Keresés

Részletes keresés

Everred Creative Commons License 2010.02.17 0 0 50236
Emberünk egy Arsenal-fan, csak a félreértések elkerülése végett.
Előzmény: giornalista (50233)
C. Creative Commons License 2010.02.17 0 0 50235

nektek az is szerencse hogy az utolsó percben nem Rooney hanem Valencia állt legelől,mert ha Rooney lódul meg akkor nem biztos hogy a kis thiago ilyen jól jön ki a dologból..

Előzmény: FreshPrince (50232)
zoltan-14 Creative Commons License 2010.02.17 0 0 50234
Nem szerencse kérdése, ha az egész meccset mérlegre tesszük akkor a reális eredmény 4-2 a Milánnak. Dehát a gólokat nem serpenyőre mérik szerencsére.
giornalista Creative Commons License 2010.02.17 0 0 50233
érdekes kérdés azért ez a szerencse, picit könnyű ezzel elintézni az egész meccset talán.

kezdjük úgy, hogy a Milannak volt "szerencséje", amikor Evra nagyot hibázott, és Ronaldinhónak pont jól jött a labda. a gól felrázta a csapatot és a hangos szurkolókat, ezért volt egy nehéz fél óránk. ami alatt állítólag kaphattunk volna egy raklapnyi gólt. csakhogy nem kaptunk, mert a játékosaitok még a legnagyobb ziccereket sem voltak KÉPESEK befejezni. vagy éppen a világklasszis kapusunk állta útját a labdának. szerencse?

az egyenlítő gólunknál valóban, hát ezt nehéz lenne mással magyarázni, de az mitől szerencse, hogy a 60. percre úgy elfáradtatok, mint a Fradi az UEFA Kupában a Basel ellen? hogy a középpályások után már a védők sem tudtak lépni és Rooney kihasznált két ziccert?

valóban a szerencse döntött volna Rooney javára, és a szerencse fosztott meg titeket a góltól? ne már.
Előzmény: FreshPrince (50232)
FreshPrince Creative Commons License 2010.02.17 0 0 50232
ugyan már. szerencsétek volt. Rooney nagyon kell és kész. nincs ezen mit szépíteni...
Előzmény: giornalista (50231)
giornalista Creative Commons License 2010.02.17 0 0 50231
és ez nem teljesen mindegy? :) de most őszintén.

tavaly megnyertük volna BL-t, ha az első 10 percben berúgjuk a helyzeteinket, és egy szót sem szólhatott volna a Barcelona.

a helyzet nem gól, és igazából a gólnak is mindegy, hogy Ronaldo rúgja-e be Portóban 45 méterről, vagy Scholes rúg luftot, és pattan be így a támaszkodó lábáról.

hogy most ki mikor szólhatna bármit is...
Előzmény: Fatboy Slim (50211)
giornalista Creative Commons License 2010.02.17 0 0 50230
ne haragudj, de ha már így írtad, megmagyarázhatnád, hogy van-e nem megfelelő pillanatban lőtt gól, illetve az ehhez hasonló "nem jókor" szerzett gól... köszi
Előzmény: szabóbácsi (50209)
onelove oneunited Creative Commons License 2010.02.17 0 0 50229

Üdv mindenkinek....

Nagyon király este volt a tegnapi,szeretett csapatunk újabb sikerélménnyel ajándékozott meg bennünket.Köszönet érte.

A lényeget már megírtátok,csak annyival egészíteném ki,hogy külön öröm számomra,hogy a kétballábas Inzaghinak nem sikerüt meglőnie a szokásos bepattan a hátáról gólját...Amikor a végén játékra jelentkezett,akkor tartottam a dologtól,de mindig azért neki sem lehet szerencséje.Idén elégedjen meg annyival,hogy Marseille-ben bepattant róla a labda,a nyáron meg akár szögre is akaszthatja a cipőjét,nekem egyáltalán nem fog hiányozni....

milton keynes Creative Commons License 2010.02.17 0 0 50228
az elso felidoben en megdobbenve neztem, hogy a terfelunkon a 4 vedonkon kivul allandoan 4 milan tamado tartozkodott, a kozeppalyasaink meg basztak visszazarni. nem csoda, hogy a vedoink jobb hijan megprobaltak felivelgetni a labdat, amit a milan kozeppalya siman leszedett es egybol dobtak is tamadasba. a meazza legkore szokas szerint folyekony olmot materializalt a labakba. pedig pont egy ilyen kitamado milan ellen lehetett volna kibaszott sok labda nelkuli futassal, rovidpasszokkal tamadasokat vezetni, de lathatoan beszartunk. hala az egnek a felidei hegyibeszed megint jot tett.

bejott, amit gondoltam, hogy nagyon sok fog mulni a jo erzekkel kivalasztott jobbszelson, amit most pont nem naninak kellett volna jatszani. meg az is, hogy ha seedorfot csak egy pillanatra szabadon hagyjuk, buntetni fog.

elkepesztoen nehez lesz a visszavago. kontracsapatot kell kikuldeni, rombolni mint az allat, aztan ha megvan a labda akkor ugy hengerelni mint az arsenal ellen. ha kapunk egy golt a meccs elejen, gyakorlatilag kiesunk, mert gondolom panikszeruen tamadni akarunk majd, amibol aztan jon a tobbi.
Előzmény: Everred (50208)
red-devil Creative Commons License 2010.02.17 0 0 50227
régi mondás, te is biztos ismered : a lónak a derbi napján kell jól futnia. ha 16-0-ra agyonverjük őket, akkor se jutunk előrébb, mint egy 3-2-vel - persze vitathatatlan, hogy részemre a szórakoztatási értéke az előbbi eredménynek lényegesen nagyobb ;)
Előzmény: Fatboy Slim (50223)
Jay-X Creative Commons License 2010.02.17 0 0 50226
És ez még rosszabb lesz jövőre :(
Előzmény: For-dzsi (50225)
For-dzsi Creative Commons License 2010.02.17 0 0 50225

Valamit magyarázzatok meg légyszi. Hogyabüdösrossebben van az, hogy az ES2 a Wolves-cselszkit adja az Everton-Man Utd helyett? Miért gondolják, hogy erre a meccsre többen kíváncsiak? A digi is felvételről adja, tehát nekik sem fontos. Ki a faszom választ meccset az ES2-nél. 

Komolyan mondom, televan a tököm azzal, hogy minden évben alakul egy új mesecsatorna, és lenyúlja a PL közvetítést vagy annak egy részét.

mbd Creative Commons License 2010.02.17 0 0 50224
Bebuktál!Végre egyszer minden komment nélkül elismernéd Rooney nagyságát,de rosszul írod le.:)))
Egyébként nem lehet,hogy Nani is ketten van,és Milánóba a hülyébbik utazott?
Előzmény: szabóbácsi (50209)
Fatboy Slim Creative Commons License 2010.02.17 0 0 50223

k.b. ugyanazt mondjuk, viszont az ezzel a gond, hogy egy a Milántól kicsit komolyabb csapat simán ki fogja ejteni a MU-t. Megkockáztatom, még a Lyon is. Ilyen barcáról ne is beszéljünk....

Előzmény: dinsdale_ (50221)
For-dzsi Creative Commons License 2010.02.17 0 0 50222

...üres tér tátongott a jobb oldalunkon, ahol elméletileg neki kellett volna védekezni

 

izé, bal

Előzmény: For-dzsi (50220)
dinsdale_ Creative Commons License 2010.02.17 0 0 50221
Istenem! :( Szokjon már le mindenki erről a "ha a Milán hármat gurít első félidőben, akkor egy szót sem szólhatunk" dumáról!

Komolyan ki akadályozta meg őket abban, hogy ezt tegyék? Egyfelől a falábú támadóik, akik képtelenek voltak eltalálni a kapunkat, másfelől meg VdS. Az elsőt beszéljék meg egymás közt, semmi közünk hozzá! Azért meg ne kelljen már bocsánatot kérnünk, mert velük ellentétben világklasszis kapust állítunk a kapunk elé a kurva életbe!

Összegezve: az állítás igaz, de az, hogy ez a slágertéma az minden szempontból az ellenfél saját szegénységi bizonyítványa, nem pedig a mi mákunk. Nyugodtan el lehet fogadni, hogy tegnap a jobbik csapat nyert. Persze ez még nem jelenti azt, hogy a továbbjutó is mi leszünk.
Előzmény: Fatboy Slim (50211)
For-dzsi Creative Commons License 2010.02.17 0 0 50220

Az foci lélektanának szemléltetéséhez klasszikus példákat szolgáltatott a tegnapi összecsapás. Csodálatos játék ez, csak az ember többször is leizzad másfél óra alatt a fotelben. Az eredménnyel elégedett vagyok, nagyon. A mutatott játékkal kevésbé. 

Két rosszul védekező csapat közül a szerencsésebb nyert.

 

Én Rafaelt nem bántanám túlzottan, mert fingatta a milan támadósor a többieket is, kivétel nélkül. VdS klasszisteljesítményt nyújtott, ez különösen azért értékes, mert rettentően szarul védekeztünk. Rio meccshiánya nyilvánvaló volt, Evans is a rosszabbik arcát mutatta, Fergie jól leordította a fejét. Evra csak árnyalattal volt kevésbé gyenge, mint Rafael. Azt még megértem, hogy a földön jobbak, de könyörgöm Pato, Ronaldinho ne fejelje le már az angol bajnokcsapat védősorát. Az uccsó szögletgólhelyzetnél csak embert fogni és fejelni felugrani felejtettek el a fiúk. Tragédia. Ennél sokkal jobbak vagyunk.

 

A középpályán az első félidőben megszeppent óvodások módjára adtuk el a labdákat. A második félidőben elfáradtak az olaszok, szétfutottuk őket, tetszetősen gurigáztunk. Aztán számomra teljesen érthetetlen ok miatt visszavettünk 3-1 után, talán elhitte a csapat, hogy már sétálva is le lehet hozni a meccset. Jött Seedorf váratlan, de zseniális gólja, ezzel a milan feltámadt poraiból, tartalékáramkörre kapcsolt és levegőben lógott az egyenlítés ilyen védőteljesítmények mellett.

 

Nani nem volt annyira rossz mint írjátok, természetesen Valencia jobb megoldás lett volna jobb oldalon, már csak védekezés szempontjából is. Park játéka nagy talány, főleg annak tükrében, hogy a mérkőzés egyes periódusaiban fél lakótelepnyi üres tér tátongott a jobb oldalunkon, ahol elméletileg neki kellett volna védekezni. A támadásokhoz nem sokat tett hozzá. Scholes jó volt, Fletcher kiváló, Carrick a második félidőben jó. Rooney klasszis megoldások mellett több rossz döntés, de a csatárt a góljai minősítik.

A visszvágóra: Carrick pótlása komoly probléma, Andersont tényleg elő kell venni a sötétzárkából. Vidic pajtással el kell beszélgetni, ugyan már, nincs kedve játszani egy csöppet, ha már a lóvét felveszi. Az OT-on már egy szervezettebb hátvédsort várok. Ja és innentől fogva Fletcher testi épsége abszolút prioritást élvez, nehogy már lesérüljön, mert akkor kegyetlen 90 perc elé nézünk.

Feyd-Rautha Creative Commons License 2010.02.17 0 0 50219
Én csak azt mondom, hogy jobb a Milan idegenben, mint a San Siróban, és bár Ti vagytok az esélyesebbek most már, de nem lefutott a dolog. Mondjuk jobb a 2-3 szerintem, mint az 1-3 lett volna. Így figyelni kell végig, és nem fogjátok hagyni, hogy túlpörögjenek az olaszok.
Előzmény: Everred (50217)
mc.ori Creative Commons License 2010.02.17 0 0 50218

Nem mindennapi meccs volt.
A Milan nagyon jó játszott,de a második félidőben már nem bírták az iramot.
Az első két gól tényleg mákos volt.
És 2-1 után,már a MU biztonsági játékot játszott.
Egyébként nem játszottunk jól,rengeteg eladott labda volt,de úgy látszik a Milan ellen ez is belefért
Jó volt végre nyerni a San Siro-ba.
Ez a párharc már szinte biztos eldölt 
És mi otthon ennél csak jobban fogunk játszani.

Everred Creative Commons License 2010.02.17 0 0 50217
De egyszer sem értek el olyan eredményt idegenben, ami most továbbjutást érne, a madridi 3-2-vel is csak a hosszabbítás lenne meg.
Előzmény: Feyd-Rautha (50215)
Jay-X Creative Commons License 2010.02.17 0 0 50216
Sokkal nagyobb alázat kellett volna, 3 lövése is mellé ment, passzolhatott volna.
Előzmény: Feyd-Rautha (50210)
Feyd-Rautha Creative Commons License 2010.02.17 0 0 50215
Ajánlom figyelmedbe a Milan idei BL-meccseit, különös tekintettel a hazai/idegenbeli eredményesség terén...
Előzmény: Green Army (50214)
Green Army Creative Commons License 2010.02.17 0 0 50214
az Mu-nak kicsit szerencséje volt, a döntetlen reálisabb lett volna, de szerintem a Milan kijátszott mindent ami benne volt, idegenben már csak gyengébb lehet,az MU otthon még jobban fog pörögni...
Everred Creative Commons License 2010.02.17 0 0 50213
Fordítsuk meg: 20 percnyi jó játék is elég volt ahhoz, hogy három gólt lőve nyerjünk a San Siróban. Mi ez, ha nem a nagyság csalhatatlan jele? :-)
Előzmény: Fatboy Slim (50211)
heinci Creative Commons License 2010.02.17 0 0 50212
:DD

Egyébként azt én azért nem mondanám, hogy Carrick és Fletcher végig jó volt.
Az első félidőben például kifejezetten gyatra teljesítményt nyújtottak. Azért még mert Fletch már az első félidőben adott egy gólpasszt, még szar volt.
A második félidőre viszont összekapták magukat, és egyszerűen bedarálták a Beckham, Ambrosini, Pirlo középpályássort, akik egyébként az első félidőben sem csináltak semmit, ha jobban belegondolunk. Egyszerűen mi voltunk szarok akkor. Megbénította a csapatot a korán bekapott gól. Ezt Ferguson is megemlítette.
Előzmény: Feyd-Rautha (50210)
Fatboy Slim Creative Commons License 2010.02.17 0 0 50211

srácok, ismeritek a nézeteim, minden fronton angol csapatnak szurkolok. tegnap azonban véleményem szerint összesen 20 percnyi játékotoknak köszönhetően nyertetek, és feltehetően jutottatok tovább.

nem mondom, hogy érdemtelen, hisz majdnem 100%-os a helyzetkihasználásotok, viszont nagyon mégis nagyon vegyes érzéseim vannak a győzelmetekkel kapcsolatosan. az első félidőben ha 3-at rúg a Milan, egy szót sem szólhattok...

Feyd-Rautha Creative Commons License 2010.02.17 0 0 50210
Azért lehetett volna önzetlenebb is.
Előzmény: szabóbácsi (50209)
szabóbácsi Creative Commons License 2010.02.17 0 0 50209

Remek mérkőzésen a szerencse is velünk volt, de ami a legfontosabb, hogy megfelelő pillanatokban okos gólokat szereztünk.

Rooney világkalsszis nem vitás.

 

Everred Creative Commons License 2010.02.17 0 0 50208
De ha egyszer így volt?

Rafael, Ferdinand, Nani - az első félidőben ez a három játékos kritikán aluli volt, és Evans, valamint Evra is rengeteg labdát szórt el könnyelműen. Legalább 2-3 helyzetet alakított ki úgy a Milan, hogy a védelmünk valamelyik tagja egyszerűen odapasszolta az ő középpályásaiknak a labdát.
Előzmény: milton keynes (50204)
red-devil Creative Commons License 2010.02.17 0 0 50207
szerintem az a játékos jobban fog nem örülni (csak hogy magyaros legyek), akire vonatkozik ez a strófa - nem jellemző az öregre a "diszkrét viselkedési forma gyakorlása" ilyen szitukban :D
Előzmény: milton keynes (50204)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!