Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2005.06.01 0 0 371

jelentés a váci útról: a szokásos "new generation" mellett háromféle

pescura heel kapható:  babakék bőr,  zsályaszínű textil (belül bőr) és átlátszó kék gumi, kikönnyitett talppal. Egész jók, régebbi modellek, ezeket egy katalógusban sem láttam.

 

fapapucs pasiknak: a schollnál lehet kapni a flat (lapos talpú) változatot 46-os ig. feketében láttam a Rákóczy úton. Ez szerintem nem olyan kényelmes,mint az emelt sarkú, de azért tény, hogy fapapucs.

 

más: ezt imádni fogjátok, a scholl új játéka agresszív csajoknak

szolid- Creative Commons License 2005.06.01 0 0 370

Igaz, hogy nem igazán népszerűek a fatalpúak nálunk, de a semmi választékból nem könnyű beteríteni a piacot, főleg így, aranyárban.

 

Férfiként azt mondom, hogy egy fapapucsos nő sokkal vonzóbb tud lenni, mintha bármilyen más cipőt viselne.

Persze csak úgy, ha a lába ápolt, mezítláb van, és nincsenek a körmei festve. (De ez nyilván csak az én magánvéleményem)

 

A klumpa az már kevésbé tetszik, de belátom, hogy az is okos dolog.

Csak az zavar nagyon, hogy a férfitársadalmat elintézik azzal a gyártók, hogy ha mi fatalpúra vágyunk, akkor az csakis nyilván klumpa lehet.  :(

Régebben lehetett férfiméretekben is fapapucsokat venni, szerettem a viselését.

 

Most is szeretnék nagyon venni egy párat, de mindenhol furcsán néznek rám.   :(

Most jobb híján bio-papucsot viselek melegben, de nem az igazi, bár például munka közben, vagy mikor autózom, egy pillanat alatt ki lehet belőle lépnem, így nem rossz.

 

A szandálokat egyenesen ki nem állhatom, nem sok választásom marad a nyárra... :(

 

Hallott mostanában valamelyikőtök itt, az országban olyan üzletet, ahol kapni férfiméretű fapapucsokat is?

 

tom_jbm Creative Commons License 2005.05.31 0 0 369
Urak, holgyek, sos, nem klumpa, papucs téma, de is beirom az uj hirt.
www.voipbuster.com oldalra menjetek.
Tegnap talaltam, nem fogjatok elhinni, ingyenesen lehet telefonalni netrol vezetekes szamokra 20 orszagba, koztuk Mo-n belul is.
hivaskor 00361 vagy 0036xx (ha videk) a beirando szam.
Kiprobaltuk, nagyon jo a hangminoseg.
Geprol hivva itthoni szamunkat egy mp-n belul csorgott a telcsi mellettem.
Szomszedunkhoz atmentem, feltelepitettem es hivas, ragyogo a hangminoseg.
Sajnos mobilra nem megy, de gondolom ennek is mindenki orul (amig lehet, mert beta verzio most)
Törölt nick Creative Commons License 2005.05.24 0 0 368

semmi csak a műszaki részletek nem biztos hogy annyira érdekesek és érthetőek.

nyugodtan indihatsz ellenfórumot, én nem érzem konkurrenciának,

ebből a szempontból egy oldalon állunk. az enyémmel nincs időm fogalkozni,

és örülök ha másnak meg van.

 

a mozgalmár/lapkiadó tervekkel kapcsolatban szkeptikus vagyok. ha valakinek

van rá kapacitása, ebből lehet üzlet, de kereslet nélkül pustán lelkesedésből, ráadásul melléktevékenységként  ez nem megy és ennek a fórumnak a látogatottsága nem igazolja, hogy a scholl baromi nagyot tévedett volna, hogy

magyarországon nem teríti a fapapucsokat.

 

ez nekünk fáj, de azért valószínűleg jobban értenek az üzlethez,mint mi. ha nem így lenne, mindent bele: induló tőke szempontjából nem tudok segíteni de ha sikerül, én  biztos a vásárlód /előfizetőd leszek.

 

b.

 

Előzmény: tom_jbm (367)
tom_jbm Creative Commons License 2005.05.24 0 0 367
Mi volt ez a megjegyzes Biandora?
Feltelepitettem UHU Linuxot kulon hdd-re. Windows alatt van a teszt webszerver, cms-nek 8 fele progit toltottem le, jelenleg drupal, e107, mambo, phpnuke kozott valogatok, melyik legyen az igazi. Nem akarok ellenforumot letrehozni, fapapucs es klumpa kedveles es picit extremebb (de nem nagyon vad) ugyben kellene orszagunkban valamilyen periodikat inditani havi megjelenessel. Vallalnam a szerkeszteset, elvileg az indulo token kivul minden szukseges eszkoz van.
Lehet, hogy pdf formaban neten terjedne inditaskent.

Tegnap (hetfon) csodas latvany volt. Rengeteg klumpas, sot par fapapucsos holgyet is lattam, amerre jartam. Szamomra ez jelzi, vegre itt a nyar.
Törölt nick Creative Commons License 2005.05.21 0 0 366

Gépemre telepitettem win alapu szervert cms-t most hangolom, hétvégén linux kerül win mellé, akkor talán linux alapuvá teszem a szervert.

 

Na végre már! Azt hittem sosem szánod rá magad...:))

Előzmény: tom_jbm (365)
tom_jbm Creative Commons License 2005.05.19 0 0 365
Hello Sucofine,

Nézegettem Ebay-t, sok olyan papucs van, ami a vágyad.
Gondolom hölgy vagy, hányas méretet keresel?
Megyek Angliába, ha érdekel megkérhetem rokonaimat, hogy ebay.co.uk-n levő diva vagy gyümölcsös/virágos/ami érdekel dologra vetődjenek rá.
Amit tudni kell, 3-as 36, 4-es 37, 5-os 38 es igy tovabb.
A legtobb cucc 1 fonttol indul, ami alig 400 forint, postakoltseg UK-n belul 3-5 font meg elviselheto. Londonba es Manchesterbe megyek. Felesegemnek is akarok hozni valami szepet. Szamodra ez egy emberbarati ajanlat.
Itthon meglátjátok hogy nyárig csak reklámoz scholl.hu készlet közel nulla.
Kicsi piac a miénk, igy a választék sem lesz bőséges.
Ilyenkor érdemes a Váci úti outletbe kinézni, szezon előtt kapnak sokszor készletet. Kurrens dolgok szállitás után 1-2 nappal elfogynak, nem kurrens cuccokat jövöre is megkapod.

Gépemre telepitettem win alapu szervert cms-t most hangolom, hétvégén linux kerül win mellé, akkor talán linux alapuvá teszem a szervert. Feltöltöm adatbázisba az anyagot, és ha lesz időm küldöm fel a netre élesben.

Megyek alcsizni, rövid az éjszaka igy is.
Sucofine Creative Commons License 2005.05.18 0 0 364

HELP! Mennyire mászkáltok a városban? Látott már valaki festett, gyümölcsös talpú  fapapucsból egy példányt? Komolyan mondom, már mindegy milyen méret.. :))

Tom, én jónak találom az ötletedet! Az előbb beszéltem ISMÉT az astoriai bolttal és a Villányi útival..sehol semmi...még mindig nem tudom sehol megvenni azt, amit szeretnék. :(

tom_jbm Creative Commons License 2005.05.17 0 0 363
Megjött scholl cég 2005-ös többoldalas prospektusa postaládánkba.
Végignézve elég szegényes a választék exercise és más fapapucs szinten.
Ellenben ma délben és kora délután több hölgyeményt láttam utcán igazi békebeli fapapucsban mezitláb és harisnyában. Kár, hogy nem volt nálam optika.....
Igaz kinöttem belőle, hogy képenyőn nézzem, van itthon élőben is bőven.

Senki nem válaszolt előző hozzászolásomra. Komolyan gondolom, hogy érdemes lenne itthon nem "mintabolt/referencia üzlet vagy Váci úti outlet" formában forgalmazni szélesebb választékban. Website-ot készitek megint, nem yahoo, hanem cms alapon.
Azon töröm a fejem, miért nincs papucs/klumpa kedvelőknek saját igazi újságja.
A velvet és más helyeken levő cikkek azt sugallják, hogy a férfiak kb. fele imádja ezeket a dolgokat.
Sucofine Creative Commons License 2005.05.17 0 0 362
"A műbőr szandálhoz viselt zokni csak NDK-turisták esetében volt ciki, bokánál takarosan visszahajtva, klumpához viselve azonban alapvetően más életérzést sugall. Linda nyilván azért is kedvelte különösen, mert akcióhelyzetben a támadók így nem tudták arcukkal beszennyezni a talpát." (velvet.hu)
Sucofine Creative Commons License 2005.05.13 0 0 361

Anyukámnak most lesz a szülinapja, de már megleptem egy fekete pescura heel-lel, nagyon tecc neki. Azt mondta, hogy újra tininek érzi magát és hogy egész nyáron le sem veszi a lábáról. :) Én most ezt a kivizöldet vadászom, szóval, ha valaki lát valahol...Köszi!!!

Tegnap felpróbáltam a Diva-t egy matt harisnyával, amit javasoltál, Biandora. Á, az sem az igazi. Valahogy nem megy a járás így benne, na. Vagy nálam ez egy berögződés, hogy papucsot és szandált csakis harisnyátlanul? Inkább várom a jó időt.

Sucofine Creative Commons License 2005.05.13 0 0 360

Lelőhelyet itthon én nem tudok. (Egyáltalán, lehet itt valamit is kapni?!) Én az ebay.de-ről rendeltem  egyet. Próbálkozz Te is a neten körbenézni, sok bolt az EU-n belül kedvező áron bárhová kézbesít.

Előzmény: retró (357)
tom_jbm Creative Commons License 2005.05.13 0 0 359
Elelmesnek kell lenni. Mo-n (szvsz) nincs kizarolagossaga a scholl.hu cegnek, hogy csak ok hozzanak be és forgalmazzanak scholl terméket. EU tagok vagyunk, igy elvileg bárki importalhat es arusithat.
A Vermont ceg Olaszorszagbol vasarolja a scholl termekeket. Bizonyara az USA piac merete miatt tudnak 10-15 USD (incl. szallitasi ktg) koruli aron beszerezni egy par papucsot. Tudom, hogy hol gyartjak a scholl fapapucsokat.

Ossze kellene allni, egy bt-t alapitani vagy egyeni vallalkozas is eleg lenne és igy behozni. Piackutatast vegezve visszahozni a tinik es fiatalok koreben divatcuccnak, napi viseletnek, mint ahogy az 1970-80-as evekben volt es lattam.
Megfelelo mennyiseg rendelese eseten a referencia boltok aranak feleert is megfelelo profitot lehetne elerni akar internetes bolt formaban.

e-bay.co.uk es ebay.de illetve ebay.com oldalakon meg lehet nézni a teljes választékot, ami ma létezik. Létrehoztak scholl.hu oldalt is, amely gagyi, lengyel, belga es mas europai oldalakon, meg scholl.uk is joval tobb termeket tartalmaz, mint a magyar. Miert hivjak referencia boltnak azokat, ahol scholl dolgokat arulnak. A marka jo, minosege bizonyitott, mihez kell a referencia? Ja, hogy csak naluk van?
Szivesen cserelnenk mi is ujabbra a regieket, de nem ilyen aron es valasztekbol.

Ugy gondolom, hogy a magyar piac merete es fizetokepesseg miatt van a sok reklam a kicsi valasztek es a magas ar. Tessek megnezni mit hordanak legtobben, a kinai piacon vasarolt rusnya, sz@r muanyag, gumi es hasonlo papucsokat, fujjjjjjjjj.
Az teny, hogy a 3 vezeto marka (berki, birki es scholl) kozul utobbi a legolcsobb a diva es exercise es talan mas termekek teren.

Van vallalkozo szellemu forumtag?

Mi Itthon el vagyunk latva 10-20 eve gyartott papucsokkal es ennek orulok. Hordjak is zoknival, harisnyaval es mezitlab a mai napig. Ha megyek Londonba megnezem az ottani valasztekot.


Törölt nick Creative Commons License 2005.05.12 0 0 358

tényleg, hol lőtted a divát?

ha fázol, megpróbálhatod matt harisnyával.  bár divatszakértők nem ajánlják, és a scholl brossúrák szerint az "exercise" is csak mezitláb működik igazán, ennek ellenére szvsz. harisnyával még szexibb.

 

 

Előzmény: Sucofine (356)
retró Creative Commons License 2005.05.12 0 0 357

Sziasztok! Ezer éve égen-földön keresek Magyarországon Scholl Divát, de sehol semmi :(

Tud valaki esetleg lelőhelyet?

 

 

Sucofine Creative Commons License 2005.05.12 0 0 356

Már hogyne láttam volna! :( Sőt, mi több, be is próbáltam szerezni egy fatalpút, felhívtam a Villányi úti referencia boltukat, az Astoriánál lévő boltukat és sehol sem lehet még olyanokat kapni. Gondolok itt a festett talpú zöld, illetve narancs papucskákra, a talpukon gyümölcsök vannak. De most komolyan, a Scholl normális? Kész röhej, hogy úgy érzem, én vagyok értük, nem ők értem. Akarok venni valamit, amit naggggggyon reklámoznak és nem lehet sehol kapni?! Átlagban hetente megjelenek az Astoriánál náluk, már személyesen előre köszönnek. Állandóan azt mondják, hogy majd a jövő héten jön..jön.. Csak győzzem kivárni. Mikor lehet kapni? Majd ősszel, amikor lemegy a szezon? Áááááá!

Aki bárhol lát ilyen papucsot, akárhol....írja le legyen szíves, bárhová elutazok érte!

Más: itt a Diva a lábamon, egyenlőre csak a munkahelyen hordom, még kicsit hűvös van reggelente, harisnyával meg nem bírom hordani, annyira előre csúszik a lábam benne. Szép, mindenkinek tetszik. És olyan kecsessé teszi a csülkeimet, mintha vékonyabban lennének. :))

Előzmény: tom_jbm (355)
tom_jbm Creative Commons License 2005.05.10 0 0 355
Láttátok-e a scholl.hu új óriás plakátjait? Villamos és metrómegállókban van 2 fajta.
Egyiken csak fapapucsok, másikon néhány más termék is.

Irtam az USA-ban levő Vermont cégnek mailt, hogy lesz-e hasonló akció, mint tavasz előtt. Válaszukban leirták, hogy szezon végeztével árusitják ki a raktáron levő maradványokat. Magyarországra elvileg postáznak, ha rendelnék. Igy kb. 35-40%-a lenne postaköltséggel egy pár ára az itthonihoz képest. Ennyiért E-bayen sem lehet kapni. Ami öröm számomra, hogy végre jönnek vissza az 1970-80 közötti tipusok, igaz akkor 200-300 Ft volt egy pár, most 25-30x ennyi.

Öröm számomra az is, hogy még vannak itthon 80-as években gyártott, 300-500 Ft-ért vett Scholl papucsok. Ezeket imádom nézni feleségem lábain.
cloggersl Creative Commons License 2005.05.06 0 0 354
Mindenki elnémúlt??!!
cloggersl Creative Commons License 2005.04.27 0 0 353

Jó reggelt mindenkinek!

 

Nos ma végre egy olyan napra virradtunk amikor nyugodtan lehet klumpát esetleg papucsot húzni bár zokni harisnya kell hozzá. Én ma klumpásra veszem a figurát.

Előzmény: Törölt nick (352)
Törölt nick Creative Commons License 2005.04.26 0 0 352

például delfin toppal, pink törülközővel, retro fotellel klappol...

 

Sucofine Creative Commons License 2005.04.26 0 0 351
Még emésztem. :) A www.scholl-footware.com/uk oldalon láttam narancs és piros (?)talppal illetve felsőrésszel. Itthon csak a pinket forgalmazzák. Kicsit furi, a páromnak meg nagyon tetszik,  - na, vegyünk egyet, o'an szép!- de egyáltalán, mihez lehet felvenni? Túl sokszínű.
Előzmény: Törölt nick (350)
Törölt nick Creative Commons License 2005.04.25 0 0 350
ilyet pedig a budai skálában láttam, 7500 pengőért, de nem tudtam eldönteni, hogy tetszik e.
Törölt nick Creative Commons License 2005.04.25 0 0 349
Előzmény: Törölt nick (348)
Törölt nick Creative Commons License 2005.04.25 0 0 348
Sucofine Creative Commons License 2005.04.25 0 0 347
A klumpát én nem nagyon kedvelem, nem tetszik annyira. Szeretem, ha a lábujjaim szabadon kóricálnak a papucsban, nyáron ugye meg a klumpában igencsak izzadna a lábam, sajnos ilyen vagyok. Érdekes, általában a doktorbácsik klumpában vannak és az meg baromira vonzza a tekintetem, tehát úgy néz ki, hogy a fiúkon meg tetszik. Inkább a fapapucsokra szavazok, nagyon tetszenek a klasszikus, hagyományos fazonok. Scholl-on kívül nem ismerek mást, pálcát meg nem akarok így  törni más márkák felett. Valószínű azért ragadtam le itt, mert annak idején gyakorlatilag a nagyimtól anyukámig mindenki Schollban klaffogott. :)
Előzmény: cloggersl (346)
cloggersl Creative Commons License 2005.04.25 0 0 346

Hello,

 

Nos igen ay idő a gumicsizmának kedvez nem a szexis papucsoknak klumpáknak. No meg a szekxis női lábakat sem látni még. De egyébként én már azért voltam nem egyszer klumpában az utcán. Nekem az a kedvencem. Neked mi a fapapucs a sima papucs a klumpa vagy csak a trendi papucs ill. cipő jön be. Mind az ellentétes nemű társakon mind a saját lábadon?h

Előzmény: Sucofine (345)
Sucofine Creative Commons License 2005.04.22 0 0 345

Klif-klaf, klif-klaf, klif-klaf... Hahó, hová tűntetek? Bár az utóbbi időben inkább gumicsizmát kellett hordani, nem papucsot.. :( Valakinek valami új szerzemény?

Sucofine Creative Commons License 2005.04.14 0 0 344

Én is hatalmasat pislogtam, amikor láttam, hogy az ebay-de-n az pescura papucsok 30 euro-ról felmentek 60 euro-ra. Itt a szezon és ilyenkor a határ a csillagos ég. :(

Bár azért ki lehet fogni szépet. Pl. most még fenn van a Louis Vuitton csoporthoz tartozó designer által tervezett Scholl fapapucs. 37,5-ben van csak és türkiz színű, szaténos felsővel. A csatja nagyon szép!!

Biandora!

A Rákóczi úti Scholl boltban megint nem láttam Diva-t, sőt az eladó megkérdezte, hogy azmegmi? Képet is mutattam, csak rázta a fejét. :(

Előzmény: tom_jbm (343)
tom_jbm Creative Commons License 2005.04.13 0 0 343
Döbbenettel láttam, hogy megjött a jó idő. Onnan tudom, hogy előző hozzászolásomban irt vermont cég 12,99-ről 30 USD fölé visszaállitotta az árat.
Bruhaha, pedig rendelni akartam tőlük párszáz pár igazi scholl papucsot.
Helyette itthoni parfümkereskedésbe fogtam.
Törölt nick Creative Commons License 2005.04.09 0 0 342
pedig ez így nézett ki így nézett ki
Előzmény: Sucofine (341)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!