Igen, a hagyományos értelemben nem sajt, csak valami fehér ömlesztvényes anyag. Nem én vettem még, de így hónap végén nincs valami sok pénzem, és arra gondoltam, hogy meg lehetne csinálni valaminek, és nem kéne kidobni. Valami ötlet?
Ilyen rudas kiszerelésű, rántani való sajtból mit lehet még összeütni rántott sajton kívül? Esetleg megsütni lehet, vagy valami más értelmeset kezdeni vele?
Adagnyi csomó összehajtogatva, cérnával átkötve, folpackba becsomagolva, mélyhűtő. Amikor szükség van rá - pl. tökfőzelék - csak előkapod és fölhasználod.
Amikor én gyerek voltam, már nagyon régen, télen is főztünk kukoricát. A rendes takarmány kukoricát lemorzsoltuk, és órákig főztük, hogy megpuhuljon. Cukorral ettük, de a palócok mákkal is ették.
megkostolod nyersen, ami nyersen kicsit"tejes", edeskes, es konnyen elraghato a heja (nyersen is megeheto gyakorlatilag), az 5 perc fozessel kesz lesz (vajbab/zoldbab eseten is tokeletes ez a modszer a beazonositasra)