Keresés

Részletes keresés

neiskérdezd Creative Commons License 2015.10.30 0 0 11224

Basszus uristen o.O amugy se tudtam aludni már, jó hogy kivancsi voltam és megnéztem van-e valami xd de most meg könnyitenem kell magamon :'D na de ilyet, még a heterokat is ráveszed, még belegondolni se tudok, memmyire király lenne egy ilyet átélni, majd a koleszban *-* huu, köszi a történetet, ha van még pls mesélj még ^^, annyira jó olvasni, igy már mégjobban akarok egyetemre menni xd teljesen felizgultam, állok mint a cövek xd

Előzmény: akos_90ma (11223)
akos_90ma Creative Commons License 2015.10.30 0 4 11223

Második rész.

Jött az őszi szünet, utána már jobban oda figyeltem hogy ha egyedül vagyok akkor ne érjen meglepetés, persze hogy szerettem volna hogy megtörténjen még egyszer, de nem tudtam hogy hogyan lehetne ezt elérni megint, arra is gondoltam hogy ez egy egyszeri és megismételhetetlen élmény volt. Nos eltel azt első zh időszakom, jött a hideg tél kezdete. Egy párszor Kristóffal még úszni is elmentünk, ott már sokkal lazábban én is meztelenre vetkőztem, és ő is átöltözéskor, de ugye ez neki nem volt nagy kunszt hiszen sportoló, akkor láttam a farkát ernyedt állapotban, nos nagyon szép volt, olyan kis formás. Folytattuk az edzést, jártunk bulizni és egyre szorosabb lett a barátság. Megbeszéltük hogy ki mikor verte ki először, ki be voltunk szerelmesek oviban stb. Én Péterrel való kapcsolatomat nem mondtam el neki, nem tudtam hogy fogadná, buliban mindig csajoknak udvarolt, volt is egy párszor hogy nem a koliba jött vissza, aztán mindig mondta hogy jó volt vagy sem, vagy hogy felment a lányhoz, de nem történt semmi, mindig küldött csajozni, szinte kerítőt játszott. A következő izgalmas eset a következőképpen kezdődött. Egyik átlagos sulis nap után mindketten lefeküdtünk aludni, lámpa leolt, de ugye azért a sötétítőn át szűrődött be némi fény. Aztán aznap is kanos voltam, forgolódtam de nem tudtam elaludni, azért arra gondoltam hogy Kristóf már biztos alszik, mert már nem nyomkodja a telefonját, ezért sátrat állítottam a takaró alatt, és letoltam laza bokszerom és elkezdtem masszírozni a farkamat, már keményen állt, mikor úgy döntöttem hogy simán kitakarózhatok, hiszen elég sötét van. Kitakaróztam és elkezdtem szépen lassan verni a farkam. Egyet nem vettem figyelembe, hogy én az ablak felől vagyok szóval ami fény beszűrődik azt Kristóf szépen látja. Körülbelül 5 perc után hallom hogy Kristóf is mocorog. Ekkor szépen megálltam és elengedtem a farkam, de az a hasammal olyan 45 fokos szöget zárt be ahogy hason feküdtem. Aztán folytattam szépen lassan a verést, de most ismét hallottam hogy fészkelődik. Nos ismét megálltam és vártam majd mikor megint csend lett folytattam. Aztán megszólalt Kristóf „Látom nem bírsz magaddal!” és halk kuncogás. Nos hirtelen megint meg dermettem. De végig futott az agyamon hogy esetleg megint lehet egy közös verés. Válaszoltam „Hát nem tudtam elaludni és kedvem támadt egy kicsit játszani a farkammal, azt hittem hogy már alszol azért nem mentem ki wc-re de megint lebuktam!” és elnevettem magam. Kristóf „Én sem vagyok álmos úgy Isten igazán!” Na most gondoltam úgy hogy akkor vezessük rá a témára aztán majd lesz valami, de nem mertem azzal indítani, hogy akkor gyere és szállj be! Aztán a következő párbeszéd zajlott le! Közben én néha néha húztam egy párat a farkamon, mert izgató volt a helyzet hogy közben ott beszéltem vele.

-Talán kedved kaptál tőlem a egy kis verésre?

-Hát nem bánnám ha élveznék egy jót. Mondta Kristóf.

-Mi tart vissza?

-Végülis semmi a múltkor már úgy is kevertük együtt!

-Ja emlékszem mekkorát élveztél, még az álladat is lespriccelted! Hangosan felröhögtünk.

-Az hatalmas élvezésem volt!

-Na akkor gyere és csatlakozz! Vagy most is keressünk valami jó pornót?

-Felőlem! Felkapcsolta a kislámpáját.

Én ekkor már felültem az ágyra, és vártam hogy most hogyan tovább. Kristóf felkelt az ágyból, letolta a gatyáját és láttam a félig merev fakárát hát nagyon beindított, bekapcsolta a gépét, és az ágyam felé fordította, addig már nekem is félig merev volt az övé teljesen lankadt. Aztán Kristóf kérdezte:

-Mit szólnál ha a te ágyadban vernénk ki mert akkor ott kényelmesen félig feküdve eljátszhatnánk egy jó hosszú fasz verést.

-Persze gyere! És kimentem az ágy egyik oldalára.

Leült mellém, pólót már le is vette, és is levettem, nagyon jó volt hogy csak a kis lámba világított így nem volt olyan nagy fény, és olyan sejtelmes volt. Elindult egy pornó, és lassan elkezdtük rá verni. Közben csak annyi volt hogy jó a csaj, stb, de kb 10 perc és véget ért az online film. Kristóf a következőt mondta:

-Én lusta vagyok felállni új pornót betenni!

-Nekem sincs kedvem! Szereted ha szopnak? (Úgy gondoltam egy próbát megér emelni a tétet ha már meglátta hogy verem.)

-Imádom ha makkomat nyalogatják!

-Azt elhiszem szép nagy makkod van.

-Köszi, neked is szép farkad van!

-Szerintem nagyjából egyforma, de a tiéd nagyobb!

-Ja kb egyforma, és te szereted ha szájjal kényeztetnek?

-Persze imádom, jó lenne ha most valaki leszopna!

-Hát nekem is jól esne, de… (És itt csend lett, nem tudtam hogy most merre, mit mondjak, ismét dobogott a szívem, de úgy voltam vele megpróbálom.)

-Ha szeretnéd én bekapom!

-MI? Ne hülyéskedj már! Az már sok lenne! Vagy? (na és ez vagy adta meg, ma is emlékszem hogy kimondta és egymásra néztünk miközben lassan vertük merev farkunkat)

-Ha gondolod bekapom!

-Te tényleg bekapnád?

-Be! Vágtam rá határozottam.

-Ha szeretnéd… és megvonta vállát. Na itt úgy éreztem most vagy soha, odahajoltam és elkezdtem nyalogatni a hatalmas makkját, miközben magának verte. Nagyon élveztem, majd megfogtam a farkát és elkezdtem szépen szopni. Először éreztem hogy nem adja át magát teljesen, aztán hallottam hogy halkan nyög, és beletolta a fejemet a farkába, nagyon izgató volt. Folytattam egy pár percig közben halkan nyögött, majd abba hagytam, és kérdeztem.

-Tetszett?

-Hallod pajti jobban szopsz mint csaj, de komolyan!

-Hát nekem is jól esne ha valaki lecumizna! (Ekkor kérdően rám nézett.)

-Ja hogy én is téged?

-Ha akarod… (és én is vállamat vontam)

Ekkor fölállt az ágyról, na itt azt gondoltam hogy vége az egésznek, túlfeszítettem a húrt, de láttam hogy elém áll és letérdel az ágy előtt. Először megfogta a farkamat és elkezdte verni, és megjegyezte hogy „Jó kemény”. „Hát még szép” jött rá a válaszom. Ekkor bekapta, érezne lehetett, hogy még soha nem volt a szájában farok, mert kicsit kelletlenül, meg olyan fanyalogva tette, de baromira élveztem hogy egy szép testű karakteres arcú srác kezd el játszani a farkamon. Fejére tettem a kezem, ekkor hirtelen abba hagyta, és azt mondta „Ezt ne tedd!” Azonnal elvettem a kezem, erre ő folytatta szopást, és pár perc múlva egészen ügyesen csinálta. Majd abba hagyta és visszaült mellém. És vertük mind a ketten. Most nem tudtam eldönteni hogy menjek-e még tovább? De úgy voltam vele hogy próba szerencse! Kérdeztem

-Egy 69-hez mit szólsz?

-Mi hogy egymás faszát szopjuk?

-Hát ha már elkezdtük egymást szopni, akkor ha gondolod folytathatjuk… (na ekkor ismét féltem hogy mi lesz…)

-Én nem vagyok olyan!

-Én sem vágtam rá egyből! És csend következett kb egy perces cent de közben vertük szépen lassan a nyálas farkunkat!

-Akkor azt mondod 69-ezzünk?

-Azt! Jobb mint csak verni, mindkettőnknek!

-Az tény!

-Felőlem… (és éreztem hogy győzelem)

Oldalra feküdtünk, de mivel Kristóf elég magas volt, azért sokat kellett helyezkedni, hogy mindketten jól a szánka tudjuk venni. Elkezdtem szépen szopni a farkát, nyalogatni a hatalmas makkját, majd pedig a golyóit is nyalogatni kezdtem, és kicsit oldalt és lefelé is. Erre megszólt „Baszki ez kurva jó…”. Persze közben ő is szopott, és ő is hasonlóan csinálta azt amit én neki. Kegyetlen jó érzés volt ez a 69. Éreztem hogy már kőkemény a farka és egyre gyakrabban nyög fel, szoptam és egyszer csak a számba élvezett… Volt benne sperma, éreztem ahogy erősen sugárba spriccel. Ez után megálltam. Kristóf felült az ágyba, és láttam hogy piheg, látszott a kielégültség az arcán. És kérdeztem „Velem mi lesz?” Erre szó nélkül elkezdett szopni. De ekkor már én álltam az ágy szélén, ő pedig ült az ágyon. Nekem sem kellett sok és én is beleélveztem a szájába. Látszott a tekintetén hogy most ízlel először spermát. Hatalmasat élveztem.

Eztán mindketten szótlanul megmostuk a farkunkat felváltva fürdőben. Majd ismét visszatérve a szobába. Mondtam

-Ez remek volt Kristóf!

-Hát Ákos komolyan mondom sokkal jobban szopsz mint egy lány! (nem tudta Petis előéletemet)

-Te sem panaszkodszhat! Király élmény volt!

-De ha bárki is megtudja, akkor tudd hogy kicsinállak!

-Figyelj ez kettőnk között marad!

-Nem akarok úgy edzésre menni hogy homokládának neveznek!

-Hagyjadmár, nem tudja meg senki! Mellesleg én sem szeretnék hasonlót átélni!

-Jólvan akkor megértettük egymást!

-Meg!

-Ámúgy köszi, király volt!

-Hát én is köszi!

És lefeküdtünk. Másnap minden ment a normális kerékvágásban!

akos_90ma Creative Commons License 2015.10.30 0 4 11222

Sziasztok!

Akkor folytatom most már tényleg a kollégiumi történetekkel. Van egy pár belőlük a négy év alatt.

Nos akkor kezdeném az elejéről.

Első rész.

Véget ért a gólyatábor, és akkor már tudtam hogy kollégista leszek. Mivel még soha nem laktam kollégiumban így azért nagyon izgultam hogy milyen lesz, sokat lehetett hallani hogy vannak kollégiumi beavatások stb, és hogy valójában milyen egy kollégiumi közösségben lakni, élni. Szóval nagy izgalommal költöztem be a kollégiumba. A kollégium olyan volt hogy egy 3 két ágyas szobához tartozott egy fürdő, wc és egy kis konyha szerűség ahol volt a hűtő meg a mikró, a konyha a folyosó végén volt. Szóval olyan apartman jellegű volt. A másik két szobába beköltözött 2-2 lány és mi voltunk a fiú szoba. A szobatársam Kristóf később költözött be szóval egy hétig még azt sem tudtam hogy ki lesz a szobatársam, de végül sors megint jó embert hozott elém. Kristóf végzős sport szakos hallgató volt, kosarazott mellette. Szóval elég szálkás testalkata volt. 190 cm magas világosbarna haj barna szemek. Hamar össze is ismerkedtünk, mivel tőlem állt messze a sport az úszás miatt, és 19 évesre már elég szép vállam is volt tőle. Sokat beszélgettünk az első időkben vitt minden felé kocsmázni szóval tényleg nagyon barátságos és segítőkész volt mint "régi motoros" a fősulin. Szinte egy hónap alatt olyanok lettünk mint a testvérek, jó barátok.

Egy kis kitérő ha megengeditek. Az egyik ilyen kocsmázós estén megismerkedtem egy lánnyal, és lett belőle kaland, amely nem tartott sokáig mert én párkapcsolatot nem akartam a lány viszont igen szóval két hét alatt néhány ágybabújás után vége lett. Részemről nem volt rossz, de valahogy az eddig tapasztaltak ott motoszkáltak a fejemben hogy én még szeretnék fiúval lenni.

Nos ugye kollégium hogy könnyítsen magán az ember? Marad a Wc a fürdő, vagy ha nincs otthon a szobatárs. A lányok megkértek minket hogy a fürdőbe ne tevékenykedjünk, mert nem szeretnének utánunk takarítani, ezen Kristóffal nagyot nevettünk, de Kristóf mondta hogy ez alap normális srácok vagyunk. Ugye a Wc-ben nem lehetett sokáig elhúzni mert mindig jönni akart valaki kb 5 perc után. Szóval ott csak az ilyen gyors farok veréseket csináltam. Maradt még a szoba ahol ha nem volt otthon Kristóf akkor kényelmesen el tudtam húzni farokverést.

Kristófra visszatérve nagyon meglepett mikor edzés után visszajött a szobába és mondta hogy meg tusolni és már vette is le az alsónadrágot, de mindig a fal felé fordult így csak az izmos fenekét láthattam, de nem mertem azért úgy kukkolna feltűnően törölközőt magára csavarta és elment zuhanyozni aztán ismét ugyan így vette fel a bokszert. Egyszer zuhanyzás után nem egyből vette fel az bokszert hanem leült az ágyra, és mivel törölköző volt köré csavarva láttam a szerszámjának a végét, én ott ültem szembe vele, mert az ágyunk a két szoba két végén volt szóval szembe. Beszélt vagy 10 percig én meg ott szemeztem a farkával aztán felállt és megfordult és felvette a gatyát. Nos gondoltam magamban nem is kellett sokat várni hogy legalább a végét láthassam. Aztán megbeszéltük hogy eljárunk kondiba, úgy is volt heti 3-szor edzettünk tényleg segítő kész volt, de sajnos a fősuli kondijában nem volt zuhanyzó, így csak gatyában láthattam. Bevallom hogy kb 2 hónap után nagyon tetszett Kristóf és nem tudom hogy mi lelet, de olyan éreztem fiú iránt mint még soha, nem szerelem volt, hanem hatalmas vágy. Nagyon karakteres férfias arca volt és nagyon jól kijöttünk, szóval ott volt mindig de nem úgy ahogy én az akartam. Aztán még az őszi szünet előtt történt a következő.

Kristóf az mondta elmegy a csapattársaival sörözni, gondoltam ez egy jó alkalom hogy akkor egyedül leszek a szobába és akkor jól elhúzva kiverem. Egy dolgot felejtettem el bezárni az ajtót. Kerestem egy pornót, azért választottam azt mert a srác jól nézet ki benne, a lány annyira nem érdekel. (Ekkor még nem néztem fiú solokat, vagy meleg pornót, persze tudtam hogy van de akkor még nem érdekelt annyira.) természetesen hangot levettem 3% a gépen, mivel meleg volt a szobában és a koliban minden meleg volt, így meztelenül leültem az ágyamra, kényelmesen behelyezkedtem és elkezdtem verni. Nem telt el kb 10 perc és nagy lendülettel nyílt az ajtó és már mondta is Kristóf a következőt "Szar volt az egész inkább vettem 6 sört igyuk meg együtt!" Úgy megijedtem hogy még rémületemben csak farkamat takartam el, és néztem rá meglepettem mint egy kis nyúl. Erre rám nézett nagy szemekkel becsukta az ajtót és annyit mondott"Látom rád jött a kangörcs!" És röhögött, közben halkan lehet hallani hogy nyögnek a pornóban. Ekkor én már felálltam az ágyról és elkezdtem keresni az alsónadrágomat de ekkor már a farkamat nem takargattam. Felvettem a gatyámat de fele a hasam felé kilógott mivel állt, erre már én is röhögtem meg ő is. Oda pillant a gépemre "Milyen pornót nézel te zöldfülű?" Persze a pornó ment tovább... Erre odaléptem és leállítottam. Kristóf "Na akkor megisszuk a sört?" Félig álló farokkal és egy gatyában ott álltam előtte és nem zavarta. Mondtam neki "Igen megihatjuk, és bocsi hogy én meg itt vertem a farkam, ne haragudj" Kristóf "Ne hülyéskedjél már Ákos, én is tele vagyok mint a déli busz, én is kivertem volna ha te nem lennél itthon, bocs hogy kopogás nélkül berontottam!" Aztán sziszent a sör és már ittunk is belőle. Elkezdtünk beszélgetni, de maradt a pornó és a farok verés mint téma. Én élveztem a témát de nem akartam nyomulni, hogy verjük ki meg ilyenek stb Ha jól emlékszem a párbeszédre akkor ilyesmi lehetett, addigra már vettem fel egy pólót, Kristóf pedig ledobta magáról a farmert és a pulcsit, szóval ültünk a ágyunkon és söröztünk.

-Kristóf, sok barátnőd volt már?

-Hát egy pár csaj már meghúztam, te?

-Nekem eddig egy volt, még csak.

-Kis gólya majd belejössz, a csajokat hajtani kell!

-Igen kell, mikor voltál nőve utoljára? (már felbátorodtam)

-Én kb egy hónapja, de csak egy alkalmi volt, de nem szopott... te?

-Kb én is, de az enyém szopott. És mikor verted ki utoljára ha gáz a kérdés. (na ekkor dobbant a szívem hogy most hogy reagál)

-Én egy hete, mondtam hogy tele vagyok mint a déli busz! Te?

-Négy napja, azért is helyezkedtem be pornóra meg minden de hazajöttél...

-Haver ezer bocs, de te nem csuktad be az ajtót! (röhög)

-Ja otthon nem kellett, sőt most buktam le először életemben, te buktál már le?

-Anyám rám nyitott egyszer mikor még közép sulis voltam, pont akkor élveztem el... hát nehezen mentem le utána vasárnapi ebédre, de apám nagyon elégedetten vigyorgott.

-Az kemény lehetett! És legalább pornóra verted?

-Nem, csak feküdtem az ágyamban. De te milyen pornót néztél? vannak sokkal jobbak is!

-Hát ez tetszett meg! (na most éreztem megint hogy dobban a szívem hogy ne csináljak túl hülyeséget) Miért milyen pornóra szoktad verni? Mutatsz egy jót?

-Ja persze mutatok én neked jót, hozd a széked!

Na most már kezdtem izgulni hogy ebből mi lesz, odaült az asztalához bekapcsolta a gépét, év vittem a székemet, leültem mellé, bontottuk a következő sört. Mutatott egy pornót ami le volt töltve neki, bele bele tekert. Aztán irány a net és ott vadászgattunk. Egy tíz perc után talált egy számára megfelelőt. Nos két csak meg egy srác ez volt a felállás és kosztümös volt. Elkezdtük nézni. Aztán mondtam

-Na ez igazán remek!

-Kösz cimbora!

-Hát én megint kanos lettem, kezd állni a farkam! (kíváncsi voltam mit szól)

-Ne is mond én is most kanos lettem, nekem is kezd éledezni a főnök!

( na és most gondoltam hogy itt a vissza nem térő alkalom)

-Te verted már ki mással? (dobbant a szívem hogy most mi lesz)

-Haha hát csapattársakkal volt hogy hülyültünk egy edzés után, de húztam rajta párat, de nem volt semmi komoly. Te?

-Én még középsuliban volt hogy kivertük egymás előtt. (ennyit mondtam neki egyenlőre)

-Az komoly. Röhög.

-Hát Kristóf és nagyon kanos vagyok ma biztos hogy kiverem! (ismét utalni próbáltam)

-Jha ki kéne ez jó pornó!

-Kiverjük rá együtt? Nekem is tetszik a pornó! (na most nagyot dobbant a szívem a válasz miatt!)

-(kis kuncogás) Felőlem verjük!

Nagyon örültem a válasznak!

-várj csukjuk be az ajtót! (mondtam)

-ja mielőtt ránk nyitnak!

Aztán fogtam letoltam gatyámat, akkor már állt a farkam, és elkezdtem lassan verni. Kristóf "Látom nagyon kanos vagy!" Erre csak helyeseltem! Ő is letolta a gatyáját, és ott állt a farka. Nagyon szép formás farka van, 18 cm hosszú és körülbelül az enyémmel azonos vastagságú, szóval mondhatni hogy ugyan akkora farkunk van, de neki hatalmas makkja van, és olyan szépen csúszott rajta a fityma! Szép golyói voltam jól lógtak, és himbálództak miközben verte! Ő is szépen lassan verte! Persze kölcsönösen megdicsértük egymásét, és folytattuk a lassú verést. Kristóf a következőt mondta „Én jól húzom most az biztos!” Válaszoltam hogy én is! Aztán vertük megálltunk közbe rá-rá rántottunk és folytattuk a farok verést, közben másik pornóra váltottunk, és kommentáltuk hogy ennek meg annak a csajnak milyen jó segge van, milyen jól szopik és így tovább. Felbontottuk a harmadik sörünket is közben, és folytattuk a verést. Aztán a következőt mondtam „Hú de melegem van én leveszem a pólót!” Erre Kristóf „Ja baromi meleg van már megint fűtenek a koliban ha kell ha nem! ” Erre lekaptuk a pólót és ott ültünk meztelenül és vertük a farkunkat! Nagyon izgató volt hogy ott ül mellettem egy baromi helyes srác kb 5 cm és látom ahogy maszturbál! Nos szerintem olyan fél óráig játszott mindenki saját farkával! Közben ráköpött Kristóf a farkára, és csak a makkját simogatta, erre én is hasonlóan cselekedtem, de akkor már majdnem elélveztem de mindig meg-meg álltam, de ő is hasonlóan tett! „Én hamarosan már tényleg eldurranok” Mondta Kristóf, mondtam hogy én is, így 1 perc múlva mindketten egy hatalmasat élveztünk. Az nagyon szép volt hogy mind a ketten szinte egyszerre lőttük ki az első cseppet, nekem szinte a nyakamig fellövelt, Kristóf pedig spricc pont az állát találta el, ne ezen megint jót röhögtünk. Fogtuk és eltöröltük a spermát zsebkendővel. Aztán mind a ketten mentünk felválta wc-re mert a sör miatt nagyon kellett már!

Aztán zuhany! És meg beszélgettünk. Megkérdeztem tőle hogy ő ezt „buzisnak” találta-e hogy most kivertük egymás előtt. Elmondta hogy nem, szerinte ezzel nincs semmi gond, fiúk között nőt fel sok meztelenkedést látott az öltözőkben mint sportoló és neki ebben semmi furcsa sincs, igaz hogy még ilyet nem csinált, de szerinte ebben semmi rossz sincs. Persze én is osztottam a véleményét, hiszen ez volt a célom, hogy ha lehet akkor hasonló kapcsolatot kialakítsak mint Péterrel. Itt annyit elmondanék, hogy az évek alatt rájöttem hogy sok srác benne van egy két dologban, csak jó helyen és jó időben kell kezdeményezni, persze az évek alatt én is kaptam elutasítást, de az tény hogy nem kell túl erőltetni a dolgot, ha a másik fél is szeretne valamit, akkor ő is hasonlóan fogja alakítani a beszélgetést, illetve teszi a célzásokat. Ha érdekel akkor megosztom majd azokat az élményeket is amikor nem jött össze a dolog. Talán abból is lehet tanulni, azoknak akik most kezdik ezt egészet.

Folytatom a Kristóffal történteket!

Remélem hogy még mindig érdekel hogy titeket hogy én milyen élményeken mentem át, s milyen dolgokban lehetett részem.



lacka1234 Creative Commons License 2015.10.29 0 0 11221

Köszi a történetet izgalommal olvastam és várom a folytatást a kolesz élményekről.....

Előzmény: akos_90ma (11218)
neiskérdezd Creative Commons License 2015.10.28 0 0 11220
Minden történet tetszik amit itt olvasok ezen a forumon :) ez is tetszik nagyon :D és alig várom a folytatást főleg mert még ez az év és utána egyetem xd huu milyen jó lenne hasonlót megélni :3 ^^,
Előzmény: akos_90ma (11218)
Natur Aqua Creative Commons License 2015.10.28 0 0 11219

Na ná hogy érdekel!

Előzmény: akos_90ma (11218)
akos_90ma Creative Commons License 2015.10.28 0 5 11218

Sziasztok!

Köszönöm hogy tetszett a legelső történetem. Így akkor folytanom.

Nos mint azt előbb megírtam véget ért a középsuli, és irány a főiskola. Egy vidéki főiskolába szerettem volna menni, fel is vettek, kollégista lettem. De még előtte volt a gólyatábor. Nagyon jó volt, persze sokat ittunk, sok volt a vicces feladat, meg inkább a szellemes baromságok, de senki sem érezte hogy most a rókák szívatnának minket, sőt inkább segítőkészek voltak hogy mire kell figyelni, melyik tanár jó, illetve kinek mi a mániája stb. Egy táborban voltunk, zuhanyzó közös volt, fiúk lányon külön. Bevallom őszintén egész gólyatábor alatt sikerült úgy elmennem zuhanyozni hogy egy szál fiú sem volt ott és míg én zuhanyoztam senki sem jött. Gondoltam is magamba hogy csak én lehetek ilyen peches, hogy még egy kicsit leskelődni sem tudok. Utolsó nap reggel megvolt az ébresztő mindenki másnapos és kómás volt. Gondoltam hogy elmegyek zuhanyozni egyett hogy egész nap hazafelé a buszon meg vonaton ne a tegnap esti buli pora legyen rajtam. Beléptem a zuhanyzóba és hallom hogy csobog a víz, gondoltam hogy ez jó jel lehet. A zuhanyzó tipikus megoldás volt középen ajtó, két oldalt pedig válaszfallal elválasztott zuhanyzók, és mindenhol volt függöny. Középen meg ugye volt egy pad ahová a cuccokat le lehet rakni. Én is lapokoltam és elkezdtem vetkőzni mikor az alsónadrágnál jártam a vizet elzárják és a zuhanyfüggöny elhúzódik és ott állt velem szemben a srác. Olyan 170 cm lehetett vékony fekete hajú srác volt, és a farka pedig ott lógott félig ernyedt állapotban. Köszöntünk egymásnak kijött és elkezdett törölközni. Én gatyámat levettem és a szemközti zuhanyzóba beálltam és elkezdtem zuhanyozni, a függönyt pedig nem húztam el, de nem volt ez akaratos, csak közben elkezdtem dumálni hogy milyen volt a tegnapi buli, mondtam hogy én nem is láttam itt egész gólyatábor alatt mondta hogy ő sem engem. Én fal felé fordulva zuhanyoztam, egy párszor húztam a farkamon, de nem feltűnően. Aztán mikor végeztem nekem is úgy félig ernyedt volt. Kiálltam a zuhany alól a srác még mindig meztelenül volt és kenegette magát napozás után krémmel mert eléggé le volt égve a válla és a háta. Én elkezdtem törölközni, aztán megkérdezte: „Figyel már lehet hogy gáz amit most kérek, de bekennéd a hátam nagyon leégett” és készségesen mondtam hogy persze. Háta mögé álltam és elkezdtem bekenni a hátát. Formás kis fokhagyma segge volt, világítóan fehér a testéhez képest. Finoman bekentem a hátát mert tudtam hogy elég fáj ha leégett. De közben a helyzettől hogy ott áll előttem egy srác és meztelen és közben kenem a hátát felállt a farkam. Mondtam hogy végeztem, megfordult és neki állt a farka. Egymásra néztünk és mind a ketten szinte hangosan felnevettünk. Lehet hogy a helyzetet hirtelen így próbáltam(tuk) menteni. Aztán megszólalt egy pár másodperc múlva: „Meleg lett a helyzet!” és elmosolyodott. „Hát igen 5 napja nem vertem ki!” mondtam, ismét nevettünk. „Én egy hete nem nyúltam hozzá, azt hittem hogy majd itt felszedek egy csajt, de nem úgy jött össze.” válaszolta, de én addigra már megfogtam a farkam és húztam rajta egy kettőt, így teljesen kőkemény lett. Erre megszólt „Látom kanos vagy mi?” én válaszoltam „Gondolom te is, ha már egy hete nem verted ki!” Erre ő is elkezdte szépen lassan verni a farkát. Neki 15 cm farka volt olyan átlagos körülötte fazonra borotvált és nyírt, a farka fölött meg is trapézban meg volt hagyva és az le volt rövidre vágva. Én akkor egy hete borotváltam szóval szép borostás volt. Aztán mondta ”Na akkor könnyítsünk magunkon ha már ezek a lányok cserben hagytak!” válaszoltam hogy okés. Egymással szemben álltunk, és elkezdtük verni mind a ketten a farkunkat. Nem sok idő telt el talán két perc, és már lőtt is a srác, az első hatalmas spricc után a többi szépen kifolyt, volt benne szépen. Nos ahogy láttam hogy elélvez nekem sem kellett sok, körülbelül egy perc és én is elélveztem, lőttem 3 hatalmasat a többi meg kifolyt. Mondtam a srácnak „Ez most baromi jól esett!” és ismét nevettünk. Aztán odamentünk a csaphoz megmostuk még a farkunkat felöltöztünk és kijöttünk a tusolóból. Pont jókor végeztünk mert akkor jött be egy srác, még le sem buktam(tunk). De bevallom őszintén ez eszembe sem jutott akkor. Azóta se láttam a srácot, se a fősuliban, se a városban.

 

Ez után jött a kollégium. Ha érdekel akkor az ott megtörtént dolgokat is szívesen leírom.

Natur Aqua Creative Commons License 2015.10.27 0 0 11217

Köszi és egészségedre!

Előzmény: lacka1234 (11216)
lacka1234 Creative Commons License 2015.10.27 0 0 11216

Várom janival a folytatást....izgalamas volt olvasni tiszta tocsogós lettem énis.....kiverem ....

Előzmény: Natur Aqua (11215)
Natur Aqua Creative Commons License 2015.10.25 0 3 11215

Egyszer volt, hol nem volt ....
Nevezzük Gyurinak. Gyuri az osztálytársam volt a középiskolában. Helyes, sportos srác volt. A lányok is mindig megcsodálták az alakját. Válogatott sportoló volt. Teljesen érthető hát, hogy jól nézett ki. Nekem is feltűnt rögtön és el is határoztam, hogy ennek a fiúnak én megnézem a farkát. De hiába voltunk jó barátok, hiába beszélgettünk sokat a szexről valahogy mégsem került rá sor 4. év végéig. Elég kemény fába akartam a fejszémet belevágni. Gyuri a lányok kedvence volt és ezt a helyzeti előnyét ki is használta. Sok lánnyal lefeküdt, gyakran váltogatta a barátnőit. Elég szexmániás srác volt . Talán ennek köszönhettem a későbbi totális sikert is.
Az első alkalom:
4 év végén nyári gyakorlaton voltunk. Izzasztó hőségben és koszban dolgoztunk egész nap. Természetesen a munka végeztével mindenki zuhanyozni ment. Az első nap világossá vált, hogy ez nem olyan egyszerű dolog. Ugyanis voltunk kb 15 en 3 zuhanyzóra. Így a második nap mi megbeszéltük, hogy utolsónak megyünk zuhanyozni. Pusztán csak azért , hogy ne ott kelljen várakoznunk. Amikor mindenki visszajött mi lementünk. Ugyanis az öltözőnek kijelölt iroda egy emelettel feljebb volt mint a zuhanyzó. Egymás mellett vetkőztünk meztelenre és pucéran mentünk a tus alá. Istenem, olyan formás segget azóta sem láttam. Sajnos a zuhanyfülkék egymás mellé voltak építve így nem láthattuk egymást. Egyszer csak megszólalt Gyuri:
- Megmosom a hátad ha akarod és te is megmoshatnád az enyémet.
-Rendben. -válaszoltam én.
Be fordultam a fal felé és már ott is állt mögöttem. Elkezdte szappanozni a hátamat. Fantasztikus érzés volt az érintése. Ráadásul nem is nagyolta el a dolgot hanem szépen aprólékosan lassan simogatott. A hatás azonnal érződött, mert olyan kemény lett a farkam mint még soha. Ezt a tényt közöltem is vele mire egy halk kuncogást hallottam a hátam mögül. De most én következtem. Álló farokkal léptem mögé és elkezdtem mosni izmos hátát. A farkam rángatózott a feszültségtől. Sajnos semmi mást nem mertem csinálni azon kívül, hogy a hátát mosogattam. Nem tudom, hogy milyen hatással voltam rá, felállt-e neki? Én mindenesetre elhatároztam, hogy kiverem a farkam, mert ez így mégsem maradhatott.
-Kiverem a farkam.- mondtam. Nem szállsz be?
-Miért is ne. -jött a válasz a fal mögül.
Miután végeztünk törülközés közben nyálcsorgatva néztem duzzadt veres farkát és rohadtul sajnáltam, hogy nem voltam bátrabb. Másnap megismétlődött a jelenet. Annyi különbséggel, hogy azt mondta ma nem veri ki. Megtörölközött és elindult az öltözőbe. Ami ez után történt úgy bele égett az emlékezetembe, hogy ma is elkap a bizsergés ha eszembe jut. Ha becsukom a szemem látom is magam előtt. Az történt ugyanis, hogy miután kiment én elkezdtem magammal játszani. Előrefelé álló kissé lefelé görbülő 17/5 ös farkam van. Kezembe vettem és simogattam lassan húzogattam rajta a bőrt. Ekkor nyílt az ajtó és ott állt Ő. Tényleg állt. Nem is takargatta merev farkát amit akkor először csodálhattam meg. Csodálatos látvány volt. Bár jóval kisebb volt mint az enyém, de nyíl egyenes felfelé meredő pont amilyennek szeretem. Összefut a nyál a számban ha rá gondolok.
-Úgy látszik ő másképp akarja.- mutatott lefelé és mosolygott.
Egy ugrással bent volt a mellettem lévő kabinba. Megnyitotta a vizet és nagyokat sóhajtozott meg nyögött.
-Mit csinálsz?
-Meleg vízzel veretem a farkam. Nagyon jó érzés. Most örülök csak igazán, hogy valaki innen is ellopta a zuhanyfejet.
-Mutasd! Ezzel a felkiáltással már ott is álltam előtte és a makkommal félretoltam a farkát majd elkezdtem verni a víz alatt. Röhögött és csak annyit mondott:
-Te hülye vagy.
Ezután nem mertem forszírozni semmit. Ezt azóta is bánom. Kivertük és hazamentünk. Még két nap volt a gyakorlatból. Természetesen minden nap kivertük a zuhany alatt. Sajnos még mindig nem kaptam meg azt amire már négy éve vágytam, de akkor még nem tudtam, hogy ez az idő ami még hátra van nem lesz már olyan hosszú.
2. alkalom:
Mivel vidéken lakott így előfordult, hogy időnként nálunk aludt. Ilyenkor mindig próbáltam "arra" terelni a szót, de nem jártam sikerrel. Ezen az estén más volt a helyzet. Komolyan belementünk a szextémába. Majd amikor eljött a lefekvés ideje...
-Megyek elsősegélyben részesítem magam.
- Tényleg?
-Nem, csak meg kell mossam a farkam, mert tisztára csatakos.- mondtam és ezzel a fürdőszoba felé vettem az irányt. Álltam a csap előtt Ő meg az ajtófélfának támaszkodott.
-Nézni akarod? Ahogy ezt kimondtam már éreztem is, hogy ismét merev lesz.
-Nincs abban semmi.
-De felállt!
-Úgy is meg lehet mosni. Nem?
Erre elővettem kőkemény faszomat és el kezdtem mosogatni. Szándékosan lassan csináltam. Izgattam magam ő pedig végig figyelt.
-Nem megy ez nekem. Ezt már muszáj kiverni. Leültem hát a kád szélére és elkezdtem verni a farkam. Ő továbbra is az ajtóban állt és nézett.
-Nem szállsz be? Verd ki te is.
Nem kellett kéretni. Ott állt előttem tőlem kb 1,5 méterre. Le sem tudtam venni róla a szemem. Ekkor már tudtam, hogy tovább kell lépnünk egy szintet, mert különben ez a hajó elmegy. Nem szóltam hozzá semmit csak félretoltam a kezét és megfogtam a farkát. Szépen lassan el kezdtem verni neki. Megint csak zavartan röhögött.
-Régóta ki akarom próbálni. Megengeded?
-Micsodát?
-Azt, hogy milyen leszopni egy farkat. - persze én azt már régen tudtam hiszen nem ő volt az első. De nem mertem megmondani ezt neki, mert féltem, hogy akkor esetleg viszakozna.
- Hülye vagy!- nyugtázta a kérésemet. - De miért ne!
Letolta a nadrágját teljesen és leült a kád szélére. Én elétérdeltem és a szívem a torkomban dobogott. Végre megkóstolhatom ennek a csodás fiúnak a farkát. Nem tudtam eldönteni, hogy lassan finoman csináljam-e vagy a vágyaimnak engedelmeskedjek és kapjam be tövig és szopjam vadul. Végigsimítottam a lüktető péniszt és érzéki csókot nyomtam a makkja végére. Óvatosan körbenyaltam a nyelvemmel le egészen a tövéig. Majd oldalt szopva fel a csúcsáig és be a számba tövig. Ez igazán tetszett neki. Remegett keze lába. Attól féltem, hogy be ne essen a kádba, mert akkor biztos nem folytathatom. Szoptam, szívtam azt a farkat amire 4 éve vertem az enyémet. Egyre gyorsabban lihegett így kivettem a számból és vertem tovább. Fél perc múlva el is durrant. Ő nem akarta az én farkammal foglalkozni így a gecis kezemmel magamon könnyítettem. Nem kellett sokat húzni rajta és már tüzeltem is. Miután lefeküdtünk a sötétben oda jött hozzám.
-Még soha nem szopott le így senki. Köszönöm!- mondta és több szó nem esett.
3. alkalom:
Újra nálunk aludt. Edzés után volt ahol meghúzta egy kicsit a hátát. Panaszkodott, hogy fáj neki és én megígértem, hogy megmasszírozom. Miután hazaértünk lefeküdt az ágyamra. Csak egy alsó nadrág volt rajta. Én a feneke felé ültem és bekrémeztem a hátát és elkezdtem masszírozni. természetesen azonnal állt a farkam, nem tehettem róla. A masszírozás később átment simogatásba.
-Fordulj meg!- kértem amikor már nem bírtam tovább.
Hátára fordult és a félhomályban láttam, hogy neki is áll a farka. Masszíroztam a vállát és a mellkasát. Néha amikor előre hajoltam úgy helyezkedtem, hogy a farkunk összeérjen. Egyszer csak megfogtam a farkát a gatyán keresztül.
-Itt is csináljam?
-Most én jövök!- mondta és lelökött magáról.
Én azt gondoltam, hogy ő is masszírozni akar és ezért próbáltam hasra fordulni, de visszafordított. A hátamra feküdtem, ő pedig lerántottam rólam az alsómat és mire kettőt pisloghattam volna már a szájában is volt a farkam. Fantasztikus érzés volt. Egy darabig hagytam, hogy csináljon amit akar, mert ahhoz képest, hogy neki ez volt az első nagyon jól csinálta.
-Forduljunk meg! Én is akarom csinálni!
Oldalsó 69 ben folytattuk az akciót. Ez még izgatóbb volt. Néha oda is néztem, mert nem akartam elhinni, hogy ez tényleg megtörténik. Iszonyatosan jó volt szopni és szopatni egyszerre.
-Szeretkezni akarok veled!-nyögtem ki.
-Hogyan?
Szerinted?!
Mire bármit mondhatott volna már fölötte voltam. Jól benyálaztam a nyílásom és már vezettem is a szerszámát magamba. Fantasztikus volt. Mint már említettem nem volt nagy farka. kb 15 centis lehetett és nem is volt túl vastag. De ennek ellenére nagyon élveztem. Évek óta erre a pillanatra vágytam. Lassan mozogtam rajta fel le. Tudtam, hogy nem bírja túl sokáig én pedig hosszan akartam élvezni a helyzetet. Lehet, hogy nem lesz folytatás. Kihúztam magamból és újra be tövig.
-Forduljunk meg!- adta ki az utasítást.
Rutinosan egy párnát rakott a csípőm alá. Felhúzta a lábaimat és már tolta is belém a farkát. Leírhatatlan volt az érzés. Egy kicsit még ő is húzta a dolgot, úgy látszik nem akarta hamar befejezni. Egyszer csak ritmust váltott és vadul dugni kezdett. Hatalmasakat lihegtünk mind a ketten. Hirtelen kirántotta belőlem a szerszámát és spriccelt. Akkorát hogy még a fejemre is jutott belőle. Miután kifújta magát velem kezdett el foglalkozni. Néhány perces szopást követően én is mindent összekentem a spermámmal.
Ez után még kétszer szexeltünk. Azóta is jó barátok vagyunk. Eltelt 23 év. Férj és 3 gyermek apja. Néhány éve egy beszélgetés alkalmával előkerült a téma és a történtek. Bevallotta, hogy bár nagyon élvezte a dolgot én voltam az egyetlen akivel ezt megtette. Én megtisztelve éreztem magam. Csak azt bánom, hogy nem kezdeményeztem hamarabb. Sokkal többet szexelhettünk volna. Ha így lett volna lehet, hogy úgy jár mint Jani. De az egy másik történet....

lacka1234 Creative Commons License 2015.10.24 0 0 11213

Szia...szeretném olvasni a főiskolás élményeket is..de az első alkalom olyan izgalmas....várom a folyttást..szia

Előzmény: akos_90ma (11210)
dicker Creative Commons License 2015.10.24 0 0 11212

Nagyon jó, amit leírtál, kár, hogy a folytatást nem írtad meg. Biztos nagyon jó vagy angolból, tanítást nem vállalsz? Komolyan kérdezem.

Előzmény: ben2015 (11152)
dicker Creative Commons License 2015.10.24 0 0 11211

Klassz volt, főleg hogy azt írod, szép élmény volt. Elhiszem. Írd csak le a főiskolás élményedet is.

Előzmény: akos_90ma (11210)
akos_90ma Creative Commons License 2015.10.24 0 5 11210

Sziasztok!

Első élményemet szeretném megosztani veletek, hogyan kezdődött nálam ez a dolog. 25 éves srác vagyok. Előtte nem nagyon gondolkoztam a dolgon, hogy fiúk stb, középsuliban csajoztam persze csóknál nem igazán jutottam tovább, de szerintem ez teljesen rendben is van. Mindenki a csajokat hajtotta hát én is, így nem is nagyon foglalkoztam a fiúkkal. 

ELSŐ élményen fiúval a következőképpen kezdődött. Középiskola 10-dik osztályosak voltunk a legjobb barátommal, és újévi fogadalmat tettünk hogy 2006-tól elkezdünk valamilyen sportot, és az úszás mellett döntöttünk, nem akartunk kifejezetten edzésre járni csak elkezdtünk úszni és mindig növeltük a távot egy héten kétszer jártunk. Első pár alkalom nem is volt igazán izgalmas, mindenki a fülkében öltözött, a zuhanyzóban mind a ketten illedelmesen a két legtávolabbi zuhanyzót választotta és már a törölközőt magunkra csavartan léptünk ki. Eltelt így egy hónap. Persze sokat dumáltunk hogy csajok így meg úgy de hogy ki mennyit maszturbál nem igazán jött szóba, persze voltak olyanok hogy megjegyeztük egymásnak hogy "De kanos vagyok, suli után kiverem ha hazaértem" és hasonló mondatok elhangzottak de nem sűrűn. Aztán egyik úszáson történt, hogy nem szekrénykulcsot kaptunk, hanem egy öltözőkulcsot ami egy kis szoba volt mint középiskola tesi öltöző, volt benne 2 pad meg fogas a falon. Nos bementünk dumálton elkezdtünk átöltözni, aztán Péter a legjobb barátom letolta az alsó nadrágját is oldalt állt nekem szóval láttam a szerszámját, és bevallom őszintén nem tudom miért de nagyon megakadt rajta a szemem, és én is hasonlóan letoltam az alsónadrágomat, aztán láttam hogy Péter is mondhatni megles, felvettük az úszónadrágot és lementünk úszni, aztán a jött a zuhanyzás. Nem tudom hogy de valamiért egymás melletti fülkébe álltunk és a mind a ketten egyszerre végeztünk és jöttünk ki mentünk az öltözőbe, aztán elkezdtünk törölközni és egymással szembe fordultunk, Péter húzott egy párat a farkán és ez tetszett amit láttam, leállva nem volt nagyobb farka mint nekem, aztán megszólalt : "Ákos, igazán szép méreted van" meg is lepődtem hirtelen és annyit tudtam hogy mondani : "Köszi, tiéd sem rossz" De eddigre neki már félig állt, és nekem is elkezdett keményedni, és kb fél perc után mind a ketten ott törölgettük szinte már a semmit és lestük egymás merev farkát. Egyforma hosszú farkunk volt kb 17-18 cm, de Péteré egy kissé vastagabb volt. Aztán nem tudom hogy miért, vagy hogy honnét jött nekem az ötlet, de megkérdeztem Pétertől : "Ha már mind kettőnk farka áll, nem verjük ki?" Láttam hogy zavarba jön ugyan úgy ahogy én is az egész helyzettől, de jött a válasz:"Miért ne" és elkezdtük verni mind a ketten a saját farkunkat, és közben lestük a másikat. Péter a következőt kérdezte : "Megfoghatom a farkad? Még soha nem fogtam meg más farkát!" Válaszoltam "Persze barátok vagyunk miért ne" megfogta a farkam, de nem verte csak megfogdosta és heréimet is, erre én is oda nyúltam és megfogtam a farkát és fogdosni kezdtem én is. Nagyon izgultam vagy nem is tudom mi volt bennem, de nagyon izgalmas volt ez a felállás ott fogdostuk egymás farkát és elkezdtük szépen verni egymásnak. Aztán Péter megkérdezte "Bekaphatom?" Nagyon fel voltam izgulva és hirtelen mondtam a választ "Igen!" Letérdelt és először bevette a makkomat nagyon izgató volt mert nekem még ilyenben nem volt részem még nővel sem, és elkezdett szépen lassan szopni, körülbelül egy perc után beleélveztem a szájába, mennyei érzés volt. Aztán felállt és szó nélkül én is letérdeltem elé és én is bevettem a számba a farkát , kicsit furcsa volt de izgatott a helyzet nagyon, elkezdtem szopni és hasonlóan rövid idő alatt éreztem hogy a számba spriccel a sperma. Furcsa volt de még is jó volt. Aztán a következőt mondta Péter "Ez remek volt!, de ez maradjunk köztünk mert ez olyan buzis" Persze én is mondtam hogy igen maradjon köztünk aztán felöltöztünk és hazamentünk mind a ketten. Otthon este azon gondolkoztam hogy ez most mi volt nem tudtam hogy mi van velem hiszen én a csajokat szeretem, de Péterrel ez olyan izgató volt meg már vártam a következő úszást hogy hátha lesz ilyen, de nem tudtam hogy Péter ezzel hogy van. Másnap suli után együtt mentünk hazafelé mint mindig és felhoztam neki a témát:

-Tegnap ami az uszodában történt nekem nagyon tetszett!

-Hát nekem is, de ez olyan gáz nem?

-Figyelj barátok vagyunk most miért ne verhetjük ki egymásnak néha néha míg nem lesz csajunk?

-Végül is, nekem nagyon tetszett  a dolog!

-Nekem is.

Persze neki ez volt az első élménye még nővel Ő sem volt.Aztán ennyiben maradtunk, hogy ha úgy van akkor keverjük egymásnak és leszopjuk egymásnak. Nos az uszodába jártunk továbbra is, eltelt egy hónap és megint öltöző kulcsot kaptunk, és már mindketten tudtuk hogy mi lesz, bementünk és elkezdtünk átöltözni, és mondtam Péternek "Szerintem megismételhetnénk a múltkorit" jött a válassz "Naná" és már dobtuk is le a ruhánkat és kezdtük a mókát. Ismét nagyon jót élveztünk. A továbbiakban ha nem voltak otthon nálam, vagy nála akkor átmentünk egymáshoz és kivertük egymásnak, vagy élvezésig szoptuk egymást, hetente, de kéthetente legalább egyszer összehoztuk a dolgot. Nyáron volt hogy egy héten négyszer is összehoztuk a dolgot. De megbeszéltük hogy csak hoki és szopás, de bevallom hogy én nem is akartam akkor még többet, szóval ez így király volt nagyon. Persze közben csajoztunk, de nem nagy sikerrel szóval mindig ott voltunk egymásnak, és ez utólag szép volt nagyon. Aztán jött az érettségi és az utána következő nyár, mindketten felvételt nyertünk főiskolába, de más városba sajnos, szeptembertől mint lenni szokott ritkábban találkoztunk. És szopás hoki elmaradt, egyrészt ritkán találkoztunk és úgymond helyünk is se nagyon volt rá. Péter persze tovább csajozott, voltak is barátnői szépen. Most is komoly párkapcsolatban él. De nekem megtetszett a dolog, és a főiskolás éveim alatt inkább már a fiúkra figyelgettem... Mai napig jóban vagyunk, de ez úgy már beszéd téma. 

A következő élményem már a főiskolán volt, ha érdekel titeket akkor azokat is szívesen elmesélem.

Törölt nick Creative Commons License 2015.10.23 0 0 11209
Szia
Előzmény: Morcika01 (11208)
Morcika01 Creative Commons License 2015.10.23 0 0 11208

Sziasztok!

Natur Aqua Creative Commons License 2015.10.22 0 0 11207

Köszi a biztatás! Hétvégén jön a következő rész.

Törölt nick Creative Commons License 2015.10.21 0 0 11206

Hello!

 

Nagyon jó sztori!

Előzmény: vaszenyka (11143)
lacka1234 Creative Commons License 2015.10.20 0 0 11205

Élvezettel várom a folytatást.....

Előzmény: Natur Aqua (11200)
barna100 Creative Commons License 2015.10.18 0 0 11204
Engem is érdekel.
Email publikus
Benedekelnék Creative Commons License 2015.10.18 0 0 11201

Érdekel :D

Előzmény: Natur Aqua (11200)
Natur Aqua Creative Commons License 2015.10.18 0 4 11200

Jó pár történetet elolvastam és arra a következtetésre jutottam, hogy nekem is meg kell osztanom az első élményem történetét. Bár ez sem kollégiumban játszódik azért még izgalmas lehet. Nekem az volt.
Kicsit irigykedve gondolok a mostani fiatalokra. Bár nem vagyok még én sem öreg a magam 39 évével. Akkoriban még nem volt meg az internet adta szabadság. Nekünk úgy kellett intézni a lehetséges kapcsolatokat, hogy oda álltunk a kiszemelt partner elé és vagy óvatosan vagy kerek perec elmondtuk azt, hogy mit is akarunk. Azután vagy benne volt vagy nem. Így igazából csak a haverjaink osztálytársaik köréből válogathatott az ember vállalva annak minden kockázatát.
Történetünk idején én 13 éves voltam az osztálytársam haverját nevezzük Gábornak.Ő 15 éves volt. Gábor a szomszéd házban lakott. Néhányszor találkoztunk már de úgy igazából mi nem jártunk össze. Egyik alkalommal kérdeztem a srácokat, hogy nincs e kedük kirándulni, mert én fel szeretnék menni a János hegyre. Gáboron kívül senki nem vállalkozott a feladatra. Én kicsit csodálkoztam, hogy pont Ő, hiszen mint említettem mi sosem csináltunk közös programokat. Másnap reggelre beszéltük meg a találkozót és elindultunk a hegyre. Az idő ideális volt a kirándulásra. Meleg napos idő volt, de nem volt az a rekkenő hőség. Nekivágtunk a nagy túrának. Természetesen a legkisebb gondolat sem fordult meg a fejemben azzal kapcsolatban ami történni fog. Bár már jó 1 éve vertem a farkam napi rendszerességgel soha nem gondoltam fiúkra. Mindíg lányok képét nézegettem és róluk álmodoztam. Mindenféléről beszélgettünk és ahogy ilyenkor két kamasz között lenni szokott szóba került a szex is. Ki hogyan, mennyit szokott masztizni stb stb. Egyszer csak azt mondta szerinte nem gáz ha két fiú egymás előtt csinálja vagy esetleg akár egymásnak is. Azt feleltem, hogy nem tudom, mert én még sosem próbáltam ilyesmit. Ekkor közölte, hogy pisilnie kell. Kihasználtam az alkalmat, mert már nekem is kellett, így én is könnyítettem magamon. Ő balra ment én jobbra. Azért nem azonos oldalra álltam vele mert a beszélgetések hatására nekem már elég rég óta állt a farkam. Elővettem és pisiltem. Mivel még mindig kemény volt egy kicsit huzogattam is. Erre megszólalt a hátam mögött, hogy ha háromnál többet húzol rajta az már maszturbálás. Gyorsan elraktam hát a szerszámom és megfordultam. Pont ott állt a hátam mögött, tehát láthatta, hogy magammal játszom. Haladtunk tovább utunkon és a téma is maradt ugyan az. Egyre jobban belemelegedtünk a dologba és akkor jött a ha te megmutatod akkor én is. Kicsit meglepődtem, de mivel teljesen helyénvalónak gondolotam a dolgot igent mondtam. A mai napig nem tudom, hogyan mertük ezt akkor és ott megtenni. Ugyanis nem bújtunk el sehova, hanem egyszerűen egy út széli padnál megálltunk és elővettük a farkunkat. Természetesen már a gondolattól megkeményedtünk mind a ketten. Ilyenkor szokott az lenni, hogy elővette hatalmas 20 centis farkát és... de nem. Jó ha megvolt 15 centi és kicsit furcsa is volt az övé. Akkor nem tudtam miért, de most már tudom, hogy a körülmetélés miatt. Játszadoztunk vele simogattuk nézegettük egymásét. Gábor ötlete volt, hogy mi lenne ha leszopnánk egymást. Benne voltam és én kezdtem. Leültem a padra Ő pedig elém állt. Furcsa volt valaki más farkát megfogni. Utoljára ilyesmi az oviban esett meg velem. Ha nem is volt túl nagy a farka, legalább formás volt és kemény. Először csak simogattam le és fel. Szép óvatosan húzódtam egyre közelebb hozzá, mert nem akartam elkapkodni semmit. Mégis csak az első. Türelmetlen volt és izgatott így finoman a "kapd már be" biztatással rávett, hogy életemben először.... Bekaptam. Jó íze és jó illata is volt szerencsére. Magam is meglepődtem, hogy milyen természetességgel csináltam mindent. Nem is akarta elhinni, hogy előtte soha nem tettem ilyet. Szoptam, nyaltam, szívtam mindenhol. Tövig bevettem a számba ami nem okozott nehézséget és mivel éreztem, hogy tetszik neki így folytattam ezt a technikát. Valószínüleg a csúcs közelében járhatott, mert felajánlotta, hogy cseréljünk. Leült a padra én pedig eléálltam letolt gatyával és kemény farokkal. Nem vacakolt azonnal a lényegre tért. Érezhető volt, hogy nem ez az első eset neki. Nekem viszont az volt. Remegett a lábam. Csukott szemmel élveztem ahogy s forró száj körbeveszi a farkam és a nyelve fürgén jár körbe körbe a makkomon. Elfelejtettem, hogy hol is vagyunk. Eszembe se jutott a környéket figyelni. Már éppen közeledett volna a vég amikor hirtelen abbahagyta. Rémülten néztem körül, mert azt hittem, hogy jön valaki. De minden rendben volt. Ő felállt és szájon csókolt. Mit tudtam én akkor még, hogy kell azt rendesen csinálni. Meg is lepődtem amikor a nyelvét bedugta a számba. Dugjuk meg egymást ajánlotta a következő lépést. Dugjuk. Teljes lelkinyugalommal vállalkoztam a következő szintre. Előrenyomott a padra. Letolta a gatyáját benyálazta a szűz és szűk popómat és már nyomult is befelé. Ilyenkor mindenki azt szokta írni, hogy milyen csodás volt, bár egy kicsit fájt stb. Azt kell mondjam, hogy én ilyet még nem éreztem. Eszméletlenül szar volt. Azt a kurva élet. Azt sem tudtam mit csináljak. Összeszorítottam a szemem és a fogam. Ő meg csak dugott. Szerencsémre nem tartott soká max 1-2 perc lehetett. Ugyanis hangokat hallottunk és a kanyar felől már látszott is a kiránduló társaság. Farok ki, gatya fel és futás. Egyenest berohantunk az erdőbe. Nem is értem miért nem ott csináltuk az egészet. Amikor meggyőződtünk, hogy nem lát minket senki, kivertük a farkunkat. Annyira fel voltam izgulva, hogy vagy 3 méterre lőttem el a patronom. Dolgunk végeztével haza indultunk. Már nem akartunk kirándulni.
Mondanom sem kell, délután már nálunk folytatódtak a dolgok. Hiába a kiváncsiság nagy úr. Nem túl gyakran, de összejártunk és egyre jobban fejlesztettük a technikánkat. Keresni kezdtem más lehetőségeket is. Szerettem volna minnél több farkat meglesni, kipróbálni. Ezt akkor csak mókának tartottam és valamiért soha nem gondoltam arra, hogy meleg lennék. Próbáltam lányokkal is összejöni , de arra még 4 évet kellett várni. Addig viszont sok minden történt. Utána is. Kb 20 éves koromban tudatosodott bennem, hogy biszex vagyok. Akkor gondolkodtam el azon, hogy miként lehetne idegenekkel is megismerkedni. Persze ekkor még mindig nem volt net így hát...
U.i.: Ha esetleg a folytatás érdekel valakit ( hogyan rontottam meg a heteró fiukat ha csak egy alkalomra is. ;-) ) szóljatok!

félénkvagyok11 Creative Commons License 2015.09.30 -1 0 11199

Szép ! Jó játék a meleg vízben ! :)

Előzmény: uuuuuuuu (11196)
Kritikus Mágus Creative Commons License 2015.09.28 0 0 11198

Vegyél... csak NE EBBEN A TOPIKBAN!

Ide te is sztorizni gyere, ne hirdetni, ne offolni!
Köszönjük.

Előzmény: Törölt nick (11197)
Törölt nick Creative Commons License 2015.09.28 -3 0 11197

Sziasztok!

 

Szuszpenzort / jockstrap-ot vennék, cserélnék srácokkal.

neiskérdezd Creative Commons License 2015.09.22 0 0 11195

Mint kettőt elolvastam :/ sajnálom, hogy ilyesmi ért téged és durva volt, miért volt vajon durva? :/ hát nem azt mondom, hogy tetszik a történet :/ mert nagyon jól leirtad az élményed csak ugye érted mire gondolok :/ bár a vége átvált szeretetbe vagy szerelemre vagy erős érzéki dologra? :o köszi a történeted :) én is szeretném tudni, milyen irányt vesz ez az egész :)

Előzmény: Törölt nick (11192)
lacka1234 Creative Commons License 2015.09.20 0 0 11193

Nagyon várom a folytatást....hogy történt a többi estéken...akkor már szerelemesebben csinálta?

nagyon szeretem a történeteket olvasni ha valakinek van még ossza meg velünk.....

Előzmény: Törölt nick (11192)
Törölt nick Creative Commons License 2015.09.19 0 1 11192

Egy ideig nem mertem a barátomékhoz menni, mert féltem, hogy a bátyja megaláz, vagy olyat mond, amitől teljesen elvörösödök, zavarba jövök.

Kérdezgette is a barátom, miért nem tartok velük, amikor a havi rendszeres bulit tartották. Nem mertem elmondani az okát!

De aztán elérkezett az érettségi ideje, amikor megkért, hogy néhány napig tanuljunk együtt, úgy sokkal könnyebb lesz mind a kettőnknek.

Megbeszéltük, hogy egy hétig nálunk leszünk, egy hétig náluk! Hát nem voltam boldog, amikor oda kellett mennem egy hétre.

Az első nap nagyon féltem, ami nem is volt alaptalan! Amikor a bátyja meglátott, várta az alkalmat, hogy egyedül legyünk egy percre, máris a fülembe súgta: megint itt vagy kis ribanc! Most majd megtudod mit kell tenned, hogy egy igazi férfit kielégíts!

Máskor: le fogsz elöttem térdelni és könyörögsz, hogy rakjam a szádba! Tudod, hogy milyen kívánatos a pinád? És ehhez hasonlóakat. Az első este nem is történt semmi, mert kb éjjel kettőig nyomtuk a matekot. 

A második este a barátom 9 körül azt mondta: várja a csaja, én nyugodtan fürödjek le és amikor elálmosodok, döljek le, mert ő csak reggel jön haza.

Este 10 után jött haza a bátyja, beköszönt és észre vette, hogy egyedül vagyok. Kérdezte, hol az öccse. Aztán szólt a szüleinek, hogy látja, tanulok, kikérdezi a tételeket, hogy könnyebben tanuljak!

Hát kész lettem! Mit mondhattam volna?

Először tényleg úgy tűnt, segíteni (is) akar, majd elküldött zuhanyozni, hogy már késő van, le kell feküdni! ( de a fülembe súgta: mond ki a pinusodat is ribanc, mert... )

Aztán amikor a zuhany alatt voltam bejött csendben és mire észrevettem, már a fenekemet simogatta. Gyorsan kiugrottam a zuhany alól, megtörölköztem és irány a szoba, mielőtt a szülei észrevennének.

A szoba ajtaját azonnal kulcsra zárta, térdre nyomott és a fejemet azonnal a farka felé fordította: ugye te is vártad már, hogy megkapd? És mivel a feleletem nem tetszett, kaptam egy fülest. Mindjárt nyitottam a szám! Azután már semmi ellenkezés nem volt , mert nem is engedte: úgy bánt velem, mint egy rossz kurvával: elölről, hátulról, ahogy éppen akarta dugott, mint egy motolla!

Mire végzett velem, már csak azt vártam: élvezzen, mert fájt mindenem!

Mégis: amikor közel került az élvezéshez megváltozott: eltűnt a durvasága, csókolni, simogatni kezdett és kereste az én kielégítésemet is.

A végén mellém feküdt az ágyba és átölelt, úgy aludtunk el. Hajnalban, amikor felkelt, a fülembe súgta: lesz még kettesben esténk a héten, de akkor már nem lesz ennyire vad, csak szeressem egy kicsit, legyek engedelmes kis szukája!

Hát lettem is néhányszor még!

 

 

Előzmény: lacka1234 (11189)
asterixxx Creative Commons License 2015.09.13 -1 0 11190

jó sztori. én is reménykedem hogy összejön valami a koliban. van egykét végzős srác akit szívesen lecumiznék.

Előzmény: Törölt nick (11188)
lacka1234 Creative Commons License 2015.09.13 0 0 11189

Remélem elmeséled a másik történetet is....

Előzmény: Törölt nick (11188)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!