Előre is elnézést mindenkitől! Mondathámozgatás jön.
"A facebookon már megtapasztaltam a stílusod, nekem nagyon nem jön be." Ezután pedig kaptunk sok-sok idézetet a fórumról, de egyet sem a Face-ről.
"Tagdíjat is a "muskátli" alapján fizetsz?" kérdeztem.
"A tagdíjat a megalakulás óta folyamatosan fizetem!" Ez lenne rá a válasz? Nem! De erről már írtam.
(Az továbbra sem világos, hogy egy ilyen kérdésen miért kell felkapni a vizet. Lehet, hogy rossz "stílusban" tettem föl?)
"A muskátli oldalát régen néztem utoljára. A "halott" oldalon miből kellett volna látnom, hogy halott? Ezt válaszolta: "A tagdíjjal kapcsolatos megjegyzésem tulajdonképpen nem neked szólt,..." "
Ez sem így volt! (Egyébként például az 5000 forintos tagdíjból...)
"A muskátli oldalra valamiért nem tudok regisztrálni." Tudom, ez nem kérdés, de nyilvánvaló tanácstalanság.
Ezt válaszoltam: "Kb 4 éve halott az az oldal! Az "új" oldal meg még nem született meg." (Szívesen!)
"Szeretném megtudni a tulajdonosától a teglakm.jpg tégla lelőhelyét."
"itt a fórumon is csak öttel több "aktív" gyűjtő van, mint a muskátlin. Ezért nem mondom, hogy itt próbálkozz infót kicsikarni." Igen, itt talán nem oké a stílusom. Megpróbálom érthetőbben leírni.
Csak az elmúlt 20 napban kb 16 téglajel-megfejtéssel kapcsolatos kérdést tartalmazó hozzászólás volt a fórumon. (Ebből 4 teljesen új hozzászóló.)
Ha az én "f@szságaimat" nem számoljuk akkor a 16-ból 2 azaz kettő hozzászólásra érkezett válasz. (Cápa, Tatus) 2 hsz.-ra pedig visszakérdezés. (Mondhatjuk, hogy valaki vette a fáradtságot és legalább reagált.)
"A fórum nem éppen erről szól? Az információcseréről?" Kérdezte.
Hát a statisztika alapján nem. Erre akartam utalni a "kicsikarós" mondattal. Nem sikerült.
Visszatérve a fórumon (nem a Face-n!) megtapasztalt stílusomhoz:
Mint írta "Olvastam adolf2107, dibidondiego, B-csabi-nak írt sorait is."
Aha! És az előzményeket is olvasta?
1 példa: " de te kezdtél provokálni..." írtam B-csabinak. Nem tetszik? Nekem se!
Egy téglával kapcsolatban hülyeséget írtam, amit a köv. hsz-ban azonnal javítottam. Ezután írta Csabi a "mit írjak a címkére" idézetet, ami ugye "nem jön be", de ezt én is csak idéztem. Nekem sem jön be!
Ha végigolvasta volna az előzményeket rájöhetett volna, hogy itt sem csak az én "stílusommal" van a baj.
Egy évvel korábban Csabi mondta meg nekem annak a téglának a megfejtését, tehát a "mit írjak a címkére" egyértelmű provokálás, kötözködés volt a részéről.
Ha ezt mégis az én stílusomnak tudja be valaki, az innen kezdve legyen az ő baja.
Kedves Szirtimorcz!
Vettem a fáradtságot és utánanéztem a muskátlin hátha tudok segíteni, feltettem képeket a KM-es téglákról. (Csak én, más nem.) Felhívtam a figyelmedet, hogy az az oldal nem működik és, hogy itt sincs sok remény, hogy választ kapj a kérdésedre. Te ezt úgy értelmezed, hogy "Ezen a fórumon így még nem kezdett ki senki."?
Nem lehet, hogy egyszerűen csak valamit nagyon félreértettél?
Kedves Tatus!
Megértettem a sokadszori célzást. Léptem.