Keresés

Részletes keresés

Csekoladespalacsinta Creative Commons License 2003.03.06 0 0 292
csoki np!

ezt ugy erted, hogy csak g-ponton keresztul juttatni a csucsra, vagy vegyesen a csikloval?

Előzmény: nagypatkany (291)
nagypatkany Creative Commons License 2003.03.06 0 0 291
Pontosan így van - és akkor ismét leírom az általam tapasztalt adatot - 10-ből 4-nél megfelelő hozzáállással és megfelelő türelemmel el lehet érni, hogy működjön a dolog!
Feladni nem szabad....ugyanis nagyon jó!
Előzmény: mfalcon76hu (290)
mfalcon76hu Creative Commons License 2003.03.06 0 0 290
a hozzáfűzött cikkből és a válaszodból is az derül ki előttem világosan, hogy a legfőbb visszatartó erő a fejben van a női ejakulációhoz vezető úton. részünkről türelem, részükről meg kellő ellazulás.
de nem adjuk fel!! :-))
hajrá!
Előzmény: nagypatkany (288)


mekkmester07 Creative Commons License 2003.03.05 0 0 289
Ez nálam totálisan áll:

"a női szervezetben található a prosztatához hasonló mirigy, ami a szexuális izgatásra megduzzad. Benyúlva a hüvelybe a hasfal felőli oldalon ki is tapintható, színe is más lesz, innen ered a „folt” elnevezés. A G-folt izgatására a nők először gyakran csak vizelési ingert éreznek, majd ez csap át gyönyör érzésébe, a mirigy megduzzad"

- meg is találtam ezt a pontot, mondjuk már régóta és ugyanez a feeling, csak nem voltam benne biztos.
Kösz az infot.

Előzmény: nagypatkany (288)
nagypatkany Creative Commons License 2003.03.03 0 0 288
A nők „magömléses” orgazmusa

Írta: Bede Zsuzsanna
Forrás: www.szexhelp.hu
(...én a szexualitas.hu oldalon akadtam rá...(NP))
Dátum: 2002.09.08.

Első hallásra kissé meredeknek tűnik az előbbi cím, hisz eddig magömlésről csak férfiak kapcsán lehetett olvasni, hallani. A női orgazmusról pedig a tudásunk a következő volt röviden:

Két típusú orgazmus létezik, a csiklói /klitorális/ és a hüvelyi /vaginális/. De, nemcsak az izgatás helye különböző, hanem az átélt élmény is, általában az utóbbi ad az egész testre ható érzést. Ugyanakkor egy amerikai tudós pár műszeres vizsgálatokkal kimutatta, hogy akár csiklón keresztül, akár a hüvelyben jut el a nő az orgazmusig, fiziológiailag a kettő ugyanaz. Fiúk, lányok, orgazmusból egyfajta létezik, tehát, vagy van, vagy nincs!

Ezek a dolgok többé-kevésbé már ismertek minden ember számára. Alig lehet hallani viszont a „magömléses orgazmusról”, ami az un. G-folttal kapcsolatos.

Mi is ez?
Egy német származású nőgyógyász állapította meg, hogy a női szervezetben található a prosztatához hasonló mirigy, ami a szexuális izgatásra megduzzad. Benyúlva a hüvelybe a hasfal felőli oldalon ki is tapintható, színe is más lesz, innen ered a „folt” elnevezés. A G-folt izgatására a nők először gyakran csak vizelési ingert éreznek, majd ez csap át gyönyör érzésébe, a mirigy megduzzad, és ebben az esetben az orgazmust a mirigy által kilövellt váladék is kíséri, ami nem a hüvelybe, hanem a húgycsőbe ürül.

A G-folt és a „női magömlés” tényét ma már nem vitatják, de azt még nem tudni bizonyosan, hogy minden nőnél előfordul-e. Úgy tűnik, hogy a nőknek csak töredéke tud beszámolni ilyen élményről, bár elvileg minden nőnél megtalálható ez a mirigy.

Mi lehet ennek az oka? A hagyományos szeretkezés, ahol a férfi van felül, a gyors aktusok nem adnak elég ingerlést. Vannak olyan nők, akik, bár átélnek magömléses orgazmust, erről nem tudnak, mivel a váladék kis mennyisége miatt észre sem veszik azt, illetve összekeverik a hüvelyváladékkal, vagy esetleg azt hiszik, egy kicsit „becsurgott”.

A „magömléses” orgazmus a másik két orgazmushoz képest sokkal intenzívebb, áthatóbb élményt nyújt. Ezek után sokakban felmerül a kérdés, hogyan lehetne ezt átélni. Az már biztos, hogy a rutinszerű, szokványos és főleg rövid ideig tartó aktussal nem lehet elérni.

Mielőtt hozzákezdene a „magömléses” orgazmus kipróbálásához, tegyen egy kis önvizsgálatot, és válaszoljon ezekre a kérdésekre:
Hogyan jut el általában az orgazmusig, melyik módon a könnyebb, és melyik ad igazi gyönyört?
Ha klitorálisan és vaginálisan is, az a legszerencsésebb, hisz a szexualitásban is előny a változatosság. Ha őszintén vágyik rá, és el is tudja fogadni a G típusú orgazmust, vágjon bele, és fedezze fel a testének ismeretlen tájait.

Először közösülés nélkül próbálkozzon, mert kézzel könnyebb a G-pontot elérni. Fontos, hogy már érezzen szexuális izgalmat, vagyis már rá legyen hangolódva a szexre, ne a G-ponttól várja el, hogy meghozza a vágyát!!!

Vonja be partnerét, hisz úgy sokkal könnyebb! Ajánlatos még az elején kimenni a WC-re, így a hólyagban nem marad vizelet. Mint ahogy már mondtam, az ingerlés hatására először vizelési ingert lehet érezni. Ne ijedjen meg, nem tud bepisilni, ha a húgyhólyagja kiürült! Az izgatáskor jobb, ha két ujjat vezetnek be, és a hüvely hasfal felőli oldalán keressék a G-foltot, finoman nyomkodva, miközben a másik kezünkkel kívülről nyomjuk a szeméremcsontnál a hasunkat. A kellemes izgatást folytatni kell, ne sajnáljuk az időt, ne legyünk türelmetlenek, folytassuk, míg az orgazmus be nem következik! Az sem baj, ha nem lesz jelentős váladék, az élményt nem befolyásolja. Ha partnerrel van, fontos a megfelelő póz kiválasztása. A legmegfelelőbb, ha a nő a hasán fekszik, és a párja hátulról keresi meg, és izgatja a G-pontot. Nem lehetetlen így a többszörös orgazmust is átélni.

Végül fontos a következőket megszívlelni:
1. az orgazmuskor fellépő túlzott váladékról senki ne higgye, hogy abnormális, szégyellni való dolog, és ne tévessze össze a vizelettel!

2. ez a képesség ma még kevés nőnek adatik, így ne gondolja azt, hogy kevésbé jó szexualitású, mert ezt a G típusú orgazmust nem ismeri.

És még a témához:

Engem ugyan itt (is) benyomtak a betonba (főleg, amikor penetráns szagról mertem írni egy ismerős kapcsán), de akkor még egyszer - pusztán azért, mert azt írtad, irigyled azt a hozzászólót, akinek ilyen élményben volt része:

Mint azt más valahol írtam volt, ha az ember ilyet tapasztalni óhajt, akkor (az én személyens tapasztalásom szerint):

1. el kell magyarázni az adott hölgynek, hogy ez nem zavar minket, és ha bír, pisiljen csak be nyugodtan (úgysem fog neki sikerülni a csúcspont közelében - legalábis többségüknek nem sikerülhet), és ne arra fordítsa az energiái egy jelentős részét, hogy a "bepisilés" ellen küzd. Sokan ugyanis szemmel láthatólag küzdenek a pisilési inger ellen - ezzel a saját élvezetükből is jócskán levonnak.
Hogy a lehetséges gátlásokat még jobban oldjuk, érdemes fürdőkádban ügyködni kezdetben; úgy tűnik, ott hajlamosabbak a nők "bepisilni" - léván azt hiszik, akkor észrevétlenül tehetik.
2. Ami a testhelyzetet illeti, az én tapasztalásaim alapján a legjobb az én ülök/fekszem, ő velem szemben rámül, vagy én ülök/fekszem, ő gugol felettem helyzet volt.
A fenti cikk szerinti "hátulról" dolog nekem soha nem jött be, ilyen testhelyzetben soha nem találkoztam női magömléssel - de ez nem jelenti azt, hogy ne lenne a cikkírónak igaza.
3. "Kábítószerek" sokat segítettek - itt kifejezetten az alkoholra gondolok, de ezt csak óvatosan írom, nem kell a banyát kifejezetten leitatni, pusztán ismét 2feszültségoldásról" és a gátlások csökkentéséről van szó.
Ami a folyadékot illeti, azzal kapcsolatban általánosságban viszont az a tapasztalásom, hogy hajlamosabb egy nő női magömlésre, ha sok folyadék van benne eleve

na, egyelőre ennyi....ismét

Előzmény: mfalcon76hu (287)
mfalcon76hu Creative Commons License 2003.03.03 0 0 287
Irigyellek! Komolyan! :-)
Előzmény: sWiTcH (286)
sWiTcH Creative Commons License 2003.03.01 0 0 286
A bal alsó és a bal felső deklaráltan valódi (láttam a filmeket és mivel a párom is ilyen,meg tudom különböztetni).
Előzmény: Törölt nick (284)
Törölt nick Creative Commons License 2003.02.08 0 0 284
Helyesek ezek a pisilő lányok.
Előzmény: sWiTcH (281)
Törölt nick Creative Commons License 2003.02.08 0 0 283
Csak, hogy tudjátok a free.x3.hu/squirt egy nagy kamu. Valami képgyüjtögető figura van az egész mögött. Ha nem akkor bocs, de a barátnőm teljesítette feltételeket de azóta is csak várjuk a videókat. Ja és az érdeklődő emiljeinkre pedig 0 választ kapunk.
mfalcon76hu Creative Commons License 2003.01.06 0 0 282
B.Ú.É.K. mindenkinek!
:-)
sWiTcH Creative Commons License 2002.12.03 0 0 281
aliszultan Creative Commons License 2002.12.02 0 0 280
Egy másik : http://www.annies-female-ejaculation.com/
Előzmény: h_g (277)
sWiTcH Creative Commons License 2002.12.02 0 0 279
"éreztem, ahogy kispriccelt"

...kár,hogy nem a számba...

Előzmény: Femi Nina (276)
mfalcon76hu Creative Commons License 2002.11.28 0 0 278
köszi
Előzmény: h_g (277)
h_g Creative Commons License 2002.11.26 0 0 277
Femi Nina Creative Commons License 2002.11.26 0 0 276
Na ezt a feltételezést a hétvégi tapasztalatok alapján én most megcáfolnám. Közös önkielégítés során következett be az ejakuláció (elég tudományos voltam? :)), de a G-pontnak még a közelében sem jártam. Mégis éreztem, ahogy kispriccelt, sőt, jól látható nyomot is hagyott a lepedőn. És csak a csiklómat izgattam két ujjal, szóval a "hagyományos" módon.
Előzmény: Törölt nick (274)
Abrand Creative Commons License 2002.11.20 0 0 275
Talán igaz, és részem lesz abban, hogy lássak ilyet, végre...
De képzeletem is ezt súgta eddig. De a valóság az agyamra tud menni.
Á
Előzmény: mfalcon76hu (273)
Törölt nick Creative Commons License 2002.11.20 0 0 274
Bizony az, minden tapasztalatomra és tudásomra megerősitést adott, sőt arra is, hogy a topictéma G-spot-os orgazmusnál jön létre.....
Előzmény: mfalcon76hu (273)
mfalcon76hu Creative Commons License 2002.11.20 0 0 273
némileg megkurtítva, a szerző utólagos engedelmével közlöm egy levelét, amit egy ezzel a témával foglalkozó lev.listának küldött.
Íme:

"Sziasztok, Kedves Nedvesek!

Amikor először olvastam ill. láttam mozit "puncispricc"-ről (még a
free.x3.hu/squirt -ön), már ez is, ott ültömben, első pillantásra a
legkeményebb spontán merevedés rohammal lepett meg! (Iiigen, szóóval
fiú vagyok.... – de bizakodva látom, hogy kísérletezgető párok, s nem
csak meleg lányok is csatlakoznak körünkhöz! vagyis hasonlóképp
járhattunk mindannyian, akik a kéj járatlan útjain keresgélünk.)
Remélem nem bánjátok hosszú irományom: szeretném felpezsdíteni e
ritka izgi témának méltatlanul csak csordogáló életét egy
részletesebb SZERVTANI VITAINDÍTÓval; meg utána egy pár ajánlattal is.

Szóval némi idevágó személyes tapasztalattal és pár korszerűbb
könyvből olvasottan feszegetném főbb kérdéseinket: mik termelhetik,
honnan és hogyan jön, mi mód(ok)on váltható ki, s mindez egyedi
adottság-e?
Nos: nekem úgy tűnik, hogy nyitjuknak szervi alapja az a BIOLÓGIAI
TÉNY lehet, HOGY MINDKÉT NEMünk teljes "berendezése" (merthogy ez
a "közhasznú" husikon túl több mirigyecske és izmocska ám!)
UGYANAZOKBÓL a magzati kezdeményekből formálódik át vagy
csökevényesedik el – vagyis természetünk kifejlődve sem sarkosan
kétféle (egyébként semmilyen tekintetben sem...)
És mivel itt mégiscsak a nedv-kilövellésről van szó – s bocs, Anita,
meg minden meleg lánytól ezért, de – pont emiatt bizony a
férfiasságot is elő kell szednünk! (Ezért is merészkedek belevágni.)

A legfontosabb bizonyosan a G-PONT,
ami MINDEN NŐNEK ölében ott lapul, s mára orvosi TÉNY, HOGY EZ A
férfiúi prosztata (azaz "DŰLMIRIGY", ami név sokkal találóbb)
MARADVÁNYA (erről pl. a www.szexterapia.hu/szexterapia/levelezes/level9.shtml -ben
olvashattok velősen). Csak a párhuzamért elevenítsük fel: fiúknál ez
termeli a kantej nagyobbik(!) részét, önmagában híg, áttetsző,
sikamlós, kicsit nyúlós (ISMERŐS?..) folyadékot, (aztán a mag többi
része először ebbe nyomódik bele, maga az ondó is), s a csúcson a
lüktető izom-összehúzódása belepréseli a rajta átfúródó pisilőcsőbe,
s azon spricceli ki.
Bár a G-szerv (így helyesebb) LÁNYOKNÁL elsősorban izgalmi pontként
marad meg, TAPASZTALAT HOGY: masszírozgató ingerlésével akár férfias
méretűre DUZZASZTHATÓ – ha még nem vagy eléggé felizgulva, akkor ez
elsőre (hamis) pisilési ingert kelt, de aztán a leghevesebb, elnyúló
kéjelgést...
S ugyanígy miért ne indulhatna be benne nedűtermelés is – a kantejhez
közelítő mennyiségben – amit a csúcsponton, vagy egymást követő
csúcspontokon lüktetve, hasonlóan a pisilőcsövön ki tud
spriccelgetni? Tehát ilyen kisebb "G-SPRICC" szervi lehetősége
szerintem MINDEN LÁNYNÁL ADOTT lehet, "mindössze" a nőiességnél nem
beidegződött nedűzésének és pumpálásának kézségét kell kialakítani.
(Ennek egy lehetőségére mindjárt visszatérnék.)

Aztán ott vannak még a felizgatott punci bejáratát híg, áttetsző
lével folyamatosan SIKAMLÓSÍTÓ (Bartholin-) MIRIGYEK is; közvetlen az
ajkak mögött. Ezek férfiúi megfelelői azok a (Cowper-) mirigyek (a
vessző tövében), amik termelik tartós merevedésnél a pisilőcsőből a
makkra kibuggyanó – a magömlést előkészítő – átlátszó, nagyon síkos,
jól folyó, kissé nyúlós, s kellemesen savanykás (ISMÉT!..)
kéjcseppeket; tehát ez is része a kilövellésnek.
Vagyis ha egyes lányoknál a sikamlósító-mirigyeknek marad
kapcsolódásuk a pisilőcsőbe is, akkor a jóval bővebb punciléből is
pumpálódhat a pisilőcsőbe ill. azon ki – persze ehhez is férfiúi
beidegződések feléledése kell. Ám míg a kissebb-nagyobb (pár cl-
es) "G-spricc" jó eséllyel „csak” kifejlesztés kérdése, ez utóbbi
kiadós PUNCILÉ-FRÖCSKÖLÉShez már alighanem kell ez utóbbi EGYEDI
szervi adottság is. (S talán azért gyakoribb mindez lánypároknál,
mert egyikükben mégiscsak a férfiúság üt ki!?)
A kettő MENNYISÉGE együtt (egy sorozatból) ezek alapján 1/2 dl-t
ki is tehet, azonban a deci feletti mennyiségeknél nekem gyanús, hogy
a már őrületesen lüktető izmocskák a hólyagból olyan híg pisilével is
dúsítják, mint amiből egy-két sugárnyi ki szokott fröccsenni pl.
forró zuhany alatt még pisilés után is. (A spricc1.jpeg képen meg a
squirt1.mpeg moziban azok a nyúlós, tejszerű spriccek valószínűleg
kéjnedűk – de úgy néztem a nagy mennyiségű folyamatosabb sugarak már
általában vízszerűk és sárgás árnyalatúak is...) Egyébként ennyi
folyadék egyidejű felhalmozására a Vénusz-domb alatt egyszerűen nincs
is hely! Szerintem az egymást szünetekkel követő, kevésbé, de
egyforma bő, szórt spricc-sorozatok a valószerűbbek, hiszen a lányok
nedűzése folyamatosabb.
(Ami pedig a sűrű, nyúlós, belülről csöpögő ragacsot illeti, az
szerintem egyszerűen a PINAVÁLADÉK, ami valójában fent a méhnél
termelődik, s így általában nem jut ki, hiszen befelé tunkoljuk...
Hosszú kéjelgés alatt viszont több is termelődik, s pl. egy-két ujjas
digicselésnél, csiklózásnál van helye kifolyni – vagy popsizásnál:
ilyen utóbbiról lenne is egy képem, csak túl meredek, hogy mi
fickándozik ott benne ami felajzotta...)

De visszatérve még a G-szervre ill. a kézség kifejleszthetőségére:
e tekintetben – ill. sokunk szerint az örömszerzés általánosságában –
ALAPMŰ: Brauer és Brauer: "ESZO, elnyújtott szexuális orgazmus" c.
könyve, ami magyarul nálunk is kapható volt. (nemzetközi e-boltok
oldalán, pl. a www.amazon.com-on most is megtaláljátok új kiadását –
csak angolul) Én is még ebből "tanultam" a G-örömről. Később volt egy
érett asszony szeretőm, aki a szexnek sokféle különleges területén
volt otthon – s mégis amikor először ujjaztam a G-pontján, a
kábulattól alig tudta kinyögdécselni hogy "nem t'om mi' csi-ná'sz ot'
len', de ilye' még sose vo't"
(S itt jut eszembe: Kedves "AVEA77", megosztanád velünk Te is az
általad említett könyvet?)
A könyvről most csak idevágóan: bemutatja a G-szervet és annak
izgatási fogásait is, ami MINDKÉT NEMNÉL a hevesebb, teljesebb kéj és
a hosszan elnyújtott csúcson lebegés vezérlője. S ahogy ez a
lányoknál is képes spriccelni (erre ők nem térnek ki), a FIÚKNÁL IS a
dűlmirigyük egyben IZGALMI KÖZPONT. (S kérlek olvassátok tovább, mert
erre most nem férfiúi elkalandozásból térek ki!) A többi fogás
közepette kell jó ütemben masszírozni: a zacskók mögött a popsilukhoz
közel, ujjal a bőrben jól felnyomulva (pontosan luk és a gátizom
között) – vagy egyszerűbben a lukba felnyúlva (és ennek semmi köze a
homokozáshoz! ezt bárki "férfi" férfi igazolhatja, akinél már éltek
vele!..), a punci G-pontjával azonos helyen. Szóval ezt azért volt
fontos itt leírnom, mert a férfiak tehát MAGUKON IS MEGÉLHETIK, s
adok-kapok alapon ismerkedhetnek párjuk G-izgalmával, s így majdnem
nőies tapasztalatokat szerezhetnek.
Másik oldalról közelítve az e.sz.o. kezdő rávezető gyakorlatai
egyrészt ÖNKIELÉGÍTŐ fogások azért, hogy először nyitottan fel tudjuk
tárni saját testünk, nemünk izgalmi kézségeit, hogy aztán ezeket
mélyítsük a társasjátékban, s ne pedig "elélvezzünk" egymás mellett.
(Önkielégítő lányoknál azért is lehet gyakoribb mindenféle ilyesmi,
hiszen ez a körülmény eleve adott.)
Aztán a könyv leír még mindenféle LÁGYÉKIZOM tornáztató, erősítő
GYAKORLATokat is. Ugyanis a kéjcsúcs tkp. ezek ösztönösen beidegződött
lüktetéseiből áll össze, s e gyakorlatokon elindulva meg lehet
tanulni egymástól elkülöníteni, egyenként erősíteni, másokkal is
összekapcsolni azokat – mondhatnánk ez a nemi izmok jógája. Főként
persze a hevesebb és teljesebb kéjérzet érdekében – de számunkra ki
lehet alakítani azt is, hogy mi, mit, mikor, hova spricceljen. (Pl.
nálam előfordult már hogy úgy élveztem, csak kéjcseppeket spricceltem
ondó nélkül; egy régebbi barátom meg lüktetés nélkül tudta magából
ontani a kantejet.)

Szóval ELŐRE lányok és párok!! rendszeres masszírozgató ingerléssel a
G-szervecske egyre nagyobbra duzzasztható (keményen álló hímvessző
végével is nyomogathatjuk: a punci elejébe hatolva csak, tövét a
gátizomra feltámasztva; de két ujjbeggyel több csodát lehet
művelni…), az izmok tornáztatásával lüktetése pumpálássá edzhető, és…
szerintem ezen az úton KIALAKÍTHATÓ a puncispricc! – de legalábbis
mindezt már az elejétől szédületesen élvezni fogjátok!.. (Ebben
persze nagy előnyben lehetnek azok a lányok, akik kezdettől fogva
rendszeresen masztiznak a G-pontjukra, így méretre és izomzatra is
edzettebbek, fentieket tkp. ösztönös érzékkel alakították ki
maguknak.)
Persze minden ilyesmihez elegendő idő, nyugodt körülmények,
zavartalan rá- ill. egymásra hangoltság, kísérletezések türelmes
sora, kitartó gyakorlás szükséges, a produkálás kényszerének terhe
nélkül – mindkét oldalon! (A Brauer-házaspár könyve egyébként a lelki
hátterének felépítését is nagyszerűen tanítja.)"

Idézet vége! :-)
Roppant édekes.

Lesley Creative Commons License 2002.11.20 0 0 272

Ehhez ért. Politikus az istenadta! :-))

Apropó, az eredeti témáról nincs hozzászólás?

Lesley

Előzmény: Törölt nick (129)
Törölt nick Creative Commons License 2002.11.19 0 0 271
amiket én küldtem haza magamnak, azok sem érkeztek meg...:-((
Előzmény: Móni és Zsolti (270)
Móni és Zsolti Creative Commons License 2002.11.19 0 0 270
Tegnap küldtem neked mailt; megkaptad?

Zsolti

Előzmény: Törölt nick (267)
Törölt nick Creative Commons License 2002.11.19 0 0 269
Ezennel bemutatom a hihetetlenül gyorsan 2 mp-en belül gondolatolvasó Zsoltit:-)))))
Előzmény: Móni és Zsolti (268)
Móni és Zsolti Creative Commons License 2002.11.19 0 0 268
Javaslom módosítani a topik címét; legyen ezentúl: "Karmy nem tudja megnézni a videókat" :-)

Zsolti

Törölt nick Creative Commons License 2002.11.19 0 0 267
van valami full divx-em...hogy ez az-e...
próbáljuk.
vagy kérek személyes segitséget valakitől:-)))

annyira offok vagyunk már, hogy...hu

Előzmény: mfalcon76hu (265)
Törölt nick Creative Commons License 2002.11.19 0 0 266
van valami full divx-em...hogy ez az-e...
próbáljuk.
vagy kérek személyes segitséget valakitől:-)))

annyira offok vagyunk már, hogy...hu

Előzmény: mfalcon76hu (265)
mfalcon76hu Creative Commons License 2002.11.19 0 0 265
Global DivX-et próbáltad? azt is feltegyem?
Előzmény: Törölt nick (260)
Törölt nick Creative Commons License 2002.11.19 0 0 264
Hát akkor ott a máshol, ragadd meg a napot!
Előzmény: Sutan (263)
Sutan Creative Commons License 2002.11.19 0 0 263
Természetesen sok-sok mindent!:-)))
Inkább itt nem részletezném...:-)))
Előzmény: Törölt nick (262)
Törölt nick Creative Commons License 2002.11.19 0 0 262
Az attól függ, mit szeretnél:-)))
Előzmény: Sutan (261)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!