Ugye az általános az, hogy az előadás után, akivel lehet megvetetik: "csak most csak ennyiért", majd amikor vissza akarja mondani, ha sikerül elhitetik, hogy ezt már nem lehet, csak 25-50 % vesztességgel. Amikor megérkezik a lámpa, a páciens hallgat, nem akarja mindenkinek hangoztatni, hogy átverték. Bevágja valamelyik sarokba, hogy minél előbb megfeledkezzen róla. Én egy családra rászánok több napot, 10-15 órát, majd hagyom hogy döntsenek. Ezek után az általános, hogy nagyon jó lenne megvenni, de majd később, majd kapnak valahonnan pénzt stb. Később még halljuk egymást párszor telefonon, mert a kialakult barátság nem szűnik meg. Aztán az történik, mint a napokban is, amikor a kórházból hív az illető, hogy gyorsan szerezzek egyet, mert időközben elkezdték a lábát szeletelni, és az orvosa is csak ezt tudta ajánlani. Most mi a jobb? Szerintem az lenne majdnem mindenkinek a legjobb, ha árában meg lehetne kapni, és hiteles információkhoz juthatna mindenki!
Megpróbálom így is szélesíteni annak a lehetőségét, hogy a meggyőzött emberek gyorsan hozzájuthassanak a terápiás készülékhez. Kíváncsi vagyok mit szolnak hozzá a céges barátaim. Tőlük tanultam a gázolási stílust. Nagyon poziv lettem ezt megígértem. Várom a véleményed, kritikát!
Sziasztok! Van egy vadiúj kis bioptron lámpa eladó, gyári csomagolásban minden tartozékával garanciával. Áron alul 90ezer forintért! Akit érdekel hívjon vagy írjon. Tel: 06203836599
Bioptron lámpát kell venni, mert nekem is van egy vadi új, biztos meg lesz elégedve a kedves feleséged. De a terápia hatékonyságát javithatod ha tényleg veszel neki egy mosogató gépet. Most kezdek vele foglalkozni van ajánlatom!!!
Hát a kis lámpa átmérője 40 mm. Ez azt jelenti, hogy a közepes ötször, a legnagyobb tízszer akkora. Persze egy tízszer akkora kört egy tízszer kisebb körrel bevilágítani az átfedések miatt csak tizenötször annyi idő alatt lehet. Ezeknél a problémáknál, amit mondasz, a mélyszöveti hatás tényleg nem lényeges. A három kugli fagylalt ebben az esetben olyan 8500 forint körül van havonta. Én közepes lámpát használok, kevés betegségre, nagy nekifutással, majd egy idő után, már kezd unalmassá válni. Szóval ez mégsem tabletta, amiből másodpercenként tízet is be lehet kapni. Példával élve. Egy női kéz allergiás betegségét, akár a közepes lámpával is, napi kétszer 5 perces lámpázással, mindkét kézfejen meg lehet oldani. Ez összesen 10 perc, talán ki lehet bírni. Egy kis lámpával, ez 3-4 szer az egyik kézfejre, 3-4 szer a másik kézfejre, naponta kétszer ez, 30-40 perc. Nem fogja e mondani a feleséged, hogy a mosogatás mellett erre már nincs ideje, sem türelme? Persze, ha a pénz nem számít érdemes a kicsivel kezdeni. Van egy olyan mondás, ami talán így hangozhat: "Nem vagyok e én olyan gazdag, hogy megengedhetem magamnak az olcsó árut."
Szerencsére a családban nincsenek komoly betegségek. A feleségemnek szokott allergiás tünete lenni a kezein (pl mosogatás stb), nekem sportsérülések húzódások, gyerkőcnél meg a szokásos betegségek. Szóval egyenlőre semmi extra. A részletfizetés dolgot nem annyira komálom a napi 3 gombóc fagyi pedig 3X120X30=10.800 Ft havonta, ami nem olyan csekélység szerintem.
A kis lámpa optikájának az átmérõje 50 mm. Ha a kezelendõ felület ennél nem lényegesen nagyobb, akkor elégséges a kis lámpa (a kilépö fény nagyjából párhuzamos sugarakból áll, errõl az optikában a polarizációs rendszer elõtt lévõ kondenzor gondoskodik). Nagyobb felületetet is lehet kezelni a lámpa mozgatásával, ekkor természetesen arányosan hosszabb lesz a kezelési idõ.
Szerintem a közepes méret jelenleg 320 E az orvosi 520 E. A kicsiről most nem beszélek, mert szerintem azt nem igazán érdemes megvenni. Talán, ha van a családban nagy is, akkor utazáshoz, vagy gyerekeknek igen. Nem biztos azonban, hogy muszáj ezen a sok pénzen gondolkodni, mert hitelre is lehet kapni, és akkor napi két-három kugli fagylalt, vagy néhány darab közepes minőségű tabletta ára már elegendő. Ha írsz, akár priviben is, egy kicsit bővebben arról, hogy a családban hányan, és milyen betegség kezelésére akarjátok használni, pontosan meg tudnám mondani, hogy melyiket érdemes beszerezni. Üdv: polar08
Az izzó speciális, a Mile Kft tudja behozni rendelésre. A tipusa Osram 41900 (ez a legkisebb lámpába való). Az élettartama kb 1000 üzemóra, a csere módját meg majd leírom, ha leküzdöttem a lustaságomat.
Nem sok mindent tudok ezekről a lámpákról, de a feleségem meg van őrülve érte. Milyen típusúakat és mennyiért lehet beszerezni? Mit érdemes megvenni otthoni használatra? Mennyi ezeknek a lámpáknak az élettartama? Lehet ezekben izzót cserélni adott esetben?
Biztosan elhangzottak már ezek a kérdések itt, de megkösszönném ha valaki tudna felelni.
Ez így teljesen reális. Ugyanolyan, mintha a lottón játszanál. Nagyjából ott is 30 %-át forgatják vissza a nyereményekbe, mégis sorban állnak az emberek, hogy a heti lottóadózásukat letudják. Itt is elvan húzva a mézesmadzag, lottófőnyeremény ha úgy tetszik. Te is lehetsz egyszer vezetőmanager, és akkor milliókat keresel.
Tudom, hogy jó a lámpa, de reálisan nézem és akkor azt is látom, hogy annak amit mondanak róla, ( halottat támasztott, a vak is lát tőle, a süketség elmúlt, stb. ) töredéke igaz. Viszont a Szerb tulajt csak a nyereség érdekli és ezért mindent bedobat az ügynökeivel.
Meglehetõsen pontos diagnózis. A lámpa hatása eléggé jól körülhatárolható, de az ügynökök "nyomulása" teljesen elhitelteleníti az egészet.
Azaz, hogy működik már 22 éve. Próbáld nekem megtalálni ugyanezt a lámpát, vagy akár másikat ugyanebben a minőségben, és már itt sem vagyok. Eddig majdnem mindet ismerősöknek adtam el. És nem azért, hogy átverjem őket, hanem azért, hogy alkalmazhassák. Ha úgy nézzük magamat is átvertem, és mégis azt mondom: ha valaki mától kezdve féláron tudná kínálni, azt mondanám, ez a pár hónap ezt a plusz költséget megérte.
Kik is a hibásak azért, hogy nem tudtok eladni. Az a beteg akit már annyiszor át vágtak, hogy nem bízik senkiben, vagy a gerinctelen pénzéhes ügynökök akiknek csak a pénz lebeg a szemük előtt. Szerintem az utóbbi. Tudom, hogy jó a lámpa, de reálisan nézem és akkor azt is látom, hogy annak amit mondanak róla, ( halottat támasztott, a vak is lát tőle, a süketség elmúlt, stb. ) töredéke igaz. Viszont a Szerb tulajt csak a nyereség érdekli és ezért mindent bedobat az ügynökeivel. Ti pedig loholtok és legázoltok mindenkit parancsszóra. Hát ez így itt nem működik már sokáig.
Kb annyi idő alatt 0 lámpa. Igaz, hogy az utóbbi időben kihasználtam egy kicsit az érdektelenséget, és mással foglalkoztam. Valóban ez azért annyira nem izgatna, viszont való igaz, hogy a piac tönkre van téve, és érdekes módon már azt sem akarják az emberek elhinni, hogy teljesen ingyen, képes lennék velük többször több órát foglalkozni, csak azért , hogy megismerjék a terméket, és utána nyugodtan elmehetnének anélkül, hogy akár a vásárlási lehetőségre fölhívjam a figyelmüket. No ilyenkor szoktam mondani, hogy: nem kényszer a disznótor.
Egy gyakorlatban mûködõ, felhasználható effektust sokféleképp léehet magyarázni, lásd a flogiszton- vagy az éter-elméletet az elektromossággal kapcsolatban. Egy hibás magyarázat azonban nem hat vissza az effektus mûködésére és elõbb-utóbb meglesz a helyes magyarázat is. A Bioptron lámpa hatásmechanizmusa meglehetõsen jól tisztázott, ugyanis nem a lámpa volt elõbb és találták ki hozzá a "mesét", hanem a felismert hatásmechanizmus alapján tervezték meg (igen szellemes megoldásokkal) a lámpát.
Igen, igen! Ha az akupunktúra elméletének Te az Ohm törvényt értelmezed.
Én erre az akupunktúra elméletre gondoltam: Az Öt elemre nézve a teremtő ciklus a következő: a Fa elég és lesz belőle Tűz. A Tűzből keletkezik a hamu, a Föld, amelyből Fémet bányásznak, amelyet, ha hevítenek, meglágyul, és önthető lesz, mint a Víz.
A gyakorlat pedig (szerintem) az ellenállásmérés. Ami működik - mint az akupunktúra.
A feleségem lámpájában nemrég kellett égõt cserélni. Ebbõl az alkalomból teljesen feltérképeztem, majd ha lustaságom alábbhagy, teszek fel képeket meg leírást a lámpacseréhez. Az optikai rész meglehetõsen kompakt és jól védett, tehát ha kicsit is odafigyel valaki, akkor nem lehet elszúrni (ez az Evolite-nál kissé másképp volt...)