Keresés

Részletes keresés

giornalista Creative Commons License 2010.02.20 0 0 50372
Chelsea
Manchester City (otthon) 3 pont, West Ham (o) 3, Blackburn (idegenben) 3, Portsmouth (i) 3, Villa (o) 3, Manchester United (i) 0, Bolton (o) 3, Tottenham (i) 0, Stoke (o) 3, Liverpool (i) 1, Wigan (o) 3

Manchester United
West Ham (o) 3, Wolves (i) 3, Fulham (o) 3, Liverpool (o) 3, Bolton (i) 1, Chelsea (o) 3, Blackburn (i) 3, City (i) 0, Spurs (o) 3, Sunderland (i) 1, Stoke (o) 3

Chelsea 86
United 83

ennél optimistább ha akarnék, sem lehetnék. és még ez sem nekünk kedvez. és ennél több pontot tényleg nagyon nehezen szerezhetnénk. és a Chelsea-ből sem nézek ki több bukást.
Előzmény: Everred (50371)
Everred Creative Commons License 2010.02.20 0 0 50371
Ami meg az állítólagosan meglévő bajnoki esélyeket illeti, nézzük meg a hátralévő meccseket.

Chelsea
Manchester City (otthon) 3 pont, West Ham (o) 3, Blackburn (idegenben) 3, Portsmouth (i) 3, Villa (o) 3, Manchester United (i) 1, Bolton (o) 3, Tottenham (i) 1, Stoke (o) 3, Liverpool (i) 1, Wigan (o) 3

Manchester United
West Ham (o) 3, Wolves (i) 3, Fulham (o) 3, Liverpool (o) 1, Bolton (i) 1, Chelsea (o) 1, Blackburn (i) 3, City (i) 0, Spurs (o) 3, Sunderland (i) 1, Stoke (o) 3

Tehát az itt felvázolt, szerintem rendkívül optimista forgatókönyv szerint is ez lesz a vége:
1. Chelsea 88 pont
2. vagy 3. Manchester United 79
giornalista Creative Commons License 2010.02.20 0 0 50370
mindegy. ezen ne kelljen minden vereség után vitatkozni. vagy minden ilyen meccs után.

nem illendő talán, hogy a topikban adom ki a gőzt. amíg a srácokkal néztem a meccseket, ezt mind ők kapták, ők buziztak és csitítottak :)
Előzmény: zoltan-14 (50368)
Everred Creative Commons License 2010.02.20 0 0 50369
Az ellenfél is nehéz meccset játszott kedden, szóval ők sem lehettek frissebbek. A taktikával meg semmi baj nem volt, csak a Valencia-Owen csere ér meg egy kiadós káromkodást, de akkor már mindegy volt.

Egyszerűen a csapatnak nem volt kedve annyit tenni a győzelemért, annyit futni és olyan szinten koncentrálni, ahogy azt az Everton tette. Próbáltuk lehozni gyenge középszarral és mikor nem sikerült, senki meg sem próbált egy kicsit magasabb fokozatra kapcsolni.
Előzmény: Cooper ügynök (50355)
zoltan-14 Creative Commons License 2010.02.20 0 0 50368
Nem vagy fasz csak a stílusod kérdéses.
Előzmény: giornalista (50367)
giornalista Creative Commons License 2010.02.20 0 0 50367
szerintem értem, de most komolyan: nekem ez a véleményem. én egy fasz vagyok, nyilván, mert így gondolom. legyen. én egy fasz vagyok. de ettől te még nem vagy fasz, ha te jól gondolod, hiába írunk ugyanoda.

idejön olvasni egy Liverpool-drukker. már ha tud olvasni, persze. elolvassák, hogy én milyen hülye vagyok. hogy ilyeneket írok. ezzel rólam meglesz a véleményük. na de ha mindenki vitatkozik azzal a nyilvánvaló baromsággal, amit írok, akkor az miért nyomna a te homlokodra bélyeget?

úgy, hogy nem ismerjük egymást, egyébként sem kéne személyeskedni, szánalmasnak, viccnek titulálni a másikat. úgyis megismerjük egymást egyszer. a véleményem most ez a dolgokról. az érzéseim most ezek. nem tudsz velük mit kezdeni.

de most ezért, ha egyszer közösen nézünk meccset, nem ugrasz a nyakamba, ha gólt lövünk? ne viccelj már. ugyanazt a csapatot imádjuk, mindketten ugyanannyira, de máshogy. más elvárásokkal, máshol van a határ nálad és nálam is

saját magam is tudnék vitatkozni azzal, amit leírtam. miért ostorozni a nehézségekkel küzdő csapatot, nem szereplünk rosszul. három kifejezetten nagyon jó meccs után egy rossz eredmény nem jelent feltétlen világvégét. Rooneyt ne bántsam, mert nélküle nem a bajnoki cím lenne a tétje a meccseinknek. nyertünk a San Siróban, ez a meccs még annak az utózöngéje, áldozata.

ezeket értem. talán el is hiszem. de ettől még kiakadok ettől a meccstől. nem tudok magamon segíteni, se te rajtam, se senki más. na mindegy.

vagy hozzászoksz, vagy nem olvasol, vagy szánalmasnak titulálsz minden hülye vereség után :) kiderül.
Előzmény: zoltan-14 (50366)
zoltan-14 Creative Commons License 2010.02.20 0 0 50366
Úgy látom nem érted, mindegy.
Előzmény: giornalista (50365)
giornalista Creative Commons License 2010.02.20 0 0 50365
te sem képviselsz engem, én miért képviselnélek téged?

az oké, hogy nem tetszik, amit írok, de erre nem csak hülyeséggel lehet reagálni ám.
Előzmény: zoltan-14 (50362)
zoltan-14 Creative Commons License 2010.02.20 0 0 50364
Ok!
Előzmény: For-dzsi (50363)
For-dzsi Creative Commons License 2010.02.20 0 0 50363
Srácok, eresszétek el egymás torkát. A Véndiákban Gio fizet egy sört  BL döntő előtt mindenkinek, intézzük el ennyivel. :-)
zoltan-14 Creative Commons License 2010.02.20 0 0 50362
Az a te szegénységi bizonyítványod, ha így nyilvánulsz meg, és rohadtul elfelejted, hogy a MU szurkolókat képviseled, és ezáltal minősíted is!!
Előzmény: giornalista (50360)
giornalista Creative Commons License 2010.02.20 0 0 50361
ha ezek a meccsek másképp alakulnak, a mai 1-3-ra fel sem kapnám a fejem, talán még hozzászólást sem írnék :)

ez a 3 meccs pont arra volt jó, hogy még versenyben legyünk. teszem azt, ha 12 pontra lennénk a 2., 11-re a 4. helytől a dobogó 3. fokán, kit érdekelne, hogy nyerünk-e egy meccsen vagy sem.

de ez nem az olasz liga. éles helyzetben vagyunk. az Arsenalon nincs teher, őket már leírták, talán ők is magukat, a 3. helynél rosszabbak nem lesznek. a Chelsea-n bőven van teher, mert elbukhatják. mi meg még nyerhetünk és veszíthetünk is. két tűz között.

ezért nem lenne szabad ilyen helyzetekben hibázni.

nem is hibázni. hanem ilyen szar focit bemutatni.
Előzmény: mbd (50358)
giornalista Creative Commons License 2010.02.20 0 0 50360
egyrészt a legkevésbé sem érdekel, hogy mi a véleményed rólam, ezt tisztázzuk rögtön az elején. nincs veled bajom, de nem is ismerlek, szóval mondhatod rám, hogy egy vicc vagyok, ettől még jól fogok aludni.

másrészt. igen, két héttel ezelőtt úgy is tűnt, hogy lehet, sőt van is esélyünk a jó eredményre. az elmúlt két meccs pontszámban azonban alaposan rácáfolt erre. a Villa ellen persze jó a 1 pont, de a mai teljesítményre egyszerűen nincs mentség.

ha az évben ez lett volna az első, vagy a második, még nem érezném így, de sajnos az idén minden egyes meccsen benne van ez a csapatban. tudunk kiugró, zseniális eredményeket elérni. győzünk az Emiratesben, győzünk a San Siróban, világklasszis, félelmetes formát mutatunk. aztán jön egy ilyen. minden előzmény nélkül.

a Chelsea-nek valahogy nem jön. igaz, hogy ők is kikaptak itt, de nekik ez úgy fért bele, hogy a legnagyobb riválisuk előtt jelenleg 4 ponttal vezetnek.

visszahozhatjuk, persze. matematikailag bőven van esélyünk. ha győzelemmel számolunk otthon a Chelsea ellen (én például azzal számolok), máris csak 1 pont a hátrány. jelen állás szerint. és éppen ez a baj: tavaly lehetett arra számítani, hogy valahogy begyötrünk egy gólt és nyerünk bárki ellen. az idén ez teljesen máshogy jelenik meg, vesztett állásból is tudunk fordítani, hogy pár napra rá vezetést adjunk le úgy, hogy meg sem próbálunk tenni ez ellen.

ahhoz meg, hogy elragadtatom magam, nagyjából senkinek semmi köze, ezt üzenem zoltán14-nek is. még jó, hogy nem az arsenalos moderátornak kezdtek sírni, hogy a gio bácsi csúnyákat mond.

Cooper ügynök: nem, én az nst-n is gio vagyok, nagyritkán szólok hozzá, nem tetszenek a postok alatt halmozott hozzászólások (szóval úgymond "topik-párti" vagyok).

ha valakinek bántaná a szemét az anyázás, az idegeskedés és az, hogy feketén meg fehéren látom a dolgokat, attól udvariasságból elnézést kérek, de igazából nem érdekel, mert én sem szólok bele, hogy ki milyen hülyeségeket képes beírni néha ebbe a szerencsétlen topikba.

szóval nyilván megnyerhetjük a bajnokságot. baromira nincs kizárva. csak egy ilyen teljesítmény után elég nehezen látom azt az utat tudod, amin végig menve végül megint mi emeljük fel a trófeát. az én szememben ezek a meccsek egyáltalán nem férnek bele. lehet, hogy a valóságban majd beleférnek, és ünneplünk. lehet, hogy a 2. helynek is örülni fogunk. szerinted ez kizárt?

csak megjegyzem, hogy tavaly éles helyzetben 4-1-re kaptunk ki a Liverpooltól. TELJESEN MÁS szituáció volt. de ha ne adj isten kikapunk otthon a Chelsea-től, akkor nem csak hogy nem leszünk elsők, hanem tényleg lecsúszhatunk a 3. helyre.

a szezont közepesen kezdtük, mégis ott maradtunk az élen. jelezném, hogy a legtöbbször az Afrika-kupát és ezzel együtt a Chelsea elestét és a tavaszi szezonban hozott jobb eredményeket, mint olyanokat hozták fel az optimisták arra a kérdésre, hogy miért látnak még esélyt a bajnoki címre. a Chelsea valóban vesztegetett pontokat, de mégis 4 egységgel van előttünk, a tavasz pedig a mai meccs után megint kérdőjeles.

azért baszott fel totálisan a mai 1-3, mert nem számítottam rá. egy ikszet minimum elvártam. és felháborító, hogy így kaptunk ki. hogy lépni, mozdulni nem tudott a csapat. hogy egy Neville 90 percet játszik a jobb oldali védő posztján, így belülre marad Brown és Evans. miért adunk 2 gól előnyt egy középszerű csapatnak?

miért nem mozdul meg Rooney? ha fáradt, miért küldi fel az edző? vagy miért nem hozza le a szünetben? hol van az afrikai srác, akit az ilyen meccsek miatt vettünk? vagy én legalábbis ezért tartottam jó ötletnek?

zoltán14: ha te ezt vártad, akkor megértem, hogy nem vagy zaklatott. nekem ezzel a meccsel teljesen más terveim voltak.

a Chelsea itt kikapott, mi nyerhettünk volna. nettó 3 pont a bajnoki tabellán. tisztán, leadózva.

a csapat nulla, 0, semmi teljesítménye ezt vette ki a zsebünkből. az okokat nem is akarom boncolgatni, mert sem a rossz taktika, sem a motiváció, sem a rossz erőnlét nem olyan topik, amiről szívesen kezdenék vitába, mert mindhárom hallatán lehorgasztom a fejem.

a világ legjobb csapata játszik a világ legjobb klubjában. nem engedheti meg magának az ilyen teljesítményeket.
Előzmény: C. (50352)
zoltan-14 Creative Commons License 2010.02.20 0 0 50359
Akkor talán érdemes lenne észrevenni, hogy ez a négy kurva nehéz meccs egymás után volt!!!!!!!
Előzmény: mbd (50358)
mbd Creative Commons License 2010.02.20 0 0 50358
Hát ja.Azt azért kéne látni,hogy elvertük idegenben az Arsenalt és a Milant,10 emberrel elhoztunk egy pontot a Villa-tól.Talán nem görbülne ennyire az a száj.Evvel együtt a mai teljesítmény egy kalap szart se ért.
Előzmény: Cooper ügynök (50355)
For-dzsi Creative Commons License 2010.02.20 0 0 50357
Valószínű. Idén sok minden kedvezőtlenül alakult, sérülések, eltiltások, sértődések, formahanyatlások, ehhez képest elég jól állunk. A gondom csak az, hogy a későbbiekben sincs túl nagy sansz, hogy lehetne pihentetni kulcsjátékosokat, mert nincs igazi alternatíva, így pedig nagyon nehéz lesz két fronton is küzdeni.  
Előzmény: Cooper ügynök (50355)
Cooper ügynök Creative Commons License 2010.02.20 0 0 50356
Gio: te írogatsz Ferguson nick alatt az NST-re? Mert ő is pont ilyen, képes a saját csapatának játékosait a kurva anyjukba elküldeni.
Cooper ügynök Creative Commons License 2010.02.20 0 0 50355
Nehezen tudom elképzelni, hogy Rooney vagy mondjuk Fletcher "beleszart" volna a meccsbe. Fáradtak voltak, az ellenfél jó, a taktika meg szar. Van ilyen sajnos. Elég röhejes emiatt Mohácsot kiáltani megint, alig pár nappal egy győztes BL-meccs után.
Jay-X Creative Commons License 2010.02.20 0 0 50354
Gio b+ ittál? Nyugimár. Olyan vagy mint egy nő, ha nyerünk olvadozol, ha nem nyerünk, hisztizel.
Előzmény: giornalista (50350)
mbd Creative Commons License 2010.02.20 0 0 50353
Neki is szar napja van...
Előzmény: C. (50352)
C. Creative Commons License 2010.02.20 0 0 50352
Te tiszta vicc vagy,szégyen amiket irkálsz, az hogy itt tartunk és ennyi pontunk van azt csak is ROONEYnak köszönhetjük!!!! mit vártál majd 38 meccset lejátszik top formában?? Ezt még Zidan se Messi se senki nem tudja teljesiteni. Neki is lehet szar napja. 2héttel ezelött még itt irogatsz hogy újra hiszel a csapatban hogy bajnok lehet most meg becsúszik egy szopó és már azért sirsz hogy a 3.helyért is harcolnunk kell. ne haragudj,de nevetséges dolgokat irkáltál ma
Előzmény: giornalista (50325)
zoltan-14 Creative Commons License 2010.02.20 0 0 50351
Ezt vártam, nem vagyok elégedett, nem tippmixezem, és néha moderálhatnád magad.
Előzmény: giornalista (50349)
giornalista Creative Commons License 2010.02.20 0 0 50350
elment ez már sajnos. a 2. helyünket megőrizhetjük, de a Chelsea kevesebbet fog hibázni, mint mi.
Előzmény: fighting (50347)
giornalista Creative Commons License 2010.02.20 0 0 50349
mindent meg lehet magyarázni. ha te ezt vártad, legyél elégedett, talán még pénzt is hozott a tippmixen.
Előzmény: zoltan-14 (50341)
banok Creative Commons License 2010.02.20 0 0 50348
fighting Creative Commons License 2010.02.20 0 0 50347
Jó szarok voltunk. Nem esett jól. Idén nem tudunk Liverpoolban játszani.
De elment a bajnokság? 4 pont a hátrányunk csak.
Nekem erről mindig Fergie mondása jut az eszembe.
A bajnokságot áprilisban kell megnyerni.
A Chelsea még mindig jön hozzánk, vagy változott és idén kétszer játszunk a Stamfordon?
Majd ha április végén is lesz 4 pont hátrányunk, na akkor elment a bajnokság!
heinci Creative Commons License 2010.02.20 0 0 50346
Ott hagytam a meccset, hogy leírjam, milyen szarok, erre rúgtak egyet. :)
Előzmény: Everred (50345)
Everred Creative Commons License 2010.02.20 0 0 50345
Viszont vezetnek, az ellenfelük meg nagyságrendekkel gyengébb, mint a miénk, szóval végre, végre eltávolodnak, hogy ne tudjunk reménykedni sem.
Előzmény: heinci (50344)
heinci Creative Commons License 2010.02.20 0 0 50344
A vereség benne volt a pakliban, a semmittevés már kevésbé.

A Chelsea viszont eddig kb. úgy játszik, ahogy mi tettük. Azért a meccsünk eredményének tudatában ez elég meglepő.
Előzmény: zoltan-14 (50341)
Everred Creative Commons License 2010.02.20 0 0 50343
Némi motiváltságra és akarásra azért számítottam. Az úgy jólesett volna.
Előzmény: zoltan-14 (50341)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!