Keresés

Részletes keresés

izgass Creative Commons License 2021.01.08 0 0 4576

Na volt kielégülés?

Előzmény: Petruska20xx (4547)
szellem10 Creative Commons License 2021.01.04 0 1 4575
Előzmény: lvlngfmdm (4574)
lvlngfmdm Creative Commons License 2021.01.04 0 0 4574

Sziasztok,

 

Segítségeteket szeretném kérni. Egy év kapcsolat után végre elmondtam a barátnőmnek, hogy az erényövet ki szeretném próbálni, régóta próbálgattam már egyedül, de amióta együtt vagyunk ez nem merült fel. Belement :) Elképesztően örültem, tegnap meg volt az első teljes nap bezárva, csodás volt.

 

Viszont szeretnék neki inspirációt adni, gyűjteni, bevezetni őt ebbe a világba. Én az angol tudásommal nagyon sok mindent olvasgattam már erről, de ő sajnos nem tud angolul, így az lenne a kérdésem felétek, hogy tudtok-e magyar nyelvű blogot, könyvet, bármilyen írott, vagy videó alapú tartalmat, amit megmutathatnék neki és tanulhatna belőle. Teljesen új terep ez neki. 

 

Főleg olyan femdom tartalom érdekelne, ami nem a kínzásról, bántásról szól, hanem a kontrolról, izgatásról, a gentle femdom irányról, ha egyáltalán magyar nyelven van ilyen.

 

Előre is köszi, ha tudtok segíteni.



Mister V. Creative Commons License 2021.01.03 0 1 4573

Ez sokmindentől függ, pl. mennyire kell hogy biztonságos legyen, mennyire akarod érezni a jelenlétét, mekkora a szerszám, milyen hosszú a herevezeték, ...

Mondjuk aki övet hord, annak nem célszerű szűk farmerben mászkálnia, mert kilátszik, illetve feszül is.

Én pl. öv fölé pelenkát is szoktam hordani, mivel az elég feszes, nem mozog nap közben, tehát gyaloglásnál sem dözsöli ki, nem látszik feltűnően, mint pelus nélkül, stb. de nekem ugye pelenka fétisem is van, így ez nálam egy mondhatni természetes viselet.

 

Javasolnám a vizelésedet tesztelni, azaz amikor nem megy, akkor egyik esetben a gyűrűt nyitod szét, másik esetben a ketrecet távolítod a gyűrűtől, harmadik esetben már előre eligazítod még inger előtt, hogy lukra álljon, stb. Ha 1-1 eset beválik, lehet kombinálni, hogy fél centire kinyitod a gyűrűt és fél centire előre húzod a ketrecet is... így kiderül, hogy melyik méret nem stimmel.

Előzmény: Friday80 (4572)
Friday80 Creative Commons License 2021.01.02 0 0 4572

Köszi a választ. Merevedésnél nekem is inkább húzni szokta.

Valóban nem vagyok körülmetélve. A gyűrű 50es szerintem elég nagy, próbáltam többféle övet de a vizelési probléma mindig megmaradt. Egyébként azt szoktam érezni, hogy elindult hajlat alatt és nem jön ki, vagy csak nagy nehézségek árán. Van mondjuk jogy nyomást kap, pl. leülök valahova és érzem, hogy kicseppent.

Illetve ami még kényelmetlen vagy szokatlan, hogy a herék is előrébb vannak és pl. egy dima farmer már szűk, megnyomja a heréket

 

Milyen típusú öv lenne vajon jó?

Előzmény: Mister V. (4571)
Mister V. Creative Commons License 2021.01.02 0 1 4571

Sebesedés előtt szokták ezzel-azzal kenni, de csak zsíros, csúszkálós lesz. Ha már pirosodás van, akkor érdemes neogranormon kenőccsel kenni. Nekem még jó 13 éves van, ami extra sűrű és csak receptre kiadható szöveg is van rajta, tehát az valószínűleg erősebb volt, mint a maiak... nálam 2-3 nap alatt rendbe szokta tenni a sebeket, igaz ha továbbra is dörzsölődik, akkor nem egyszerű a dolog. 1-2 hónap alatt megtapasztalod, hogy hogy nem dörzsöl annyira. Nekem sem dörzsöl, hanem húz, feszül alatta a bőr éjjel és ekkor sebesedik ki, mert ott pedig felfekszik, így levegőt sem kap és nyomódik, így csökken a véráram a bőrben. Így ha nem is lesz sebes, de elhal a külső bőrréteg és mint nyári hámlás, néhány nap múlva úgy lehet lehúzni.

 

Hogy szokj hozzá? Semmiképp se úgy, hogy mindig növelt napokkal, hiszen amellett, hogy korábban nem volt sebes és úgy bírtad 5 napig, akkor sebesen még rádobsz újabb napokat, ennek nem túl sok értelme van. Ki kell jelenteni, hogy x napig nem kerül le és azt be kell tartani (erre kéne egy kulcsőrző, aki könyörgésre se venné le). Ha szüneteket tartasz, úgy nem lehet hozzászokni, legalább is nekem az egyből mélyvíz jobban működött, amikorra meglett a megfelelő méretű gyűrű, azaz kényelmesnek kell lennie. Mivel neked vizelésnél elzárja a húgycsövet, ezért neked rossz méretű (kicsi) a gyűrűd. Én is azt hittem, hogy a nagyobb majd könnyebb szükést eredményez, de mivel ovális, így semmivel nem könnyebb a szökés nagyból sem, csak kényelmesebben elfér benne a bőr, nem kell belegyűrni és így a viselése is sokkal kényelmesebb.

 

Amúgy pedig ha valóban elszorítaná, akkor azt éreznéd, hogy már elindult hajlat alatt és nyomás van. Én max arra tudok tippelni, ha nem vagy körülmetélve, akkor alá van gyűrődve a bőr és az mint egy koton lezárja és ki kell hajtogatódnia ahhoz, hogy átfolyhasson rajta, de ha túl feszes az őv (pl. kicsi a ketrec) vagy félig áll, akkor ez nehezen megy végbe. Metélt farok esetében ilyen probléma nincs, ott az a gond, ha a luk nem esik egybe a ketrec lukával.

Előzmény: Friday80 (4570)
Friday80 Creative Commons License 2021.01.01 0 0 4570

Sziasztok!

 

Új év, új kezdet. Néha korábban már voltak erényöves játékaink, de a végén mindig lekerült, szóval inkább csak az előjáték része volt. Most azt tervezem, hogy megpróbálom hozzászoktatni magam és állandóan hordani, max. pár naponta levenni a tisztálkodás idejére. Hogyan jobb hozzászokni? Az elején többször hordani kevesebb ideig, egyre kitolni, vagy  egyből addig hordani amíg bírom. A zacskót ha kidörzsöli, nedvedzik kenjem krémmel, vagy inkább ne és megedződik ott a bőr?

 

Illetve csak én érzem úgy hogy nehéz övben pisilni? Mintha valami elszorítaná a húgycsővet, elég szenvedős mire megindul. 

 

Liefdevolle Creative Commons License 2020.12.29 0 0 4569

A képek lemaradtak. 

Előzmény: Liefdevolle (4568)
Liefdevolle Creative Commons License 2020.12.29 0 0 4568

Sziasztok!

Dupla-megrendelés miatt eladó a képeken látható erényöv.

Sosem használt, teljesen új.

Irányára: 5000,- Forint

 

Érdeklődni a peter.peterson.petrenko@freemail.hu címen lehet.

 

Személyesen Bp.-n, vagy postázom is.

Con_Dom Creative Commons License 2020.12.13 0 0 4567

írtál emailt?

Előzmény: *Aquarius* (4564)
Törölt nick Creative Commons License 2020.12.12 0 0 4566

Sziasztok!
Kulcsörző, ennek mi a típusa? Nekem is van ilyenem, de sokkal hosszabb a cső, ez valami extrém rövid.
Tudsz linket küldeni hozzá?
Köszönöm!

 

Ess

Előzmény: Kulcsörző (4562)
Mister V. Creative Commons License 2020.12.11 0 0 4565

Írtad, hogy van, ahol egyből vastagat raknak be... nekem a fülem se lukas, így ilyesmiben nem vagyok otthon, de nem egyszerűbb 1 szúrással egyből a jó méretet megkapni, minthogy még hetekig/hónapokig szórakozni utána? Így csak 1x fájna és utána használható lenne az övhöz, úgy meg még ki tudja mennyi idő. Ezért nem értem a logikát, miért is kéne kicsivel kezdeni.

Előzmény: *Aquarius* (4564)
*Aquarius* Creative Commons License 2020.12.08 -1 0 4564

PA rol tudok neked mesélni, gyakorlatilag jelentéktelen pillanatnyi fájdalom, utána enyhe feszítő érzés ami folyamat enyhül, kb 4-5 nap után voltak nekem az első olyan érzések hogy egyáltalán nem éreztem hogy bent van-e utána ez el is múlt teljes gyógyulás kb 2 hét + pár nap lehetett, míg be nem gyógyul kell kenegetni hogy ne gyulladjon be ez a kenegetés az első napokba nem a legkellemesebb de nem is para, bekrémezed és átforgatod naponta kb 2x én betadint használtam, szúrás után nem vérzett kb probléma mentes volt, vizelés semmi extra leülsz és vizelsz, a vizelet segíti a sebgyógyulást, később próbálkozhatsz állva is vizelni  golyózáras karikával nem lehetetlen, kis gyakorlás és pár hét után menni fog, én nem sokáig élveztem a karikát, köldök piercinghez hasonló banán kis golyó, nagy golyóst kellet hordanom nagy golyóval a húgycső felől hogy semmiképp ne tudjak állva vizelni, mert ez úgy szétszórja mint egy tűzoltó spinkler 1x 2x megpróbáltam de esélytelen vele állva hugyozni, azt volt hogy visszakerült a karika de akkor meg erényövet kaptam.

 

A másik utána a PA át lett alakítva apadravyára, ez valamivel fájdalmasabb és kurv@ lassan gyógyul több hónap ez szenvedősebb, ezt csak akkor ajánlom ha a királynőd is szeretné.

 

katétert meg az ilyen baromságokat felejtsd el semmi szűkség rá, nem is tudom honnan szedted.

 

extrémebb helyeken beraknak rögtön akár 4-5mm vastagot is de általában 1,6mm el kezdenek, azt folyamatosan lehet tágítani, a szúrt lyukon nekem soha nem jött vizelet, miért is jött volna, ott az ékszer .

Előzmény: Mister V. (4563)
Mister V. Creative Commons License 2020.12.04 0 0 4563

Olyan hozzáértőtől érdeklődnék, aki már átesett mindkettőn:

Frenum (Frenulum mikor hogy írják) és PA piercing... tudom, hogy a Frenum csak bőr lukasztás és gyors gyógyulás, míg a PA húsba vágó és hosszas felépülés, de további infók érdekelnének.

 

 

Melyik mennyire volt fájdalmas egy 10-es skálán akkor, amikor csinálták, majd utána a gyógyulás alatt, illetve később, amikor az erényöv abba kapaszkodott és állni akart, tehát feszült?

 

Melyik mennyi idő alatt gyógyult be rendesen és kellett-e kezelni (kötözni, kenegetni, stb.)?

 

PA esetében a vizelés a gyógyulás időszakában éget/csíp (tehát célszerű katétert használni arra az időre), vagy semmi különös érzést nem nyújt, csak a lukon is spriccel?

 

A tetováló tudta, hogy erényöv miatt lesz, vagy szimpla testékszerről esett csak szó? (Érdemes-e beavatni, hogy így tudja, milyen nagy luk kell hozzá?)

 

Mekkora lukat szoktak egyik és másik típushoz lukasztani?

 

 

 

A válaszokat előre is köszönöm!

Kulcsörző Creative Commons License 2020.12.02 -1 1 4562

Előzmény: Kulcsörző (4561)
Kulcsörző Creative Commons License 2020.12.02 0 0 4561

Hello.

 

Menyibe kerül.?

 

Előzmény: ntomtb (4560)
ntomtb Creative Commons License 2020.12.02 -1 1 4560

Eladó a képeken látható eszközöm. Érdeklődni privátban

kishajoska Creative Commons License 2020.12.01 -1 0 4559

Kép lemaradt. 

kishajoska Creative Commons License 2020.12.01 0 0 4558

Sziasztok!

Eladnám ezt a ketrecet mert nekem kicsi lett.😔

Egy próbát tettem vele. A szilikon még szűz. 

A gyűrű 40mm.

3500 +posta. Előre utalással. 

 

 

 

*Aquarius* Creative Commons License 2020.11.30 -2 0 4557

Az a gond hogy tök mind1 milyen öved van kidörzsöli, nekem nagyon komoly fájdalmaim voltak ez miatt az elején elkezdtem krémezni valamilyen krémmel de Anna meglátta és betiltotta pedig a krémezés jó volt de pár hét alatt megszokod a vékonyka bőr kelően megvastagszik és nem lesz utána gondod vele.

 

Én személy szerint nagyon szerettem a HT2 smale fém övet szerintem kurva jól is ált, de ezt már nem tudom hordani csak valóban borzasztó fájdalmak mellett rövid ideig.

 

Apadravya piercingem van így nincs túl sok választási lehetőség ha nem akarom hogy benőjön a lyuk, mivel igazán megfelelőt nem találtunk az lett a megoldás hogy sima műanyag HT2 be betoltam a répát filctollal megjelöltük hol a lyuk  és egy pár tizedel kisebb lyukat fúrtunk neki amin pont átlehet tolni a szárat de nem lötyög benne, pont passzos, nagyon vacak felhúzni meg így berakni a szárat de ez van, sajnos a fém övet nem tudom így kifúrni meg ha kifúrnám sokkal nagyobb macera lenne berakni a szárat mivel vakon kellene csinálni, szár helyett van lakatunk is ha rossz vagyok az kerül be, egyszer Emese azt játszotta hogy az egyik kulcsot betekerte wc papírba és lehúzta  a budin a másikat meg lenyelte, és minden wc re menetelnél mentem vele én is szemben térdelve míg a dolgát végezte szép szavakkal kelet könyörögnöm a legkevesebb szóismétléssel hogy ne húzza le, ha nem tetszett neki lehúzta, mondjuk rendes volt jól megszívatott ott csesztetett a wc előtt térdelve hogy ez így meg úgy nem tetszik neki.... de érezte hogy kijött a kulcs is ..... szóval sikerült kitúrnom, még jó hogy abban két napban nem mentünk sehova, elég hülyén jött volna ki ha idegen helyen vagyunk vagy pl áruházba, mondjuk ilyen egyszer volt azt mondta nem volt kényelmes:)

 

Ha valakinek van ötlete jobb megoldásra azt szívesen vesszük, olyan nem érdekel amihez nincs heregyűrű.

Előzmény: marcipan63 (4555)
Lockedboy Creative Commons License 2020.11.29 0 0 4556

Szia

Melyik fajta?

 

 

 

Előzmény: marcipan63 (4555)
marcipan63 Creative Commons License 2020.11.29 0 0 4555

Szia s milyen fajta ővbe vagy bezárva? Nekem egy fémővem van de sajnos nagyon hamar kidőrzsöli a bőrt.

Előzmény: *Aquarius* (4553)
Con_Dom Creative Commons License 2020.11.29 0 0 4554

Szia Aquarius!

 

 

Dobsz egy emailt kérlek nekem, szeretnék privátban írni neked.

Előzmény: *Aquarius* (4553)
*Aquarius* Creative Commons License 2020.11.28 -1 0 4553

Szia!

Gondolom nem heti 1 et akartál írni hanem 4 et, ahoz képest hogy régen minimum napi 1x lett szétdugva sokkal jobban a seggem, az egyéb alkalomszerű napi sokszoros tréningekhez képest szerintem elenyésző, kicsit szerintem szűkültem is, pláne ugye régen volt hogy mind ketten nagyon nagyon megdugtak de erre inkább a jó kifejezés keményen szétbasztak ez a mostani semmi, régen nem egyszer megesett hogy napi szinten is 30-40 percet is kaptam felváltva, az nagyon nem piskóta ám, meg amikor Anna maratoni napot tartott Emese is majd bele pusztult annyit dugott, hát még én, nem volt ilyen nap után  székrekedésem, mondjuk máskor sincs.

 

Emese nem fórumozik csak néha olvas, és jókat kuncog, ilyenkor tudom hogy valami tetsző dolgot lát vagy olvas.

 

Anyagilag megvagyunk, nem úgy mint régen de azért elvagyunk, nincsenek amerikai meg európai körutak, mondjuk ha lenne pénz se mentünk volna idén, belföldön mozogtunk inkább meg a szomszédba.

 

Rágom én ezt a gyerek projektet, csak beadom a derekam mert különben tuti övben öregszem meg :) meg legalább kapok finom puncit.

 

 

Ezt kifejtenéd bővebben mert nincs előttem nem tudom elképzelni.

Nálunk egy pici változtatással elértük, hogy igazi lakat védi örökre a hozzáférést.

Semmi esélyem sincs a menekülésre.

De mindketten boldogok vagyunk így...

 

Előzmény: Petruska20xx (4552)
Petruska20xx Creative Commons License 2020.11.28 -1 0 4552

Szia Aquarius!

Hát egy kicsit bonyolultabbá lett a helyzeted. Anyagilag rendben vagytok? Úgy rémlett, hogy voltak bajok.

Emese bejár ide?

Nem könnyű a dilemmád (új, közös gyerek...)

De őt is meg tudom érteni. Azért rávehetnéd, hogy legalább olyan eszközt válasszon, amivel az egészségedet is megőrizhetitek. Amúgy a heti 1 nem sok egy kicsit? :) :)

Nekem lassan lejár az 1 év helyben járás. Karácsonykor elmehetek igazibóóóól.

Nálunk egy pici változtatással elértük, hogy igazi lakat védi örökre a hozzáférést.

Semmi esélyem sincs a menekülésre.

De mindketten boldogok vagyunk így...

 

Előzmény: *Aquarius* (4551)
*Aquarius* Creative Commons License 2020.11.24 -1 1 4551

Igen megnősültem ahogy Annának is megígértem, valahogy ez már a végén teljesen az agyára ment hogy a gyerekek jövője csak stabil kapcsolattal lehet biztos, persze van is benne valami.

 

Kicsit más most a ritmus, de Emese is igyekszik tartani a fegyelmet, talán túlságosan is, legalább egy közös gyereket szeretne, én meg kicsit megbántottam hogy én annyira nem szeretnék mert van bőven, kicsit várjunk még nagyobbak lesznek.... ugye az eset több sebből vérzik, elvagyok kötve, ez elvileg visszafordítható, de  Emese meg elvileg nem tud teherbe esni normál úton csak talán orvosi segítséggel, egyszerűen nem álok készen egy ilyen bonyolult hercehurcára, de ő azért szeretne próbálkozni természetes úton is, úgy hogy azt mondta amíg nem szánom rá magam hogy az elkötést visszafordittasam addig ki nem enged az tuti. Most a jelenlegi helyzetben meg nem sok esélyt látok hogy bárhol ilyesmivel fogadnának, de majd utána nézek.

 

Úgy hogy lehet nagyon sokáig zárva leszek, most úgy fest betudtunk állni heti 4 megdugásra de legkevésbé sem törődik vele hogy nekem jó legyen, csak durván és totál sima vastag dildoval, mert a simától nem tudok kicsöpögni se kellene hogy kicsit redős legyen hogy izgassa a prosztatám vagy ugye annyira hátra kéne ezt húzni hogy mindig átbukjon  a prosztatán de azon csak 2x bukik át mikor berakja meg mikor kihúzza így nem tudok kicsurogni, ha oltári szerencsém van talán 1-2 csepp ha kijön, pedig van olyanunk is amitől szabályosan kifolynék.

Előzmény: Petruska20xx (4548)
Mister V. Creative Commons License 2020.11.09 0 0 4550

Hello!

 

Már elvitték tegnap.

Előzmény: eletrion91 (4549)
eletrion91 Creative Commons License 2020.11.07 0 0 4549

Szia!

Ha megvan még az kalitka akkor én megvenném! :) 

Előzmény: MisterV (4539)
Petruska20xx Creative Commons License 2020.11.06 0 0 4548

Aquarius!

 

Mi újság veletek? Összeházasodtatok? Megváltozott ezáltal sok minden? Vagy még mindig rendesen kordában vagy tartva? Mesélhetnél!

Petruska20xx Creative Commons License 2020.11.06 -1 2 4547

Ezek tényleg nagyon aranyosak, klasszak. Folytasd.

Én csak egy rövid helyzetjelentéssel jövök. 10 hónapja nem volt orgazmusom, csak királynőm segít időnként kiszedni az anyagot. Most nagyon érdekes volt az idei 8. ürítés. A fütyim végig olyan pindurka maradt, hogy alig lehetett megfogni, de azért a Királynőm ügyes volt. (Lehet, hogy a micro ketrecem tényleg hatással van?) Aztán meg akart ajándékozni egy pornó film nézéssel. Ezt némi töprengés után elutasítottam. Képzeljétek, én már csak őt akarom meztelenül látni, és csak akkor szeretnék szex közelében lenni, ha neki kedve van hozzá. (Idén ilyen talán Karácsonykor lesz.) Utána abban maradtunk, hogy nincs semmi rendszeresség, csak amikor kedvet kap hozzá. Én fel sem hozhatom a dolgot, mert az automatikus fenyítést jelent. Mindenkinek hasonló jó élményeket kívánok!

Előzmény: ZordOFF (4545)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!