, stb.), én csak azt szeretem, ha a két színész együtt van. Kedvencem a Kincs, ami nincs."

 

Jók együtt is, de jók külön is!!:>>>

 

Együtt:>>

Kincs, ami nincs

Különben dühbe jövünk

Az ördög jobb és bal keze 1.

Az ördög jobb és bal keze 2.

Akik csizmában halnak meg

És megint dühbe jövünk...

Én a vízilovakkal vagyok

Nincs kettő négy nélkül

Szuperhekusok

Bűnvadászok

Nyomás utána!

A kalózok háborúja

Mindent bele, fiúk!

 

Külön-külön:>>

 

Bud Spencer (Carlo Pedersoli):>>

Piedone, a zsaru

Piedone Hong-Kongban

Piedone Afrikában

Piedone Egyiptomban

Banános Joe

Atyai pofonosztó <<[Ez egy nagyon tanulságos film!]

Ötfős hadsereg

 

Terence Hill (Mario Girotti):>>

Lucky Luke

A férfi, aki sasokkal álmodott

Nevem: Senki

Don Camillo

A keményfejű

Viva Django

Rita, a vadnyugat réme

 

Előzmény: Törölt nick (10642)
Törölt nick Creative Commons License 2015.09.10 0 0 10647

Egy barátom szintén szerette volna használni a hubot, de nem tudott regisztrálni, nem kapott visszajelzést. Tudja valaki, hogy mi a helyzet?

Előzmény: sunshine223 (10646)
sunshine223 Creative Commons License 2015.08.30 0 0 10646

Köszi!

Örülök, hogy végre megjelenik dvd-n. A hub-ot sajnos nem tudom használni és hogy fent vannak-e a filmek,azt se tudom. Arra gondoltam akinek megvannak a fájlok át tudná-e nekem küldeni vagy esetleg kiírni dvd-re, kifizetném.

 

Előzmény: iwiktor (10644)
Törölt nick Creative Commons License 2015.08.30 0 0 10645

Különben dühbe jövünk

 

Nagyon jó volt ez a rész is, ma néztem meg. :D Szerintem a legjobb jelenet a lovagi tornára emlékeztető harc volt, valamint a verekedős jelenetek (bár utóbbi mindegyik filmjükben nagyon "ütős"). :D A film zenéje pedig nagyon fülbemászó. :D Szerintem jobb, mint a Kincs, ami nincs, pedig az a kedvencem a Spencer-Hill párostól.

10/10, meg se fordult a fejemben, hogy ennél akár csak egy féllel is kevesebb pontot adjak. :D

 

 

iwiktor Creative Commons License 2015.08.30 0 0 10644

A Vena d'oro-t nagyon már ne vadászd, mert októberben végre megjelenik DVD-n. Weltpremiere! :) A másik kettő kapcsán szerintem a budterencehub.hu-on érdemes próbálkozni

Előzmény: sunshine223 (10643)
sunshine223 Creative Commons License 2015.08.30 0 0 10643

Sziasztok!

 

Segítségre lenne szükségem. Gyűjtöm Bud Spencer és Terence Hill filmjeit,a régieket is. A kérdésem az lenne, hogy valakinek megvan-e a Lazzarella és a Guaglione , esetleg a Vena d'oro című régi filmek? Pár hete még fennt volt a youtube-on az első kettő, de törölték,máshol nincs fent. Nekem is megvoltak, de számítógép hiba miatt minden odaveszett a gépemről. 

Bármilyen formátumban és minőségben jó lenne, fizetnék is érte. Én is szívesen segítek bármiben.

Aki tud, kérem segítsen! Az e-mail címem: sunshine223@citromail.hu

Köszönöm.

Üdv

E.

Törölt nick Creative Commons License 2015.08.30 0 0 10642

Nagyon szeretem ezt a két párost. :) Külön-külön szerintem nem annyira jók (Piedone, stb.), én csak azt szeretem, ha a két színész együtt van. Kedvencem a Kincs, ami nincs. 

Amúgy az ő filmjeikben az a jó, hogy 500. megnézés után is ugyanolyan szórakoztató, mint elsőre. :)))

rolandbarna455 Creative Commons License 2015.08.30 0 0 10641

Kint van az e.mailem, de ittvan: rolandbarna455@gmail.com erre írj!:)

davidkovacs Creative Commons License 2015.08.29 0 0 10640

Szia. Igen érdekkel és megköszönöm. És utána megegyezhetünk abba amit kiirtam. Várom a válaszodat. 

Csak normális dvd írásba írd ki nekem légyszi ne tömörített formában nehogy romoljon a képminőség. E-mailen megírom a címemet ha megadod a mailod. Köszi előre is!

rolandbarna455 Creative Commons License 2015.08.29 0 0 10639

Helló! Én letudom neked tölteni, kiírni és elküldeni DVD-n a 2 filmet, ha gondolod írj! :)

Előzmény: davidkovacs (10637)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!