Amikor én gyerek voltam, már nagyon régen, télen is főztünk kukoricát. A rendes takarmány kukoricát lemorzsoltuk, és órákig főztük, hogy megpuhuljon. Cukorral ettük, de a palócok mákkal is ették.
megkostolod nyersen, ami nyersen kicsit"tejes", edeskes, es konnyen elraghato a heja (nyersen is megeheto gyakorlatilag), az 5 perc fozessel kesz lesz (vajbab/zoldbab eseten is tokeletes ez a modszer a beazonositasra)
A fiatal cs.kukorica eleve édes, annyi pont elég, ráadásul a sült kukoricát amerikai módra "illik" vastagon megvajazni, így aztán igazi fogyókúrás kaja lesz. :)
nekem ez eleg soknak tunik. akkor mar inkabb marad a teszko gazdasagos 5 perc mikro, vagy ahogy mi csinaljuk otthon, felforrastol meg kb 5-10 perc es kesz. es igy szerintem finomabb is, nem szarad ki, mint sutes kozben.