Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2016.03.21 0 1 12827

Nem tudtad hogy sok pasit pont a telt nők izgatnak? Sosem tudhatod...

Szerencsére az én kedvesem van olyan bevállalós és kíváncsi hogy ha egy csinos nőt hoznék harmadiknak ő is beszállna.

Még sosem voltunk harmadiknak lánnyal, de őt is ugyanúgy izgatja mint engem milyen lehet.

Hagyná hogy azt is foglalkozzon vele és viszont. :)

Előzmény: sperm_bath (12826)
sperm_bath Creative Commons License 2016.03.21 0 0 12826

Amúgy az én feleségem mostanában elég gyakran eljárkált és mindenféle régi pasijai tűntek fel a környékén, kíváncsi vagyok, hogy vajon basztak-e is. Bár ő azt állítja, hogy ilyen kövéren (a második gyerek bizony betett az alakjának...) tuti nem mutatkozna senki más előtt, csak előttem, azért mégis izgat a gondolat...

Előzmény: sperm_bath (12825)
sperm_bath Creative Commons License 2016.03.21 0 1 12825

hát igen, de előbb-utóbb eljön az a pillanat, amikor úgy érzed, hogy kéne valami plusz, és egy izgatott és több-kevesebb bűntudattal szemedbe néző ribanc-szerető erre tökéletesen alkalmas ;-)

Előzmény: Törölt nick (12824)


Törölt nick Creative Commons License 2016.03.21 0 1 12824

Engem is izgat ha a párom felvesz pici dögös ruhát és más "rágerjed", de oda nem adnám hogy akkor használja is ha nem én szeretném a babérokat learatni! :)

Nem vagyunk egyformák.

Előzmény: sperm_bath (12822)
alezredes 1 Creative Commons License 2016.03.21 0 1 12823

Engem a klasszikus megcsalós élethelyzet izgat, amikor én nem vagyok jelen és a harmadik fél nem is tudja, hogy tudom. A legizgatóbb az az alkalom volt amikor a munkahelyén a kollégája megdugta a raktárban, nekem meg elmesélte később

 

 

 

Értem, és vágom, hogy ez is egy izgalamas szitu, anya otthon egy szál tangában, az öledben ülve elmeséli, a farkad áll, mint a cövek, aztám .....

 

De mivel (én pl) vizuális típus vagyok, a véleményem szerint, ezt, és ezeket a helyzeteket látni kell !

 

Ott, élőben egy két méterre. Ha esetleg a harmadik feszeng, ahogy fogalmazol, hát, erre mit mondjak, tudta, mit vállal egy hármas alkalmával.

 

Jó elmesélve, kulcslyukon kukkolva, szomszéd szobából át át pillantva, esetleg képen videón visszanézve, de szerintem az igazi, az ott, a helyszínen van.

Izgalmas végighallgatni ismerőstől, milyen és mennyi jó csat látott nudizni itt ott, de nem jobb ezt látni ?

 

Érdekes végighallgatni bárkitől egy kefélést részeletesen, de (ha engedné) nem lenne jobb végignézni ?

Előzmény: Aingeal (12818)
sperm_bath Creative Commons License 2016.03.21 0 1 12822

Hehe, ha hímsovén akarnék lenni, akkor azt mondanám, hogy mi pasik arra vannak kalibrálva, hogy mindenkibe és mindenhová széteregessük a spermánkat, szóval nálunk ez az alapfunkció, hogy mindenkit mindenhol megbaszunk. Na és ezt a szép törekvésünket a partnerünk némiképp temperálva, puncival és kedves viselkedéssel jutalmazza a hűségünket. Fordítva viszont nem annyira jellemző, hogy az ember lánya fűvel-fával, éppen ezért marhára izgató tud lenni, ha mégis, ráadásul a háziúr tudtával és beleegyezésével. Arról nem is beszélve, hogy milyen felemelő az a tudat, hogy mennyi pasi gerjed a párunkra ;-))) Egy kicsit olyan ez, mint mikor sétálni viszed a kutyádat és gyönyörködsz benne, hogy milyen jól játszik a többi kutyával. De aztán persze mikor rántasz egyet a pórázon, rögtön visszajön hozzád és boldogan csóválja a farkát ;-)))

Előzmény: Törölt nick (12821)
Törölt nick Creative Commons License 2016.03.21 0 0 12821

Az ilyen kalandok akkor is tetszenek ha a párod kapna le egy kolleginát a raktárban és elmesélnéd neked?

Te lennél az aki hallgatja akkor is tetszene?

Előzmény: Aingeal (12818)
Törölt nick Creative Commons License 2016.03.21 0 3 12820

Végre valaki, aki érti, és gyakorolja is amiről beszéltem én eddig :-)

Persze ez nem azt jelenti, hogy csakis ez az elfogadható út, ezt mindig is hangsúlyoztam....

Előzmény: Aingeal (12818)
Törölt nick Creative Commons License 2016.03.21 0 1 12819

Gumi nélkül még az orális szex is kockázatos még akkor is ha a Hölgy nem engedi hogy a szájába élvezzenek és ez igaz akkor is ha nyalás van!

Részünkről az volt az izgató ha a másik jelen volt aktív, félig aktív vagy passzív nézőként míg a másikkal foglalkoztak.

Pl. míg alul nyalták és később dugták, addig mi csókolóztunk. Vagy amikor dugták én a csiklóját simogattam közben stb.

Páromnak az is tetszett ha a harmadik diktálta mit és hogyan csináljuk előtte! :-)

Aingeal Creative Commons License 2016.03.21 0 5 12818

Mindenkit más izgat, de előbb a betegség témához:

Gumi nélkül csinálni kockázatos, felelőtlenség. Tudom, mert mi is cseréltünk párt "megbízható" ismerőssel, mégis HPV lett a vége. Talán a gumi se lett volna elég ehhez, de a lényeg az hogy ha nincs vizsgálat előtte, nem lehet tudni a tünetmentes betegségekről, bármennyire is egészségesnek gondolja magát valaki. A váltogatásnál mindig ott lesz a kockázat, nyilván ezt vállalja ezzel az ember. Pont azért ellenzem az ivást az ilyen alkalmak előtt, mert az ember meghülyül tőle és nem fog vigyázni magára és a másikra. Klubban a kockázat hatványozott, de nyilván a résztvevők is vállalják a kivédhetetlen bőrkontaktos betegségeket, maximum nem vallják be/nem tudnak róla, ami megér egy külön misét.

 

Engem a klasszikus megcsalós élethelyzet izgat, amikor én nem vagyok jelen és a harmadik fél nem is tudja, hogy tudom. A legizgatóbb az az alkalom volt amikor a munkahelyén a kollégája megdugta a raktárban, nekem meg elmesélte később. Spontán, semmi szervezés, csak egy gyors menet. Ha összehasonlítom azokkal, ahol sok szervezés volt és ott is voltam, teljesen más az érzés. Annak ott a raktárban megvolt a titokzatossága és tabu jellege, igazi klasszikus megcsalás volt, még ha mi nem is vettük annak.

Van aki szeret ott lenni és nézni, néhányan be is szállnak, mások szeretik csak hallgatni, a többieknek meg elmesélik, vagy megnézik videón, ha vannak kamerák. A személyes kedvencem a pulóvernek álcázott webkamera volt, persze nem a legjobb minőség, de a lényeget elkapja. Nem szeretek ott lenni, mert úgy a harmadik fél is teljesen máshogy viselkedik, sokan feszengenek is, nem tudnak teljesíteni. Ha megmarad a tabu jelleg, egészen más minden. Nekem nem akkora élmény az, ha megismerkedünk valakivel, mindenki tudja mire megy ki a játék, aztán szex. Azt élvezem hogy flörtölget a párom, hagyja hogy elcsábítsák, addig húzza az illető agyát, amíg már nem bírják és szétszedik egymást. Utána hazajön hozzám és mi jövünk. Megbízom benne mert szeretjük egymást, és az adja a fűszert hogy annyit tudok csak mindenről, amit elmond. Titokzatos. A párom pl ennek ellentéte, ő szereti nézni ha más nővel vagyok, de még jobban szeret részt venni. A lényeg az hogy különbözünk, és gyakorlatilag csak olyan korlátok vannak amiket mi felállítunk.

sperm_bath Creative Commons License 2016.03.21 0 1 12817

De, de, az is van ,-))) Bár lassan már húsz éves a történet, azért még most is feláll a faszom tőle ,-)

A történet a következő: huszonvalahány évesen bulik meg ivászatok után rendre a barátom lakásán kötöttünk ki, oda vittük fel baszni a csajokat, vagy folytattuk a piálás, mikor mi adódott. Közben a haveromnak lett egy kis aranyos barátnője, akivel jókat buliztunk hármasban. A barátom viszont elég különösen tudott bánni a nőkkel, abszolút nem volt lelkizős alkat, bulizott, baszott, hülyéskedett, de a csajszi lelkét csöppet sem ápolgatta, aki persze nekem öntötte ki a lelkét. És én hát legjobb tudásom szerint vigasztalgattam, először persze szigorúan szexmentesen, aztán valahogy úgy hozta a sors, hogy hármasban indultunk volna túrázni a hegyekbe, de a haverom kicsit összekapott a lánnyal, ezért édes kettesben indultunk neki az útnak, közös sátorban, persze. Mondanom sem kell, hogy már első este megbasztam a lányt, aztán meg folyamatosan a következő egy hétben. Fent voltunk 2000 méter környékén, sokat nudiztunk és napoztunk, mert jó meleg volt az idő, aztán meg basztunk és basztunk és újra basztunk. Közben persze a haveromat is jól kitárgyaltuk, hogy akkor most hogy is lesz és miként, ha visszautazunk, de úgy igazából nem döntöttünk el semmit. Az állomáson érzékeny búcsú, aztán pár nap múlva hívnak, hogy hát akkor beszélgessünk... A viszontlátás örömére persze ők is kúrtak előtte egy jó kibékülőst, aztán megbeszéltük, hogy akkor most mi van, hát mondtam, hogy ok, akkor én visszavonulok, nem akarok én senki párkapcsolatába belerondítani. A helyzet viszont nem sokat változott, a haverom inkább csak amolyan ürítőgépnek használta a lányt, aki ettől persze megint kibukott rá és persze megint nálam keresett vigasztalást. Én pedig már tudtam, hogyan is kell a kicsi női lelkét kezelni, szóval vigasztaltam őt rendesen, de azért a biztonság kedvéért a haverommal is rendre megdugatta magát, ha annak épp dughatnékja támadt. Tipikus esete egy szép hármas "pár"kapcsolatnak, mikor buli után a csajszi befeküdt a barátom mellé, aki persze jó egészségesen megbaszta, hogy csak úgy sikoltozott, aztán a haverom mélyen elaludt, kiscsaj meg átjött mellém, hogy tőlem is megkapja a részét ;-))) Ez így ment egy ideig, aztán persze a barátom is ráeszmélt, hogy nem egyedül kapirgál a szemétdombon, de nem cirkuszolt, hanem szépen megszervezett egy szilvesztert hármasban, amire viszont a csaj egyszerűen nem jött el ;-( Ott ültünk szilveszterkor ketten, pasik, és pornófilmet néztünk és kivertük egymás előtt a faszunkat és holt részegre ittuk magunkat bánatunkban ;-(((

Ez még ugye erősen a mobiltelefónia korszakának hajnalán volt, szóval nem volt egyszerű elbeszélgetni vele, de aztán persze következő nap elrebegte, hogy érezte, hogy csoportban akarjuk megdugni, de azt a gyenge női lelke nem tudta volna megemészteni, ezért inkább ellógta a közös foglalkozást...

Közben a kiscsaj megszervezte magának, hogy kimegy Angliába bébiszitternek, szóval tavasszal érzékeny búcsút vettem tőle, mert a haverom akkora már teljesen dobta és teljesen rám maradt a leányzó. Én többé-kevésbé hűségesen vártam vissza, de ő persze összeszűrte a levet az egyedülálló apukával, akihez került. Na és ő volt aztán az, aki szerint nem szerettem én őt eléggé, hogy olyan sok ideig osztozkodtam rajta a barátommal, mert "bezzeg a Mike, az tuti felnégyelt volna bárkit, aki meg akarta volna őt dugni".

Bónuszként pedig még azt is megtudhattam Mike-ról, hogy a kiscsaj gyönyörű és érintetlen fenekét is sikerrel bevette, pedig én hiába könyörögtem neki hosszú hónapokon keresztül, hogy végre egyszer seggbe dugjam. "Tudod, Mike-nak ez annyira természetes volt, hogy még csak meg sem kérdezte, hogy akarom-e, egyszerűen elvarázsolt, teljesen ellazított és seggbe baszott. És én nem tiltakoztam, mert éreztem benne az erőt és azt, hogy ha feltétel nélkül odaadom magam neki, akkor nem fog fájni, nem lesz kellemetlen, hanem nekem is pont olyan természetes lesz, mint neki."

Na szóval ennyi a történetem, hát ebből szűrtem én le ilyen-olyan következtetéseket, de persze ahány ember, annyi lehetséges történet és következteés is...

Előzmény: Tom Freeman (12814)
Törölt nick Creative Commons License 2016.03.21 0 2 12816

Szerintem se jó ha ilyen hosszú a póráz!

Más az ha hármasban a vendég megkapja az alkalmat és előttem kényeztetheti a páromat.

Látom hogy szájával kényezteti, látom hogy a párom egyre jobban élvezi, hallom a hangokat a kéjes nyögéseket.

Látom amikor belé hatol és ütemesen a vendégünk, egyre gyorsabban dugja a páromat előttem és ő egyre vadabbul mozog alatta és hangosabban liheg és nyög! :)

A végén látom a kielégülését és a mosolyt az arcán a végén és utána hozzám bújik és azt suttogja hogy most te jössz édesem! :)

 

Ehhez képest ha külön utakon jártok akkor csak a története hallgathatod végig, és valóban megkaphatod hogy milyen pasi vagy ha így elengeded a nődet?!

Majd jön a szöveg a vendég részéről, hogy "ha az én barátnőm lennél én nem adnálak oda másnak".

Nem ezt hívják nyitott kapcsolatnak?

Tom Freeman Creative Commons License 2016.03.21 0 2 12815

A bizalmat százféleképpen el lehet kártyázni. Akkor már úgy, hogy élvezzék is. A bizalomvesztés és a szakítás bekövetkezhet szabadjára engedés és félrekefélgetések nélkül is. Szoktak az ilyenek jól is elsülni. Az is lehet, hogy éppen ez fogja majd erősíteni kötődésüket egymáshoz. Vagy nem.

Előzmény: sperm_bath (12807)
Tom Freeman Creative Commons License 2016.03.21 0 0 12814

Szerinted is izgató? Csak nem saját tapasztalat? Engem is nagyon felcsigázott, amikor régen ebben a cipőben jártam.

Előzmény: sperm_bath (12806)
erzekiszereto30 Creative Commons License 2016.03.21 0 0 12813

irtam emailedre 😊

Előzmény: Törölt nick (12812)
Törölt nick Creative Commons License 2016.03.21 0 0 12812

Mi az email címed?

 

Előzmény: erzekiszereto30 (12808)
Törölt nick Creative Commons License 2016.03.21 0 0 12811

Szia!

Nagyon èrdekes a hozzászólásod. Tetszik. :-)

Előzmény: erzekiszereto30 (12808)
erzekiszereto30 Creative Commons License 2016.03.21 -1 1 12810

Szia,
Igazad van,elnézést! Gyönyörű a kedves nejed 😊

Előzmény: Törölt nick (12809)
Törölt nick Creative Commons License 2016.03.21 0 2 12809

Próbálj meg ékezeteket is használni.  Így fárasztó. Biztos angol billentyűzetet használsz, de mi meg magyarul olvasunk.

Előzmény: erzekiszereto30 (12808)
sperm_bath Creative Commons License 2016.03.20 -3 2 12807

szóval én a magam részéről nem nagyon bíznék egy olyan csajban, aki ennyire szabadjára van engedve... majd jól megkapja a srác, hogy egy balfasz alak, aki nem is szereti a nőjét, mert lám, hagyja, hogy mindenki megbassza... de ne legyen nekem igazam...

Előzmény: sperm_bath (12806)
sperm_bath Creative Commons License 2016.03.20 0 2 12806

Ha a srác élvezi, hogy idegen pasik telelövik a barátnőjét, akkor tuti lesz folytatás. Amúgy szerintem is rohadt izgató, kérdés persze, hogy a lány meddig tekinti párjának a fiút...

Előzmény: Tom Freeman (12805)
Tom Freeman Creative Commons License 2016.03.20 0 1 12805

És beszéltek meg folytatást vagy annyiban maradnak?

Előzmény: Ajajj01 (12802)
kosarassrác Creative Commons License 2016.03.20 0 1 12804

Mennyire nyitott a párod hasonló esetekhez? 

Előzmény: Ajajj01 (12802)
sperm_bath Creative Commons License 2016.03.20 0 1 12803

És ez vajon fordítva is működik majd, ha ahhoz lenne kedved?

Előzmény: Ajajj01 (12802)
Ajajj01 Creative Commons License 2016.03.20 0 0 12802

Nyilvánvalóan arra gondoltam, hogy a most hétvégi volt az első olyan amit előre megbeszéltünk, közösen.

sperm_bath Creative Commons License 2016.03.20 -1 0 12801

Egyetértek, habár van rizikófaktor is... De a baszás akkor baszás, ha telegecizik a puncit, gumival csak mímelni lehet az egészet... Az lenne az igazi, ha friss orvosi bárcával lehetne félrebaszni, bár az igen költséges mulatság, azt hiszem valami kétszáz rongy vagy mennyi körül van egy teljes vizsgálat...

Előzmény: Ajajj01 (12798)
Tom Freeman Creative Commons License 2016.03.20 -2 0 12800

Ha sokáig ismerkedett vele és jól ismeri az életvitelét és a családi hátterét, már nem vadidegen az illető és nem annyira gáz gumi nélkül.

Előzmény: Ajajj01 (12798)
kishaver13 Creative Commons License 2016.03.20 0 1 12799

A 12790 hsz.-ben azt írtad, hogy az élettársad lefeküdt egy pasival! Most meg azt, hogy a tegnapi volt az első?? Nem értem! Valami nem stimmel!

Előzmény: Ajajj01 (12798)
Ajajj01 Creative Commons License 2016.03.20 -1 0 12798

Jó igazatok van, lehet némi veszélye ennek, de tudjuk be annak, hogy ő volt az első srác, nagyon tapasztalatlanok vagyunk ebben a dologban még. + nekem is jóval izgatóbb ha tudom, hogy telelőtték a párom. 

Törölt nick Creative Commons License 2016.03.19 0 1 12797

Aki belemegy ilyen szex játékokba az vigyázzon  magára!

Felelőtlenség volt a részéről és még neked is tovább adja ha ha összeszed valamit!

Rég elmúlt már az az idő amikor még sokan úgy csináltál...hol él???

Előzmény: Ajajj01 (12794)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!