Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Macimedve Creative Commons License 1999.12.10 0 0 593
Antenna a XI kerületben:

Hirschmann bolt a Fehérvári úton, Budafok felé haladva rögtön a Bocskai út kereszteződése után a jobb oldalon. (Skála piaccal átlósan szemben)

De jobb egy bontóban venni egy gyári VW/Audi antennát. Ezt különösebb barbárkodás nélkül be lehet építeni.

Előzmény: Törölt nick (592)
Törölt nick Creative Commons License 1999.12.10 0 0 592
Urak (es holgyek, de nem mellekesen)!

Hol tudok a XI. keruletben antennat venni az automra?
A lenyeg az, hogy nem gyari kellene. Az auto egy '88 vegi Adi 90 2.3E quattro, es
hatul (a rettento meretu) csomagtarto tetejen (kozepen) van egy kis mitugrasz antenna, amivel igazan nagyon pocsekul jonnek az adok. Szoval ezt szertnem kicsereltetni.
Ha lehet a valaszokat e-mail-en kuldjetek, mert napkozben nem lesz net eleresem, es ezt
szeretnem meg ma elintezni.
Persze mas kerulet is erdekel, de a XI. lenne a legjobb.

Elore is koszi.

stevie wonder Creative Commons License 1999.12.08 0 0 591
Ha mar az otthoni hifirol beszelunk, bevallhatom, hogy van nekem egy kis skizofreniam. :-)

Az otthoni berendezesem: Rega Planar 3 lemezjatszo + Ortofon MC10S hangszedo + T20 trafo, Pioneer PD-S 901 CD-futomu + Audio Alchemy DDEv1.1 DAC, Mission Cyrus III erosito + PSX-R tapegyseg, Chario Hiper 1 MkII hangfalak, Cyrus es Sound Org allvanyok, van den Hul (The First) es Straightwire kabelek.

Ez egy nagyon szep hangu rendszer; teres, legies, meleg hangu, ugyszolvan "erzelmes;" akusztikus zenere kivalo. A melyei is megvannak, pedig a Chario "melysugarzoja" pont akkora csak, mint a tenyerem -- es nincs nagy mancsom! Otthon foleg komolyzenet es klasszikus dzsesszt hallgatok. Viszont! Miutan basszusgitaron jatszottam (eleg sz*rul, de ez mas kerdes), mindig is vonzodtam az igazi "dogos" melyhangokhoz, meg akkor is, ha az hamar nyilvanvalova valt, hogy a melyre hatolo, egyszersmind tiszta, kontrollalt basszus es az altalam preferalt levegos, teres hangzas egymast kizaro fogalmak -- illetve nagyon sok penzbe kerulne megvalositani (mondjuk a Dali nagy Skyline 1000 hibrid dipol sugarzoi eleg jo kompromisszumot jelentenek -- ugy 700 rugoert). Otthonra tehat megteremtettem egyfajta hangzasidealt, de egy kicsit elegedetlen voltam.

Erre jo az autohifi. A masik e'nem kie'le'se're. Igaz, itt is a szellos hangzast keresem (a Kenwood fejegyseg es a DLS szett errol hiresek), dehat azert ott van egy melylada 150 kover wattal megkuldve. Ebbol kovetkezik, hogy az autoban eleve mas zenet hallgatok: a klasszikusok vagy a dzsessz egyfajta szellemi erofeszitest kivannak a befogadotol, es ha en a kocsiban erre erofeszitek, es nem a kozlekedes tobbi resztvevojere, akkor kesz a baj.

Ugyhogy a lemezgyujtemenyem szepen ket reszre van osztva: egy csoport, amit csak az autoban hallgatok, es egy csoport, amit foleg otthon.

Es igy egesz jol megvan mind a ket e'nem. Koszonik szepen :-)

Macimedve Creative Commons License 1999.12.08 0 0 590
Adm

Még egy gondolat a Dolbyról. A szalagzaj mindig hallható. Kivétel talán a "gyors" szalagos magnók, 38 cm/sec szalagsebességgel. Azok nagyon csendben vannak. Nekem volt valaha egy Akai 630-as szalagos magnóm. Ezen nem volt Dolby, jól is szólt. Csak úúútáltam a körülményes szalagcseréket, meg nagyon drága volt a szalag is. Mára ez a médium szépen kihalt.
A Hungarotonnál anno az analóg mesterszalagos korszakban szabványilag elő volt írva a kötelező Dolby használat. De ez a Dolby a profi A típus volt. Jó drága kütyü.
A Beta magnóknál meg érthető a dolog, ha a szalgsebességre gondol az ember.....

A Quadból melyik változatot gyűröd? Vagy netán eredeti a drága?

Előzmény: Adm (585)
Macimedve Creative Commons License 1999.12.08 0 0 589
Jó alapanyag és a többi..... Ezek eléggé elvont fogalmak.
Az viszon tény hogy van különbség. Az íróm (nem is saját céges) pedig egészen korrekt kütyü. Meglehetősen drága holmi és rendszeresen van update. Nálunk nagyon komolyan veszik az archiválást, és nem spórólnak rajta. Mégis hallani a különbséget. Persze nem súlyos a dolog, de hallhatóé.
Előzmény: Törölt nick (586)
Macimedve Creative Commons License 1999.12.08 0 0 588
Akkor először az autóról. (De ezt már írtam)
Van egy Sony XRC850RDS fejegységem. Ez az a bizonyos lehajló előlapos, az előlap mögött van a kazetta lyuka. Gyakorlatilag minden tud, ami kell, még TIR is van. De ez sajnos nálunk nem segít..:-(((
A gép az előző Sony szériában felülről a második vagy a harmadik volt. A nagyobbak már tudnak olyan digitális térkiegyenlítést meg hasonlókat. (Mérik egy mikrofonnal az utastérben a zajt meg a frekvenciaátvitelt és folyamatosan korigálják a beállításokat)Elvileg a gép öt külső egységet (Cd és MD) tudna kezelni, de ennek nám látom az értelmét. Esetleg 2 még elmegy (1 CD és 1 MD)
Van hozzá egy tíz lemezes CD-váltó a csomagtartóban. Vagyis most éppen otthon, mert ha nem megyek hosszú útra akkor nem használom. Az alvilágot pedig nem szeretném vele szponzorálni.
Itt a városban inkább rádiót hallgatok, meg esetleg saját gyártmányú kazettát. Elöl van egy komponens szett (ajtó+tökörháromszög)
a MAC Audiótól, hátul a kalaptartóban két kétutas hangszóró. (Szintén MAC) A hangszórókat örököltem az autóval. Meg egy Samsung kivehető rádiómagnót, ami nem is volt rossz, de a Sonyt annyi pénzért nem volt szívem otthagyni. Berlinben áruháznyitáskor vettem 300 makiért. A listaár valahol 900 körül volt. Száz darabot toltak ki egy raklapon, de nem ért el fiú az autósrészlegig....Szóval ilyen mákja az életben egyszer van az embernek. A Samsung még megvan, majd tavasszal jó lesz az autóeladáshoz.
Külön erősítőm nincs, nagyon keveset használom az autót, nincs rá szükségem.
A cégnél bérelt kocsik vannak, ezekben gyári rádió+kazetta van meg elöl komponens szettek. (Octavia és Passat) Ezekhez nyúlni sajnos nem szabad. Pedig itt lenne igazán jelentősége. Ezekben elég sokat ül az ember.

Otthon már kicsit bonyolultabb a helyzet. Jelenlegi berendezésemről mint láncról beszélni kicsit nagyképűség. Mint írtam már valahol, 97-98-ban Berlinben rontottam a levegőt, aztán építkeztem, szóval a HiFi elég hátul állt a rangsorban.
Mellesleg most 40+ nm-es szobám van, korábban 16 négyzetméteren zenéltem.

Szóval akkor előröl:
Lemezjátszó egy NAD 5120 egy Ortofon MC10/T10 kombinációval. Ez egy stabil eleme a láncnak, jó tíz éve használom.

Erősítőm az van jópár. Korábban nagy barkácsoló voltam, ennek a nyomai még mindig megvannak.

RIAA korrektor egy saját gyártású tranzisztoros kütyü, lineáris erősítő-passzív szűrő-lineáris erősitő kombinációban, egy brutális (200VA) táppal. A kapcsolás egy hagyományos, teljesen szimmetrikus kialakítású valami, válogatott tranyókkal és tantál kondikkal. Szerintem ez egy k. jó kütyü. Eddig még senki nem mutatott jobbat, értelmes árért.

Végfok: ebből van vagy öt.
A legkisebb egy STK IC-n alapuló kis végfok, egy szép dobozban, különálló táppal.
Van egy Orion nagytorony erősítőn alapuló, de egy kicsit feljavított cucc. Szintén teljesen saját építés. A nyák panelokat egy időben árulták a Gelka boltokban, én is ott vettem.
Aztán van egy a korrektor kapcsolási rajzán alapuló végfok, külön csatornánkénti brutális stabilizált táppal. (kb. 1kVA) Ez a táp hajtaná elvileg az Oriont is, úgyhogy a kettő együtt nem műxik. Ez a legjobb erősítőm. Sajnos nincs kész a doboza, és a gyerekveszély miatt most a padláson lakik....De majd tavasszal nekiállok!

Rádió: ebből van egy régi Sony, ami most a hálószobában teljesít szolgálatot az IC-s erősítővel. Híreknek stb. jó.
A másik egy Technics rádióerősítő, ami szintén Berlinből származik. Intelligens gép, nem is rossz, de azért az én végfokom sokkal jobb. De most ez üzemel főgépként, a női szakasz nyomására. (Na meg az a fránya dobozgond a saját kütyünél)

Ja és majd elfelejtettem. Van egy utánépített Orion nagytorony tunerem is. Ez két részből áll. Az URH részt válogatott alkatrészekből k. sok pénzért építettem. Mire elkészült, jött a szintézeres hangolás, az RDS meg a többi. Egyébként ez a legszebben kimunkált rádió kapcsolás, amit valaha is láttam. Sajnos az Orion nem volt elég nagy név ahhoz, hogy ezt a csúcsgépet megfelelően pacra dobja. A formatervről meg jobb nem beszélni. A technikai adottságai alapján ez a gép helyet érdmelne a Világ Nagy Tunerei közöt. Ki kellene egészíteni egy szintézeres hangolással (nem lenne gond, varicappal hangol a lelkem) és egy jó név alatt jó drágán eladni. Megérdemelné. Természetesen doboza ennek sincs. De nagyon jól szól(na). (Szintén a padláson lakik)
Az AM rész egy VEF (orosz) rádió egyedülállóan szuper tekercskészletével soksávos rövidhullámú vevőként szolgált kollégista koromban. Igényesen egy alumínium lapra van ráépítve. Úgy 88-89 körül ezen hallgattuk a SZER-t és a BBC-t. Ma már nincs jelentősége a cuccnak.

Magnó: Van egy ősrégi Sony, ez volt életem egyik első "HiFi" cucca úgy 1982-ben. Még mindig tökéletesen működik, jelenleg a gyereknél lakik, többnyire Spice Girls és hasonlók alatt szenved.
A másik magnó egy egészen új Technics RSAZ7, talán ez a T. csúcsgépe. 3 fej, szalagbeállítás stb. Főleg autóba való kazetta előállítására használom.

CD főgép egy ősrégi Denon, még a HiFi Magazin ajánlása alapján vettem. Egyenlőre nem is akarom lecserélni, sokkal többet kéne fizetnem, hogy egy kis javulást elérjek.
A másik egy olcsó Sony, ezt Berlinben vettem a zaciban egy százasért, ott ez volt a HiFi-m egy Sennheiserrel.

A legnagyobb gondom a hangdoboz. A kis szobában két kicsi Missiont használtam. Ezek csodálatos kütyük, főleg kamarazenére és klasszikusokra. Da a nagy szobában.... Csak vinnyogtak. A hálóba berakni meg kicsit drága játék. Úgyhogy ezeket már eladtam, most 2 ősi HS 280 szól. Egyébként meglepő, hogy a sokat átkozott magyar ipar (főleg az Orion) 15-20 évvel ezelőtt milyen elviselhető kütyüket produkált... Ma meg semmi. Egy-két megszállott csillagászati árakkal. Volt korábban két HB1-em de ezek nálam nem váltak be. Nem tudtam megszokni a kicsit felfelé billenő hangképüket.
De már Stevievel konzultáltam a HiFi topicban két nagyobbacska doboz ügyében. Az év utolsó két hetében szabin vagyok, talán lesz időm utánajárni.

Ja és még valami, a kábelek. Semmi különleges, az interconnectek jobb minőségű, de mezei árnyékolt drótók. Van egy garnitúra árnyékolatlan merev szigeteletlen ezüst drótokból készült is, de ezek nagyon rosszul viselik a takarítást. A hangszóróvezeték egy extrahajlékony vastag sodrat. Korábban használtam tömört is, de a jelenlegi összeállításhoz ez jobban tetszik.

Na, nagyjából ennyi....

Előzmény: stevie wonder (584)
Kevin Creative Commons License 1999.12.08 0 0 587
Adm,

Miért kell az audio CD-t egyszeresen irni?

Előzmény: Adm (585)
Törölt nick Creative Commons License 1999.12.08 0 0 586
Macimedve

Bocsi, de a CD irashoz szolnek hozza egy kicsit.
(Bar picit off-topic)
Szoval egy masik topic-ban (A CD-iras tapasztalatai) mar okosabbak kielemeztek
a masolt es eredeti CD kozotti kulonbseget.
Nos autoban ez nem iagazn mervado. Szerinetm jo alapanyagon hazilag sem mondod
igazan meg melyik az az eredeti.
Ha jo minosegu az olvasod es az irod, akkor nincs baj a tobbszoros irassal sem.
A kerdes persze az, hogy milyen progit hasznalsz, illetve milyen a vasad.
Ha gondolod egy ket tanacsot tudok adni tobb szaz masolas utan.
Termeszetesen ezt inkabb privatban, mert nem akarom zavarni a topic-ot, de ha valaki mast is erdekel, akkor nehany dolgot leirok ide is, illetve valaszolok a kerdesekre. Ja meg annyit, hogy TDK-bol sem mindegy, hogy a japan-t vagy az eurpai-t hasznalod. Minosegre SOKKAL gyengebb az europai. (Marmint amit Luxemburgbol hoznak be, es Tajvanon gyartanak. Brrrrr.)

Előzmény: Macimedve (581)
Adm Creative Commons License 1999.12.08 0 0 585
Amugy még a Dolbyval kapcsolatban... Bent a tévénél a Beta SP magnóknak az analóg hangsávjain is van dolby. És nem igazán jó kikapcsolni, mert nélküle elég zajos. Viszont amugy a magnónak teljesen korrekt frekiátvitele és jel zaj viszonya van, és még emellett jól is szól.

Köszi Stevie, akkor Anima maxi cd kilőve... a Korai örömet amugy én meg nem nagyon csipem...

Macimedve, köszi az utánanézést, majd azért én is meglesem a postaládét, hátha... Arra emléxem, hogy számtekes reklámmal tele van :o) Szerintetek milyet vegyek?
Amugy audio cédét irni csak egyszeresen! Nekem egyébként nem ugrik jobban irott cd-vel sem az autocd, igaz, csak ecceresen irt cd-im vannak, főleg TDK. A cd-irás ugy szokott nálam mükszeni, hogy én begrabbelem, utána szépen végighallgatom vinyóról, hogy nincs e vele valami gond, aztán vinyon odaadom a kollégámnak. Csak az a baj, hogy volt már, hogy egy hónapig abajgattam.... Ja, meg van nála három cédém, amit még mindig nem kaptam vissza... Van köztük egy Jamiraquai (imádom), és egy nagyon nagyon nagyon jó Genesis koncert cd még a régi időkből...

Az otthoni cuccom Háááááát :o)
Van egy Quad erősitőm, egy Yamaha cd-m (tipusát nem tudom, mert éppen át van cuccolva a szüleim szobájába) egy pár Heybrook HB-1-es hangfalam

Na befejezem mára, megyek alcsizni, mert holnap sürü napom lesz....

Sziasztok!

stevie wonder Creative Commons License 1999.12.07 0 0 584
A topic cime autohifi, de az otthoni _is_ erdekel. :-)

Ha nem veszed tolakodasnak, persze. :-)

Előzmény: Macimedve (583)
Macimedve Creative Commons License 1999.12.07 0 0 583
Milyen cuccra gondolsz?
Autóban vagy otthon?
Előzmény: stevie wonder (582)
stevie wonder Creative Commons License 1999.12.07 0 0 582
Adm,

az az Anima maxi CD nekem megvan. Kar a penzert... Nem is szol jol.

Egyebkent tegnap besegitettem a blagoevgradi radio DJ-jenek, ugyhogy Del-Bulgariaban a nepek elkezdtek megismerni az Animat meg a Korai oromot. Bar az utobbit mar ismerik, mert a Korai orom viszonylag gyakran koncertezik erre, sot a lemezfelveteleik egy reszet is itt csinaljak. De ez offtopic.

Macimedve,

Neked egyebkent milyen cuccod van, ha nem titok. Vagy mar irtad, csak elfelejtettem?

Macimedve Creative Commons License 1999.12.07 0 0 581
A Dolbyról
Pontosan ezek miatt nem értem a dolgot. Dolbyra az olcsó zajos cuccoknak van szükségük. De ezekben garantáltan nincs. Amikben van, azokhoz meg nem köll....
A Dolby egyébként csak a szalagzajt csökkenti, ami egy autóban a legkevéssé zavaró zaj, mert nagyon hasonlít a menetszélhez és a gumizajhoz. Tehát az a bizonyos súgás egy autóban már alapból megvan. Álló helyzetben nagyobb hangerőn tényleg jól hallható a szalagzaj, de én többet megyek mint állok. Azért a kevés egyhelyben zenélésért meg nem fogom az összes felvételemet Dolbyval összemocskolni. Ha meg tudom, hogy kell akkor viszek CD-t. Az nem zajos. Csak sajnálom őket naphosszat a kocsiban hagyni, így alapesetben marad a kazetta.

Most jut eszembe, a gyári kazetták mind Dolbysak. Ezekhez meg tényleg kell az ellendolby. De nekem ilyenek nincsenek.

A diszkont árakat a tegnap kezembe került Budapesti Piacban láttam. Ha nem tudsz hozzájutni, akkor esetleg holnapra megnézem. Hacsak ki nem dobtam az egészet. Utálom, hogy minden nap tele van szeméttel a postaládám. Egyébként ugyanebben a lapban ezrével hirdetnek számítástechnikai cégek alkatrészeket, komplett gépeket is. CD iró is van bőven. Ha jól emlékszem úgy 20k és 60k között. Persze ehhez még kell egy gép egy CD olvasó meg egy normális progi sem árt. A W95-höz való progi nagyon lassú, de NT alatt van egy ügyes darab, amivel kb. 40 perc/CD sebességgel szépen megy (Zenei CD-t mindig egyszeres sebességgel írok, így kevesebb a hiba)
De kocsiban írott CD-vel még így is előfordul ugrás. Persze lehet, hogy az írási technikám nem az igazi, elég régi a vas. A gyáriakkal ugrást még soha nem vettem észre. Otthon viszont nem sok különbséget érzek . Van, hallható, de csak olyan lemezt másolok, amit egyébként nem vennék meg.

Előzmény: Adm (580)
Adm Creative Commons License 1999.12.07 0 0 580
GanXstaZolee a Dolbyval csak arra célzott, hoyg elég komoly fejegység. Én se szeretem igazán a Dolbyt, nem tesz jót a hangképnek, de sajna néhány gyengébb magnó Dolby nélkül annyira zajos, hogy kell... :o(

Budapesti cég? Diszkont árak??? Hol????????? :o)
Jó lenne egy kondi... Vagy lehet, hogy veszek egy cd-irót, és akkor már nem kell az írás miatt a kollégámat abajgatni, aki amugy is igen lassan dolgozik... De pl milyen irót vegyek? :o)

A rádiókat még nem tutam tesztelni. Amugy a kimenő hangért leginkább a hangpult kimenetén lévő adásprocesszor felel, és hogy az hogyan van beállitva. A Bartóknak és a Petőfinek Aphex Dominátora van, ami egy évvel ezelött a piacon kapható legjobb minőségü processzor volt akkoriban, ha jól emléxem...

Ja, a Bridgel kapcsoilatban pedig: teljesen digitális a studió, sőt, a mikróra is digit jel megy, és fönt az entenna de hungaricában van az adó elött a D/A átalakitó. Nem tudom, most mennyivel adnak, de a régi 250 W elég kevés volt... Az autóhifi magazinban irták, hogy a 250 W még autóban a végfoknak is kevés, adóteljesitménynek meg kész röhej... :o) Ha jól emléxem, most már 1 kW-val megy.

Macimedve Creative Commons License 1999.12.07 0 0 579
Rádióügyben (Budapesten):

Én a Bartókra szavazok. Aztán jön a Petőfi.
A Roxy (96,4 MHz) mostanában elképesztően torz tud lenni.
A Bridge (102,1 MHz) többnyire jól szól, és vannak is jó zenék. (Az új szlogen: Nyugalmat sugároz) Azért a loudness itt is játszik
A Klub95,3, ez egészen jó műsor. Én mostanában rászoktam. A hangja viszont elég döglött. Kb. Siófokig fogható.
A 92,9STAR még Budapesten is elég „darabos”, Érdtől lefelé gyakorlatilag nem jön. Roxy detto. A Bridge kicsit erősebb, de nem sokkal.
A Danubius (103,3 MHz) jól jön, totál loudness, pocsék műsor.
A Slágert (100,8 MHz) nálam a Bochkor-Boros duó végleg diszkvalifikálta. A zeneválasztékuk amúgy is kb. 10 db CD-ből áll. Ebből legalább 3 Apostol van.
A Juventus (89,5 MHz) műsora nagyon változó, hol jó, hol nem. A hangja elég semleges, de nagyon függ a műsorvezetőtől és a napi személyzettől. Siófokig egész jól jön.
A Radio1 (100,3 MHz) nálam ritkán játszik, még mindig állandóan bekapcsolt TA-val nyomulnak.

Az viszont észrevehető, hogy a Bartók a Petőfi és a Klub lényegesen halkabb, mint a többi adó.

Antennára van egy jó tippem. Régebben az enyémet is mindig letörték. Egyszer vettem mindjárt egy tartalékot is, amit a csomagtartóban tartok. Mióta van tartalék, nem törték le.

GanXsta:
A Dolby biztosan kurva jó. Nekem is van. B is, C is. Még egyiket sem próbáltam. De a következő ötéves tervemben sem szerepel a dolog. Szóval ez nem az a funkció, ami döntő lehet egy fejegységnél.

Más
Tegnap este a kezembe került a Budapesti Piac legújabb száma. Egy cégnél diszkont árakon hirdetnek elég tekintélyes autóhifit is. Többek között DLS hangszórókat.

Adm Creative Commons License 1999.12.07 0 0 578
Jó alvó? Hát aludnék én, hanem kellett volna dolgoznom... :o(

A kondi és az akksi tényleg a legutólsóak általában a kocsiban.
Én tulajdonléppen mindennel megvagyok nagyjából elégedve a kocsimban.... Talán a fejegységgel nem teljesen, de ennek a csereje tavasszra van beiranyozva.
Nekem elol egy Cerwin Vega! szettem van, ami remekul muzsikal, hatul pedig egy 25 centis Rockford Fosgate masszirozza a hatamat. A vegfok meg egy gyenge pont, mert egy Daewoo, mondjuk van benne rendesen DC DC konverter, es eleg tisztesseges hangja van, de nyarra lehet, hogy egy Phoenix Goldra fog változni. A fejegységem egy egy éves Pio egylemezes cd, amit szivesen kicserelnek egy ujabb tipusra. Szoval fejegyseg es vegfok, de egy kondi lehet, hogy beugrik most karacsonyra :o)

GanXstaZolee, pontosan nem ismerem ezt a tipust, de ha korrekt áron adják, valszeg jó vétel. A Pio mindig is hires volt jó minőségü műsorforrásairól.

GanXstaZolee Creative Commons License 1999.12.07 0 0 577
Sziasztok ,kéne kis help, valami véleményetek van Pioneer Kehm9300Rds magnóról?? Gondolkodom hogy vegyek e, igaz 96-os de nagyon sokat tud. (többek közt dolbyt is) Szóval ha valakinek volt már tapasztalata vele, az ossza meg velem, előre is köszi.
rugo Creative Commons License 1999.12.07 0 0 576
Szia Adm!
Kösz az üdvözlést.Látom te is jó alvó vagy.
Nem tudom milyen Hifi van az autódba, de úgy érzem ez a kondi és aksi divat nagyon kezd elterjedni. Nem hiszem,hogy ezek csodaszerek és többet érnének egy jó első szettnél.Véleményem szerint ezek csak igen komoly rendszer esetén (ezen belül is leginkább a mélynyomóra gondolok)fejtik ki áldásos hatásukat.Sony 754 HX árválkodik nálam és az első szett cseréje nálam is esedékes lenne.Sikerült bepróbálnom (könyörgések) egy Rain CS 260 P szettet és elképesztően nagy volt a különbség (jelenleg Velo 170 VX).Úgyhogy én a kondi- szett csere versenyben az utobbira szavazok.
Helló
Előzmény: Adm (568)
Adm Creative Commons License 1999.12.07 0 0 575
Szia Rugo!

Udvozollek itt a topikban! :o)

Előzmény: rugo (572)
Adm Creative Commons License 1999.12.07 0 0 574
Nini, a végén megyünk bevásárolni? És még én vagyok a fogyasztói társadalom áldozata? :o)
Előzmény: rugo (572)
Adm Creative Commons License 1999.12.07 0 0 573
Na ma felraktam az új antennámat! :o) Ui sajna még a nyáron letörték, és azóta nem is hallgattam rádiót. De mától! :o) Remélem, ezt nem törik le....

Én, a fogyasztói társadalom áldozata ma megint vettem egy Anima cd-t... Ugyhogy most már megvan mind a három nagylemez, már csak egy maxi hiányzik :o)

Szerintetek melyik rádió szól a legjobban? Nyáron még a Petőfi és a Roxy volt a legjobb. A Petőfi szép, természetes, a Roxy eléggé loudnesses, szinezett, de a sláger és tücc tücc zenéknél nagyon bejött. Na majd most az uj antennám térsaságában :o)

rugo Creative Commons License 1999.12.07 0 0 572
Sziasztok!
Stewie kösz a meghivást.Cserébe itt egy-két info
TRAP:Kipufogós:306-84-89 tavaly csináltattam vele egy hátsó dobot (olyat csinál amilyet kérsz,árak 15-25 pénz)nagyon érezni az áldásos hatását.
Front hangszóró ügyben:www.hirsch-ille.de,
www.caraudiodiscount.de.Lehet, hogy nem irtam újjat és a behozatal is problémás, de azért megoldható és az árak magukért beszélnek.A másik lehetőség Ausztria Media Markt van egy prosim pl.: Velocity VX 172 1799 ATS nem egy RF de komolyat szól.Igazság szerint nekem is kéne ez+az meg lehetne szervezni a behozatalt.A Kenwood láda még mindig érdekel(azért ebben a kategóriában akad aktiv láda Ken: KSC-WA82RC,WA100 Pio:TS-WX75A stb.) anyunak lenne és csak minimun költségbe gondolkozom( hiába gyarló az ember)Na jó THE END
u.i.:igérem legközelebb nem szövegelek ennyit.
Előzmény: Trap (570)
stevie wonder Creative Commons License 1999.12.07 0 0 571
Nem Kerepesi. Fogarasi. :-)
Előzmény: Trap (570)
Trap Creative Commons License 1999.12.06 0 0 570
Hali...

Stewie : sajnos jól érzed, nincs elől per pillanat csak egy nyamvadt fejegység :) U.is kinéztem jókis rockford párost, csekély 50.000 pénzért az enyém is lehetne, csak az az 50.000 pénz nem az enyém per pill ;> Olcsóbbat meg nem igazán akarok, talán DLS lesz 30ért, de most a sportkipufogóra indultam be nagyon :)))

Ha már itt tartunk ma volt némi eltöltendő időm hát gondoltam benézek kipuff klinikára, el is indultam a kerepesi úton a népstadiontól kifelé, de nem volt sehol... Vagy vak vagyok, vagy a népstadion és a keleti között van... ja, a címük persze, hogy nem volt nálam... Sebaj, jó műsor volt a rádióban :)

Amugy 92.9 sztár rádióból valami sztár FM lett, és elkezdtek egész emberi zenét sugározni... Mármint friss zenét, a régi sztár is tetszett.... Viszont nem tudom, mintha a potmétereket be kéne állítgatniuk, olyan érzésem van.........

Na per pill ennyi, köszönöm a figyelmet... :)

Trap

Adm Creative Commons License 1999.12.06 0 0 569
Ja, és jövőre természetesen egy új végfok :o)
Előzmény: stevie wonder (567)
Adm Creative Commons License 1999.12.06 0 0 568
"Te a fogyasztoi tarsadalom aldozata vagy"

Ez van... a gyüjtögetést nem nekem találták ki.... max egy hónapig birom, de aztán :o)

Amuyg azért gondoltam mégegy első szettre, ui nem tudom, hogy a nagyobb végfokot hogy fogják birni. A mélynyomóval szerintem nem lesz gond, de a CV-kell már lehet... Elvileg szinuszban 50W, mondjuk erre plusszban rá lehet még számolni....

Na mind1, vagy sportpuff, vagy kondi lesz karira :o)

Előzmény: stevie wonder (567)
stevie wonder Creative Commons License 1999.12.05 0 0 567
Adi,

Te a fogyasztoi tarsadalom aldozata vagy ;-))) Szerintem egy masodik szettnek nem lenne tul sok ertelme, akkor mar egy jo akksi, vagy egy jobb erosito :-) tobbet erne.

Adm Creative Commons License 1999.12.05 0 0 566
Nem tudja valaki véletlenül, hogy ki képvisel, illetve hol lehet kapni mostanság magyarországon a Cerwin Vega! cuccokat? Vaj mi lenne, akkor, ha az ajtókba bedobnék még egy pár ugyanolyan szettet, ami most van benne?
Adm Creative Commons License 1999.12.05 0 0 565
Megnéztem az autohifi magazinban a QX4150-et... Hmmm... Tesztgyöztes volt az autohifi magazinban... :o) Nagyon beibditotta a fantáziámat :o)
Előzmény: stevie wonder (563)
Adm Creative Commons License 1999.12.05 0 0 564
Hmmm, csábitó az ajánlat :o) Amugy miért adod el? Új autó, új végfok? :o)

Előzmény: stevie wonder (563)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!