Keresés

Részletes keresés

Diofa Szelleme Creative Commons License 2011.12.13 0 0 56086

A tejen és kenyéren biztos hogy volt. Még propaganda-szöveg is volt anno. (De a májusi virslin is) :) Nem akkor éltél, szüleid nem meséltek vagy esetleg Te is azon libsik táborát szaporítod akik a jelent fényezendő szeretik átírni a törtélmet egy kissé?

Előzmény: Jesus Green (56082)
Diofa Szelleme Creative Commons License 2011.12.13 0 0 56085

Ez a rész már ide tartozik.

 

http://www.independent.co.uk/opinion/commentators/fisk/robert-fisk-bankers-are-the-dictators-of-the-west-6275084.html

 

 

És megint: Nem mondtam hogy Cameron tökéletes, sőt. Egy darab húzásának örültem. Mi olyan bonyolult neked ezen?

 

Természtetesen az örömöm akkor lenne totális ha Fisk álláspontja Cameronék álláspontja is lenne de ha nem lehet egyszerre mindent, beérem most egy kicsivel is. :)

Előzmény: netszkvid (56081)
Diofa Szelleme Creative Commons License 2011.12.13 0 0 56084

Hol beszéltem én Cameron működéséről általában? Egy vétóról beszéltem. Egy darab intézkedésről amivel egyetértek, amit szívből helyeslek mert bármi volt is a motiváció mögötte legalább haladékot adott és annak az ígéretét hogy a UK útja talán mégsem teljesen az EU útja.

Előzmény: netszkvid (56080)
Diofa Szelleme Creative Commons License 2011.12.13 0 0 56083

Biztos vagyok benne, hogy nem az elit zsebéből :) Vagyis igen, úgy volt ingyen, hogy az emberek megdoloztak érte, beadták a közösbe és azt osztották így vissza. Működött, in fact sokkal jobban működött mint manapság. És az államadósság se volt az egekben annak ellenére se, hogy még az oroszknak is fizettük a sarcot.

Előzmény: Jesus Green (56082)
Jesus Green Creative Commons License 2011.12.13 0 0 56082

Ehh, nem akartam belefolyni a politikai vitaba, de ezt azert muszaj megkerdeznem: te TENYLEG azt hiszed, hogy az egeszsegugy, oktatas stb ingyen volt??? Honnan jott a tamogatas az alapveto elelmiszerekre???

Előzmény: Diofa Szelleme (56078)
netszkvid Creative Commons License 2011.12.13 0 0 56081

Es a nyugdijkorahatar mar evek ota 67 ev, tervezik emelni. Fuggetlenul az EUtol, ahol ha jol tudom a 65 az ajanlott...

Előzmény: Diofa Szelleme (56079)
netszkvid Creative Commons License 2011.12.13 0 0 56080

No, varjunk csak, most akkor mi mellett is ervelsz? A Toryk es Cameron legnagyobb baja az EUval az, hogy minimalis munkavallaloi jogokat eroltettek Nagy Britanniara (minimum szabadsag, fel eves szulesi szabadsag es hasonlo elvetelmult dolgokra kenyszeritettek ) es elsosorban a londoni City (bankszektor) miatt vetozott mult heten.

A toryknak nem kell EU, hogy ingatlanadot vezessenek be, Thatcher ezt mar megtette nekik es nagy utemben privatizalnak is, ennek semmi koze az EU hoz.

Előzmény: Diofa Szelleme (56079)
Diofa Szelleme Creative Commons License 2011.12.13 0 0 56079

Aki még nem unja, hogy megpróbálja megérteni az eseményeket, azoknak itt egy igazi minőségi cikk a témában:

http://komlomedia.wordpress.com/2011/12/13/az-euro-hanyatlasa/

 

Montiról (ahogy mi is járhatunk tudjátok, ő a szakértő banki fejes haver akit az olaszok nyakára ültettek), hogy azzal nyitott, hogy felemelte a  nyugdíjkorhatárt 70 évre egy olyan országban ahol a diplomásoknak sincs már munkája, valamint az összes igatlanra durva adót vezetetett be (lakóingatlanokra is) és privatizáltatja a vizet. (Csak egy pár a megszorító intézkésekből ami borítékolható és amiért mindenki egy bazi thx-et mondhat Cameronnak bármi motiválta is valójában a vétóját)

 

De csápoljunk még egy kicsit az EU-nak, központosításnak és a nemzeti szuverenitás elvégtelénel ami az EU szerint kourng crying evilje...

Diofa Szelleme Creative Commons License 2011.12.13 0 0 56078

Kawbazsy: itt egy fontos kérdés van, mert hamis az, hogy az országok a gyarmatosítás miatt éltek jól (egypár lehet, de Mo nem gyarmatosított sőt ahogy írtam sarcot fizetett és nem is egyfelé mégis mondjuk 56 utáni időkben a mostanihoz képest jól élt - ebben igaza van annak aki az előzőt írta - tényleg ingyenesek voltak a legfontosabb dolgok (pl eü. oktatás, és támogatás volt az alapvető élelmiszeren valamint volt rermelés és volt munka). Sose hittem volna hogy ezt valaha leírom mert az egyenszürkesége és a pofa-be szabály miatt utáltam benne élni de oktávokkal volt jobb világ mint a mostani magyar világ.

 

Tehát a fontos kérdés: Az emberek dolgoznak, (vagy dolgoznának és már nem is válogatnak) hova a pitsába lesz a pénz? A válasz meg hogy olyan arctalan helyekre mint a bankok nem valódi árfolyamveszteség és egyéb piszkos játékok címén.

 

Az a vezetés aki nem erről beszél az sem nem barát sem semmi jót nem várhatsz tőle a jövőben sem mert vagy nem ismeri fel a problémát vagy cinkos és takargatja. Ez ennyi.

 

Ez a baj az Unióval és ez a baj Mo jelenlegi vezetésével is.

Ezért holtvágány mindegyik és minél előbb szabadulnak meg tőle (ha) annál jobban járnak még akkor is ha lesz egy rövid és nagyon rázós időszakuk közben. Baz, hát tényleg nem látod vagy látjátok? Ha nem szabadulsz meg az üszkösödő kezedtől akkor beledöglesz. Bármilyen szar is a megszabadulás még mindig jobb mint beledögleni.

Előzmény: KawaBazsy (56075)
Diofa Szelleme Creative Commons License 2011.12.13 0 0 56077

Elég félreveztő, pontosan olyan ügyes módon ahogy Tóta csepegtette a méreget, 90% igazság, majd a végén hamis és / vagy terelés.

 

Egy pontig egyetértek, mondjuk a Kína pontig. Mégis úgy gondolom, hogy a nemzetállamok útja az egyetlen járható út és nyilvánvalóan nem csak azért mert EDDIG SEM működött az unió.

 

De maradjunk az EDDIG SEM-nél. Az unió azért nem működött (ha maradunk a piac elméletnél) mert nem külső piacokat célzott meg, hanem a saját belső piacait, de azt is úgy, hogy nem arra törekedett, hogy legyen egy egyenletes elosztás és fejlődés (és a feleslegnek külső piac keresése) hanem úgy hogy szabályosan lerabolta a gyengébb, kisebb országokat, mint pl Magyarország is.

(Ha nem kivágtaja a szőlőtőkéket, akkor max megeszik a termést vagy megisszák a bort, de nem létező szőlőtőkén nem terem semmi - btw ilyen dolgok miatt olyan kétségbeejtő a magyar szitu).

 

Amit tenni  kellett volna - és még nem késő - hogy más  irányba nyitni. Egy Uniónak (mint nagy egésznek) persze egy bazi nagy piac kell (vagy sok kicsi). De egy kis országnak egy kisebb is elég.

 

Amit a kedves szerző kifelejt, hogy

a. / pl az oroszok mindig vevők voltak a termékeinkre (főleg élelmiszer) de ehhez termelni kéne. MOst is valami bazi nagy májkrém kereslet van részükről, akik erre álltak rá (nemtom már a céget) azok bővülnek is.

b. / folyamatosan kapják a felkéréseket, delegációkat, stb azok a kis helyek (többnyire a jobbikos vezetésű kis helyek) amelyek barátiak a kelettel (tehát nem fpúj araboznak vagy pfúj perzsáznak (ezeknek az országoknak az a szépsége, hogy még gyarmatosítani se akarnak (nem a termőföldre meg a vízre hajtanak)

c./ ha végképp nem megy egyedül Putyin felajánlotta Magyarországnak az Ázsiai Unióhoz való csatlakozást és Putyinnak nem érdeke a teremlés leépítése, tud piacot adni is valamint földrajzi fekvésünknél fogva tényleg fontosak vagyunk neki.

 

Ezek mindegyikét vagy legalább egy részét simán meg lehetne lépni (csak persze nem az általad kedvelt - bocsesz - fideszes vezetéssel aki annyira seggnyaló mind Izrael mind az USA irányába, hogy még akkor se nézi a nép érdekét mikor az véresen fontos lenne :  Gúrzia és üres seggnyalásból is képes kárt okozni.

 

Szerintem a magyarok egyetlen esélye ha olyan gyorsan hagyják ott ezt az uniót amilyen gyorsan csak lehet és megpróbálják amiket írtam, ha nem hagyják őket békén (pl támadás a forint ellen vagy fizikai támadás) akkor meg le kell paktálni Putyinékkal (mint végső eset).

 

Ez ami van ez a halál nekik szóval az már most látszik, a vezetés most sem az igazi problémáról beszél (mert azért nem csak a gyarmatokból éltünk, sőt MO pont nem abból élt, hanem a termelésből és ez nem csak eltartotta, de még sarcra is elég volt komoly eladósodás nélkül!

Előzmény: KawaBazsy (56075)
ani0909 Creative Commons License 2011.12.13 0 0 56076

Köszönöm mindenkinek a gyors választ, nagy segítség ez.

Kedves Benőjenő , köszi a hosszú választ!

Ez az illető nem kért semmi pénzt ezért, az utazás kb 60 font lenne fejenként busszal . ott a  szállásért kellene fizetni. ha kapnék egy email tőled szívesen elküldeném hogy elolvasd mi a véleményed róla.

TE anno melyik állásközvetítő által kerültél ki ha szabad kérdezném? illetve miylen munkára?

 

Sajnos nagyon muszály lenne kimenniük anyagi okok miatt dolgozniuk, ezért kérem ha bárki tud megbízható állást ( gyári, szalagmunka stb ) szóljon nekem.

 

Köszi mindenkinek!

 

Előzmény: benojeno (56067)
KawaBazsy Creative Commons License 2011.12.13 0 0 56075

Egy másik fórumon volt egy jó hsz, bemásolom:

 

"Szóval ha jól szűröm le mondandód lényegét az a véleményed, hogy ami most megy a világban az a fogyasztás felső határa ezt tovább nem lehet növelni? "

Valahogy így. Először is a jóléti társadalmakban a lakosságszám CSÖKKEN, nincs itt kéremszépen semmiféle szükség háborúra ehhez. Egyszerűen a jólétben kevesebb gyerek születik, mert kevesebb felnőttre van szükség, erre csak ráerősít az automatizálás és az informatika.

Ha megnézed a történelmet, akkor azért szép lassan letisztul minden, először ugye az USA megalakul, majd szépen a lopott javakból, földből, energiából felépíti saját magát. Amikor ez már kezdi elérni a határait, akkor gyorsan háborúba lép Európában, de az első Vh nem jól alakul a számára, így a konfliktus fenntartása érdekében nem emel szót a legyőzöttek érdekében (csak a propaganda szintjén), és hagyja, hogy a tengelyhatalmak olyan sérelmeket szenvedjenek el, amely garantáltan új háborúhoz vezet, mivel mind a haditechnika, mind a piac megszerzésére igényt tart. Amikor Németország túl gyorsan kezd fejlődni és jóléti államá válni (már megint), ráadásul kikerüli a cionista világrendet, a bankházakat, és kialakítja a clearing rendszert, amiből ugye a FED semmit sem profitál akkor már csak egy kis világgazdasági válság kellett ahhoz, hogy eldőljön, ebből háború lesz, mert különben megtörik a FED hatalma, mert túlságosan jól működik a "fed nélküli rendszer" és nem az "ámerikai álom" (értsd, amarikai egyeduralom világra kényszerítése) lesz az egyeduralkodó. Tehát már jön is az embargó Japán és Németország ellen (minő véletlenek), majd utána már csak a casus bellit kell kivárni, és ekkor már nincs kegyelem Európának, a régi rendnek, értékeknek pusztulnia kell. Ennek folyományaképpen először a szovjeteket szabadítják rá Európára, hogy "megmentőként" tarthassa el a nyugat az amerikai csapatokat és elpusztítanak mindent, hogy az újjáépítésből hasznot hajtsanak. A szövetséges TERRORBOMBÁZÁSOK azóta tanúsított "megértése" mindent elmond erről. Az, hogy nekünk olyan elnökökről kell tereket elnevezni, meg szobrokat felállítani, akik magyarok tízezreit pusztították el nyomorult módon a legaljasabb szőnyeg és láncosbombákkal, attól is kifordul a gyomrom, de ez egy más kérdés. Szóval, miután Európa és Japán porba dőlt (Japán esetében nagyon megijedtek a szovjet befolyástól, inkább még atomot is bedobtak, csak nehogy a szovjetek oda is betegyék a lábukat), máris indulhatott az amerikai fellendülés, hiszen kettős profitálás volt, először ugye az ipar, majd a bankok, illetve a bankok által épített ipar. Persze, hogy iszonyat jólét volt a gyarmattartóknál. Ez azonban láthatóan már nem működött rendesen a 80-as években, másrészt már megint eljutottunk oda, hogy egyes szovjet rendszerbeli államokban kezdett JOBBLÉT lenni, mint arrafelé, amit persze ŐK felismertek, mi nem. Ilyen jóléti elemek voltak például az arrafelé hírből sem ismert általános egészségbiztosítás, ingyenes ellátás, oktatás, amelyek hosszú távon komoly problémákat okozhattak volna tehát pusztulniuk kellett, amelyhez remek segítséget nyújtott egy kis (szokásosan) mesterségesen gerjesztett pénzügyi válság, amelyhez csatlakozott a teljes gennymédia, amely azt a világrendet mutatta be felsőbbrendűnek, amelyet természetesen csont nélkül besz*optak a gennymédiát nem ismerő naív kis posztszovjet államocskák. És így, ezen az irányban haladva szépen ki is szipolyozták őket, kizsákmányolták, szó szerint felégették gazdaságukat lerombolták iparukat, majd rezervátummá nyilvánították őket, amelyek csak az odatolt koncból élnek önvédelmi képességek és gazdasági lehetőségek hiányában.

Csakhogy ez a pénz is elfogyott, és ez előre látható volt, tudták, hogy egy idő után már az ötven évre adott hitelek sem lesznek elegendőek, így megpróbálkoztak azzal, hogy Kínából csináljanak adósrabszolgát, hiszen úgyis arra való. És itt nyalt először vissza a fagyi, mert Kína erre nemhogy hajlandó nem volt, hanem éppen ellenkezőleg, nem így csinált. És ettől kezdve nemhogy Kínát nem sikerül kizsákmányolni, nemhogy Kínát nem sikerült szipolyozni, de valójában Kína kezdi szépen elvenni az életteret a meggyengült FED-től, egyszerűen azért, mert már ő kezdi gyarmatosítani a számára szükséges területeket. És ezeknek a barmoknak csak mostanában kezd az eszébejutni, hogy Kína ellen nem lehet háborút vívni, mert az még sokkal kilátástalanabb lenne, mint a Szu elleni háború, ugyanis Kína mára a katonai minőségi szempontoktól eltekintve elsődleges világhatalom. Szép cendben, kici kínai módja hüjét cináltak az egész bagázból.

Naszóval, innentől kezdve mégis hol találna a nyugat kizsákmányolható civilizációt, amelynek anyagi javai(!!!!) vannak, amelyeket elvéve és felélve fenn lehet tartani a jólét látszatát? Hiszen ha jobban megnézed, semmi másra nem épít az egész banda, mint a középkori kizsákmányoló imperialista társadalmakra, megfűszerezve az üveggyöngy árusításával. Ha nincs rá igény, ha nem tudják megfizetni, ha nem kell, akkor mégis mit fognak eladni és kinek?

Az usa elég nagy ahhoz, hogy belső piaccal egészen jól ellébecoljon egy alacsonyabb színvonalon, Kína megint ilyen, Oroszország köszöni szépen jól elvan, de Európa úgy döglödik, mint a partra vetett hal, mert se önálló nem tud lenni, se különálló államok szövetsége, mert valójában jobban utálják egymást a tagjai, mint nálunk a baloldal a jobboldalt.

Ott van a gond, nem itt. Ettől függetlenül, Magyarországnak semmi más esélye nincs jelenleg (szerintem), mint ebben a süllyedő csónakban ülni, mert a viharos tengeren ez még mindig jobb, mint egyedül próbálni kiúszni a partra a tenger közepéről - de ez nem azt jelenti, hogy ne lássuk már, hogy hol is vagyunk és azt meg főleg fel kell ismerni, amikor valójában olyanokat mondanak nekünk, hogy "akkor evezzünk közösen, húzzátok ti, mi meg énekelünk hozzá", hogy bátran mondjuk, hogy "kapjátok be".

"Nem tudom ezt mire alapozod, persze lehet ez így is majd az idő tudja csak eldönteni, de vsz nem így van."

Egyszerű: Mutass nekem fizetőképes, nem elhülyített nagy mennyiségű embert, akire fogyasztás NÖVELÉST lehet alapozni. Nincs. AZ utolsó lehetőségük Kína volt, de azt elkúrták. Nem kicsit, nagyon. Innentől pedig már csak a kannibalizmus jöhet, meg az öncsonkítás, mert máshonnan nem lehet táplálékot szerezni.

Egyebekben hihetetlen paradox módon, most egy hagyományos háborúval sem érnének el semmit (látszik is az, ahogy Irán(!), meg egyéb érdektelen célpontokat próbálnak hadilázba hozni), mert a csórók, nem fogyasztók elpusztítása nem fog fogyasztást generálni, Európa lángbaborítása pedig pont felégetné az adósságokat, vagyis éppen ellentétes hatása lenne, mint ami az érdekük lenne.

Hülye egy helyzet a pénz és adósság urai számára. Beleharaptak a saját farkukba, de nem tudják elengedni.

Előzmény: Diofa Szelleme (56065)
nosztalgika02 Creative Commons License 2011.12.13 0 0 56074

"Halat adok (ekezettel:D ) az egnek"

 

:-DDDDDDDDD

Előzmény: Nincstöbbnick (56071)
seci Creative Commons License 2011.12.13 0 0 56073
Előzmény: WhiteEagle (56063)
benojeno Creative Commons License 2011.12.12 0 0 56072

Vicceltem a halrudacska-csirke dologgal. Bár csirke menne bele, az még nem is lenne rossz.

Előzmény: Nincstöbbnick (56071)
Nincstöbbnick Creative Commons License 2011.12.12 0 0 56071

Halat adok (ekezettel:D ) az egnek, hogy nekem eddig szerencsem volt elkerulni az ilyen munkahelyeket :|

Halrudacskaba csirket?! OMG xD

Meg egeszen fiatal koromban boncmesternek indultam, na az a munkakor sem egy holland tulipanmezot juttat az ember eszebe :D

Előzmény: benojeno (56070)
benojeno Creative Commons License 2011.12.12 0 0 56070

Aha, szóval így kerül a dobozba éppen 500 gramm csirkemell. Az emberkék levagdossák, a fölös darabkák meg mehetnek a halrudacskákba.

Csúcsmelóm az volt, amikor egy raktárban kellett a tasakos macskakaja közül kibogarászni a rohadtat, a nyüvekkel együtt. Nehéz volt a munkahely szagát kivakarni a bőrömből. :)

Előzmény: Nincstöbbnick (56069)
Nincstöbbnick Creative Commons License 2011.12.12 0 0 56069

Mondjuk az a kep nagyon durva, ami annak a munkakozvetitonek a honlapjan van :O

Tuti, hogy a top 10 legundoritobb munka kozott van. Persze megertem, aki ott dolgozik, meg ilyen a vilag, meg mittomen, de akkoris durva :O

benojeno Creative Commons License 2011.12.12 0 0 56067

Elszállt egy hosszú válaszom, írok hát egy még hosszabbat.

 

Az alapszabály: minél kevébé beszélnek a szüleid angolul, annál kiszolgáltatottabbak lesznek.  Szóval megeshet, hogy ebben az ember embernek farkasa világban teljesen másra kell hagyatkozniuk.

Törvény szerint nem lehetne pénzt kérni munkaközvetítésért. Amikor én pl. mezőgazdasági, gyári munkákat kerestem és a helyi irodában kiközvetítettek, csak a papírmunkát, regisztrációt kellett megcsinálnom, de egy árva penny-t sem fizettem. A munkaközvetítőnek a munkaadóm fizetett jutalékot, nekik ebben ez az üzlet.

 

A Magyarországról jövők esetében az információ, tőke, nyelvtudás hiányát vámolják meg. Segíséget ajánlanak az ügyintézésben, szállásügyben stb. Ez pénzbe kerül. Rossz esetben a reptérre sem mennek ki az emberért, és nagy szívás van.

Jobb esetben szállítják a munkát, de vigyázat, nem mindig jön össze a teljes munkaidő. A beígért heti 5-6 nap helyett jó, ha 2-3 napra osztanak be. Ez viszont a létfenntartásra is alig vagy nem elég. Ha így alakul, akkor könnyen benn lehet ragadni egy szorult helyzetben.

Az angol törvények szerint 6 bérlőnel több nem lehet egy 3-4 szobás házban. A munkát/szállást ajánló emeberek sokszor 10-12 embert szállásolnak el az általuk bérelt házban. Sokat lehet bezsebelni ebből. Ha nem a legnagyobb gazembert fogjátok majd ki, akkor akár még köszönet is lehet ebben, végső soron mégsem az utcán vannak, vagy egy többe kerülő bed and breakfast-ben. De mindennek ára van, sokszor hihetetlen körülmények uralkodnak az ilyen szállásokon.

De ha van rendesen fizető munka, akkor fogat összeszorítva, szerencsével és ügyességgel tovább lehet lépni az ilyen szállásokról.

 

Egy retúrjegy mindenképpen jól jön, vagy legalább előre leszervezni, hogy pl. te tudjál a szülőknek jegyet venni , ha SOS jeleket küldenek.  Ez lehet buszjegy is, olcsóbb tud lenni a repjegynél.

 

Az általad linkelt cég ismeretlen számomra, de keress rá fórumokon, neten.

Tudom, hogy sokak számára az ilyen cégek által ajánlott munkalehetőség olyan kincsnek tűnnek, amiért érdemes kockáztatni, és megpróbálni. Értékelem, hogy aggódsz értük! Ha esetleg megírnád, hogy fizettek-e, és mit kínáltak nekik, abból is le lehet vonni következtetéseket. Persze ahogy mondtam, nem legális munkaközvetítésért jutalékot kérni, de tudom, hogy a pénzkérést ezért más árukapcsolásban tálalják.

 

Előzmény: ani0909 (56054)
seci Creative Commons License 2011.12.12 0 0 56066

Mas forumon irtak szerint a Coca Cola es a Sony munkak mind az atbaxas kategoriajaba tartoznak.

Ha van kedved olvasgass itt http://www.magyaroklondonban.com/forums.html

Az alaphang kb annyi, hogy az otthonrol intezett ugynokseg altal kinalt munkak 90%-a atveres. 5% rabszolgatartas, a maradek 5% tisztesseges.

Ez igy kb igaz is.

-seci

Előzmény: ani0909 (56054)
Diofa Szelleme Creative Commons License 2011.12.12 0 0 56065

Tévedsz. Nem ellene lennétek hanem mellette (legfeljebb nem otthon dobnak be ha egyáltlán, mert ők is sejthetik hogy a saját szüleit senki se fogja verni vagy lőni)  és Juli nénit kéne megállítanotok mert éhséglázad de egy hajdnai diktátum (amire az előbb céloztam) értelmében mivel Mo bukta a II vh-t így az amcsiknak joga van ha nácziszagot éreznek beavatkozni. HOgy ki náci a pü elitnek meg ki nem az meg csak rajtuk múlik, tehát a mondvacsinált alap megvan, ha Juli néni jogosan éhséglázad akkor Juli néniről ki fog derülni hogy gonosz náczi, ez ennyire egyszerű.  Ezzel áll össze az amcsi védelmi főmuksó fenyegetése is, ezzel áll össze az is hogy minap Orbán nem feküdt le azonnal nekik és már az USA aggódni kezdett a demokráciánkért (2006-ban ez eszébe se jutott). Úgyhogy az a náczi akire ők azt modják és abból fognak azt faragni aki a hatalmukat veszélyezeteti.

 

Nagyon nagy gáz lesz  még ebből. Természtesen van egy olyan aspektusa is hogy a segíly nem jön többé és akkor az amiatt lázadó bandát is le kell valakinek pofozni - de a lényeg hogy minél több  zavargást tudjanak kelteni mert ebben az esetben az összes befeketető elmenekül és az USA talán vissza tud erősödni a mi megdöglesztésünk árán.

 

Igy látom.

Előzmény: WhiteEagle (56060)
Diofa Szelleme Creative Commons License 2011.12.12 0 0 56064

Nekem is, és van pár más morzsa is ami segített, de bárhogy is az angoknak igazuk volt hogy vétóztak és remélem ki is lépnek. Az már egy más kérdés hogy mi van ha feltakarnak az USA mellé vagy hogy Cameron miért lépte azt amit. (Hovatovább már én is hajlamos vagyok a pillanatnyi túlélésünk szerint nézni a dolgokat)

 

Egy biztos, az unió semmi olyan nem mondott vagy célzott rá hogy a hitelminősítőket vagy bankokat szeretné megregulázni viszont valamiért szerinte a most crying evil az a nemzeti szuverenitás (az angolok ezen a dumán piszkosul ki vannak akadva) és hogy ebből az egyetlen remedy a népek föderációja.

http://www.scottishdailyexpress.co.uk/ourcomments/view/287944/Leo-McKinstry

 

Vagyis ha szabályoznak akkor az abban fog kimerülni hogyha egy Soros a béka segge alá küldi az Eurot vagy egy Moodys akkor ők tovább szorítanak az embereken. Annyira átlátszó hol állnak!

Előzmény: WhiteEagle (56061)
WhiteEagle Creative Commons License 2011.12.12 0 0 56063

Most kaptam: http://www.lidl.co.uk/cps/rde/xchg/lidl_uk/hs.xsl/index_27038.htm

Ha esetleg valaki akar 99 fontért full HD videokamkordert venni, 3 év garanciával...

Diofa Szelleme Creative Commons License 2011.12.12 0 0 56062

:D igen, ebben van valami. Nekem is feltűnt hogy az itteni mustár világít.

Előzmény: Nyolcadik torpe (56056)
WhiteEagle Creative Commons License 2011.12.12 0 0 56061

Ez tényleg jó cikk, infomorzsákat hallottam korábban, de ezzel eléggé jól összeáll a kép.

Előzmény: Diofa Szelleme (56052)
WhiteEagle Creative Commons License 2011.12.12 0 0 56060

De majd a képzetlen magyar hadkötelesek megállíták a galád amcsi elitkatonákat meg lopakodókat. :-)

Előzmény: Diofa Szelleme (56051)
WhiteEagle Creative Commons License 2011.12.12 0 0 56059

Ezt olvastátok? Hihetetlen hogy tapasztalt pilóták ilyen csináljanak... ráadásul 15 percen keresztül...

Az utolsó párbeszéd a lezuhant repülőről

A két éve lezuhant Air France járat pilótájának fogalma sem volt arról, hogy mit kellene tennie. Itt a fekete doboz tartalmának elemzése. Tovább »

forrás: Index.hu

Nyolcadik torpe Creative Commons License 2011.12.12 0 0 56058

Teljesen mindegy, hogy kivel mivel miert hogyan josz. Feltetlenul retur jegyet vegyel olyan idore amennyit adsz magadnak az uj elet elkezdesenek kiprobalasahoz. Ezt az idod javaslom arra besaccolni, ameddig el tudod magadat tartani munka nelkul is. Ha nem kapsz munkat es ezmiatt nem lesz jovedelmed, a hazautad akkor is megvan. Ha kapsz munkat akkor meg majd akkor eldontod, hogy megfelel-e a tovabbi tartozkodasodhoz az uj elet remenyeben, vagy mondod, hogy nem ilyen lovat akartam, es mesz haza. Ha minden jol megy es ugy dontesz hogy maradsz, akkor eldobtad/elbuktad az egy ut arat (kb 100 font vagy 30e Ft), ami akkor mar kezelheto tetel lesz. Hidd el nagyon sok kellemetlensegtol fogod magadat megvedeni, eleg csak a bizonytalansag miatti almatlan ejszakakat emliteni. Termeszetesen a legjobb kocsival joni, 200 napra elegendo konzervvel, es igy nemcsak a helyi utazojarmuved lesz biztositva, hanem emergency szallasod is lesz.

 

A masik modszer, hogy hozol 30-40 millio forintnyi kezpenzt es nem foglalkozol a vilag bajaval.

Előzmény: ani0909 (56054)
Nyolcadik torpe Creative Commons License 2011.12.12 0 0 56057

Szivtelen ember!

Meg egy Bimmert is sajnal attol a gyerektol!

 

:-))))

Előzmény: seci (56048)
Nyolcadik torpe Creative Commons License 2011.12.12 0 0 56056

Uransarga?

 

A magyar (regi)mustar piszkossarga szine nagzon hasonlit a mustarmag szinehez.

Ellenben sok egyeb (ammerikai) u.n. "mustar"-nak az a rikito vilagossarga szine nemigen latszik termeszetesnek.

 

Egyebkent - szerintem az az angol mustar ami a kedvencem volt, az is ellegge rusnya szinu volt. Ami valoszinuleg ott is a mustar jelenletere utalt.

Előzmény: Diofa Szelleme (56046)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!