Keresés

Részletes keresés

Timna Creative Commons License 2003.11.13 0 0 25
Simán meg lehetett volna mondani a véleményt gúnyolódás és bántás nélkül.(pl, "ha ezt megnezik otthon, ők is azt mondják ez égés volt")
Ez neked finoman megmondás? LOL! :) Szánalmasak vagytok :)
Előzmény: Vajk (18)
Timna Creative Commons License 2003.11.13 0 0 24
senki nem kényszerített senkit hogy nevezzen, ha valaki megalázva érzi magát, az maga tehet róla, ennyi :) miért kell mindenkiért aggódni, mit érdekel téged, hogy Almocsoládi Kovács Kis Péter miért akarja magát nyilvánosan leégetni? A zsűri meg nem megaláz, hanem azt mondja amit kell, őszintén. Most mégis, mit mondjon? Jaj de szép ez a hamis nyekergés?
Előzmény: barokk (9)
Vajk Creative Commons License 2003.11.13 0 0 23
Senki nem mondta, hogy pszichikai segítséget, tanácsadást kell csinálniuk.
Soma éppen azért baromira ellenszenves, mert ahelyett, hogy megmondaná, köszi, nem vagy jó, (eddig terjedne a feladata)még szándékosan bántja, sértegeti is őket.
lehet, az kellene neki, hogy legalább egyszer jól megdugják, aztán legalább lenne miről műsort csinálnia. Egy szinten van liptaival kb.
A két ősnőstény.
Előzmény: Ty Law (20)
Moll Creative Commons License 2003.11.13 0 0 22
"Ha jól tudom, akkor kb. tízezren jelentkeztek a felhívásra és naponta több, mint ezer embert hallgattak meg. A 150. fahangú idióta után már te se nagyon törődnél a szerencsétlenek lelkivilágával..."

Szia!

Nekem erről az a véleményem, hogy ezt vállalták, ezért mentek oda, feltehetőleg nem kevés pénzért. Ilyen hozzáállással a buszsofőrnek nem kellene felvenni az 150 megállóban lévő utast este 6-kor, mert reggeltől ezt csinálja, és már unja.....

Előzmény: Ty Law (20)
Pluto_d Creative Commons License 2003.11.13 0 0 21
Belenéztem az adásba. Fetrengeni lehetett a röhögéstől, amúgy siralmas a műsor.
Előzmény: Friderikusz Calligarisz (-)
Ty Law Creative Commons License 2003.11.13 0 0 20
"Simán meg lehetett volna mondani a véleményt gúnyolódás és bántás nélkül.(pl, "ha ezt megnezik otthon, ők is azt mondják ez égés volt")"

Ha jól tudom, akkor kb. tízezren jelentkeztek a felhívásra és naponta több, mint ezer embert hallgattak meg. A 150. fahangú idióta után már te se nagyon törődnél a szerencsétlenek lelkivilágával...

Előzmény: Vajk (18)
hamariberkenye Creative Commons License 2003.11.13 0 0 19
Kb. a felét láttam, de teljes mértékben egyetértek veled.

A Soma nevezetű nőnemű tetszőleges értelmezés szerint közönségességgel/polgárpukkasztással/médiakurválkodással érte el, hogy a létezéséről egyáltalán tudni lehessen, nyilvánvalóan nem a hangjával, ami a középszerű alatt van valamivel. De erre nem nagyon gondolt a tegnapi műsorban.

De Presser sem bánt éppen kesztyűs kézzel a vak sráccal, aki a The Music of the Night-ot énekelte. Nem volt az annyira rossz azért.. Úgy látszik feladatként kapták, hogy legyenek parasztok nyugodtan a magasabb nézettség érdekében. Így legalább égett mindenki egységesen.

Előzmény: Vajk (18)
Vajk Creative Commons License 2003.11.12 0 0 18
A műsor az egy dolog, azt a jelentkezők csinálják. Vannak gátlástalan, mindenáron befutni akaró arcok, ezek mentek el. Hátaztán.

De a legellenszenvesebb nekem az a tohonya antinő volt, aki próbált szellemeskedni, igaz a szerencsétlen , magát összekakáló jelentkező rovására. Simán meg lehetett volna mondani a véleményt gúnyolódás és bántás nélkül.(pl, "ha ezt megnezik otthon, ők is azt mondják ez égés volt")
A nagy spirituális lélekgondozó levetette álarcát.
Miben sikeres ez a soma? Énekesnek? Festőnek? Vagy csak nagy a szája és műközönséges? Meg aztán annyira egyszerű ez a nő, mint a faék, mást hallottatok már tőle a nőiségének hangoztatásán és a szexes témákon kívül?
Egysíkú,igazi "médiasztár", pont mint az ábelaniták.

lafno Creative Commons License 2003.11.12 0 0 17
Na most megmondtad a tutit.
Akciós napszemcsi = hozzánemértés.
Gratula.
Pierot nem énekesként volt ott. És a minimál mimikája egy kész MagánSzám volt. (Hehehe! MagánSzám, MegaSztár.)
Rettenetes Rettentő meg mér má volt gáz? Csak úgy?
PB. a fasz - meg azért elég jól nyomta Jamiroquai-ként, ha már a Uniteden kívül nem hallottad.
Soma ist Soma. Nem mindig szimpi, de tegnap jó vót, persze csak akkor ha nem határoztad el előre, hogy egy nagy HP-nek fogod látni.
Az őstulok pedig cuki volt, ahogy élvezte a neki tetszőket.

Na lehet anyázni.

Előzmény: SOWHAT (16)
SOWHAT Creative Commons License 2003.11.12 0 0 16
megasztar.hu:

...Még gimnazista volt, mikor az - azóta is létező -Omega nevű együttessel aratta első hangos sikereit, s megírta a máig népszerű Gyöngyhajú lányt, melyet később a világhírű Guns and Roses is feldolgozott.

A Guns and Roses ? OK :) Bakács T. meg tényleg mit elitizál ? :)) Mit keres ott ?! Köze nincs a műsorhoz. Pély B. egy fasz.Pierro egy fasz.Soma jó fej, csak azé sportszerütlen lealázni a szegényeket, jókat röhögtem viszont rajtuk .Presser Gnak akciós, turkálós napszemüvege van.

_Zoltán_ Creative Commons License 2003.11.12 0 0 15
"Ugyanis nem tudom felfogni, hogy valaki mielőtt bemegy jelentkezni, nem kérdezi meg az ismerőseit, szüleit, hogy "Figyelj már, érdemes nekem oda menni? Tudok én énekelni?"."

Engem inkább dühített az, hogy egyesek (pl. a baseball-sapkás srác) olyan hanggal rendelkeztek, hogy nekem égett a pofám. Egy boci-boci tarka szintű dallamvonalat nem sikerült lehoznia sikeresen. Az enyhén homoerotikus versenyzőt (aki a Roy és Ádám dallal próbálkozott) pedig a színpadra sem engedtem volna fel. Aztán volt egy srác, aki teljesen megsértődött, mert a zsűri őszinte volt vele. Tetszett volna akkor gondolkodni, amikor jelentkezni lehetett a műsorba...

Bizonyára a szerkesztő célja volt, hogy sokkal több gyér produkciót mutattak be, mint jobban sikerült előadást.

Előzmény: pitta80 (10)
elbéjé Creative Commons License 2003.11.12 0 0 14
Vessetek a mókusok elé, de szerintem egyáltalán semmi baj nem volt a műsorral, egy nagyon is reális tükröt tartott elénk, hogy a média, a színpad, a sztárság kétségbeesett hajszolása kiket és mire ragadtat. Én éppen ezért a fellépőkkel szemben sem ragadtatnám magam súlyos jelzőkre, csak azt teszik, amit ez a hülye világ sugall nekik: " vállald magad, mutasd meg magad, légy VALAKI" Hogy azt gondolják, ettől lesznek valakik, nem az ő bűnük elsősorban.
A zsürit sem bántanám, szerintem elég kedvesek és empatikusak voltak, mondjuk én voltam pár felvételin életemben, ahol kimondottan parasztul bántak el velem, mondjuk azt - szerencsére - nem mutatta a televízió. Nem láttam "nagy arcnak" a Pélyi Barnát, ezt mellesleg nagyon sok emberre mondják pusztán azért, mert elért valamit.....Soma kifejezetten helyes volt, és nem tudom mi az égő, vagy "süllyedés" abban, hogy hajlandóak végighallgatni a sok önjelölt dalnokot, hogy "kincs"-et találjanak, mert können lehet, hogy tényleg így derülhet ki valakiről a tehetség, aki - összeköttetések híján - soha a közelébe sem jutna a megszólalási lehetőségnek.
Előzmény: pitta80 (10)
Együgyű partfisnyél Creative Commons License 2003.11.12 0 0 13
tragédia ez a műsor
La Méduse Creative Commons License 2003.11.12 0 0 12
Ha valaki nem jött volna még rá, ez is egy ilyen liszenszes baromság, mint a Survivor meg a Big Brother.

Egyébként nem ismétlik meg valamikor? "Sajnos" lemaradtam róla.

Előzmény: pitta80 (10)
bolabek Creative Commons License 2003.11.12 0 0 11
Ime Szakács Béla véleménye a Megasztárról!

"Jobb lett volna ha Csillukáékkal beszélgetek a tegnap esti Táncdalfesztivál kutató versenyről, mert abból én is láttam valamennyit és igen bosszantó, hogy ezek a mai fiatalok milyen csúnyán dalonak. "

pitta80 Creative Commons License 2003.11.12 0 0 10
Ez a műsor annyira gagyi és mérhetetlenül primitív, hogy először a fejemet fogtam a látványtól és hallotaktól. Megint egy agyament baromság a Claudia után a tv2-n.
Azonban a végére fülig érő mosollyal álltam fel a székből, mert ezen a szerencsétlenkedésen nem lehetette nem röhögni.

Lehet szidni az alkotókat, hogy más "fogyatékosságából?", abból, hogy nem tud énekelni, műsort csinál, és egyes gyarlóak meg szétröhögik magukat rajta. Ezért nem kell őket bántani, ez nem az ő bűnük. Az ő bűnük az, hogy ilyen primitívnek tartják az embereket, hogy azt hiszik ez a fajta műsor kell nekünk.
Az hogy röhögünk rajtuk egyedül a "fellépők" érdeme. Ugyanis nem tudom felfogni, hogy valaki mielőtt bemegy jelentkezni, nem kérdezi meg az ismerőseit, szüleit, hogy "Figyelj már, érdemes nekem oda menni? Tudok én énekelni?". És ha aki ismeri, megmondja, hogy olyan hangod van, hogy a vödörnek jobb van, akkor normális ember nem jelentkezik csak azért, hogy szétégesse magát. Ha meg mégis megteszi, akkor tegye, de számítson rá, hogy egy fél ország fog rajta röhögni. Amennyi önjelölt(VV,BB, Nagy ő, stb) sztárocska van hazánkban, mind azt a súlyos helyzetet mutatja, hogy mennyire primitív gondolkozású naív emberek vannak. Sajnos.
Ami meg a zsűrit illeti. Pélyi Barna, amióta azt mondta, hogy a Szigeten csak a Nagyszínpadon hajlandó fellépni, azóta látszik, hogy mekkora arcnak gondolja magát, hiába a képzettsége. De egy junájtid a Nagyszínpadon....röhej?! Presser azért tett le valamit az asztalra, de hogy ide süllyedjen? Soma meg egy nyers, szókimondó, humoros igazi jelenség, és pont ezért utálják sokan, de szeretik is. A másik kettő már rég elsüllyedt, de úgy látszik kell a pénz.

barokk Creative Commons License 2003.11.12 0 0 9
Olvasva az indexes cikket egyetértek a a szerzovel. Valóban arra lehet gondolni, hogy ezzel a pozítiv kritikával be akart nyalni valakinek. Hogy ki lehet az ötletem sincs. Csak remélem, hogy nem Soma az, akiről a cikkből megtudhattuk, hogy egy igazi diva. Én személyszerint jót ezeddig még nem hallottam Róla, (csak azt, hogy attól diva, hogy sok művészeti ágból meghúzták, és igy már bele szólhat minden témába) ettől függetlenül, most a azt a halvány pozítiv képet, amit mégis megelőlegeztem Neki sikerült lehúzatnia a klotyóba, ahogy ült ott a nagy tohonya fejével és erős késztetést érzett, hogy ha véleménye szerint valaki nem üti meg a mércét, akkor arra azt mondthat, olyan hangsúlyban ahogy akar. Kijelentheti, hogy Ő már rengeteg versenyzőt megnézett, ezlrt fáradt, és bár most primitvségeket mond, ezt a versenyző tekintse megtiszteltetésnek. Valyon mennyi lóvét kap a nagy erőfeszítésért. Kár hogy senki nem válaszol vissza ennek a szerencsétlen zsűrinek, akinek ezerszer több szégyelni valója lehet, mint annak az esetleges önkritika hiányban szebvedő, de pont az ilyen görény műsorszerkezetek által megvezetett flótásnak, aki elhitte hogy akár sztárokká válhatnak.

Ugyanakkor bizonyos vagyok benne, hogy az igazi szégyen a produceré vagy a TV2-é, akik arra instruálják a minimális jóérzéstől mentes zsűrit, hogy éljék ki szegényes hajlamukat a megalázás gyakorlására. Valamelyikőtök azt irta, hogy a TV2 volt olyan okos, hogy előtte aláiratott egy papirt, hogy a felvétel leadható. Hát ez nem okosság. Ez taplóság, és mások kihasználása. Jó, hogy azt tanítjuk egymásnak, hogy megalázni a másik embert, ha az nem elég okos vagy önkritikus, az a vicc kedvéért rendben van. Remélem nem jön ez az az idő, amikor Soma és társa fogják a paraolimpiát közvetíteni, és csinálnak egy jó kis viccet a résztvevőkből.

Váradi Március Creative Commons License 2003.11.12 0 0 8
Újabb tragédia a televíziózásban! Presser személyében még egy hiteles embert elvesztettünk!
Bár ez nem meglepő: Az alternatív sztárokat ibálja a média: winkler, Hajós, Para-Kovács, Till Attila és már Bakács is!

Ezen a junájtedes srácon nem csodálkozom és Somán sem. Meglep, hogy Ganxsta nincs itt!

Törölt nick Creative Commons License 2003.11.12 0 0 7
Egyébként a dalok kiválasztásánál is sok minden eldől, pl egy EmilRulez számmal nem nagyon lehet nagyot alakítani, hiába van valakinek jó hangja (tiszteletem Hajós A-nak, de ő sem egy máriakállász).
Előzmény: Saint99 (5)
dunavize Creative Commons License 2003.11.12 0 0 6
Szánalmas volt! Gyakorlatilag arról van benne szó, hogy a profik kiröhögik a sok fahangot!
Amúgy a győztes tutira meg van már!
Saint99 Creative Commons License 2003.11.12 0 0 5
Szerintem semmi baja a műsornak. Azon kívül, hogy:
- a zsűritagok Péli kivételével nem kompetensek.
Ha Pressernek kellene ott énekelni, hááát.. elég gáz. "Pierró" dettó. Hogy dönthetnek ilyen emberek?! Emiatt akad néhány tehetség, akit nem vesznek észre.
- a magyar számokat feltünően rosszabbul adják elő mint az angolnyelvüeket. Ennek oka, hogy a magyar zene nem igazán alkalmas arra hogy kiderüljön, hogy az előadó tud-e énekelni, köszönhető a szerzőknek, pláne akapella. Miért eröltetik.
-azok akik rosszul énekelnek, nem hülyék. A magyar könnyűzene valamikori és jelenkori előadókhoz viszonyítják magukat. Ahhozképest nem olyan rossz. Amerikában Michael Jackson-hoz vagy Mariah Carey-hez kellene viszonyítani. Remélem érthető amit írok.

Sajnos ezzel sem fog fejlődni a magyar könnyűzene, még ki kell halni 1-2 generációnak.
Mosolyogni jó lesz.

Törölt nick Creative Commons License 2003.11.12 0 0 3
Hihetetlen, hogy egyes emberek 15 perc hírnévért képesek magukat szarrá aláztatni a kamerák előtt, persze értem én, hogy ez a műsor alapkoncepciója (mint ahogy a neten terjedő, az Eye of the Tiger-t előadó, majd körberöhögött angol srác videójának sikere is bizonyítja), és ezt a tv2 - hűen önmagához és stratégiájához - kegyetlenül ki is aknázza. (kíváncsi vagyok, a tv2 mikor veti rá magát a Jackass magyar változatának elkészítésére)

A zsűri engem nem nyűgözött le annyira, mint Worlukot, Pierro átidőutazott a műsorért a 90es évek elejéről (de minek, talán ő maga is kiesne az első rostán), az enyhe értelmi fogyatékos-gyanús Pély Barna infantilisan röhög mindenen, tutira veszem, hogy nála még nagyon ülnek az utoljára az oviban hallott "pisikakipuncikuki" poénok (de az tény, hogy ő képzett énekes), Bakáts TS elitista arckifejezéssel saját sznobizmusában dagonyázik, közbe persze a "húdelazavagyokilyenöregenis" midlife-crisisos magzati pozíciókban fetreng, Presser a megfontolt bölcs álarcát ölti magára (bár még mindig ő a legjobb arc), Soma pedig elhitte a kisugárzásáról és "ősanyai" mivoltáról szóló pletykákat, ezért mindenki dadusaként bábáskodik a versenyzők előtt ("drágám", ezt szerintem utoljára egy cseszlovák pornófilmben mondták ilyen hanglejtésben). Úgy látszik, Tilla a kalapból a Felületes Száguldó Riporter cédulát húzta, és ennek remekül meg is felelt.

Egyébként ki jutott végül tovább? Vajon a Fásy Istálló Kovács-ikrei bekerültek a következő körbe? :]

VonBraun Creative Commons License 2003.11.12 0 0 2
Ritka egy retek, gagyi műsor. De legalább beleilleszkedik ennek a tv-adónak a műsorstruktúrájába.
vénólánzsahleF Creative Commons License 2003.11.12 0 0 1
lásd még:

tótaw megmondja

A TV2 kimittudja frenetikus uhriniz­mussal indult, és Soma is itt van. De mi lesz, ha elfogynak a balfácánok?

s valóban qrva jókat lehetett röhögni rajta. ennél a műsornál százszor szarabbak vannak a mi kis tévéinken.

szvsz jól lett összeválogatva a zsűri (s ezen múlik minden) + a trilla is jó formában volt.

vénólánzsahleF Creative Commons License 2003.11.12 0 0 0
nem is vót 0...
Előzmény: Friderikusz Calligarisz (-)
Friderikusz Calligarisz Creative Commons License 2003.11.12 0 0 topiknyitó
Hát ez szánalmas volt. Nagyon szánalmas!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!