Segítséget szeretnék kérni. Szeptember elején főzetm szilva pálinkát és most hogy elővettem pár üvegbe látok ilyen barnás darabokat le vannak az aljára ülepedve. 5l-es üvegbe tárolom őket azelőtt fehérbor volt benne, de kimostam rendesen. Mik lehetnek azok a darabkák?
Szerver-oldali hiba: a nemesitalok.hu-n van feltöltve ez a pdf, ott elcseszve a link. Ha felmégy a nemesitalok.hu-ra, ott látni a címet, de ott se tudsz rákattinta. A hiba nem a mi készülékünkben van. Megnyugodva lehet egy korty körtét inni :-)
Hogyan készítsünk jó pálinkát? Cefrézési, főzési ismertetők, főzőberendezések, tanácsok,videók, tesztek, gyakran ismételt kérdések a következő linkeken:
üdv kérdésem mitöl van az mikor megindul a pálesz csöpögés akkor 80 fok kb fél liter után 50fok egy kis idö mulva felmegy 70-re kétszer vettem észre.köszönöm a választ.